|
|
#1981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. III
Cytat:
Wiesz, moj mowil dokladnie to samo... No i tu daje o sobie znac meskie ego i duma... Czyli tak jak pisalam wczesniej. Ja swojemu wybilam z glowy jakies drogie wakacje, wille z basenami i tego typu podobne rzeczy. Nie to jest przeciez w zyciu najwazniejsze...
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
Przykro mi.Czy to już jest jego ostateczna decyzja?
|
|
|
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
nieee, mi sie wydaje, ze tylko tak palnął. ale przeciez nie zostawi naszej samby
|
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
Samba pewnie w złości tak powiedział(napisał)
|
#1985 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie bedzie komfortowym rozwiazaniem...Tak czy inaczej wkurzylo mnie ze on tak stawia sprawe i traktuje mnie jak jakas blachare ;/nie, raczej powiedzial tak wbrew sobie, bo jego zdaniem tak bedzie lepiej... Cytat:
![]() Wiecie co dziewczynki, czasem na prawde odechciewa mi sie tego slubu Nie wiem co teraz mam zrobic i jak to wszystko bedzie
|
|||
|
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
Samba wcale ci sie nie dziwie, taka sytuacja i jeszcze taki tekst od TZ. ja bym teraz nic nie robiła tylko czekała co on zrobi. niech sie wystraszy i zrozumie, ze głupoty gada.
|
|
|
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
nooo ja juz mu tak nagadalam ze chyba zrozumial ze glupoty gada, choc nie wiadomo na jak dlugo. Na razie mi tylko napisal ze przyjedzie w srode by byc moim prywatnym fotografem na obronie ;/ ale to nie zmiania faktu ze przez jego glupie gadanie u mnie zaczynaja sie watpliwosci...
|
|
|
|
#1988 |
|
Zakorzenienie
|
oo to TZ idzie z toba na obronę?? ja jade sama. jakos nie chciałam aby ktos wtedy był (nie wiem czemu)
|
|
|
|
#1989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noo idzie, w sumie ja to bym chyba tez wolala zeby go tam nie bylo bo bede sie strasznie stresowac pewnie Poza tym zeby mogl isc ze mna na ta obrone to musi przyjechac dzien wczesniej, a znajac mnie to ja bym jeszcze powtarzala cos w nocy i rano, a tak to tz zas bedzie marudzic ze za bardzo sie stresuje i po co to zas czytam ;/ No ale ja bylam z nim na jego obronie i teraz on sie uparl ze musi isc ze mna. No ale nie wiem jak to bedzie bo jesli sie zdecyduje na ta prace w czechach to w czwartek mialby jechac podpisac tam umowe, a w czwartek tez jest moja obrona. Tż chyba nie zczail daty jak sie z nimi umawial, ja od razu zczailam ale nic nie powiedzialam
|
|
|
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
ja to sie boje, ze nie zdam i dlatego nie chce aby ktos ze mna jechal tylko mi tu nie krzyczec na mnie
hehesamba chyba nie zaczaił, ze twoja obrona jest w ten sam dzien
|
|
|
|
#1991 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
myśle, że dla niego to jest jednak też trudna sytuacja i pewnie dlatego tak napisał, człowiek w takich sytuacjach różne głupie rzeczy gada, ale napewno zmądrzeje i jeszcze cię będzie za to przepraszał. Kochacie się więc nie pozwólcie by ta praca w Czechach to wszystko zaprzepaściła- twój TŻ musi sobie z tego w końcu zdać sprawe!! Bo w końcu jeśli to dla Ciebie chce znaleźć prace, dla Ciebie to wszystko robi, to w takim razie po co mu to wszystko będzie skoro właśnie Ciebie chce zostawić??Cytat:
![]() Cytat:
i trzymam kciuki, jak zresztą za każdą z Was która się broni
|
|
#1992 |
|
Wtajemniczenie
|
Samba, przykro mi, że Twój TŻ czuje się na tyle bezradny, żeby wypowiadać takie slowa. Nadal wierzę, że to bylo w przyplywie emocji i ciągle mam nadzieję, że uda się go jakoś przekabacić
Za chwilę masz obronę i nie powinnaś przejmować się teraz tą sytuacją. Glowa do góry
|
|
|
|
#1993 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaryzykuję i zobaczymy co z tym będzie. Podobno tam jest 2 stomatologów, jeden taki fajny a drugi bardzo wymagający i żadna asystentka tam długo nie wytrzymujeCytat:
Cytat:
Zdacie zdacie:P |
|||
|
|
|
#1994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze z każdym kolejnym dniem mój stres jest coraz wiekszy
|
|
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie dobrze
Głowa do góry! Stres jest niestety nieunikniony.Pamiętam ,że też bardzo się stresowałam przed moją obroną - zupełnie niepotrzebnie![]() Powodzenia!!! |
|
|
|
#1996 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no liczymy na to, że będziesz miała więcej czasu i częsściej tu będziesz zaglądać
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no to wymyślił facet, ech normalnie nie zrozumiem nigdy takiego myślenia. Jestem przekonana, że ze złości tak napisała, to nie może być prawda, za kilka dni sytuacja się rozwiąże, bardzo w to wierzęCytat:
|
||||
|
|
|
#1997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jakby nie było jeszcze tylko 3 dni stresu
|
|
|
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
po pierwsze samba to ciepla buzika.. ;* chyba go ponioslo.. mam nadzieje ze jesczze raz na zywo wybijesz mu te jego meskie pomysly o willach i wakacjach.. wkoncu nie to sie liczy.. moze w ten sposob zrozumie ze najwazniejsze jest bycie razem...
a dwa moze on chce cie wspierac w tym trudnym dniu, i chce byc blisko ciebie, sluzyc oparciem ramieniem... ale jesli bedziesz sie krepowac to mu to powiec nie ma nic gorszego jak potegowanie stresu... a ja chce zeby moj tz byl ze mna na obronie.. bede miala sie do kogo przytulic, a wiem ze mimo ze bedzie sie stresowal bedzie swoim zachowaniem bardzo opanowany i bedzie mnie stopowal w moich panikarskich myslach.. ![]() sas miala napewno piekna pogode
|
|
#1999 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przynajmniej bedzie mnie mial kto odniesc do domu jak sie upije z radosci albo ze smutku heheh Az tak bardzo mi to nie przeszkadza ze idzie ![]() Cytat:
Juz jest troche lepiej chyba, bo dzis rano mi napisal ze mam racje z tym co mu powiedzialam wczoraj i spytal czy nasz wyjazd nad morze jest nadal aktualny Noo ja mysle ze moj Tż ma takie odpaly jak z ta praca w Czechach dlatego ze w sumie przede mna nie byl w zadnym stalym zwiazku i zawsze robil to co uwazal za dobre dla siebie i nie liczyl sie z innymi, no a teraz wypadaloby zeby zaczal, ale czasem sie zapomina i wychodza takie rzeczy No ale to dobry chlopak i na pewno nie chce dla mnie zle ![]() kurde wrocilam przed chwila z gieldy, kupilam se kostium na obrone - rozmiar 36 - ja nikne Normalnie w szoku jestem, bo zawsze nosilam 38-40 Pewnie to wina rozmiarowki ale staram sie o tym nie myslec heheh
|
||||
|
|
|
#2000 | |
|
Rozeznanie
|
napewno
w każdym razie czekam z niecierpliwością na relecje sas ![]() Cytat:
a te rozmiarówki to są dziwne.. no ale ja tam bym wolała kupić sobie niższą (niż nosze normlanie) niż wyższą
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe ubralam to 36, stwierdzilam ze lezy jak ulal i od razu mi sie humor poprawil i poczulam sie jak laska jakby sie okazalo ze 40 jest za male i potrzebuje 42 to bym sie chyba zalamala hehe taka drobna rzecz a cieszy ![]() A ja teraz juz w siodmym niebie, przegladam oferty nadmorskich pol namiotowych stwierdzilismy ze pojedziemy do jastrzebiej gory wyjezdzamy w piatek (w czwartek mam obrone) - mam nadzieje ze pogoda dopisze i Tż przestanie marudzic Mam nadzieje ze dobrze nam zrobi ten wspolny wyjazd Ciesze sie ![]() Sas czekamy na relacje pamietaj ze obiecalas fotki
|
|
|
|
|
#2002 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i udanego urlopiku-należy Wam sie!!! Korzystajcie jak najwięcej
|
|
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
witam
dzisiaj mi się śniło, że mielismy dzecko byłó całę ubrane na biało i spało wyglądało tak jak aniołek na chmurko-poduszce tak jakby byłó na łóżku ale jednak pływało na obłoczkach i spało-chyba już źle ze mną![]() Juz grzebałam w senniku Niemowlę:widzieć: ogólnie dobry znak śpiące: dobra przyszłość
|
#2005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiesz ze niedawno mi tez sie snilo ze mialam dziecko I bylam z tego faktu bardzo zadowolona bawilam sie z nim i w ogole noo tylko Tż nie byl zadowolony jak sie obudzilam i mu to powiedzialam
|
|
|
|
|
#2006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedys go kopnę
|
|
#2007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo tylko tak sobie z Ciebie zartuje, bo wie ze Ty nie chcesz i wkurzanie Ciebie w tej kwestii sprawia mu radosc Moj to nie chce dziecka jeszcze...
|
|
|
|
|
#2008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale ogolnie to codziennie mnie pyta kiedy bede miala slodki brzuszek z malenstwem a jak tylko okres mi sie spoznia to odraz caly w skowronkach..
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
a ja przez ten stres obronny będe przechodziła sama i chyba sie wykończe
normalnie denerwuje sie jak nigdy![]() samba zazdroszcze wyjazdu
|
|
|
|
#2010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zagadnienia do obrony dotycza takich tematow do ktorych nigdy sie nie przykladalismy, nawet malo kto prowadzil jakies notatki bo po 1 wykladowca byl do dupy a po 2 zaliczenie za obecnosc do tego przedmioty te sa taaaak interesujace, a ja myslami jestem juz nad morzem czarno to widze czas sie wziac w garsc i przynajmniej to czytac Bedzie dobrze Madzia - zdamy, nic sie nie martw
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

tylko ze on se wymyslil ze nie moze mi dac mieszkania, samochodu i drogich wakacji, a ja ani razu nie wspomnialam ze cos takiego chcialabym dostac
Dla mnie najwazniejsze to byc razem i sie kochac i wspierac, a reszte jakos sie osiagnie albo i nie, nie wiem skad on to sobie ubzdural ;/ ja mu mowilam ze sobie wynajme jakis pokoj ze studentami w jego miescie bo nie chce z tesciem mieszkac przed slubem a chcialabym byc blizej niego, bo on twierdzi ze w moim miescie nie da sie pracy znalezc ;/ Co prawda u niego sa wieksze perspektywy, no ale bez przesady w moim miescie tez ludzie zyja i pracuja, a jednak to ja chce sie poswiecic, rzucic wszystko i sie przeprowadzic
Wiesz, moj mowil dokladnie to samo... No i tu daje o sobie znac meskie ego i duma...
Ja swojemu wybilam z glowy jakies drogie wakacje, wille z basenami i tego typu podobne rzeczy. Nie to jest przeciez w zyciu najwazniejsze...

najlepiej uciec od wszystkich problemow ;/ brak mi slow. Moja mama jak zobaczyla ze zas rycze to kazala mi go olac 

hehe
i trzymam kciuki, jak zresztą za każdą z Was która się broni 
Zaryzykuję i zobaczymy co z tym będzie. Podobno tam jest 2 stomatologów, jeden taki fajny a drugi bardzo wymagający i żadna asystentka tam długo nie wytrzymuje
np. jeśli chodzi o ilość gości weselnych... 'a moze jeszcze tego i tego i tamtego zaprosić' na szczęście wybraliśmy sobie sale do max 60 gości więc siłą rzeczy nie możemy tego limitu przekroczyć, no i to rozwiązało wszystkie nasze problemy