|
|
#2011 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar IV
|
|
|
|
#2012 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
byłby
już taką mam skórę nie wspominając o tym, że blizny zostają mi po wszystkim... nawet po najmniejszym zadrapaniu...
|
#2013 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis owszem poczulam moment kiedy przebila ucho i moment kiedy wlozyla mi bar ale nie byl to bol. Calosc przebijania trwala kilkanascie - kilkadziesiat sekund. |
|
|
|
|
#2015 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2016 |
|
BAN stały
|
Kupiłem na allegro Carmex miętowy/mentolowy w sztyfcie. Teraz tylko czekać
![]() Co do wyjazdów integracyjnych - integrowałem się w czwartek i piątek ze studentami z naszej katedry Było zabawowo. Koło 3 w nocy pomyliłem pokoje (identyczny układ), wchodzę nie zapalając światła, zaczynam się rozbierać - a tu w "moim" łóżku ktoś się porusza ![]() Ona: Co się dzieje? Ja: To nie jest 110?Ona: Nie... To 112 Ja: Ojej. To się ubieram i spadam... Ała ![]() Ale, ale... Co jakiś czas odzywają się we mnie głęboko skrywane i tłumione ( ) piercingowo-tatuatorskie zapędy Kolczyk w dolnej wardze... ).
|
|
|
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chcialam jeszcze jezyk miec przebity ale po rozmowie ze Skotim wiem, ze raczej nie bardzo. Nie mamy zadnych regulacji w firmie ale chodzi o 'pierwsze wrazenia'. |
|
|
|
|
#2018 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
zaczynam sie bac sesji:/
w ogole na wyjezdzie zostalam baaaardzo pozytywnie podbudowana, kilka osob powiedzialo mi ze swietnie wygladam, kilka osob ze jestem przepiekna ![]() ale przydalo mi sie takie podbudowanie, bo zawsze jak sie robi cieplo to wpadam w takiego jakiegos kompleksowego dołka... |
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
Ale chyba nikt nie przebije Lenny'ego Kravitza jeżeli chodzi o umiejscowienie kolczyka
|
|
|
|
#2021 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja mam bardzo dużo planów piercingowo-tatuażowych. tragusa też mam zamiar sobie zrobić kiedyś, tak. ^^ lubię modyfikacje.
|
|
#2022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja za piercingiem nie przepadam
|
|
|
|
|
#2023 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
mam tylko kolczyki w uszach (w lewym 1, w prawym 3) i zamierzam przy tym pozostać
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
maaaam tunelik, mam. 6mm.ja przepadam bardzo.
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
A tuneliki to akurat nie moj klimat ale to co masz teraz w uszku bardzo mi sie podoba!
|
|
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2028 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
nie widze w tym nic fajnego i nie zamierzam sobie robić ale jak komus sie podoba i chce miec taki slad na cale zycie-prosze bardzo...
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie widze zadnego sensu w namawianiu do robienia tatuazy ani w probach odciagniecia od takiego pomyslu. Jednemu podobaja sie takie ozdoby innym inne. I tatuaz nie jest sladem na cale zycie. Slad to ja mam po operacji. Tatuaz to tatuaz. |
|
|
|
|
#2030 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinko - moze ja czula jestem ale reaguje lekkim wzburzeniem jesli wydaje mi sie, ze w tonie czyjejs wypowiedzi odczuwam jakies negatwyne przeslanki.
Ja rozumiem i na prawde wiem, ze wielu ludziom tatuaz zle sie kojarzy i zupelnie nie podoba. I jestem w stanie przyjac to do wiadomosci. Ale czasem przekazane jest to w taki sposob, ze czuje sie lekko dotknieta. |
|
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam nadal plany na przyszłość zrobić sobie tatuaż z inicjałami TR- Tim Roth czyli Towarzysz Rzycia
|
|
|
|
#2033 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Skąd wiecie (Ty i Lea) takie rzeczy? ![]() Bo nerwów trzeba unikać. Zawsze
|
||
|
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2035 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
nie oceniam tego czy ktos lubi/nie lubi ma/nie ma chce/nie chce miec tatuażu a nawet jeśli oceniam to staram sie nie mowic tego na głos, bo wiem, ze to kontrowersyjny temat
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
Zmieniajac temat - pamietajac te wasza dyskusje stanikowa weszlam w posiadanie fajnego stroju kapielowego.
Co prawda z lekkim niedowierzaniem - szukalam sobie stanika rozmiar 10 z miska B (bo taka nosze). Nie moglam znalesc jednak, rozmiar 12 z miska B wydawal sie nawet na oko nie bardzo pasujacy wiec przymierzylam ten rozmiar 10. I w ciezkim szoku stanior jest idealny - dobrze sie trzyma pod biustem, nie rusza, jest opiety, piersi w miskach pomieszczone, uniesione i teraz najlepsze - nic! nie odstaje, nawet jak sie schylam. Nareszcie mam czarny-czarny zwykly stroj bez udziwnien. |
|
|
|
#2037 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
W poniedzialek jedziemy z malzem szorowac nasza nowa norke
Jutro troche sprzatania i pakowanie czesci rzeczy. Lol - wlasnie sobie przypomnialam ze mialam kupic niszczarke zapomnialam ... Popakowalam dzis zapachy dla Dororty i Bluegirl - licze ze rano na poczcie bedzie malo luda i uda mi sie wreszcie wyslac (w piatek byly koszmarne kolejki - jakas babka przytachala 12 paczek masakra). Zapowiada mi sie pracowity tydzien Nat
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez sie nie mierzylam
wybieralam na 'oko' ![]() A wiadomo, ze na oko to chlop w szpitalu umarl
|
|
|
|
#2040 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.

już taką mam skórę 

Było zabawowo. Koło 3 w nocy pomyliłem pokoje (identyczny układ), wchodzę nie zapalając światła, zaczynam się rozbierać - a tu w "moim" łóżku ktoś się porusza
To nie jest 110?

Jutro troche sprzatania i pakowanie czesci rzeczy. Lol - wlasnie sobie przypomnialam ze mialam kupic niszczarke