|
|
#811 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Kiedy znajdziemy się na zakręcie, co z nami będzie ...
Gdy świat rozpędzi się niebezpiecznie, co z nami będzie ... Każdy nowy dzień jak szansa ... Każdy podniesiony ton, każdy naprawiony błąd ... Przewidujemy najgorsze, że nie dojdziemy do happy endu ... Wciąż tyle krętych dróg pod prąd ... ... a czas do tej pory nie wyleczył ran ... ... znajdę szczęście za rogiem gdzieś. Posklejać to na nowo i zacząć jakby sie nie stało nic. O nic więcej nie będę cię pytać.
|
#812 |
|
Raczkowanie
|
`.Mówię Ci kocham Cię a zadaje tyle bólu...
`.Jakich użyć słów byś zapomniał... `.Boże nie zasłużyłam na niego ani trochę... `.A jeśli mnie zostawisz...Tak.! Będę płakać... `.Bo tylko Ty potrafisz dodać mi skrzydeł.! `.I tylko, tylko Tobie oczka świecą się jak gwiazdy... ;* `.Chcę Ciebie. Ta tęsknota to nie fikcja.! `.Powiem to jeszcze raz Kocham Cię nad życie.!
|
|
#814 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam wszystko w tyle i wiem że sie nie myle! Wakacje! Nadeszło w porę lato, powiedz co Ty na to?? Wakacje! ![]() kocham szkołę, ale tylko w wakacje... o skuteczności wakacyjnych rycerzy świadczą wrześniowe kolejki do ginekologa :P Co to są wakacje? Oficjalne wagary. ]:-> wakacje, wakacje ciągłe libacje!! Jak w wakacje Ci się nudzi, warto spotkać miłych ludzi ![]() Po 10 miesiącach rzeźni, 2 miesiące freestylu. KANIKUŁY! ![]() Przede mną do zarwania 70 nocy! Wakacje, znów będą wakacje! Na pewno mam racje! Wakacje będą znów! [to raczej na końcówkę wakacji] Może się coś przyda..
Edytowane przez dziendobry Czas edycji: 2008-06-14 o 16:53 Powód: dopisek ;) |
|
|
|
|
#815 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Więc Chodź pomaluj mój świat na żółto i na niebiesko ...Come On!! Mój Romeo, gdy nie ma Ciebie, nie istnieje świat... zagraj na moim serduszku melodie uczuć... Nie zapomnij mnie, a będę tam gdzie Ty... Bo Ty jesteś tym, którego chce... A ja tak bardzo chce z Tobą porozmawiać... po prostu Cię poznać :chce być płatkiem śniegu.. i wylądować w Twoich ustach.. Zamknę Cię w klatce, bo kocham na ciebie patrzeć... Jesteś moim przeznaczeniem Miejsce przy Tobie to miejsce, które daje mi szczęście Chcę być tym dla Ciebie kim Ty jesteś dla mnie -Pragnę Cię jak lokomotywa węgla.
|
|
#816 |
|
Przyczajenie
|
`Bo nie warto żyć tylko dla siebie. Wiem to dobrze.`
To co odeszło już nie wróci, stracony czas, żałujesz? Nie musisz, Wszyscy jesteśmy aniołami z jednym skrzydłem. Możemy latać wtedy, gdy obejmiemy drugiego człowieka...` Dlaczego mam słuchać serca? Bo nie uciszysz go nigdy. `Dotykam Ciebie w wyobraźni...` _________________________ _________________ `Ona: Krzyczała - proszę nie odchodź Płakała - błagam zostań ze mną Mówiła - kocham Cię - jesteś moim sercem Szeptała - umrę - ... bo nie da się żyć bez serca On: - spojrzał na Nią z uśmiechem Po czym odwrócił się i odszedł ... Po dwóch dniach przeczytał na klepsydrze: Ona: Krzyczała, - ale On nie zwracał na Nią uwagi Płakała, - ale On nie widział jej łez Mówiła, - ale On nie słuchał Szeptała, - ale On odwrócił się i odszedł .. Umarła - bo stwierdzono brak serca ... Wtedy w Jego oczach pojawiły się łzy Krzyczał - przepraszam Płakał - proszę wróć Mówił - naprawię to wszystko, obiecuje Szeptał - tylko wróć, proszę Ale było już za późno... Jej już nie było... Ona Go nie słyszała..."
|
#817 |
|
Raczkowanie
|
Mężczyzna odkrył broń, wynalazł polowanie.
Kobieta odkryła polowanie, wynalazła futra. Mężczyzna odkrył kolory, wynalazł malowanie. Kobieta odkryła malarstwo, wynalazła makijaż. Mężczyzna odkrył mowę, wynalazł konwersację. Kobieta odkryła konwersację, wynalazła plotkę. Mężczyzna odkrył rolnictwo, wynalazł jedzenie. Kobieta odkryła jedzenie, wynalazła dietę. Mężczyzna odkrył przyjaźń, wynalazł miłość. Kobieta odkryła miłość, wynalazła małżeństwo. Mężczyzna odkrył kobietę, wynalazł seks. Kobieta odkryła seks, wynalazła ból głowy. Mężczyzna odkrył handel, wynalazł pieniądze. Kobieta odkryła pieniądze, i to zrujnowało mężczyznę... i opisy: shake your pom pom (; gumisie dawają rade bo mają za***isty gumisiowy sok Brudzę okno oddechem Dziewczynki macie może jakieś opisy związane z papierosami?? Moga być w różnym kontekście. Ja pamietam tylko jeden _Anusi_: Co gorsza kupiłam swoją pierwszą paczkę papierosów. Jak pamiętacie inne to bardzo proszę wstawcie
|
#818 |
|
Raczkowanie
|
Jedno spojrzenie, a już dwoi ci się w oczach
Nie, nie możesz wskoczyć sobie pod mój prysznic! Smakujesz tak słodko, ale nie mogę jeść tego samego każdego dnia! My body feels like an inferno /Moje ciało czuje się jak w piekle Od dzisiaj dni są już o połowę krótsze Słońce świeci także nocą Nie będziesz opłakiwał mojej nieobecności, wiem. szukaj mnie w zaśnieżonym lesie Związana przez własne kajdany lęków na każdej kończynie Zaplombowana za pomocą kłamstw w tak wielu łzach Krzyk budzika, jak potwory, woła mnie po imieniu obserwuję moje fioletowe niebo unoszące się nade mną W tym szerzącym się chaosie - twojej rzeczywistości tęsknię za głębokim snem
|
#819 |
|
Raczkowanie
|
a może coś po ang? [najlepiej z tłm] ;>
![]() : cool:off : `I want a boy with lips like morphine. <3 `Would you lie with me and just forget a world? [ polożysz się ze mna i tylko, całkiem zapomnisz o swiecie ?] `Nicość `opętani samotnością myślą swą szukają szczęścia... `kieszenie pełne czereśni ^^ ` takie gadki to ja miałam w przedszkolu dupku xd ` udowodnie, ci że się mylisz... ` kredki <3 |
|
|
|
#820 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Noo Cudnee Moze macie takich zeczy wiecej?? takich opowieści??
|
|
|
|
|
#821 |
|
Raczkowanie
|
`.Co tu gadać, co tu kryć.. Nie da się bez tańca żyć.!
`.Księżyc poszedł spać i już nie widzi nas... `.Tańcz, tańcz królowo dyskoteki... `.Tańcz, Tańcz chce z Tobą tańczyć wieki... `.Roztańczone ciała i Ty..! ;D `.Mała słodka idiotka, taki cudowny głuptasek blond.! `.Znowu w sobotę rzucasz robotę i na salę uderzasz... `. W tę szaloną noc zawiruje świat... `. W tę szaloną noc neony oślepiają nas...
|
|
#822 |
|
Raczkowanie
|
Miłość nie jest czymś co się przydarza to decyzja do podjęcia
można odnaleść magie tam gdzie nie widzi jej nikt inny zazwyczaj dobro przyciąga przeciwieństwa z narkotyków i przestępstw nie bedziesz przeciez zyl wiecznie umieram gdy widze jak bladzimy we mgle
|
#823 |
|
Raczkowanie
|
What I needing now is some sweet revenge...
[Słodka zemsta jest tym czego teraz potrzebuję]
|
#824 |
|
Raczkowanie
|
KKarolcia1994
x3stylish ależ nie ma za co ![]() - Tańczę na stole, mam wolne! Na urlopie o pracy już nie wspomnę! - Przez 2 miesiące nic robić nie będę... - Wakacji szał, słoneczny raj dla młodych ciał! - Mam wakacje, uśmiecham się do słońca, chociaż plecy pieką, woda jest gorąca! - Twoje usta nadają życiu smak... - Pierwsze kłamstwo, które znasz... - Bezpowrotnie minął ten czas... - Czy mogę już skrzydła ubrać swe...? - Czy to nie magii znak, że letni deszcz tak rozgrzał Ciebie i mnie? - A w czasie letnich burz zabierzesz mnie w zaczarowane miejsca...
|
#825 |
|
Zadomowienie
|
Zwracam się pierwszy raz z prośbą w tym wątku. Liczę na pomoc
![]() Chodzi mi o opisy na temat tego, że pragnę spełnienia mojego marzenia, ale potrzebuję to tego pomocy pewnej osoby... Buziak Aniele mój, szukałam Cię, kiedy szczęście porwał wiatr
Gdzieś pośród sześciu miliardów głów,dwie pary rąk dwie pary nóg na zawsze Uwolniłam się by żyć, by nie otruć świata smutkiem łez Tyle pustych dni nim uwolniłam się z tamtych chwil Puchowe anioły w dal unoszą mnie
|
#826 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=120816 w tym watku napewno coś znajdziesz;*
|
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
Kochaj mnie. To takie łatwe.. Wystarczy tylko za siebie nie patrzeć.
Potem rośnie w nas do siebie chęć. Czułym słowem rozpętać burze uczuć <3. |
|
|
|
#828 |
|
Zadomowienie
|
Mam malinowe włosy i czereśniowe kolczyki.
Słońce nam błogosławiło i księżyc też tam był... Sam sobie bosman, sam sobie kapitan... Wystarczy że powiesz cześć i spojrzysz na mnie. Będę wiedziała co robić. I jeden gest, przypadkowe spojrzenie. Przepadłam. Niebieskooki czaodzieju, spraw by Twoje czary nigdy nie przestały działać. Czy ktoś wie może dlaczego pan XYZ zamiast do swojej dziewczyny pisze do mnie? Głęboki wdech i niebo z chmurkami mam w płucach. Niesamowicie zrelaksowana. DObrze jej z tym. Humoru nie psuć.
|
#829 |
|
Zadomowienie
|
-Austriacy chcą wiedzieć w jakiej dyspozycji są Polacy przed jutrzejszym meczem
-Podolski jest w wyśmienitej... - : ] - kij ci w oko! - .] ![]() - wiecie co mnie zdradza w jakim miesiącu mam sesje ? - rachunki za prąd ![]() Kiedy odpalam kompa moi sąsiedzi zastanawiają się na cholere komuś kosiarka na 2 piętrze ![]() away / only walkie talkie Spociłeś się jak pedofil w Disneylandzie:P u can`t stop us... plemniki ![]() trochę lirycznie... ![]() Let's get these teen hearts beating. Faster, faster ![]() Jestem kobietą która naprawde kocha ,a nie pragnie posiadać... ![]() Don't solve the problem,when danger is better [nie rozwiązuj problemów jeśli niebezoieczeństwo jest lepsze] "_kredką słońca gdzieś na murze pisze swój pamiętnik_" ![]() To czego szukasz, znajdziesz w ostatnim spośród możliwych miejsc. ![]()
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2008-06-14 o 23:58 |
|
|
|
#830 |
|
Wtajemniczenie
|
W blasku gwiazd księżyc tuli mnie do snu
![]() $pIe -NaDzIeJa Na LepSze JuTrO **MuUuASleep.. a spróbujcie mnie tylko obudzić!!! :P ZaSzYŁaM SiĘ w kRaInIE GdZiE WsZyStKiE MaRzEnIA Się SpEŁnIaJą ZzZZzZzz nie ma zadnych dowodow na to ze zycie jest powazne )) lEpIeJ zAlOwAC rZeCZy kToRE sIe ZrObIlO nIZ sTRaCOnYCh oKaZjI. Una maxima locura!/ Maksymalne szaleństwo! Anioł zawsze będzie aniołem nawet gdy urosną Mu różki Przybyłam,zobaczyłam i..wróciłam..bo tęskniłam.. Pracuję nad wehikułem czasu, by te piękne chwile przeżyć jeszcze raz jestem normalna. watpisz w to? masz racje ![]() IF THEY DON'T HAVE CHOCOLATE IN HEAVEN, I AIN'T GOING. / Jeśli w niebie nie ma czekalody, to nie mam zamiaru tam iść Zrobić Coś Szalonego, Jeszcze Raz Zakręcić Z Tobą Świat Wszystko, na co mam ochotę, jest niemoralne, nielegalne albo tuczące. Istotną wadą mężczyzn jest to, że tracimy przez nich zbyt wiele czasu, ale jest to najpiękniej stracony czas Nawet cień przyjaciela starczy by uczynić człowieka szczęśliwym. ...Iść swoją drogą, nie dać satysfakcji wrogom... szarość dnia tak jak ja, zwiała gdzieś daleko… |
|
|
|
#831 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny .. ;*
Potrzebuję opisy o tym, że jestem zła. zła, smutna i głodna. i zazdrosna. Bo Pan A. jest na każde zawołanie swoich kolegów.. a ja już tak dawno go nie widziałam. ; < i że koncert hey'a przeleciał mi kolo nosaa. ; < Proszę coś w związku z tym. ;] _ trochę zieleni, i trochę Ciebie. trochę mało Ciebie mam. mamo, czy to koniec świata? kolorowe niebo. będę czekał, z otwartymi rękami, z otwartymi oczami .. [ew. czekała] nie mam przecież biletu do nieba . ty też nie .
Edytowane przez happysadowa Czas edycji: 2008-06-14 o 21:36 |
|
|
|
#832 |
|
Raczkowanie
|
W twoich oczach odbijają się dwa księżyce
Królowa zbija piona, szach albo mat Dlaczego morze gna ku brzegom? Ciężko iść chodnikiem malowniczej uliczki gdy boli rozczarowanie. Poprzez rzekę która była srebrem przez wszystko co sprawia pustkę ciąży beznadziejność. Jak trudno odnaleźć naukę prawdziwą pośród tylu bzdur. Spójrz jak kilka pcheł się rozsiadło i się wymądrza, kłamstwo wciąż pozostaje. Ciężko dojrzeć lagunę pośród wód oceanu Zamienię rozczarowanie na jedno uczucie. Dama ze skrzypcami gra swą muzykę fokom Wyciągnij zawleczkę, skróć mękę, biegnij i walcz o życie Żegnaj! drogie serduszko złamane.. Samotnością życia oczęta związane... Poczuj ocean tam, gdzie zaczyna się namiętność W moich snach pozostajesz mój
|
#833 |
|
Zadomowienie
|
"A gdyby tak nie słuchać tego, co o nas mówią, i nie dbać o to, co o nas myślą. Gdyby zaufać własnemu sumieniu i porannemu odbiciu w lustrze. Czy nie łatwiej byłoby żyć?"
mój ulubiony Snuje się po domu jak trzeźwy alkoholik... "Czy w życiu nie chodzi o to, żeby być z tymi, którzy czują jak Ty?" Wielki umysły myślą podobnie ![]() Faceci są próżni, wystarczy trochę zainteresowania i już wyobrażają sobie Bóg wie co... Time will tell - Czas pokażę Troche techniki i człowiek się głupi (tekst mojego nauczyciela WF)Panie złodziej, oddaj pan auto Kazika...
|
#834 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Mam ogromną prośbę, iż kończę gimnazjum i idę do liceum daleko tzn mieszkam w Bydgoszczy, a wybieram się do liceum w Warszawie. A chciałabym prosić o jakieś opisy dotyczące tego iż kończę 3 gim.. nie spotkam już tych ludzi i że wyjeżdżam daleko .. Dzięki z góry .. mam nadzieje, że coś wymyślicie :P ------------- Każde jutro jest najbardziej zapracowanym dniem w roku Najlepszą wagą do mierzenia przyjaźni jest nieszczęście Przyjaciel to ktoś kto pozostawia całą wolność bycia sobą... Nudy wieczorem kończą się nocnym koszmarem nie pozwól na to # już na siebie nie patrzymy kontakt wzrokowy zerwany Ale nie jest źle przecież wiem że i tak nie kochasz mnie... Pozdrawiam
|
|
|
|
#835 |
|
Przyczajenie
|
czesc DZiewczyny
bez oft: „Tchórz zanim skona ginie wiele razy, odważnych jedna tylko śmierć spotyka” trzeba odwagi zeby zyc codziennie sie waham i codziennie upadam ale mimo to bede dzwigac moj swiat Jedna z tych którzy osiągną coś w życiu lub umrą próbując. Bo to co w sercu to moje a reszta złudne paranoje Razem w stronę słońca .. to niekończąca się historia ...
|
#836 |
|
Raczkowanie
|
Lubię powłóczyć się kiedy deszcz, jak wino upija
adres w sercu skreśl poślubiłam smutek ehh ... ;*
|
#837 |
|
Raczkowanie
|
thinspiration.
stonka12 garfieldo14 uwielbiam. <3. halt dich an deiner liebe fest. opieraj się na swojej miłości. mówimy o realiach. w nich nie ma miłości. wtedy twoje imię ktoś wymówił przy mnie głośno... kochać. to jakby spojrzeć w twarz samemu Bogu. razem wszystko przetrwamy <3. szkoda. że masz swój inny świat.
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
yyyskarbus, MarcelinKaaa, PigmentOfTruth- dzięki wielkie, pozabierałam już, przydadzą się! ^^ ------------------------------- Miło mi.... ^^------------------------------
|
|
#839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
suuuper ;** Dziewczynki a może macie takie opisy troche tajemniczo-zaczepne? takżeby chlopaka zaintrygowało ![]() nie żyć, nie myśleć, nie być nie istieć, na chwilę sie zgubić. pośród kropli deszczu boso tańczyć chcę. mogę mieć takie życie jak inni mają sen. w twym każdym słowie widzę imię moje.
|
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba czas już zamknąć drzwi,zniknąć we mgle
nie starasz się za3mać mnie przez chwile popatrz jeszcze wstecz, zawahaj sie... a writer takes his pen to write the words again that all inLoveIs fair Z Tobą byłbym więcej wart...
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

chodzi mi o opisy zwiazane z tym ze chce poznac blizej kogos swiat, zachlysnac sie jego powietrzem, ale takie niezbyt doslowne ... mozna ? z waszym gutem to na pewno genialnie wyjdzie
: