|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Całowanie na spontanie hihi :D
zdradziłam tak swojego chłopaka bo o tż-cie to tutaj ciężko mówić, nastepnego dnia mialam wyrzuty sumienia i z nim zerwałam.. i tak go nie okchałam nie pasowalismy do siebie także too byl tlkyo pretekst. I dobrze sie stalo.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jestem za lizaniem się (nie określam tak pocalunków tylko akurat te które opisuję) na dyskotekach z kim popadnie po pijaku.
Dla mnie pocałunek jest dla osoby którą lubię, kocham w każdym razie którą znam,a nie dla jakiegoś napaleńca w klubie.
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Całowanie na spontanie jest cool
pod warunkiem ze jestes singlem oczywiscie...Ja raz pobiłam rekord i całowałam się na imprezie z 2 przypadkowymi chłopakami + ze swoim byłym hehe chociaz wspomnienia mam szalone.ps nie kojarzy mi sie to z puszczaniem itp.
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam jedna taka sytuacje. poznalam chlopaka na imprezie przez znajomych. bawilismy sie cala noc i zaczelismy sie calowac. i nie kojarzy mi sie to z puszczaniem itp pod warunkiem ze nie jest to czeste i jest to wynikiem 'wypadku' ze tak to okresle
no i jesli jest sie singlem... pozdrawiam zwariowane wizazanki
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
ojj tak zdarzało sie, głupie młodzieńcze czasy, ale przynajmniej dzis jest co powspominać z gronie koleżanek i pośmiać co to sie kiedyś wyprawiało
, nigdy tego nie robiłam kiedy byłam w związku oczywiścieA dziś, jestem o te kilka lat mądrzejsza, mam swojego Tzta i nic takiego mi sie już nie zdarza
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Chii no w sumie to chłopak i tak by się nie przyznał że to on zaczął, zwalił by pewnie całą wine na dziewczyne. Ale i tak to on oszukał
![]() tygrysica łoooho Jak to dobrze wiedzieć że nie jestem najgorsza
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
Na imprezie to zdarzyło mi się tylko raz z kolesiem którego nawet imienia i wyglądu nie pamiętam. I mi głupio potem było.
Tak to pare razy zdarzyło mi się całować n z bliskimi kolegami( w wiekszosci przypadkach po procentach) Z tym to jeszcze większe cyrki były, często bardzo śmieszne. ![]() Ale wiem mniej więcej kto dobrze całuje z mojej ekipy, hahaha. ![]() ( a zeby nie bylo, nie całowałam sie ze wszystkimi ;P ) Czasami tak mysle, ze ja po prostu jakieś czułości potrzebuje.
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
ja pamiętam mój pierwszy pocałunek.poprosiłam kolegę,żeby pokazał mi jak to się robi.wstyd mi było,że w wieku 16 lat nie całowałam się z nikim.
powiem szczerze,że było fajnie,ale chłopak chciał więcej,więc go zbyłam.od tamtej pory nie całowałam się przypadkiem-ale tylko ,bo tak wychodziło. lubię kokietować,ale zawsze uciekam,kiedy robi się gorąco |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
NIE.
Dla mnie pocałunek jest wyrazem intymnej więzi, pieszczotą należną bliskiej osobie. Nie całuje się na powitanie z koleżankami ani obcymi osobami. Nie mówiąc już o zagrożeniu np. opryszczką, wirusem żółtaczki. Takie całowanie z obcymi, w moim odczuciu, odziera ten akt z całej cudownej niezwykłości, którą wolę podarować ukochanej osobie.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
_
Edytowane przez mmmmarta Czas edycji: 2009-01-20 o 13:59 |
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
JA WAS POBIJE
![]() Całowałam się z 3 na jednej imprezie tzn tzn najpierw całowałam się z byłym, ale później gdy zrozumiałam, że i tak nie będziemy już nigdy razem, całowałam się z 2 pod rząd To było przezycie..
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wizażanko nie mówiłabym o tym z taką dumą..
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Zdarzylo sie. Bylo minelo i tyle. Nie utrzymywalismy pozniej jakis szczegolnie zalyzych kontaktow o ile w ogole je utrzymywalismy.
|
|
#44 |
|
Konto usunięte
|
calus. calus - rzecz niewielka
calus calus - bagatelka calus calus - to nie grzech .................. z pamietnikow pamietamy )nie zdarzalo mi sie, a szkoda ![]() z drugiej strony mozna sie zarazic prochnica i helikobacter pylorii |
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
ja nie toleruje u siebie całowania z różnymi chłopakami, z natury jestem nieśmiała - to samo wyjaśnia.. raz tylko pocałowałam się na pierwszym spotkaniu z kumple, z który 3 miesiace gadalam na gg, chcialam w policzek ale nie trafiłam bo odwrócił głowe :P, ale to bylo bardziej musniecie, nawet nie cmok niż pocałunek. Prawdziwe buzi było z moim kochanym TŻ <3
.aczkolwiek uważa, że kwestia całowania to osobista sprawa każdego, dla niektórych to normalne dla innych wstydliwe, czy dziwne. Ale dokładnie jak mówicie, jesli jest się singlem, i on też jest singlem to nie ma problemu.
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
Mi też sie zdarzyło, na imprezach. Jeśli jest sie singlem to czemu nie
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
a i owszem, zdarzalo sie
tyle, ze ja najczesciej mialam chlopaka, wiec skoki w bok i nie wazne czy po alkoholu czy na trzezwo nie wchodzily w gre... ale calowalam sie (bedac wolna), nie zaluje i nei uwazam, ze to cos zlego (natomiast za nic w swiecie nie pozwolilabym na cos wiecej)
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
A ja sie nie wypowiedzialam na ten temat :P Zdarzylo mi sie kilka razy.I było smakowicie mrrr
Ale na drugi dzien meczyly wyrzuty sumienia....Tak wiec nie wiem czy powtorze hehe,ale calus calus to nie grzech -prawda
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Ja nigdy tego nie robiłam i nie będę robiła. Tak jak pisały poprzedniczki - pocałunek jest zarezerwowany dla osoby którą kocham i której ufam. Nie wiem, na ile to dotyczy wszystkich dziewczyn(mogę się mylić
ale całowanie na imprezach często jest wynikiem bycia w pod wpływem alkoholu - tak było u kilku moich koleżanek które miały potem wyrzuty sumienia...Każdy ma prawo do swojego zdania - więc ja całowaniu na "spontana" mówię NIE! Pozdrawiam Joanna |
|
|
|
|
#50 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Konto usunięte
|
nie bede klamac ze sie nie wydarzylo, ale bylam wtedy sama wiec bylo to dopuszczalne
![]() tylko 2 razy w moim 19nastoletnim zyciu mi sie tak zdarzylo:P |
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
mialam taką przygode, raz pocalowalam sie z chlopakiem ktorego widziala po raz drugi w zyciu i potem mialam strasznego kaca moralnego, wiec to nie dla mnie takie spontany;d
|
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
Ja bardzo źle czułam się po takim właśnie pocałunku,ponieważ chłopak na drugi dzień już się nie odezwał... i czułam się strasznie upokorzona,dalej jestem.. także nie radzę.Dodam,że to był mój pierwszy pocałunek
|
|
|
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdarzyło się na imprezach poprzytulać, pocałowac... ale tylko wtedy, kiedy bylam singlem
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
Sama często tak miewam, i nie widze w tym nic ale to NIC złego.
![]()
|
|
|
|
|
#56 |
|
Przyczajenie
|
Nie wydaje mi się, żeby to zaraz miało oznaczać, że dziewczyna ma przed sobą drogę do 'puszczania się '.
Seks to co innego niż pocałunek i nie ma w ogóle co tego porównywać. Jednak ja mimo wszystko nie całowałam się z nikim na imprezie przypadkowym. Nigdy szczególnie nie miałam zamiłowania do okazywania uczuć osobom, które nic dla mnie nie znaczą. |
|
|
|
|
#57 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jasne dziewczyny, zycie jest krotkie, pocałunek to nie grzech. ale powiem wam ze jak tak rozmawiałam z facetami, to na nich to wrazenia nie robi. a i często pozniej te dziewczyny sa po prostu wysmiewane.
|
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
No pewnie że nie robi, a co to dla takiego faceta.
Pomijając kwestię, że bardzo często myślą, że jest to zaproszenie do czegoś więcej, a jak zobaczą protest to wielkie zdziwienie..
|
|
#59 |
|
Przyczajenie
|
dla mnie tzw."całowanie na spontanie" to coś absolutnie niezwykłego..chemia, która jest w powietrzu, ogień w spojrzeniach...hmm...na pewno nie jest to droga do puszczania się, bo jednak pocałunek a stosunek to troszeczke odległe sprawy..ale wracając ja uwielbiam się całować i jeżeli raz na jakiś czas zdarzy mi się cos takiego to nie mam jakiegoś "moralniaka" dodam tylko, ze jestem singielką
|
|
|
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
A tak nawiązując trochę do tematu.Ostatnio zaczęłam chodzić do takiego jednego klubu w moim mieście-ogólnie to tam przychodza stali bywalcy jak zauważyłam(ja juz tam chodze ze 3 miesiące).I od razu piewrszego wieczoru poznałam takiego kolesia no i gadka szmatka szmery bajery.Za*** koleś z wyglądu.Ale co z tego jak charakter zwalony.Tydzień z jedną się liże,nastepnego tygodnia z jej koleżanką,a jeszcze następnego idzie spac do jakiejś klientki.Wymyśliłysmy sobie grę i obstawiamy która będzie następna.Czasami nam sie udaje trafić
.Ciekawe która ,,szczęsciara" będzie w ten piątek .Dobrze że mu nawet buziaka nie dałam.Wiem o wszystkim ,bo zazwyczaj z nim wracamy do domu i jego kolegami i co tydzien wraca z inną laską .I to mnie dziwi że jak chłopak tak psotepuje to jest kodżak,a jakby laska się lizała co tydzień z innym to już od razu dz***,k*** itp itd.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.

pod warunkiem ze jestes singlem oczywiscie...
no i jesli jest sie singlem... pozdrawiam zwariowane wizazanki 
, nigdy tego nie robiłam kiedy byłam w związku oczywiście

.Dobrze że mu nawet buziaka nie dałam.Wiem o wszystkim ,bo zazwyczaj z nim wracamy do domu i jego kolegami i co tydzien wraca z inną laską .I to mnie dziwi że jak chłopak tak psotepuje to jest kodżak,a jakby laska się lizała co tydzień z innym to już od razu dz***,k*** itp itd.