![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2018 cz. 3
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7887047 6]Historie z cyklu: moja teściowa i jej świat:
W poniedziałek po UG pozwoliliśmy jej rozpaplać o ciąży, więc zawisła na telefonie na długie godziny. Teraz domaga się od TŻ co by dzwonił do tych samych osób, żeby oficjalnie powiedział ![]() Są dobre strony tego, że przymusowo księżniczkuję - w przeciwnym razie teściowie gotowi oczekiwać, że będziemy rundę z dobrą nowiną jak z zaproszeniami na ślub co najmniej robić ![]() Nie ogarniam ich hrabiańskich zwyczajów.[/QUOTE]Ale baba ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Nie wiem co lepsze , czy te wasze teściowe czy moja która nie okazuje ani maleńkiego zainteresowania. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Czekam na tż - miał nas zaopatrzyć w kalendarze adwentowe ( w At maja większy wybór) - oczywiście te czekoladowe np lindt
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#33 |
Zakorzenienie
|
[1=85cabce079a739571384bfd 24737f09ed791b49e;7887047 6]Historie z cyklu: moja teściowa i jej świat:
W poniedziałek po UG pozwoliliśmy jej rozpaplać o ciąży, więc zawisła na telefonie na długie godziny. Teraz domaga się od TŻ co by dzwonił do tych samych osób, żeby oficjalnie powiedział ![]() Są dobre strony tego, że przymusowo księżniczkuję - w przeciwnym razie teściowie gotowi oczekiwać, że będziemy rundę z dobrą nowiną jak z zaproszeniami na ślub co najmniej robić ![]() Nie ogarniam ich hrabiańskich zwyczajów.[/QUOTE] I nie bedzie dzwonil!?!?Czy on oszalał?! ![]() A tak wogole to prosze nie narzekac na tesciowe bo jak narazie mym skromnym zdaniem penisowych kieliszkow nic nie przebije ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Malinka moja interesuje się wyłącznie sobą tez - ewentualnej ile na co żeby mieć temat
![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja tez właśnie Taka jest - ma nas totalnie w dupie - swojego wnuka to widziała może z 10 razy ...ona wtedy sobie przypomina o swoim synu jak coś potrzebuje a tak to zainteresowania nami jest totalne zero ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Taaa kieliszki siusiaki i pościel pewnie z wizerunkiem Jacquesa Chirac z lat 80
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No Ale faktycznie bez dywanu i kwiatów przyszłaś ? No bezczelna ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja tez - nawet o Mikołaju czy dzień dziecka nie pamięta ... no ale twierdze ze to ona ma problem nie my Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja w nowej części ❤️
Szczerze? To cały dzień Was czytam i próbuje coś napisać, ale idzie mi to tak mozolnie, że pewnie nawet nie zauważyłyście że coś pisałam ![]() Co do zakupów w Pepco - czasem zdarzy mi się coś kupić, ale ogólnie nie lubię ich jakości. Wolę dołożyć i kupić coś z f&f, h&m, Endo, Coccodrillo, czy choćby z Lidla 😊 mamy czas więc możemy na samych wyprzedażach pomału kupować 😉 Córka mi się urodziła 55cm więc praktycznie chwila moment i z 56 przeszłyśmy na 62. Ja może w kwietniu przywiozę pierwsze kartony i popatrzę co tam mam, co się nada a co w śmietnik. U mnie teściowa też czeka na płeć, bo powiedziała że już zacznie coś kupować. Ale oczywiście mi nic nie wolno kupić bo przecież taki zabobon i zaraz mi się coś stanie O.o Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Z chusteczek mokrych to najpierw miałam hipp, ale po kilku różnych przetestowanych firmach najlepiej mi odpowiada jednak Dada z biedronki 😊 z kolei pampersy to jedynie te firmowe Pampers nie zaparzały mi córki. A i mi najwygodniej w nich było. Zawsze zielonych używałam, teraz może spróbuję tych premium care (białe) 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
Całą tą zgraję rozemocjonowaną wezmę na porodówkę! Serial paradokumentalny nakręcimy a co!
Gust mojej teściowej nie odstaje niczym od Waszych. Ile razy mi pokazuje coś co sobie kupiła nie wiem gdzie oczy podziać ![]() Czasem bardzo bym chciała, żeby teściowie mieli nas w ![]() Przynajmniej moi rodzice są równi. Mój TŻ przeżył szok jak przyjechał do mnie na Wigilię pierwszy raz - po kolacji talerze ze stołu i rozkładamy eurobiznes ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
aaa to u nas też gry i też eurobiznes
![]() ![]() ![]()
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Jak dobrze że zajrzałam na końcową strone.. tu już nowy wątek! Witam się
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Jaka? ;> Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#47 |
Wtajemniczenie
|
Teraz mam chwilę na poczytanie to tu posucha
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Przydałoby mi się coś ale co psyche zmienia
![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#50 |
Zakorzenienie
|
Myslalam, ze tak malo mam do nadrobia a wy sie przenioslyscie na nowy watek
![]() Dotarlam i ja - top gadula nr 2 😎 Kinia trzymam kciuki zeby poslizg polecony przez nasza specjalistke Domii zadzialal 😈 Kurcze, wypilam u tesciowej herbate z hibiskusa, ale nie taka owocowa jakas smakowa tylko normalnie zaparzony hibiskus a pozniej wyczytalam ze w ciazy sie nie zaleca bo niektorzy twierdza ze moze to zawierac jakies substancje poronne 😰 ale chyba po 1 kubku nic mi nie bedzie? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Dzięki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Pewnie ze nic nie będzie !!! Gorszy stres będzie niż herbata
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#53 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
A mój tzt dzisiaj w delegacji. Jestem sama. Zmęczona, styrana...a jego akurat nie ma. Auto muszę odstawić wyjsc z psem... masakra. Mam nadzieję że spacer z psem z garażu dobrze mi zrobi. Wrócę i prysznic i spać.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#55 |
Zakorzenienie
|
Mamusie majowe 2018 cz. 3
Rybcia pocieszę Cię, ze mój w delegacji od zawsze w domu tylko piątek - niedziela od rana, dlatego wszelkie możliwe udogodnienia mam żeby nie musieć np. z psem iść to mamy kota
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale w pełni rozumiem Twoje rozgoryczenie - tez mnie czasem dopada Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#56 | |
Zakorzenienie
|
Chociaz nic nie podzialacie to wez sie chociaz tym zelem wysmaruj na probe, bom ciekawa czy Ci podpasuje
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Dobre i takie atrakcje jak chlop zaniemogl😂😂 ja mialam mojego wykorzystac ale wymiekam. Naobiecywalam mu gruszek na wierzbie i nie wiem jak sie teraz wykrecic wiec najlepszym rozwiazniem bedzie udac ze spie 😈
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#60 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.