|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.9
Co tu opowiadać. Poddaliśmy się i pogodziliśmy się z myślą że nie będzie malucha. Odstawiliśmy wszystkie witaminy i zaczęliśmy żyć normalnie. Minęły 2 miesiące i szok. Od przeszło dwóch tygodni zamieszkał we mnie cud. 😁
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Stokrotko, Invi, powodzenia dzisiaj u lekarzy ![]() Ciekawe jak u mnie będzie z rozstepami, na razie dostałam od małej popękane naczynka, które pewnie nie znikną nie chce mi się niczym smarować, czasem maziam się 2 razy dziennie, a czasem co kilka dni dopiero jak skóra zaczyna swedziec.. Od oliwek robią mi się krostki, nawet od olejku migdałowego a takie balsamy ciążowe to żadna przyjemność, ani to ładnie pachnie, ani ma fajną konsystencję.. Palmersa się boję że będzie zbyt intensywny, muszę poszukać czegoś innego.Wanilka, widać pani z sali trochę przewrażliwiona, u mojej siostry była na sali babka której przeszkadzało jak ktoś kichnal Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3423 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wanilka trzymam kciuki za wyniki malutkiej
![]() Pionizowali Cie juz? Wracaj do sil Invi, stokrotka trzymam kciuki za wizyty!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
||||
|
|
|
#3424 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Wanilka5;78882446]
Cytat:
Cytat:
Wanilka Super, ze tatus tak sie sprawdza w swojej nowej roli ❤ i dobrze ze mama przyjedzie Ci pomoc, zawsze lzej jak ktos bliski jest obok. Dzieki za wszystkie kciuki kobietki 😘 Cos mi cytowanie pochrzanilo... Zacytowalam Wanilke a wbila mi sie tam Blanka, nie wiem jak to naprawic :kalafior: Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez _St0kr0tka Czas edycji: 2017-11-17 o 07:51 |
||
|
|
|
#3425 |
|
Wtajemniczenie
|
Wanilka, kciuki za wyniki Małej 😘 pięknie, że mąż Ci tak pomaga 😊
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- Invi, kciuki również za Ciebie😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry 😘
Tak strasznie mi się dziś nie chce może dlatego, że M. ma wolne został w cieplutkim łóżku z Igusia, a ja musiałam wstać do pracy ;( Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3428 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#3429 |
|
Moderator
|
Przysypiam w pracy...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3430 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja dziś wizytuje a pozniej od razu ten cholerny szpital. :/ Musze mlodego obudzic, zeby mi po 12 zasnal na drzemke, bo wykonczy tesciowa jak nie będzie spal w dzien. Ide zmierzyc paczke, musze zamowic kuriera do jednej, druga wyśle poczta przed wizyta. Pogoda kiepska, obudzilam sie spuchnieta jak ten ludzik z reklamy opon... zyc nie umierac. W nocy mnie obudzil taki bol brzucha, ze sie ruszyc nie moglam, myslalam, ze to juz... a tu sie okazalo, ze nawet nawet spalam i za.dlugo w wc nie bylam. ![]() Wanilka super ze tatuś taki zaangazowany. Duzo.sil dla Ciebie, z kazdym dniem coraz lepiej sie będziesz czula. A ta kobitka porazka. W takim zaduchu oddychać sie nie da. Psychiczna Dzieki dziewczyny za kciuki. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3431 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Trzymam za dzisiejsze wizyty ![]() Dołączam do klubu osób, którym się dzisiaj nic nie chce... Pogoda nie pomaga ![]() Śniło mi się, że moja Siostra była w ciąży i urodziła synka I chwaliłam Wam się na Wizażu I jeszcze dziewczyna z innego wątku też zaczynała rodzić
|
|
|
|
#3432 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
Zniknął mi cały wykres z ovufriend, mam wszystkie obserwacje nie mam ani jednej temperatury
wczoraj było wszystko dziś chciałam wpisać temp. nie ma nic .Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3434 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziewczyny, kciuki za Wasze wizyty ![]() Ja dzisiaj też źle spałam, budzilam się co chwilę. I pół nocy snily mi się wózki |
|
|
|
#3435 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale sny ![]() |
|||
|
|
|
#3436 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziś znowu 9 h. I jutro do pracy Od kilku dni oglądamy horrory wieczorem. Wczoraj TŻ pojechał z ciocią na rehabilitację. Więc zostałam sama w domu po 17. Siedzę sobie i nagle w całym domu zrobiło się ciemno. Stres mnie ogarnął. TŻ chciał się zabawić i korki wyjął
|
|
#3437 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie. — Jan Paweł II Edytowane przez gr8ania Czas edycji: 2017-11-17 o 08:27 |
|
|
|
|
#3438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co oglądałaś ciekawego? Mojego tz nie da się namówić na horror, sama się boję, może z mamą bym coś w weekend obejrzała ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3440 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwsza część była najbardziej romantyczna, druga była śmieszna a ta trzecia hmmm wątki miłosne dla mnie naciągane mocno, ale dużo było o relacjach rodzinnych. Ogólnie jestem na tak - mam sentyment do tego filmu 😉 Mała a jakie wrażenie zrobił na Tobie ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Kciuki za dzisiejsze wizyty Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
Moj syn zagina reguly.
Mialam plan obudzic go dzis o 8, zeby go polozyc o 12 na drzemke, zeby pospal i nie dokuczal tak teściowej jak pojade. I co? Obudziłam go, usiadl na lozku, przytulil sie. Poszlam do lazienki na chwile wracam a on spi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3442 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Mi się śniło, że mój mąż był moim nauczycielem historii. Miałam egzamin ustny i nic nie umiałam i strasznie się denerwowałam i tak się w tym śnie zaczęłam zastanawiać jak z tego wybrnąć i za chwilę eureka:"zaraz... przecież ja z nim sypiam... nawet jak nic nie będę umieć to i tak wystawi mi najlepszą ocenę...". I tak było ![]() Invi, powodzenia )I miłego piątunia wszystkim
|
|
|
|
#3443 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3444 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle dziś mi się śniło, że robiłam badania na progesteron i wyszedł mi 13 przecinek coś tam
|
|
|
|
#3446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3447 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3448 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie, cwaniak mały.
Teściowa wczoraj deklarowala ze dla niej to on moze i nie spac w dzien. Nooo, zeby tego nie zalowala jednak ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3449 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
Wlaczylam tv, calkiem głośno a on dalej spi, malo tego, chrapie.
Przegralam. ![]() Szkoda, ze nieraz go byle szmer budzi. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

nie chce mi się niczym smarować, czasem maziam się 2 razy dziennie, a czasem co kilka dni dopiero jak skóra zaczyna swedziec.. Od oliwek robią mi się krostki, nawet od olejku migdałowego
a takie balsamy ciążowe to żadna przyjemność, ani to ładnie pachnie, ani ma fajną konsystencję.. Palmersa się boję że będzie zbyt intensywny, muszę poszukać czegoś innego.

na te rozstepy to chyba nie ma rady 😞
jak ktoras z Was oglada tv to pewnie slyszala o skatowanym 3,5 rocznym Tomusiu walczacym o zycie... Bo juz chyba w kazdych wiadomosciach o tym powiedzieli. To w moim miescie. Masakra jakas jak mozna takiemu malemu dziecku taka krzywde zrobic i jeszcze twierdzic ze sie przewrocil. Matka z konkubentem taka madra... 7 dzieci razem mieli. Wlasnie przeczytalam wypowiedz lekarza, ze chlopiec nie przezyl 😥 zycie jest niesprawiedliwe
Mam nadzieję, ze mój mąż nie będzie przez pół wesela biegał z aparatem i się wybawię
)

wczoraj było wszystko dziś chciałam wpisać temp. nie ma nic .