|
|
#2041 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar IV
|
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie lubie kupowac stanikow ...doprowadza mnie to do szalu. Tak samo kupowanie spodni.
|
|
|
|
#2043 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2044 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
kupowanie spodni to moje najwieksze zakupowe nieszczęście ;/
|
#2045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2046 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak mam iść kupić stanik, to idę tylko do jednego sklepu, bo tylko tam jest szansa, że jeżeli coś w ogóle kupię to właśnie tam. |
|
|
|
|
#2047 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zamówiłam sobie jeszcze różowy tunelik i pluga w panterke. ![]() ![]() mamy swoje sposoby i źródła! Cytat:
Cytat:
ja również.
|
|
#2048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądałam wczoraj Pulp Fiction i stwierdzam, że pan T.R. ma coś w sobie jednak A mnie się tam Hecate Twój traugus podoba. Ja sama kolczyków więcej raczej sobie nie zrobię (więcej ponad moje dwa standardowe), ale tatuaże to jest coś o czym marzę od kilku lat. Bardzo wybredna jestem co do wzoru, a i miejsce marzy mi się też takie raczej niezwykłe (dół brzucha, stopa). Kiedyś na pewno zrobię
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki Agnysko
![]() Mnie sie bardzo podoba miejsce na tatuaz, ktore u mnie z racji zawodu odpada. Przedramie - Doda ma w tym miejscu tatuaz. Paskudny bo paskudny ale miejsce fajne. No a teraz planuje sobie zrobic ... heh jak zrobie to pokaze
|
|
|
|
#2050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja serio, serio o tym myślę Trzeba oddać hołd talentowi - na łopatce albo na biodrze![]() Agnysko - czyżbyś dostrzegła ten magnetyczny urok Tima brzydalka? ![]() Leo - widziałaś kolczyk Lenny'ego ?
|
|
|
|
|
#2051 | ||||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Ostatni egzamin... Ja jestem dopiero w połowie Ale zdałam już najupierdliwszy egz - i to na 4 ![]() Cytat:
Jest super. Pomogła najbardziej zmasakrowanym i zaniedbanym ustom jakie widziałam w moim życiu - na nieszczęście należały do mojego bardzo niechętnego stosowaniu mazideł do ust faceta. Do tej pory muszę stosować przymus i szantaż ![]() Cytat:
Cytat:
Jestem już nakrapiana jak salamandra Cytat:
![]() Może trafił i dlatego później nic nie czuł? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
(szczególnie tego w panterkę jestem ciekawa)
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||||
|
|
|
#2052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na brzydala to on trochę za ładny Madzik, u Lennego nie widziałam , nie wiem jaki ma. Ale wpisz sobie w google "prince albert piercing" i szykaj grafiki. Pewnie ma księcia
|
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do takich - hm - zadrapan to zalezy od glebokosci. Ale nawet te wzglednie plytkie przez jakis czas (kilka miesiecy) sa widoczne. Pozniej bledna. |
|
|
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze to wiedziałam
![]() Czytałam kiedyś wywiad z Timem i dowiedziałam się, że miał przekłuty prawy sutek, ale, że musiał często wyciągać kolczyk na planie filmowym to w końcu z niego zrezygnował. Stwierdził też, że gdyby nie był aktorem, wytatuło0wałby się cały i wykolczykował No wariat...
|
|
|
|
#2055 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
ja mam sesję ciągłą, najgorsze wyjscie z możliwych;/ 5 egzaminów a ciągna sie od połowy maja do końca czerwca;/ juz mam dosc
|
#2056 | ||
|
Zadomowienie
|
nie widziałam
Cytat:
będą, będą. niech no tylko pan listonosz przyjdzie narazie mogę pokazać jakie cudo aktualnie mam w uchu. ![]() Cytat:
![]() nie żebym się interesowała tylko przekłuciami męskich genitaliów - nazwy innych przekłuć też znam! ![]()
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko tam sobie myślę, że niefajnie by było jakby mój facet miał takie cóś, jeszcze to z kuleczkami może by uszło (nie śmiejcie się, na serio nie wiem jak się ten pręcik nazywa), ale kółko? Noł łej No i raczej prezerwatywa też odpada.
|
|
#2058 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]() A nazwy wpiszę wszystkie po kolei żebyś wiedziała (to będzie wesoły wieczór...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#2059 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) Pręcik z kuleczkami to sztanga/bar. Co do prezerwatyw - właśnie przy posiadaniu takowego intymnego przekłucia zaleca się stosowanie prezerwatyw, żeby zapobiec infekcjom i tym podobnym nieprzyjemnościom. Cytat:
6mm to ma.miłej zabawy
|
|
#2060 |
|
Wtajemniczenie
|
ale dziś macie wenę ! czytam i czytam
![]() wątek tatuażowy obcy mi jest, jestem zbyt zmienna, żeby sobie zrobić coś, co ma szansę mi się znudzić do kolczyków przyznaję się, ale tylko w uszach i po jednym otworze w każdym uchu poza tym mam uszyska jak Dumbo i nie zamierzam ich jeszcze eksponować dodatkowo ![]() edit: właśnie doczytałam o kolczykach w penisach zaryczałabym się bowiem ze śmiechu
|
|
#2061 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na lżejsze rzeczy (jak już podleczysz Carmexem, albo witaminką), to polecam tą MedNiveę (albo specjalną dla mężczyzn) - obie są takie dość matowe - cienka warstwa jest właściwie niewidoczna, a chroni. No żesz... Szkoda, że w środę nie napisałaś - dołożyłabym Ci do paczuszki... Cytat:
![]() ).Polecam Wallisa (acz na wyprzedażach, bo poza nimi cena nie jest zachęcająca) - rozmiarówka spora + wersje petit, a do tego porządna jakość.
|
|
#2062 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Hmmm, pewnie jest. Ja wczoraj kupiłam sobie kolczyki i jestem z nich bardzo zadowolona. Mała rzecz, a cieszy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Lubię ich, tylko cholernie mi brakuje Raula ![]() Cytat:
Cytat:
![]() W temacie mistrzostw - uważam, że najlepiej grają Holendrzy i Hiszpanie ( ) Mam nadzieję, że jednak coś się zmieni, że pokonają Francję i wyjdą z grupy.
|
|
|
#2063 | ||||
|
czyli Endżi
|
Przygoda jednej nocy
Cytat:
Czym przebijałeś? Zwykłą igłą? Bardzo musiałeś się znieczulic ?Ja pomimo mojej iglanej fobii też sobie sama dorobiłam dziurkę w uchu ( moja determinacja stanowiła szok dla wszystkich No i piercing madonna w dalszym ciągu mi się podobie... Cytat:
Cytat:
Własnie widzę, że sobie tunel zainstalowałaś Świetne wzorki Cytat:
), ale film Pulp Fiction jest po prostu bezbłędny. Widziałam go chyba z 6 razy i za każdym razem pękam ze śmiechu ![]() No ale nie ma innej opcji - przecież to dzieło Quentino... <buja w obłokach> ____ Ehhh... kiedy w końcu ta sesja się skończy... No ile kurde można.
Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-06-15 o 11:39 Powód: lit. |
||||
|
|
|
#2064 | |||
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() sama nie wiem jaki finał bym chciała zobaczyć... na pewno Holandia ale z kim to nie wiem... oby nie Wlochy (szanse małe), Francja (podobnie), Portugalia i Hiszpania ![]() i tak Oranje mają wygrac
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
Zupelnie niezwiazane z tematem - mam prosbe. Czy ktos moze mi doradzic co powinno sie znalezc w apteczce domowej? Chodzi mi o podstawowe wyposazenie. Wczoraj TZ sie ciachnal nozem do kosci i okazalo sie ze dysponujemy JEDNYM opatrunkiem jalowym i plastrami z opatrunkiem
Dobrze ze ciecie czyste i nie trzeba bylo szyc (2cm rana na 0,5 cm gleboka, na dloni). Chcemy w nowym mieszkanku miec wlasna apteczke zeby nie bylo takich wpadek. Nat
|
#2066 | |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, tak, ten jest cudo
Cytat:
![]() Nie wiem co się ze mną porobiło. Kidyś byłam filmową maniaczką. Oglądałam każde "W starym kinie" i nie było problemu czekać do późnej nocy, żeby zobaczyć coś interesującego (następnego dnia ledwo zwlekałam się do szkoły, ale i tak nie żałowałam nigdy niedospanej nocy). Teraz mam w szafce stertę pożyczonych filmów i leżą sobie nie ruszone nawet. Kiepsko ze mną
|
|
#2067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Holandia mnie zaskoczyła, grają rewelacyjnie, są po prostu świetni, podobnie jak Hiszpanie, którzy grają jak natchnieni, myślę, że te dwie reprezentacje najbardziej zasługują na finał, chociaż wolałabym zamiast "pomarańczowych" zobaczyć Portugalię... Oczywiście najchętniej widziałabym w finale Włochów i cieszyłabym się ogromnie gdyby wywalczyli tytuł mistrza Europy, ale staram się być realistką i chociaż to dla mnie strasznie przykre, to muszę spojrzeć prawdzie w oczy i stwierdzić, że niestety ich szanse nie są zbyt duże...
|
|
|
#2068 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
No a na temat Holandii juz tyle pisałam, że nie będe si powtarzać
|
|
#2069 | ||
|
czyli Endżi
|
Oj jest
![]() Cytat:
Płaskie zdjęcie nie oddaje talentu, serca czy charakteru. Zażenowana słuchałam zachwytów nad Bradem czy Leonardo, ale zdarzyło im się kilka filmów, dzięki którym ich b. polubiłam ![]() Tima kurczę nie za bardzo kojarzę z innych filmów. W Pulp Fiction fajnie zagrał, ale i tak zdecydowanie przycmili go Samuel L. Jackson czy nawet John Travolta ![]() Cytat:
?Co tam fajnego wypozyczyłaś? /edit/ Ahaaa... Tim grał jeszcze np w "Czterch pokojach", "Dark Water" i "Wściekłych psach" No nie, nie zwrócił mojej uwagi.
|
||
|
|
|
#2070 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
. Ale dzięki za podpowiedź - muszę poszukać.Cytat:
Ja w mojej mam rękawiczki jednorazowe, bandaże, gaziki, wodę utlenioną w tabletkach, altacet w tabletkach, plaster z opatrunkiem i bez, rivanol, bandaż elastyczny, leki p.bólowe, jałową gazę i nadmanganian potasu. No i maść Polseptol. |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.

wybieralam na 'oko' 
-mam taki dziwadłowaty rozmiar

Brzmi całkiem, całkiem 

do kolczyków przyznaję się, ale tylko w uszach i po jednym otworze w każdym uchu
Było zabawowo. Koło 3 w nocy pomyliłem pokoje (identyczny układ), wchodzę nie zapalając światła, zaczynam się rozbierać - a tu w "moim" łóżku ktoś się porusza
To nie jest 110?