|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Niezobowiązujący seks
Witam. Nie jestem pewny czy jest to odpowiednie miejsce na zadanie takiego pytania ale jednak spróbuję. Od pewnego czasu coraz częściej zdarza mi się myśleć o przelotnym seksie z nieznajomym dziewczynami, które oczywiście też są zainteresowane taką formą relacji. Czy znacie jakieś portale gdzie takie osoby można poznać ? Nie interesują mnie portale typu zapłać subskrypcję i fakowe konta. Jeżeli chodzi o mnie to nie jestem jakimś napalonym chłopcem, który szuka kobiety, ktora go zadowoli. Szukam kogoś z kim będę mógł poflirtować, powymieniać się fotkami lub umówić na coś więcej. Znacie takie stronki ? Badoo i tinder odpada bo jednak na tych stronkach ludzie szukają związków. Jeżeli źle trafiłem doborem forum to przepraszam. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Niezobowiązujący seks
myślisz że dzivki zakładają konta na portalach? Wystarczy telefon do agencji, który znajdziesz w necie.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Szop pracz
|
90% ludzi na Tinderze nie szuka związku.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Niekoniecznie zaraz dziwki.
Jak Cię to nie rozsypie emocjonalnie to spox... Po prostu popatrz po znajomych - zobaczysz jakie kto wysyła sygnały. Faceci szukają, kobiety szukają, a nikt z nich się nie afiszuje. Bo co by w pracy powiedzieli, co rodzina, znajomi... Albo co gorsza żona, mąż. Te ostatnie relacje to nawet nie próbuj, bo osobiście Ci zęby wytłukę! |
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kto wspomniał o dziwkach? btw dziwki mają konta na portalach.Tinder to nie są tylko związki, określ się i bądź konkretny. Znałam jeden portal ale bdsmowy.
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Teraz na tinderze jest właśnie więcej osób, które szukają tylko niezobowiązującego sexu. Jak ci sumienie pozwala to szukaj właśnie tam
|
|
|
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
erodate
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Akurat Tinder to w przeważającej mierze aplikacja do umawiania się na seks xD
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Seksu w wielkim mieście nigdy nie oglądałam, więc pudło ![]() Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Nienawidzę seksu w wielkim mieście. Ale jeszcze bardziej nienawidzę chamstwa i wyzywania kobiet od dziwek. Atavish mądrze napisała - seks jest dla ludzi. Tak często, jak chcą, z kimkolwiek chcą.
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#16 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
W mojej ocenie niektóre głosy z tej dyskusji doskonale oddają podejście do seksu w tym kraju. Gościu zadał normalne pytanie, nie popełnił przy tym błędów ortograficznych 😉, a w ramach reakcji dwugłos: kobiety, które chcą się kochać bez zobowiązań to dziwki; z kolei faceci to - w domyśle - potencjalni przestępcy, którym pstro w głowie. Rany rany... A nie można by przestać oceniać? I uznać, że skoro relacja między ludźmi miałaby byc oparta na dobrowolności i wyrażaniu swoich potrzeb, to jest ok? Naprawdę życie jest takie proste, że każdy żyje w idealnych warunkach, idealnym związku, w którym jego potrzeby są całkowicie zaspokajane? C’mon...
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba czytamy inne rzeczy. O tym, że kobiety szukające niezobowiązującego seksu to dziwki był tylko jeden głos (do tego więcej osób ten głos skrytykowało), a o przestępcach nie kojarzę w tej dyskusji żadnego. Za to najwięcej jest odpowiedzi o tym jakich portali warto spróbować. Więc nie za bardzo wiem czego się czepiasz...
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#19 | |
|
Konto usunięte
|
Jak dobrze, że twoje zdanie (bez żadnych argumentów na dodatek) liczy się tak bardzo, że na pewno zmieni podejście i życie miliona ludzi Cytat:
O facetach adult90 nic nie wspominała, więc im według niej pewnie wolno. Bo tak często, jak adult90 chce i z kim chce
Edytowane przez 201712242137 Czas edycji: 2017-11-30 o 12:29 |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Konto usunięte
|
Wez na wstrzymanie. Jak dla mnie mozesz sobie i nawet zaszuc, ale nie zagladaj ludziom do lozka. Co za cebula...
Edytowane przez 7cd1d0bf3fc279e4e45587f61c3d7242fa9c0a30 Czas edycji: 2017-11-30 o 12:36 |
|
|
|
|
#21 |
|
Szop pracz
|
A co z puszczalskimi panami?
akurat miałam długo konto na Tinderze, ale jako że nie jestem puszczalska (!!) nigdy nie chciałam wskoczyć do łóżka z nieznajomym. Chciałam się najpierw poznać, zakumplować. Spośród około 15 facetów, z którymi umówiłam się na randkę tylko jeden kontynuował znajomość i po czasie zostaliśmy friends with benefits. Reszta z zasadą "nie ruchasz się od razu, nie chce cię znać" przestawała się odzywać po 1-3 spotkaniu
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Ja myślałam, że jestem postępowa
. A jednak nie . Co do aplikacji, to rzeczywiście Tinder chyba jest najlepszą aplikacją do szukania takich wrażeń. Jeśli obie strony chcą..., a potem sami ze sobą się dobrze czują... .
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.

myślisz że dzivki zakładają konta na portalach? Wystarczy telefon do agencji, który znajdziesz w necie.

btw dziwki mają konta na portalach.

akurat miałam długo konto na Tinderze, ale jako że nie jestem puszczalska (!!) nigdy nie chciałam wskoczyć do łóżka z nieznajomym. Chciałam się najpierw poznać, zakumplować. Spośród około 15 facetów, z którymi umówiłam się na randkę tylko jeden kontynuował znajomość i po czasie zostaliśmy friends with benefits. Reszta z zasadą "nie ruchasz się od razu, nie chce cię znać" przestawała się odzywać po 1-3 spotkaniu