|
|
#3631 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rocznik 92 cz. IV
no to super ;D ja sie spotkyam z TZ :P
|
|
|
|
#3632 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja narazie żadnych planów, skocze jedynie do przyjaciółki zanieśc jej apart, a potem się zobaczy
|
|
#3633 |
|
Zadomowienie
|
przygarniecie mnie?
ja tez 92 ![]() i ogolem to nie moge uwierzyc, ze to juz koniec ggimnazjum :O teraz liceyum, Boze jak to brzmi... ale najpierw wakaaaaacje
|
|
|
|
#3634 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
a ja brak TZ ;D
Przygarniemy
|
#3636 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3638 |
|
Zadomowienie
|
ja mam TZ
3 lata starszy heh i wbrew temu co mowia odpowiada mi ta roznica wieku ![]() z testow 80 pkt, polak 40 i matma 40.. z polaka byloby wiecej gdyby nie to felerne imie na charakterystyce (mialam blokade na maksa), ale juz sru z tymi szescioma punktami... i tak jestem zadowolona
|
|
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7889500]pewnie ze tak ale zimno mowcie ile pkt z testu!;d[/quote]Już mówiłyśmy nie raz ![]() 77pkt A Ty? ![]() Edit: juz wiem
|
|
|
|
|
#3640 |
|
Zadomowienie
|
Też już chyba mówilam, ale powtórzę
85 punktów.U mnie bal był całkiem fajny, naprawdę. Tylko moje stopy ucierpiały przez te buuty.
|
#3641 |
|
Zadomowienie
|
to wa cieszycie sie w ogole ze wychodzicie z gimnazjum? ja na poczatku 3 klasy tylko powtarzalam byle wytrwac do konca i isc w dluga :P a teraz troche zal
|
|
|
|
#3642 |
|
Zadomowienie
|
moje stopy tez niestety ucierpialy i to mocnoo.. a jeszcze nie wzielam butow na przebranie po balu (bo zostalam jeszcze tam i tu i tu i tam
).. ale bylo super nie przypuszczalam ze az tak dobrze bede sie bawic... jeszcze tylko nerw jutro (okaze sie co z zachowaniem i zlotym absolwentem, bo w piatek rada byla), a potem to juz high life hahszukacie moze jakiejs pracy na wakacje? |
|
|
|
#3643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz ze wakacje mam zawsze beznadziejne, a dwa ze boje sie tego liceum. Boje sie ze bede musiała chodzic z jakimis debilami np. z mojej szkoły.Aha i używaj opcji edytuj, żeby nie pisac postów pod sobą
|
|
|
|
|
#3644 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z testów miałam 64 pkt, kiepsko, ale do szkoły się dostać powinnam no to za 4 lata następny egzamin - MATURA . Cytat:
|
|
|
#3645 |
|
Zadomowienie
|
cześć nowa koleżanko
![]() i cześć wam świrki ![]() matko, ale jestem zmęczona. nóg nie czuję. bal się skończył tak przed drugą wszystko super - polonez wyszedł bardzo fajnie choć prawie wogóle prób nie było, organizacja świetna, muzyka i orkiestra też , no i ekipa boska nie wiem jak pod koniec tańczyłam nie miałam sił a ciągle ktoś mnie ciągnął hah ![]() ale będę tęsknić za swoją głupią klasą <3
|
|
#3646 |
|
Zadomowienie
|
hejże ho
![]() JAK MI SIE NUDZI !!! To jest jakaś porażka ! Przez cały rok szkolny nie było ani chwili, kiedy mi się nudziło, a teraz .. ile w koncu mozna siedziec na dworzu ?? Albo chodząc po zklepach ? i wydając kase, która kiedyś się skonczy ? witaj alka132 szukamy pracy i nic nie mozemy zlnalezc :p
|
#3647 |
|
Zadomowienie
|
ja sie balam buty sciagnac zeby mnie nie podeptali
to dlugo mieliscie ten bal :O my w czwartek do 22 tylko ;/ wiec sobie z kolezankami do 24 zostalysmy, zeby sie zabawic hah ![]() teraz musze zaczac juz myslec o moich planach na wakacje, czyli codziennie godzina z angielskim (plus lekcje 2 godz w tyg, musze poszukac jakiejs babki z filologii) i powtorka z trzech klas z historii (trzeba ksiazki pozyczyc :P ), jeszcze gramatyke z polskiego bedzie trzeba przejrzec... czego sie dla siebie nie robi ^^ ja tez wlasnie nie moge znalezc, a mam jeszcze taki problem, ze jestem z malej miejscowosci do poznania mam ponad 40km ... tu blisko jest mac, ale nikt mnie tam nie widzi ponoc :| musze zaraz zadzwonic i sie zapytac czy w ogole w tym roku przyjmuja
Edytowane przez alka132 Czas edycji: 2008-06-15 o 12:08 Powód: dopisek ;) |
|
|
|
#3648 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
|
|
|
|
#3650 |
|
Zadomowienie
|
angielski obowiazkowo :P musze przez wakacje i nastepny rok szkolny dojsc do poziomu takiego zebym mogla zaczac CAE...
a historia po to, zeby sobie przypomniec chociaz cos :P nie konkretna nauka, ale takie przypomnienie, bo ja nic kompletnie nie pamietam :| a z jakas wiedza bym chciala wejsc do tego liceum, zeby wstydu nie bylo :P polskiego w zycie nie wprowadze pewnie, a kto wie czy i o historii nie zapomne, postaram sie chociaz ale anglik obowiazkowo ![]() dzwonilam wlasnie do McDonald's i duuupa oni juz w maju przyjmowali, juz za pozno.. chyba mi tylko wisnie pozostaly hah :P
|
|
|
|
#3651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też juz nie pamietam nic z tych 3 lat, ale w końcu szkola jest od tego żeby nauczyc, a nie ja
|
|
|
|
|
#3652 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3654 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Hah, ja też nie mam Tż-ta . Kurde, a podoba mi się taki jeden, ten z nk .[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7889500]pewnie ze tak ale zimno mowcie ile pkt z testu!;d[/quote]78 pkt. łącznie! Hum: 45, mat.-przyr.: 33. Cytat:
![]() Ja od dwóch tygodni wybieram się z koleżanką do pośrednictwa pracy .Cytat:
.Klaudeek! Twój av! Fabio! . . .ale Nuno lepsiejszy!
|
|
#3655 |
|
Zadomowienie
|
tez tak uważam, że wakacje są po to, aby odpocząć, ale ja tez bede musiała sie troche pouczyc.. i anglika i niemca. Bo angielskiego sie ucze dopiero 3 lata ale u nas angielski to jedna wielka masakra jak ta babka uczy ;/ nic prawie nie umiem ;/ i głupio mi jest, ze tyle osób w moim wieku tak śmiga po angielsku a ja tylko same podstawy ;/ a niemiecki dlatego, ze ide do Lo gdzie mam lekcje po niemiecku, wiec jak sie kilku słowek poucze to nie zaszkodzi ;p
ale to nie jest tak, ze bede cały czas przy ksiązkach tylko tak raz na jakiś czas :P a ja szukałam pracy, nawet juz kilka ofert sie znalazło jak robienie ankiet czy rozdawanie ulotek, ale w koncu wyszło na to, ze.. no własnie nic nie wyszło ;p a ja chcialam zbierac owoce tylko, ze wlasnie mieszkam w miescie i tutaj nie ma czrgos takiego ;p i tez musialabym dojezdzac :p moze sie zamienimy ?? przyjedziesz do mnie pomieszkac heh ;p
|
#3656 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() do tego OHP czy jakos tak ??
|
|
#3657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja idę do Interserwisu, czy jakoś tak.
|
|
#3658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hah ja tam bym wolala w miescie, zawsze jakis market zostaje :P
|
|
|
|
|
#3659 |
|
Wtajemniczenie
|
No Nuno też niezły, mmm
Wiesz co dobre
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.

ja tez 92 

mowcie ile pkt z testu!;d

Wiesz co dobre