![]() |
#211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja szwagierka nie ma wstydu
Cytat:
![]()
![]() |
#212 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Konto usunięte
|
A pojawi się w tej części oburzona i niedoceniona szwagierka? Wszakże Wizaz duży jest, zasięg ma ogromny...
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- [1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;7890230 6]A pojawi się w tej części oburzona i niedoceniona szwagierka? Wszakże Wizaz duży jest, zasięg ma ogromny... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Nie rozumiem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;7890230 6]A pojawi się w tej części oburzona i niedoceniona szwagierka? Wszakże Wizaz duży jest, zasięg ma ogromny...
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Czekamy ![]()
#216 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I wydaje się, że to prawdziwa osoba, a nie troll, patrząc po historii postów... Edytowane przez natash88 Czas edycji: 2017-11-17 o 17:38 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jeśli się nie liczy, to czemu tak skrupulatnie (choć błędnie) wypominasz, że dałaś jej 10 razy droższy prezent. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
Zawsze łakoma.
|
Cytat:
Pojechałaś do jej matki do domu z tortem, nie dałaś jej znać ani nie zaprosiłaś jej wcześniej na niego. Ona pojechała do najbliższego otwartego sklepu i kupiła Ci drobiazg, który <olaboga> Ci się nie podoba. I pretensje wielkie, że ona dała Ci coś za 8zł, bo przecież mieszka i pracuje zagranicą, na dodatek te teksty o teściowej, ze ją opłacała. No tragedia.
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
BAN stały
|
Napisałam ile kosztował prezent dla niej bo i tak byście się o to pytały co ja jej kupuję w prezencie i tak dalej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Natomiast świadczy to o tym, że twoje emocje są kompletnie oderwane od rzeczywistości. Cytat:
Cytat:
A tak w ogóle, to jesteś pewna, że ona była zadowolona z twojego prezentu? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#226 |
BAN stały
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;78902506]Prawa ci nie odbiera. Masz też prawo płakać ze szczęścia.
Natomiast świadczy to o tym, że twoje emocje są kompletnie oderwane od rzeczywistości. No i co z tego? Siostra twojego faceta nie musi wiedzieć jakich kosmetyków używasz i dlaczego. Ona ci nie kupiła prezentu w kiosku ruchu. A tak w ogóle, to jesteś pewna, że ona była zadowolona z twojego prezentu? ![]() Tak wiem że była zadowolona bo mój narzeczony doskonale wiedział co ona chce bo mają wspólne hobby. Zdenerwowałam się nawet bardziej tym wątkiem i tym że niektórzy mnie atakują. No dobrze nie kiosk ruchu ale biedronka to nie jest Harods już nie przesadzaj... |
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#228 |
BAN stały
|
No więc miała ochotę do nas zejść i się poczęstować to zeszła i się poczęstowała sama robisz problem tam gdzie go nie ma... Może u was wysyła się zaproszenia przy takich okazjach ale ja po prostu przyszłam do teściowej bo nie znam planów szwagierki była w domu akurat i się dołączyła i fajnie. To że teściowa z nią mieszka nie znaczy że są bliźniakami syjamskimi i jedna uczestniczy w każdym towarzyskim spotkaniu drugiej i żyje jej życiem. Przyszła więc fajnie miło mi i w ogóle.
Edytowane przez patusiaa23 Czas edycji: 2017-11-17 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Rozeznanie
|
Autorko ale masz ból dupy
![]() Najważniejsze w dawaniu prezentu liczy się gest. To Ty jesteś nietaktowa!!!!!!!!!! Ps Autorko jakich tych szminek używasz? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#230 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gubisz się w zeznaniach ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#232 |
BAN stały
|
To ty się gubisz w toku myślenia. Może nie miałam na to wcale ochoty żeby z nami kawę wypiła ale tak jak mówisz to jej dom rodzinny porusza się po nim swobodnie więc do nas przyszła i miło spędziliśmy czas. Nikt jej nie wyganiał, ale też nie dostała specjalnego zaproszenia gołębiem pocztowym...
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#234 | |
Zawsze łakoma.
|
Cytat:
![]() |
#235 |
BAN stały
|
Mogłam chcieć ten czas spędzić tylko z teściową ale szanuję to że to jej dom rodzinny i było mi nawet przez chwilę miło że poświęciła nam wygodną dla wszystkich ilość czasu i się przywitała mogła też mieć mnie w nosie i nie zejść wcale ale przywitała się posiedziała chwilkę i dała nam dokończyć więc nie wiem co ty się czepiasz... Nie rozumiem.
---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Przecież napisałam że nie wiem kiedy ona jest w domu a kiedy jej nie ma teściowej tak samo się nie spowiada. Miałabym zadzwonić i się spytać: kiedy cię nie będzie bo chcę wpaść z ciastem? Zastanów się... |
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Zawsze łakoma.
|
Cytat:
![]() |
#237 |
BAN stały
|
Ale po co miałabym to robić przecież wcale jej nie nienawidzę, wolałabym z teściową spędzić czas sama dlatego nie prosiłam jej o spotkanie. Poszłam tam z myślą, ze jak teściowa będzie sama to posiedzimy same, a jak nie będzie sama, to nie posiedzimy same, ale nie wiem czemu miałabym ją zapraszać jakoś specjalnie... Teraz to już naprawdę się czepiacie
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
b) Czyli chciała być miła, mimo że nie macie za dużo ze sobą kontaktu. Oraz została zaskoczona faktem Twojej wizyty i urodzin. c) To się już nie odstanie, a Ty żywisz do niej teraz negatywne uczucia, mimo że NIC się złego nie stało. d) Sprawił Ci przykrość prezent, naklepałaś milion postów w wątku, który jeszcze bardziej sprawił Ci przykrość - spróbuj pomocy specjalisty, bo wykończysz kiedyś siebie i innych. Nie da się żyć w takim ciągłym żalu, podejrzeniach, i emocjach na haju bez negatywnych tego skutków. e) Przestań powtarzać, że mogła Ci nic nie kupować - powtarzanie i wykrzykniki nie spowodują, że Twoja argumentacja zabrzmi choć trochę racjonalniej. Jesteś i będziesz odbierana jako osoba nie do końca zrównoważona emocjonalnie i niezbyt racjonalna, bo do cholery tak jest i to jest mega męczące - dla nas, tu na wizazu. Pomyśl jak musi to zatruwać życie Twoim bliskim na co dzień - tak się nie da życ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
![]() Ty się doszukujesz w głupiej szmince strasznego afrontu, "ochłapu" rzuconego żeby ci było przykro, a dziewczynom piszesz, że się czepiają?
#240 |
Raczkowanie
|
Naprawdę? Ból tyłka o szminkę za 8 zł? Zrzuciłam się 50 € na konsolę dla brata mojego faceta, on mi na urodziny kupił butelkę wina za 4€. Pewnie mnie nie lubi i zrobił to po złości!!
![]() Nawet jeśli kupiła szminkę w czasie zakupów, to co z tego ? Gdyby nie dała Ci nic ,to założyłabyś wątek o tym ,że nic nie dostałaś? Czemu sądzisz ,że skoro mieszka za granicą ,to mogła Ci przywieźć prezent ? Rownie dobrze mogła Ci przywieźć szminę za 2€ ,jakiejś nieznanej firmy w Polsce i nawet byś nie wiedziała ile za nią dała ,ale wtedy by było ok ,bo zza zagranicy . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.