|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 92 cz. IV
Ja się cieszę że wychodzę i nie mam zamiaru płakać
![]() Do pracy chyba nie pójdę jednak bo mi się nie chcę w wakacje zamulać w robocie i uczyć się też nie mam zamiaru!
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
No ja w sumie bym mogła iść ale po co sobie marnować wakacje
Już ferie mi przepadły, chociaż później byłam na wielkich zakupach to trochę żałuję bo kilka imprez opuściłam.
|
#3664 |
|
Wtajemniczenie
|
ja pracy nie szukam, chociaż miałyśmy plan z przyjaciółką, żeby na promenadzie coś sprzedawać,ale ja jade w lipcu do babci, a ona w sierpniu i nie wyszło
|
|
#3665 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale masakra... ![]() ![]() ![]() ee tam. ja wino zawsze pije najlepiej wchodzi (piwska nie lubię, vódka droga ) [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7889171]hehe jakie plany na dzis?[/quote]ja... ja.. czekam na pierogi z truskawkami bo mam na obiad Cytat:
![]() Im więcej nas dzieci tym lepiej.Cytat:
Cytat:
. Ja jutro bede miala moze filmik jak tancze z poloneza to Wam pokaze Cytat:
|
|
#3666 |
|
Wtajemniczenie
|
ejj WAŻE pytanie!!
czy jak dałam podanie do LO i wybałam sobie profil ekonomiczny, to mogę jeszcze to jakoś zmienić na biol-chem? minął już termin składania podań, niestety da się jakoś..?
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Musiałabyś się zgłosić do liceum 1 wyboru i tylko tak jeżeli się zgodzą
|
#3668 |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie chce jutro dzwonic do sekretariatu, tylko nie wiem czy przez ten głupi system elektroniczny sie da w ogóle coś zmienić
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
Ja słyszalam o przepisywaniu sie z klasy do klasy, ale według mnie to troche marne szanse, bo to dziala chyba tylko wtedy gdy będa jeszcze wolne miejsca w tej klasie np. jak ktoś nie doniósł swiadectwa itp.
|
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
a.
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
Grabek u mnie jest tak ze trzeba isc i wziac z powrotem podanie oni wtedy znow Cidadza mozliwosc zmiany w necie na swoim kompie i musisz znow zaniesc podanie
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
Kto zaczyna dziś ze mną A6W?:P
Nie chce mi się,ale chce postanowić sobie i wbrew wszystkiemu dotrwać dokońca
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
|
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
O nie Myszka, nie ma głupich
. Już wystarczająco się przemęczyłąm z tymi ćwiczeniami kiedyś . Więc ja się nie piszę
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam takiej silnej woli
lenistwo wygrywa
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dotrwalam najdluzej do 18 dnia...Ale przez zawody musiałam przerwać...No prosze niech któraśsię na to pisze:P
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
|
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chyba do 20ego któregoś
. Za dużo czasu zajmują te ćwiczenia ![]()
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
Ej kocham Was dziewczyny !
![]() ![]() ![]()
|
#3679 |
|
Wtajemniczenie
|
no tak tylko że ja miałam termin do 30 maja. i już strone mam zamkniętą - nie da rady zmienić tego u mnie, ani wydrukowac podania na nowo
![]() łi low ju tu!
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Od dzisiaj czy od jutra? ![]() Aj low ju tu, Paulo! ![]() Ale ta dziewczyna ślicznie śpieeewaaaa: http://www.youtube.com/watch?v=cndPHeBiM3s&feature=user .
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
paulutek
KOCHAJMY SIĘ WSZYSTKIE!
|
#3682 |
|
BAN stały
|
A mi sie płakac chce ze to już koniec... jeszcze ten bal. na nim jeszcze bardziej sie ze wszystkimi zzyłam. zawet niektórych poznałam bardziej
![]() A jeszcze bardzije mi sie płakać chce,że na wyjeździe/obozie dowiem sie ze sie nie dostałam do szkoły ;/;/ A tam bedą wszystkie osóbki z sekcji strzeleckiej które idą do tej szkoły co ja chce iść i oni bez problemu sie dostaną...;/ |
|
|
|
#3683 |
|
BAN stały
|
Kto z Was lubi polski?
|
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
anesia- czemu akurat masz sie nie dostac do szkoly?
ja lubie Polski ![]() mmmmm... wlasnie jem pierożki z truskawkami... KOCHAAAM
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
Yes
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lubie polski!
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
paulutek ja cos mam wrażenie że ty jakoś dwuznacznie odebrałaś moje słowa 'kochajmy się'
|
#3688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To do roboty robymy TERAZ 1 dzien xD Z/WAlbo zrobie potem ![]() Jade teraz do new yourkera po spodnice Będe za ok 1,5 godziny:P
|
|
|
|
#3689 |
|
BAN stały
|
No bo mam za mało punktów i próbuje do 2 naboru... moze sie uda...
jak nie to technikum... A to polonistki sprawdzcie mi to jeszcze raz i to co jest w cudzysłowiu to napiszcie tak zeby znaczyło to samo i zeby było spójnie ;P Aneta Bielecka Rok urodzenia : 05.01.1992 r. Gimnazjum nr 21 Ul. Św. Jerzego 4 Adres Zamieszkania : Wieczysta 77/8 Tel. 0 663 158 147 Dyrektor mgr Małgorzata Górny Liceum Ogólnokształcącego nr 4 Ul. Stacha Świstackiego 12 ODWOŁANIE od decyzji Komisji Rekrutacyjnej o nie przyjęciu do klasy o profilu ogólnym (CG1,G2) Zwracam się z uprzejmą prośbą o ponowne rozpatrzenie mojego podania o przyjęcie do klasy o profilu ogólnym. Stwierdzam, iż stać mnie na więcej i postarałabym się to udowodnić w Państwa Liceum. Bardzo mi zależy na podjęciu nauki w tej oto placówce i ma to dla mnie ogromne znaczenie. Słyszałam od wielu absolwentów i uczniów, że to szkoła, która oferuje duże możliwości i panuje w niej świetna atmosfera. Zdaję sobie sprawę, że nie jest łatwo z nauką, ale mam ambicję, żeby mimo wszystko podjąć się wszelkich trudności z tym związanych. Jestem pilną uczennicą, ale niefortunnie 'podwinęła mi się noga'. Bardzo chcę się rozwijać i pogłębiać swoją wiedzę. Będę godnie reprezentowała szkołę i gwarantuję, że nie zawiodą się Państwo, jeśli tylko uzyskam możliwość zaprezentowania tam swoich możliwości. Mam mnóstwo pasji i zainteresowań między innymi: taniec i Strzelectwo Sportowe. Biorę udział w różnych zawodach. Reasumując myślę, że taka osoba jak ja z pewnością zasługuje na kolejną szansę i przyjęcie do szkoły. Bardzo więc proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Z poważaniem Aneta Bielecka Wrocław, data No i w ogóle wtedy bede na obozie/zgrupowaniu strzeleckim. i tam sa osoby które tez idą do tego lo... nawet wszystkie... no i ja sie nie dostane a one na luzie ...;/ I te zgrupowanie stanie sie ksozmarem. TŻ gada ze mnie pocieszy,ale on mnie nie znajdzie, ja sobie gdzeis usiąde i sie schowam i bede sama... |
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
Myszka- a jaką spódniczkę chcesz kupic?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

. Ale masakra... 
jakie plany na dzis?[/quote]
da się jakoś..?
-> wymarzona szkoła