|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gang spod kiosku duzego ruchu-ruchu
A Ty hcialas mnie uderzyc, fidzialam!!!!
![]()
#4502 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I bardzo dopsze! Ogłaszam żałobę narodową. Mam doła wielkiego jak stąd do Las Vegas ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;7819197]
Oj zbiera Ci sie na ostrom óstawke!! ![]() ![]() Ogłaszam żałobę narodową. Mam doła wielkiego jak stąd do Las Vegas ![]() pffff ja na hostawke od dafna nie chodze ![]() ![]() Mnie też zdołował wynik dzisiejszego meczu ![]()
#4504 |
Zakorzenienie
|
O ja, sesję mam już prawie zakończoną
![]() Przepraszam, że prawie się nie udzielam, ale coraz bardziej ograniczam siedzenie przed komputerem bo moje oczy mają dosyć. Mam przez to wyrzuty sumienia, że nawet do Was nie zaglądam. Ale jak sesja się skończy to na pewno będę tu częściej. Dziewczyny wyobraźcie sobie, że dopiero teraz po 5 latach studiowania, będąc na piątym roku, pierwszy raz sesję zakończę już w czerwcu. U mnie, na politechnice, sesja egzaminacyjna zaczyna się od tego poniedziałku (16.VI). Chyba będę to oblewać... Normalnie to projekty przedłużały się jeszcze o sesję i do lipca. Standardowo to wakacje mi się zaczynały pod koniec lipca. A tu patrzcie, jeszcze przyszły tydzień i już będą waaakaaacjeeeeeeee!!!! ![]() Teraz to będą 3 miesiące totalnego lenistwa! p.s. Już nie pracuję w tej niewolniczej firmie ![]() p.s. 2. Przepraszam za rozgadanie się ![]() p.s. 3. No już kończę.... p.s. 4. Pogoda niestety jest nieciekawa.... ![]() p.s. 5. Trochę to się staje irytujące, co? ![]() p.s. 6. Koniec! THE END!!! p.s. 7. ![]()
Edytowane przez SiSleyS Czas edycji: 2008-06-14 o 15:27 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
Sis
![]() ![]() Bardzo się cieszę, że czeka Cię trzy miesiące lenistwa ![]() ![]() ![]() ![]() No i jak nie pracujesz już w tej firmie to i humor od razu lepszy i pewnie Twoje nerwy sobie odpoczną ![]() Wcale się nie rozgadałaś, długo Cię nie było ( ![]() ![]() W ogóle jakoś ten wątek ostatnio podupada, ale sesja pewnie jest tego przyczyną. I Aska Nam spomarańczowiała ![]() Co to się dzieje ![]() Szok.
#4506 |
Zakorzenienie
|
SiS świetnie że jesteś
![]() ![]() Bardzo się cieszę że "za chwilę" będziesz mieć sesję za sobą i będziesz mogła odpocząć ![]() A kiedy masz obronę mgr ?? ![]() Bo jeden Kozak na dniach będzie miał tytuł licencjata ![]() O jaaaa dopiero jak weszłam na ten wątek zobaczyłam że Aśkę zablokowali ![]() ![]() ![]() Słitowa a co tam u Ciebie słychać, co? ![]() Ja siedzę teraz w domu na antybiotyku. Rozłożyło mnie dokładnie na zaliczenia. Wczoraj byłam na zaliczeniu z 38 stopniową gorączką. Ale byłam! ![]() Sesja na mojej Politechnice zaczyna się za tydzień, więc walczę do końca czerwca. Kciuki wskazane ![]() Nikt nie pytał co u mnie, ale sama powiedziałam ![]() ![]()
#4507 |
Zakorzenienie
|
Kasz, dzięki, że pytasz, u mnie wszystko w porządku. Za równiutkie 2 miesiące lecę do domu i już się doczekać nie mogę.Dobrze, że czas mi leci dość szybko
![]() A kto będzie miał obronę licencjata, no kto ![]() Zdrowiej sobie szybko i wyleż się porządnie! Zauważyłyście, że powstał nowy gang ![]() Chamstwo! ![]()
#4508 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Sweet
![]() No ja licencjata nie robię ![]() ![]() ![]() Jaki gang?!?! ![]()
#4509 |
Zadomowienie
|
Re: Gang spod kiosku duzego ruchu-ruchu
Po piefsze: JAKI gang, ha?
Po drugie: fiedzialam ze aske prendzej czy pusniej na zbity pysk wyrzucom. Zle jej z oczu patrzylo sie Po tszecie: kogo ty Sis myslisz rze ty oszukujesz tom gadkom o jakis studiach? Taaaaaka, eksaminy zdaje, dlatego jej nie ma! A ja cos czoje ze to ona sie do tego drugigo gangu sapisala i robi na dfa etaty I dlatego jej tu nie ma. No ale mimo tego podstepa I tych klamstw to wyzdowiej, bo prendzej czy pusniej moszesz byc potszebna do wojny z baleronami.
#4510 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Gang spod kiosku duzego ruchu-ruchu
dziewczyny jakby liczyc powstanie Gangu od daty podzielenia wątku...
UWAGA UWAGA dwa dni temu GSKRR skończył rok ![]() ![]() ![]() wtedy w 20 dni napisłśmy ponad 1000 stron (pamietam, ze byl taki dzien, gdzie ponad 3 godziny pisalysmy ![]() Cytat:
![]() ale my sie nie poddajemy i jestesmy silne ![]()
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Gang spod kiosku duzego ruchu-ruchu
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() Tak prawdę mówiąc to może już taka beztroska nie byłam bo od dawna pracowałam, ale jednak trzeba będzie zachowywać się bardziej dorośle ![]() Ale głupi humor to mi na zawsze pozostanie ![]() Zawsze szukałam takich osób jak Wy, które będą wiedziały, że te nasze głupkowate posty są na żarty ![]() Kash życzę zdania wszystkiego w czerwcu!!! ![]() ![]() Słit a Ty to już wróć na dobre do PL, weź ze sobą jeszcze Kash ![]() ![]() A ta CaliDreamin (no jósh tródniejshego nica to se nie mogła wymyźlić ![]() ![]() Wystarczy spojsheć na Twoje zdjencie f afatashe ![]() ![]() Papryczka!!! ![]() A co Ty robisz w Warszawie??? ![]() Mamy rok naszej działalności!!!!!!!!!!!! ![]()
#4512 |
Zakorzenienie
|
Rok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1000stron w dwadzieścia dni? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SiS ale dokąd ma mnie zabrać ze sobą Sweet? Przecież ja w PL ![]()
#4513 |
Zakorzenienie
|
O ja Cię nie kręce
![]() Trochę wydaje mi się rekorda pobiłyśmy ![]() Pamiętam jak siedziałyśmy cały czas na wątku a czasami robiłyśmy małe "rozpierduchy" ![]() ![]() ![]() A pamiętacie jak wszystkie miałyśmy tego samego kozaczkowego avatara ![]() Pamiętam jak mi Wizażanki PW wysyłały z linkami, że ktoś ma taki sam av jak ja ![]() Faaaaajnie było. I jest.Chociaż rzadziej. I będzie, mam nadzieję! Do Pl na stałe wracam prawdopodobnie we wrześniu.Już nie mogę się doczekać, ale znowu mój tz zostaje tu dłużej i będziemy musieli być ze sobą na odległość ![]() ![]()
#4514 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a właśnie dziewczyny pamietacie moja historie z panem ze sklepu? ![]() ![]() poniewaz gdy dzwonilam nic nie wyszlo ![]() Ale podobno ten pan krąży od czasu do czasu po moim osiedlu ![]() ![]() ![]() ![]() no i jak to, kto robi licencjata? ja ![]() ![]() a fakt, to co pisałyśmy było piękne ![]() ![]() ![]() Sweet- ja pamietam, ze nawet ktos mi zwracał uwage na jakims wątku, że gadam sama ze sobą ![]() ![]() ![]() nawet gdzies go mialam na dysku hmm... i nie martw sie odlegloscia- jesli to co jest miedzy Wami jest prawdziwe-przetrwa wszystko ![]()
![]() |
#4515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A pamiętam, pamiętam tego kolesia! Myślę, że w końcu na niego wpadniesz jak np będziesz szła do warzywniaka po marchewkę ![]() Na rosół, oczywiście! ![]() Albo mi się coś pokićkało ![]() ![]() ![]() 27 czerwca trzymam kciuki obowiązkowo ![]() Że gadasz sama ze sobą ![]() Ja pamiętam, że jak pisałyśmy jedna pod drugą to normalnie mi się mieniło w oczach i już nie wiedziałam gdzie mam patrzeć i co czytać i który post to mój ![]() ![]() Ano masz rację, ale obawy zawsze są. ![]() Zobaczymy jak to będzie.
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
do warzywniaka po marchewke
![]() ahh mam taka nadzieje ![]() ![]() Sweet napiszę Tobie i Sis za chwilke PW o co cho z tą Warszawa ![]() kurcze nie moge poszukac tego av chyba go wyrzuciłam ;( a w ogole, wiem ze szukalas kiedys kryjacego podkladu- moge Ci z czystym sumieniem polecic podklad Gosh x-ceptional wear ![]()
#4517 |
Zakorzenienie
|
Eeee to od tej sesji mi się wszystko pomieszało
![]() Ale Papryczka przecież Ty w Poznaniu też chyba mieszkałaś???? O ja chyba mnie przez tą sesję odmóżdżyło ![]() ![]() Najlepiej to Wy wszystkie przyjeżdżajcie do Poznania, albo ja mogę do Wawy czy tam gdzie indziej, zrobimy zlot kozaczkowy! ![]() Edit: Ok Papryczka ![]() Edit2: Aaaaaale ja głupia!!!!!! ![]() Przeczytałam jeszcze raz posty Papryczki i już kumam o co chodzi. Jeszcze nie jest aż tak źle ze mną, oprócz tego, że Kash chciałam sprowadzać z emigracji ![]() Sweet ja uważam, że będzie dobrze ![]() No jeszcze jest jeden plus Anglii- ich dziewczyny są okropne ![]()
#4518 |
Zakorzenienie
|
ze tez cos zrozumialyscie z tego PW ode mnie
![]() ![]() kurcze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4519 |
Zakorzenienie
|
Ok, już wszystko jasne
![]() Papryczko zaraz poczytam o tym podkładzie ![]() ![]() Ale fajnie, ze wszystkie znowu jesteśmy w tym samym czasie! ![]() Sis..tak w ogóle to ja jestem teraz w Irlandii ![]() ![]() ![]() może mała akcja z avem? ![]() ![]() Na pewno go nie mam bo zmieniłam kompa ![]() EDYTKA: jeśli chodzi o gang to ---> [rocz. 92'] Grabciowy gang ![]() Mam nadzieję, że nikogo nie urażę, umieszczając ten link w tym wątku, ale chodziło mi tylko o to, że jest kolejny gang. Nic nie zrozumiałam z tego co teraz napisałam, ale ok. Zmęczona jestem ![]()
#4520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może zaprojektujemy sobie nowy AV? ![]() Ach tak to były czasy... ![]() Sweet ja z kolei odradzam ten podkład Gosha. Wg. mnie jest okropny ![]() ![]()
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie szukam tego ava..... Może znajdę....
#4522 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie, wszystkie jestesmy w tym samym czasie..zrobiło się tak rodzinne
![]() z tego co pamietam, to SiS gdzies poszukala ten av w necie, może jeszcze raz go poszuka? ![]()
#4523 |
Zakorzenienie
|
Hm.. może gdzieś wynajdę próbkę tego podkładu? Poczytam o nim najpierw
![]() Fajnie byłoby gdyby się ten avek znalazł ![]()
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
Sweet jeśli chcesz kryjący podkład to Ci z całego serca odradzam tego Gosha. On kryjący jest tylko z nazwy
![]() Może ja znajdę na kompie gdzieś nasz stary avek. Ale mi się marzy coś nowego ![]() ![]()
#4525 |
Zakorzenienie
|
proponuje zrobic zbiorowy najazd na ten drugi gang
![]() ![]() Kasz! ![]() ![]() ja Tobie Sweet z całego serca polecam . U mnie spisuje sie on rewelacyjnie ![]()
#4526 |
Zakorzenienie
|
możemy zrobić ten najazd, ale czy ja chcę być pomarańczowa
![]() ![]() W sumie pasowałoby mi do avka ![]() hm..nowy kozaczkowy avek? trzeba poszukać czegoś w necie ![]()
#4527 |
Zakorzenienie
|
o którym wątku mówicie???
na kompie nie mam tego avka ![]() ![]()
#4528 |
Zakorzenienie
|
Oooooooooooooo!!!! Maaaaaaaaaaaam inny!!!
![]() http://media.bigoo.ws/content/gif/sexy/sexy_29.gif
#4529 |
Zakorzenienie
|
Sis o tym do którego dałam link
![]() ![]() Ale tam są różowe szpilki ![]()
#4530 |
Zakorzenienie
|
Maaam, maaaaam! Znalazłam
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.