![]() |
#301 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lancome, Clarins, Smashbox (nowe+ma³o u¿ywane)
JT Smoothie Toffee Pop jest dosc mocno napigmentowany i ma sporo drobinek. widac go troche na foto. ciezko powiedziec czy jest mocno kryjacy bo uzylam go tylko raz, dla sprawdzenia koloru. jest to jednak blyszczyk wiec na pewno krycia calkowitego nie bedzie...
ja akurat lubie bezbarwne blyszczyki wiec mi on nie podszedl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
ja tez wole mniej kryjace
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
|
dokladka - kompakt Borghese
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Zadomowienie
|
Cos u mnie za podk³ad Clarins?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
owszem, znalazlam kilka rzeczy: - Cieñ Helena Rubinstein w kolorze 33 Aspiration- ubytek ok. 15%, na powiece to bardzo delikatny ch³ody ró¿ ³amany wrzosem z milionem drobinek. (rozumiem, ze nie jest perlowy, tylko z drobinkami?) - Zestaw k±pielowy Natural Remedy o zapachu miêty i eukaliptusa. W sk³ad zestawu wchodzi ¿el pod prysznic 200 ml, peeling 200 ml, sól do k±pieli 160 g, oraz myjka. - Woda termalna La Roche Posay 50 ml, u¿yta dok³adnie dwa razy, - ewentualnie: Lakier do paznokci YSL La Laque kolor 13- jest to delikanty ró¿ ³amany be¿em, pó³transparentyny, do frencha. Pojemno¶æ 10 ml, tester niczym nie ró¿niu±cy siê od produktu, Otwarty pod koniec marca. Ubytek ok. 5 %. Oczywiscie, nie wszystkie te rzeczy... nie znam dokladnie cen... cos by trzeba bylo wybrac, sklecic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Zadomowienie
|
Mirro cieñ HR sam nie jest per³owy, pozostawia bardzo delikatn± smugê kolorów (delikatniejsz± ni¿ kolor w opakowaniu) i w³a¶nie du¿o drobinek. Kupowa³am go osobi¶cie w Douglasie za co¶ ko³o 100 z³.
Je¶li pasowa³aby Ci wymianka cieñ HR plus woda LRP za Twój podk³ad, to ja jestem chêtna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
a jeszcze powypytuje Cie o ten cien... jakie sa te drobinki? typowo srebrne? bo mi nie pasuja typowo chlodne odcienie...
odezwe sie wieczorkiem, teraz musze zmykac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Zakorzenienie
|
hopa
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
BAN sta³y
|
moze cos z moich ciuszkow za:
3. Lancome, b³yszczyk Juicy Tubes Smoothie, kolor Toffee Pop, poj. 14,16g., u¿yty raz, w kartoniku. 6. Smashbox, baza matuj±ca w kompakcie Compact Anti-Shine, poj. 7g, ubytek minimalny, u¿yta 3 razy, bez kartonika. 7. Clarins: podk³ad True Radiance Foundation - Light Reflecting Oil Free (Teint Eclat Lissant Autofocus), kolor nr 11 noisette-hazelnut, poj. 30 ml, zu¿ycie bardzo niewielkie - jakie¶ 3-5 ml, kod 502225, kupiony i otwarty jesieni± 2007, bez kartonika. opis: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6564 -> mogê oddaæ za co¶ o mniejszej warto¶ci, gdy¿ jest przydatny przez 12 mies. od otwarcia, wiêc zosta³o mu ju¿ kilka miesiêcy. 8. Clarins, Teint Compact Express Wet & Dry, kolor 04 - true beige, mo¿e byæ u¿ywany jak puder lub podk³ad - na sucho b±d¼ mokro; wk³ad o poj. 10g, zu¿ycie minimalne - ok. 10 razy, widaæ jeszcze t³oczony napis na wierzchu, kod 507721, kupiony i otwarty jesieni± 2007, bez g±beczki i kartonika (mogê dorzuciæ puderniczkê, bo mam po innym odcieniu) 10. Sephora, glitter powder compact, cieñ do powiek z brokatem, fard pailette nr 112 (be¿owo piaskowy ze z³otymi drobinkami), u¿yty kilka razy. odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
Znajdziesz co¶ u mnie za: C.Klein - Eternity Moment, bath & shower gel, nieu¿ywany, 100 ml. Lancome: Miracle Forever, edp 1,5 ml
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
-> kasientos, przykro mi, ale nic nie znalazlam
![]() -> protka, z Twojego zbioru tylko gieffeffe mnie zainteresowalo. wiec pewnie nic z tego... chyba ze bys cos dobrala, albo masz cos poza watkiem (moze cos z mojej wishlist) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Witaj vilandro
![]() szampon jest w trakcie negocjacji... ale podoba mi sie u Ciebie: JOICO JOIWHIP -profesjonalna bezalkoholowa pianka zapewniaj±ca utrwalenie i d³ugotrwa³± objeto¶æ, 300ml, u¿yta 3 razy. aha, wg dzisiejszych pomiarow szamponu zostalo ok. 250-240 ml (ciezko dokladnie ocenic, wydaje mi sie ze mniej na pewno nie). czy oddalabys pianke za szampon? jak z waznoscia tej pianki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pianka koszt. 108z³ (cena jest naklejona ) Szampon, przynajmniej za swój zap³aci³am 85, no i jest wiêksze zu¿cie. Jesli co¶ by¶ dodala to OK ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
no tak, bo jojco takie wlasnie daty podaje. na moim tez jest podany tylko rok: 2009.
nie znalam ceny pianki, oczywiscie ze cos dorzuce chetnie. tylko co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz dokladnie, co Cie interesuje z nuxe. mysle ze sie dogadamy ![]() PS szampon jest w negocjacjach ale chyba zdecydowalabym sie na wymianke z Toba, bo zalezy mi na czasie. i mam nadzieje, ze sprawnie zalatwimy to osobiscie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z nuxe podoba mi siê, krem pod oczy, ale Givenchy i Nuxe to chyba za du¿o |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=259812 proszê odpisz w moim watkuJ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesli Tobie odpowiada to zapraszam za kulisy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Raczkowanie
|
11. ArtDeco Camouflage Cream, korektor kamufla¿, kolor nr 1, poj. 4,5g, ubytek niecala 1/4 opakowania (jest baaaardzo wydajny), bez kartonika
cos u mnie?
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
-> torunskagwiazda, niestety nic dla siebie nie znalazlam
![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.