EURO 2008- czyli Wizaż kibicuje! - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-15, 20:15   #3241
mesarka
MUSEarka

Dot.: EURO 2008- czyli Wizaż kibicuje!

Kropcia, co do tego Webba chyba jeszcze bardziej chce wkurzyć naszych kibiców
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 20:17   #3242
Gwiazdka20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kr0pka Pokaż wiadomość
Leo, staruszek świat

a`propos Webba to właśnie na TVP1 w wiadomościach pokazywali jakieś urywki z konferencji prasowej z nim a ten mówi : ''w Wiedniu popełniłem tylko jeden błąd - uznałem gola dla Polaków''
Tak pokazali fragment wywiadu Webba dla TVP( dziś wieczorem, chyba w tvp info ok. 23:00 pokaża cały wywiad) w którym Webb mówi, iż popełnił jeden błąd-gol ze spalonego dla Polski.
No, ale czego można by sie spodziewać? Że się przyzna do popełnienia błędu? Na dodatek majac poparcie UEFA...

Na Polsacie sport pokazuja mecz : Szwajcaria - Portugalia , POlsat sport extra mecz: Turcja - Czechy, natomiast na zwyklym polsacie chyba jeszcze nie zdecydowali, któy pokaza
http://www.polsat.com.pl/program.php
Gwiazdka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 20:21   #3243
liquefy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdka20 Pokaż wiadomość
Tak pokazali fragment wywiadu Webba dla TVP( dziś wieczorem, chyba w tvp info ok. 23:00 pokaża cały wywiad) w którym Webb mówi, iż popełnił jeden błąd-gol ze spalonego dla Polski.
No, ale czego można by sie spodziewać? Że się przyzna do popełnienia błędu? Na dodatek majac poparcie UEFA...

Na Polsacie sport pokazuja mecz : Szwajcaria - Portugalia , POlsat sport extra mecz: Turcja - Czechy, natomiast na zwyklym polsacie chyba jeszcze nie zdecydowali, któy pokaza
http://www.polsat.com.pl/program.php
sędzia, który ma klasę, umie przyznać się do błędu. Było już wiele takich sytuacji. Ja się dalej upieram, że ten gol nie był ze spalonego

troche bez sensu z tym polsatem...u mnie w programie jest napisane, że Portugalię pokazują. Nie powinni tak zmieniać w ostatniej chwili. Chociaż i tak zamierzam oglądac troche tego meczu, a troche drugiego
We can burn brighter than the sun
liquefy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 20:23   #3244
kr0pka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
Kropcia, co do tego Webba chyba jeszcze bardziej chce wkurzyć naszych kibiców
Mi od razu ciśnienie skoczyło jak to usłyszałam i się zastanawiałam co to będzie jak jakiś polski kibic będzie na meczu , który on będzie sędziował?

Lewy pas, gaz i płynę..
kr0pka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 20:24   #3245
*angel1710**
Zadomowienie

oglądałyście studio ?

niezła nagonka na Leo.
oczywiście krytykują eXpreci, ta experci jak z koziej dupy trąba

zaskoczył mnie Boniek, bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, szczerze mówiąc spodziewałam się, ze jak tamci zaczęli nagonkę i jeden drugiego powtarzał on powiedział bardzo konkretny nikogo nie obrażający komentarz.
*angel1710** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 20:25   #3246
liquefy
Wtajemniczenie

a co oni na niego mówili?
jeju muszę sie wymądrzać jak zwykle :/
Stary 2008-06-15, 20:27   #3247
kr0pka
Zakorzenienie

Ja nie mogę słuchać tych siewców propagandy, więc włączam dopiero na hymny.

Lewy pas, gaz i płynę..
Stary 2008-06-15, 20:30   #3248
darkdot
Zakorzenienie

GG do darkdot

a co oni gadali na Leo?
darkdot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 20:32   #3249
*angel1710**
Zadomowienie

mówili, że Leo na konferencjach prowadzi monolog, że nie chce odpowiadać na pytania, że zabrał złych zawodników itd, a najlepsze było jak porównali go do Hiddinga trenera Rosji, że tamten osiągnął z nimi sukces a byli na takim samym poziomie, a Leo się wkurzył i na konferencji powiedział, że nie będzie odpowiadał na to pytanie, a oni od razu w studiu jakieś insynuacje, że Leo nic nie osiągnął na euro i teraz się jeszcze wymiguje od odp.

ok, idę na mecz
*angel1710** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 20:35   #3250
liquefy
Wtajemniczenie

ojaa...nie maja sie czego czepic i jak zwykle winnych szukają
Stary 2008-06-15, 20:35   #3251
kr0pka
Zakorzenienie

Każdy ( no prawie ) miał szansę, żeby zostać trenerem, wiec skoro oni tacy cwani sami mogli zostać szkoleniowcami.
Poza tym Leo im w ogóle łaskę robi, że zwołuje tą konferencje.

Lewy pas, gaz i płynę..
Stary 2008-06-15, 20:35   #3252
Gwiazdka20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez liquefy Pokaż wiadomość
sędzia, który ma klasę, umie przyznać się do błędu. Było już wiele takich sytuacji. Ja się dalej upieram, że ten gol nie był ze spalonego
Zgadzam się, ale tutaj jest mecz o dużą stawkę, być może przez ten karny Polska starciła szansę na grę w dalszych rundach... Wyobraźmy sobie Webb robi konferencję, mówi: popełniłem bład, przepraszam.

Dla jednych zachowa się jak bohater( moze troche za wielkie słowo) a dla innych to będzie bez znaczenia, bo wyniku meczu już nikt nie cofnie.

Poza tym oficjalne przyznanie sie do błedu w jakims stopniu przekreśłiłoby go w świecie sedziowskim...
Prosze zobaczyc przykład gdzie 2 polskich sedziów[nie pamietam nazwisk] ( w wypowiedzi dla tvn24)powiedzieli, że nie bedą komentować czy był spalony czy nie, czy tamta sytuacja zasługiwała na karny czy tez nie. Nasuwa się pytanie: Why?

Odpwoiedz wydaje się bardzo prosta, środowisko sędziowskie ( jak kazde inno, np. lekarskie) trzyma się razem, więc nie będą mówic, ze ich kolega popełnił błąd....

Komenatrze Hajto w studiu... Kur* jaki z niego specjalista??
Gwiazdka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 20:48   #3253
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *angel1710** Pokaż wiadomość
mówili, że Leo na konferencjach prowadzi monolog, że nie chce odpowiadać na pytania, że zabrał złych zawodników itd, a najlepsze było jak porównali go do Hiddinga trenera Rosji, że tamten osiągnął z nimi sukces a byli na takim samym poziomie, a Leo się wkurzył i na konferencji powiedział, że nie będzie odpowiadał na to pytanie, a oni od razu w studiu jakieś insynuacje, że Leo nic nie osiągnął na euro i teraz się jeszcze wymiguje od odp.

ok, idę na mecz
zwykłe czepialstwo
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 21:28   #3254
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
wlasnie kumpela mi dała znać, że na TVP1 jakiś report o kadrze
chłopaki opowiadają coś tam ;D (w prywatne ciuchy są ubrane ;p) ale dopiero wlaczylam i nie wiem o co kaman... TVP1 !!!
ja przez kompletny przypadek na to trafiłam i widziałam tylko ostatnie 30 min, myślicie, że będzie jakaś powtórka?

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
i mi nic nie powiedzialas? ;D osz tyyyy ;D

po Żurawiu to widać, że lubi ciuchy ... bo ma taki...eeee... styl 'na bogato' ale przynajmniej sie przyznal hehe

haha dopiero dzis zauwazylam, ze Kuba sepleni jakoś tak ;p

i jaki Kuszczak ma dziwny głos
Kubusia się czepiasz?

Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
no no lubi a uczył się na stolarza-konserwatora
no troszkę śmiesznie mówi mama mu zmarła w wieku 7 lat a on biedny 40 km na treningi jeździł
a najlepsze było jak mówił ze z bratem zakładali wujka stroje repry i humn śoewali na środku pokoju
A Ebi jak zawsze o mamie, kabanosach i kotletach mielonych (grubych)

fajnie tak posłuchać o chłopakach, bo faktycznie my widzimy efekt końcowy ze ktoś w reprezentacjii gra, a nie widać tych poświęceń i ciężkiej pracy jaką do tego doszedł
tragedia rodzinna, tyle przeciwności losu, a mimo wszystko wygląda na to, że wyszedł na ludzi i coś w życiu na pewno osiągnie

Ebi to w ogóle palnął taką fajną smolarszczyznę, ale już nie pamiętam teraz co to było a te kabanosy i mielone, cały on

Cytat:
Jeszcze dodam, ze Kuszczak wyglądał na tych zdjęciach z gór jak Robert Korzeniowski.
No i nie spodziewałam się, że Kuba ma taki 'spokojny' głos, wyciszający. No mogłabym go słuchać cały czas

Dużo ludzi z zagranicy chwali polskie kabanosy i nie wiem czemu, przeciez one nie są takie super.
jakbyś tak jadła codziennie takie chociażby niemieckie jedzenie, to byś błagała o nasze kabanosy i jakiekolwiek polskie wyroby cała moja rodzinka w Niemczech ma tak samo jak Ebi, pierwsze co to trzeba im kotleciki i kabanosy z sernikiem podawać

Cytat:
Napisane przez *angel1710** Pokaż wiadomość
oglądałyście studio ?

niezła nagonka na Leo.
oczywiście krytykują eXpreci, ta experci jak z koziej dupy trąba

zaskoczył mnie Boniek, bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, szczerze mówiąc spodziewałam się, ze jak tamci zaczęli nagonkę i jeden drugiego powtarzał on powiedział bardzo konkretny nikogo nie obrażający komentarz.
w zupełności się z Tobą zgadzam co do studia i Bońka
jako jedyny ekspert lansuje opinie, że wygrana Austrii nad Niemcami, to wcale nie byłby taki cud, że to bardzo prawdopodobne, tak samo jak nasza wygrana z Chorwacją
podobało mi się też jego stwierdzenie, że wynieśliśmy reprezentacje Niemiec na jakiś piedestał, nie wiadomo czemu, bo nie jest to aż tak dobry zespół

Przy okazji bardzo nie podoba mi się przyjęte przez polsatowców po meczu z Austrią stanowisko , że jedziemy do domu, że to nasz ostatni mecz, że kadra jest beznadziejna i każda odpowiedź Leo udzielona na konferencjach jest negatywnie oceniana. Tylko Boniek ocenia wszystko z optymizmem i nadzieją i bardzo dobrze, przecież jeszcze jesteśmy na tych mistrzostwach do jasnej ciasnej!

I powiem Wam szczerze, że chyba dwa razy przedstawiali wypowiedzi Beenhakkera w zupełnie innym kontekście, niż padały one na konferencji, właśnie w taki sposób, żeby pokazać go w złym świetle.
Chociażby to z teściową Bilica. Moim zdaniem Leo ironizował pytając dziennikarzy czy ma zadzwonić do swojego kolegi Bilicia i poprosić, żeby wystawił w ataku swoją teściową, żebyśmy mogli wygrać, a oni zrobili z tego aferę, że Leo przesadził, że jest tak sfrustrowany, że ucieka się do niesmacznych żartów itp dziwne jak dla mnie zachowanie dziennikarzy
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 21:36   #3255
tass822
Zadomowienie

czesc dziewczyny
ufff... dwa egzaminy mam za sobą
ale namachałyście, aż nie mam sił czytać tyle
ale kr0pka, jak zobaczyłam tego RATOWNIKA w Twoim wykonaniu to mało co się nie udusiłam ze śmiechu

Wy to wariatki jesteście ale takie pozytywne
tass822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 21:44   #3256
kr0pka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość

jakbyś tak jadła codziennie takie chociażby niemieckie jedzenie, to byś błagała o nasze kabanosy i jakiekolwiek polskie wyroby cała moja rodzinka w Niemczech ma tak samo jak Ebi, pierwsze co to trzeba im kotleciki i kabanosy z sernikiem podawać
Nie no racja, zapomniałam Mój brat jak przyjeżdza z Austrii to zabiera ze sobą z 200 pierogów
al Ebi chyba nie ma tak źle

Cytat:
Napisane przez tass822 Pokaż wiadomość
ale kr0pka, jak zobaczyłam tego RATOWNIKA w Twoim wykonaniu to mało co się nie udusiłam ze śmiechu

Wy to wariatki jesteście ale takie pozytywne

Oglada któraś z Was mecz?
Wg mnie to do 30 minuty były flaki z olejem, brak dynamiki i jakiekolwiek tempa porażał, a do tego nie wykończone akcje. Miałam już przełączać na Szwajcaria - Portugalia, bo tak wiało nudą.
Na szczęście piłka dostała się na wolne pole, dośrodkowanie i GOL !
No i całe szczęście - od tego czasu zaczęła się szybsza gra. Aż jestem ciekawa jak się to dalej potoczy, bo Turcy widać nie odpuszczają.

Cytat:
"Wiem, że opinie były wypowiadane na gorąco, po meczu, w wielkich emocjach i tak naprawdę nie znaczą tego, co wypowiedziano. Taka krytyka to nic nowego. Większość kibiców to przecież porządni ludzie. Nie otrzymałem żadnych pogróżek i nie obawiam się o nic" - powiedział Webb.
ale on mnie denerwuje...

Lewy pas, gaz i płynę..
Stary 2008-06-15, 21:46   #3257
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość
ja przez kompletny przypadek na to trafiłam i widziałam tylko ostatnie 30 min, myślicie, że będzie jakaś powtórka?

Kubusia się czepiasz?

tragedia rodzinna, tyle przeciwności losu, a mimo wszystko wygląda na to, że wyszedł na ludzi i coś w życiu na pewno osiągnie

Ebi to w ogóle palnął taką fajną smolarszczyznę, ale już nie pamiętam teraz co to było a te kabanosy i mielone, cały on

w zupełności się z Tobą zgadzam co do studia i Bońka
jako jedyny ekspert lansuje opinie, że wygrana Austrii nad Niemcami, to wcale nie byłby taki cud, że to bardzo prawdopodobne, tak samo jak nasza wygrana z Chorwacją
podobało mi się też jego stwierdzenie, że wynieśliśmy reprezentacje Niemiec na jakiś piedestał, nie wiadomo czemu, bo nie jest to aż tak dobry zespół

Przy okazji bardzo nie podoba mi się przyjęte przez polsatowców po meczu z Austrią stanowisko , że jedziemy do domu, że to nasz ostatni mecz, że kadra jest beznadziejna i każda odpowiedź Leo udzielona na konferencjach jest negatywnie oceniana. Tylko Boniek ocenia wszystko z optymizmem i nadzieją i bardzo dobrze, przecież jeszcze jesteśmy na tych mistrzostwach do jasnej ciasnej!

I powiem Wam szczerze, że chyba dwa razy przedstawiali wypowiedzi Beenhakkera w zupełnie innym kontekście, niż padały one na konferencji, właśnie w taki sposób, żeby pokazać go w złym świetle.
Chociażby to z teściową Bilica. Moim zdaniem Leo ironizował pytając dziennikarzy czy ma zadzwonić do swojego kolegi Bilicia i poprosić, żeby wystawił w ataku swoją teściową, żebyśmy mogli wygrać, a oni zrobili z tego aferę, że Leo przesadził, że jest tak sfrustrowany, że ucieka się do niesmacznych żartów itp dziwne jak dla mnie zachowanie dziennikarzy
dokładnie tylko podziwiać Kubę
ojj smolarszczyzna jak mi tego brakowało

co do studyjnych ekspertów to zgadzam sie z wami wcze sniej średnio przepadałam za Bońkiem,. ale teraz widzę ze myśli jakoś najtrzeźwiej z tych 'ekspertów' on choicaz grał w Juve w okresie jego chwały, zdobył z nimi puchar Europy a reszta ich tam to ech... co oni osiągnęli ze mają wieczne prawo do krytyki

mój kumpel z wawy wybiera się podpisać
http://www.mmwarszawa.pl/1188/2008/6...?category=news
Stary 2008-06-15, 21:49   #3258
tass822
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
mój kumpel z wawy wybiera się podpisać
http://www.mmwarszawa.pl/1188/2008/6...?category=news
hihi
mówili dzisiaj o tym nawet w wiadomościach
sama bym tam kilka słów napisała
tass822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 21:52   #3259
kr0pka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tass822 Pokaż wiadomość
hihi
mówili dzisiaj o tym nawet w wiadomościach
sama bym tam kilka słów napisała
To będzie chyba największe publiczne zbiorowisko wulgaryzmów

lecę na drugą połowę meczu, ahoj

Lewy pas, gaz i płynę..
Stary 2008-06-15, 22:27   #3260
ma_linka
Zadomowienie

No to walka na meczu Turcja-Czechy już dwóch ma zabandażowane główki

Cytat:

I trochę kwiatków komentatorskich z wczorajszych meczy ( meczów ? )

:

- Potrafi nie tylko wykorzystać sytuację, ale także doskonale obsłużyć partnera. (Któryś z komentatorów - Marcin Feddek lub Roman Kołtoń - o jednym z graczy rosyjskich.)

- Szwedzi nie mają żadnego zawodnika z lewą nogą

- Szwedzi oddali w meczu 9 strzałów: 3 celne, z czego 2 znalazły światło do bramki.

- Mają świetnie przygotowane stałe fragmenty gry Szwedzi - mają wzrost, mają kilogramy.

- On ma taką szybką, gorącą nogę.

- Ataki inteligencji boiskowej.

O jaaa te teksty to mają niezłe

Cytat:
Napisane przez darkdot Pokaż wiadomość
wiem, wiem... ale nie mogłam się powstrzymać, by nie pokazać http://www.euro2008.wp.pl/gid,100555...?T%5Bpage%5D=3 co radość robi z ludźmi
kochani Hiszpanie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość

Kto dziś ogląda ze mną mecz Szwajcaria-Portugalia?
Ja oglądam
ma_linka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 22:30   #3261
ma_linka
Zadomowienie

jeden z komentatorów: " gdyby to było świadome, soczyste uderzenie"
Stary 2008-06-15, 22:34   #3262
margaretka02
Wtajemniczenie

GG do margaretka02

Dzisiaj nie bardzo się emocjonuję tymi meczami. Siedzę i co jakiś czas przełączam z kanału na kanał, oglądam obydwa mecze.
margaretka02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 22:36   #3263
margaretka02
Wtajemniczenie

GG do margaretka02

Turcja-Czechy 2:2.
Ja chcę, żeby Czesi wygrali.
Stary 2008-06-15, 22:36   #3264
liquefy
Wtajemniczenie

o kurde, co Cech zrobił to nie mam pytań

bardziej za Czechami jestem, ale ciesze się, że prawdopodobnie karne będą bo rzeczywiście te dzisiejsze mecze nudne

a jednak nie:/ 3:2
Stary 2008-06-15, 22:37   #3265
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margaretka02 Pokaż wiadomość
Turcja-Czechy 2:2.
Ja chcę, żeby Czesi wygrali.

no i 3:2 Turcja
Stary 2008-06-15, 22:37   #3266
margaretka02
Wtajemniczenie

GG do margaretka02

Co ci Czesi wyprawiają? Jest 3:2 dla Turcji
Stary 2008-06-15, 22:38   #3267
paula007
Zakorzenienie

Co za mecz!!!

Ale wkurzona jestem, strasznie mnie Turcy denerwują. Tak agresywnie grają, brrr.

Szkoda mi Czechów.

ps. Nie wiem czy wiecie, ale Szwajcarzy wygrywają z Portugalią...

Czerwona kartka dla bramkarza. Co za mecz

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-15, 22:39   #3268
liquefy
Wtajemniczenie

no co za bezsens :|

czerwona :|
Stary 2008-06-15, 22:40   #3269
ma_linka
Zadomowienie

ale przewrotna akcja
Stary 2008-06-15, 22:41   #3270
liquefy
Wtajemniczenie

ten sędzia też jest dobry
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości