♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡ - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-11-20, 11:31   #151
novakia
Zakorzenienie

Dot.: ♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡

Dziewczyny czy zamowienie w gemini mozna odebrac osobiscie bez oplat? Czy na jakas kwote trzeba zrobic zakupy

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2017-11-20, 11:41   #152
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez novakia Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy zamowienie w gemini mozna odebrac osobiscie bez oplat? Czy na jakas kwote trzeba zrobic zakupy

Mozna, ale tylko w siedzibie w Gdańsku (nie pamietam skąd jestes ) i wtedy nie pobierają opłat

https://www.aptekagemini.pl/webpage/dostawa.html

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-20, 11:49   #153
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
ja liczę na to, że gemini będzie brało udział w dniu darmowej dostawy, wtedy zamówię bez kosztów

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Napisane przez M a g d a l e n a Pokaż wiadomość
(Proponuję tę tabelkę wrzucić na pierwszą stronę, bo często powracają o to pytania )
Załącznik 7324081
wrzuciłam
Stary 2017-11-20, 11:50   #154
Petit_Papillon
luckygirl

Agniesia tez mam taka nadzieje

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2017-11-20, 11:51   #155
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez karska Pokaż wiadomość
To u mnie na odwrót z komentarzami, wczoraj też teść stwierdził, że mam za mały brzuch
taaaak, u mnie to samo... słabo wyglądasz, źle wyglądasz, kości na twarzy ci wystają rączki masz jak patyczki (to to akurat na pewno nie ) nie można tak nie jeść, dziecko głodzisz... nosz ☠☠☠☠a
Stary 2017-11-20, 12:20   #156
OtTakaJa
Zakorzenienie

O matko! 9 stron do nadrobienia😱😱 laski, szalejecie! Biorę się za czytanie

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Napisane przez MadlenAdlen Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a może polecicie jakiś baaaardzo cichy nawilżacz powietrza dla maluchów, sprawdzony?? Cenowo tak do 220zł
My mamy jakiś Bionaire (nie pamiętam modelu) i nie słychać go praktycznie w ogóle no i świeci delikatnym niebieskim światełkiem.
Cytat:
Napisane przez Shelby_a Pokaż wiadomość
Mi cos ta sprawa smierdzi... To musza byc chyba jacys naciagacze. Przeciez to ogromna kwota.

Mam dola po dzisiejszej wizycie "gosci". Podobno strasznie sie roztylam od ostatniego razu. Teraz to juz w ogole czuje sie jak walen. A niby najwiecej sie tyje pod koniec ciazy. Zastanawiam sie po co mi to wszystko bylo.

Olej to. Ja to bym odpowiedziała, że ja schudnę ale Tobie mądrości nie przybędzie
Cytat:
Napisane przez LoveMessages Pokaż wiadomość
My rozpoczeliśmy malowanie. Dziś główne ściany a jutro akcentowa ściana. Już się nie umiem doczekać

My malujemy w następnym tygodniu

Cytat:
Napisane przez zVenus Pokaż wiadomość
U mnie też jak zawieje czasem z gór to się trzeba trzymać czego popadnie...kurde nie owinelam placu zabaw i altanki stretchem...mieliśmy to zrobić w wolnej chwili i teraz to wszystko mokre i marznie.

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Właśnie sobie przypomniałam, że muszę męża pogonić, żeby odkręcił i schował zjeżdżalnię na zimę.
Cytat:
Brzusio 30tc Załącznik 7324076

Piękny
Cytat:
Napisane przez ZwariowanaWariatka Pokaż wiadomość
Hehe mnie pochłoną za jakieś dwa trzy tygodnie po wypłacie
Właśnie wyszłam. Wszystko w porządku, młody wazy 1660, czuli przytył jakieś 700 g od zeszłej wizyty a moja waga stoi w miejscu.. od początku ciazy przytyłam 5 kg a jestem w 31 tc

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Super, że wszystko ok i duży chłopak

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-20, 12:24   #157
styna15
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Shelby_a Pokaż wiadomość
Ja to wlasnie mam dylemat czy brac takie, ktore ma dookola szczebelki czy takie, w ktorym na szczytach te szczebelki sa troche szersze.

Właśnie najpierw myślałam o bardziej zabudowanym, ale po rozmowie z mamą wybrałam te, że niby lepszy przewiew powietrza itp w sumie trochę racji ma u mnie łóżeczko będzie stało pod ścianą to tylko z jednej strony byłaby wolna przestrzeń. Termin realizacji to nie wiecej niż 30 dni, ale ogólnie, że jest dostępne to 3 dni może nawet w tym tygodniu będzie
styna15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-20, 12:27   #158
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karska Pokaż wiadomość
Witam się i ja u nas śnieg sypie ale taki mokry, że nie zostaje.

Kciuki za dzisiejsze wizyty

Mi lekarz mówił, że teraz każde usg będzie bardzo dokładne bo na tym etapie maleństwa mogą mieć hipotrofię, więc trzeba kontrolować i mierzyć.

Małpka wytrwałości!

To u mnie na odwrót z komentarzami, wczoraj też teść stwierdził, że mam za mały brzuch
Dzięki

Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-20, 12:34   #159
chilly_emily
Raczkowanie

Dziewczyny jak zwykle coś nie ogarnęłam...skopiowałam chyba cały wątek i musiałam napisać jeszcze raz
Więc od początku...Jestesmy już w domciu cieszę się strasznie, bo urlop w Polsce nas umęczył i jeszcze ta podróż Więc teraz leżę i pachnę, a przy okazji szperam po tym internecie...kompletuję resztę wyprawki lista wyprawkowa jednak nie ma końca
Co do reakcji innych to mnie najbardziej wkurza tekst na dzień dobry "ale ci cycki urosły!" Kutwa! Jakbym wcześniej ich nie miała albo nosiła rozmiar 65A A od jednej znajomej usłyszałam "wiesz, myślałam, że będziesz gruba i rozkazała" chyba trzeba to potraktować jako komplement Niestety czasami natrafią sie głupole, ktorym brakuje taktu
Na szczęście zdecydowana większość zachwycona brzusiem

Edytowane przez chilly_emily
Czas edycji: 2017-11-20 o 13:25
chilly_emily jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-20, 12:35   #160
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie wyszłam. Wszystko w porządku, młody wazy 1660, czuli przytył jakieś 700 g od zeszłej wizyty a moja waga stoi w miejscu.. od początku ciazy przytyłam 5 kg a jestem w 31 tc

Brawo

Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-20, 12:47   #161
klaudetka
Wtajemniczenie

O matko, nadrobiłam

Co do twardnienia brzucha to odczuwam czasem bardziej, czasem mniej. W zalezności od intensywności dnia, ale także jak np siedze dłużej przed komputerem. Też miałam obawy ze skracającą się szyjką, bo raz na jakiś czas kłucia były, ale gin mówił że jest ok. Teraz idę w czwartek, a w przyszły wtorek ostatnie duże USG w 30tc.

Super, że poruszył tu ktoś wątek przewożenia dziecka. Ja nie mam pojęcia jeszcze jak to ogarniemy. Dopytam Was tylko czy na polarowy kombinezon można zapinać i do tego kocyk, bo rozumiem że ten "kurteczkowy" raczej odpada?

Ja miałam pierwszy poważniejszy kryzys przedporodowy przed weekendem. Mój mąż się musiał ładnie gimnastykować, ale chwała mu za odnalezione pokłady cierpliwości
W związku z tym, że mieliśmy weekendową szkołę rodzenia musze powiedzieć, że zmieniło mi sie nastawienie o 180 stopni i mi sie teraz gęba uśmiecha od ucha do ucha stres odłożony na bok i ustalamy kto się w co i kiedy angażuje, żeby nie zwariować w ilości rzeczy do ogarnięcia. Jest very goood!
Jedyny zonk był przy oglądaniu filmu z cesarki, hmmm...nie wiem czy widziałyście, ale chyba jednak bym sobie darowała te szczegóły generalnie jestem baaaardzo zadowolona, uspokojona i polecam każdemu, czy to kilka spotkań tych tygodniowych czy weekendowe )))))))))))))

Wracamy do tematu wózka, koniecznie do końca listopada chcemy to ogarnąć, koniec z ociaganiem się
klaudetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-20, 12:58   #162
figa84
Zakorzenienie

Mnie tam filmy z cesarki nie ruszają, większe wrażenie zrobił na mnie zabiegowy poród SN

figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-20, 12:59   #163
szwedka007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny. Jak W wychodził do pracy to miałam tak okropny bol, jak miesiaczkowy, ze mnie sparaliżowało niemalze. Stwierdziłam, ze nie wstaje. I tak dopiero sie obudziłam. Jestem cała obolała i brzuch mnie dalej boli

Nadrobiłam Was, ale ze o cukrzycy ciążowej nie moge nic powiedzieć, to sie nie odniosę.
uuuu mam nadzieję, ze juz wszystko dobrze. może musisz więcej odpoczywać?!

Cytat:

gratki za wizytę

Cytat:
Napisane przez Anka19931 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja właśnie wróciłam z krzywej cukrowej, wyniki będą później, ale dla tych, które mają to przed sobą - spokojne, nie jest zła. Fakt, że miałam o smaku cytrynowym, ale wypilam z chęcią 😄😄
Mnie jak czasami Synuś kopnie, to aż podskocze 😂 taki silny chłopak 😍
Dzisiaj wizyta, to dowiemy się jaki już duży ☺ i oby było ok wszystko z szyjka, bo ostatnio mi te twardnienia i kłucia napędziły strachu..

powodzenia i kciuki
Cytat:
Napisane przez M a g d a l e n a Pokaż wiadomość
To ja jednak o tym zabudowanym myślałam (chociaż to, które Ty zamówiłaś też biorę pod uwagę)
https://woodies.pl/produkt/lozeczko-country-cot/
No i jeszcze myślę nad szufladą
Daj koniecznie znaj jak przyjdzie Ile będziecie czekac? Pewnie cos koło 3 tygodni?

polecam lozeczka z szufladą. Naprawdę nawet pampersy trzeba mieć gdzie chować... tyle tych rzeczy jest i kazda szafka się przydaje.

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
ja liczę na to, że gemini będzie brało udział w dniu darmowej dostawy, wtedy zamówię bez kosztów

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

wrzuciłam
a kiedy są takie dni darmowej dostawy???

szwedka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-20, 13:04   #164
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Napisane przez szwedka007 Pokaż wiadomość
uuuu mam nadzieję, ze juz wszystko dobrze. może musisz więcej odpoczywać?!
Lepiej juz, właśnie odpoczywam cały czas. W sobote sie wzielam troche za porządki, ale starałam sie nie przemęczać
Właśnie nie wiem czy pójdę dzisiaj na ćwiczenia do szkoły rodzenia. Zobaczymy jak sie bede czuła. Zajęcia są na 19.

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2017-11-20, 13:09   #165
M a g d a l e n a
Wtajemniczenie

♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡

Jeśli chodzi o wygląd, to u mnie na szczęście jest odwrotnie. Każdy mi mówi, że ślicznie wyglądam. Tym bardziej, że dopiero od niedawna zaczęło być widać brzuch. Jak jeszcze byłam w piątym, czy na początku szóstego miesiąca, to wszyscy się dziwili gdzie ta ciąża Tym bardziej ja się bałam, że będę wyglądać jak wieloryb Może dlatego, że miałam postanowienie, że przed ciążą ładnie schudnę, a tu klops hehe Zaszło mi się szybciej niż to przewidywałam i zdąrzyłam zrzucić tylko 12 kg Jeszcze jakiejś dyszki mi zabrakło. Ale wszystko zrzucę po ciąży!

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Czekam tak w ogóle u lekarza. W zasadzie u położnej, która robi porządki w pomieszczeniu obok... a wizytę mam na 13 🤦♀️ ehh

Już po wizycie u położnej, teraz czekam pod gabinetem. Uwielbiam chodzić do lekarzy, w szczególności prywatnie, i czekać na opóźnioną wizytę Na tę chwilę 20 minut 🤦☠♀️

Edytowane przez M a g d a l e n a
Czas edycji: 2017-11-20 o 13:20
M a g d a l e n a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-20, 13:11   #166
szwedka007
Wtajemniczenie

po tym jak większosc z Was juz ma kombinezony nabralam tempa: Mama byla w tesco - to co zostalo to kiepskie kolory wiec stwierdzilam ze poszukam na Olx
i taaadam udalo sie kupić kombinezon H&M za cale 39zl.
1511179662643.jpg

szwedka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-20, 13:22   #167
zVenus
Zakorzenienie

Patrząc na tempo pisania chyba w tej części jednak żadna nie urodzi
Za równe 2 miesiące już się nawet nie będę przejmować czy szyjka długa krótka (nawet wolę żeby krótka była) bo już mogę rodzić! Byle jeszcze teraz jakoś wytrzymać. Ja Wam powiem że u mnie najgorsze to siedzenie przed kompem. Bo jednak wtedy wszystko uciska na szyjke tak samo jak przy chodzeniu. A jeszcze brzuch scisniety bardziej. Bardzo zasadny był (jest?) przepis że kobiety w ciąży powinny max 4h.dziennie spędzać przed kompem. Ja jakos weteran skurczy i twardnien potwierdzam

zVenus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-20, 13:24   #168
Petit_Papillon
luckygirl

Magda ja zawsze wchodzę z opóźnieniem do mojego gina. Juz sie przyzwyczaiłam.
Musze w rym tygodniu zarobić badania, ciekawe jak mi morfo wyjdzie.

A teraz dalej leżę - mam nadzieje, ze nie dopadnie mnie wirusowa, która teraz krąży wśród rodziny i znajomych.

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Szwedka fajny kombinezon i jaka okazja super!

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2017-11-20, 13:25   #169
zVenus
Zakorzenienie

Cytat:
Magda ja zawsze wchodzę z opóźnieniem do mojego gina. Juz sie przyzwyczaiłam.
Musze w rym tygodniu zarobić badania, ciekawe jak mi morfo wyjdzie.

A teraz dalej leżę - mam nadzieje, ze nie dopadnie mnie wirusowa, która teraz krąży wśród rodziny i znajomych.
No to uważaj na siebie. Oby Cię nic nie dopadło.
Ja za 2 tyg muszę morfo cyknąć mam nadzieję że się bardzo nie zaniedbalam

Stary 2017-11-20, 13:29   #170
Anka19931
Raczkowanie

To racja. Ja też mam problem z siedzeniem, nawet jak dłużej siedzę w aucie to mnie męczy. Przed komputerem nie siedzę, bo w pracy L4, a w domu co sie da to robię na leżąco 😂 z chodzeniem zresztą też kolorowo nie jest 😜

Anka19931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-20, 13:30   #171
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
No to uważaj na siebie. Oby Cię nic nie dopadło.
Ja za 2 tyg muszę morfo cyknąć mam nadzieję że się bardzo nie zaniedbalam

Staram sie jak moge. Z nikim sie nie witam buziakami, tylko na odległość cześć-cześć ale wczoraj miałam 37 - tylko nie wiem czy w ciąży to nie normalne? Tzn wczesniej jak sie czułam gorzej to moja normalna temp w ciąży to było max 36,7. Leciała mi znowu krew z nosa, a dzisiaj meczy mnie kaszel i katar. Zaaplikuje sobie zRaz mleko z czosnkiem i miodem, moze pomoże i sie położę.

zVenus bedzie dobrze we mnie W pakuje sok z buraków z miksami innych warzyw i owoców.
Wizytę mam w następny wtorek, wiec mam nadzieje, ze z Maluchem tez bedzie wszystko dobrze. Byłoby bosko jakby te torbiele z nerek zniknęły i druga nerka zaczęła pracować. To by był najlepsY prezent jaki mogłabym dostać, ale wiem ze to nie realne

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
To racja. Ja też mam problem z siedzeniem, nawet jak dłużej siedzę w aucie to mnie męczy. Przed komputerem nie siedzę, bo w pracy L4, a w domu co sie da to robię na leżąco z chodzeniem zresztą też kolorowo nie jest

Skąd ja to znam
Ja teraz jak siedze przy stole to na piłce

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2017-11-20, 13:34   #172
zVenus
Zakorzenienie

Cytat:
Staram sie jak moge. Z nikim sie nie witam buziakami, tylko na odległość cześć-cześć ale wczoraj miałam 37 - tylko nie wiem czy w ciąży to nie normalne? Tzn wczesniej jak sie czułam gorzej to moja normalna temp w ciąży to było max 36,7. Leciała mi znowu krew z nosa, a dzisiaj meczy mnie kaszel i katar. Zaaplikuje sobie zRaz mleko z czosnkiem i miodem, moze pomoże i sie położę.

zVenus bedzie dobrze we mnie W pakuje sok z buraków z miksami innych warzyw i owoców.
Wizytę mam w następny wtorek, wiec mam nadzieje, ze z Maluchem tez bedzie wszystko dobrze. Byłoby bosko jakby te torbiele z nerek zniknęły i druga nerka zaczęła pracować. To by był najlepsY prezent jaki mogłabym dostać, ale wiem ze to nie realne

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Skąd ja to znam
Z całego serca Ci życzę takiego prezentu świątecznego! Choćby to miał być cud niech się stanie!!!!!!
Ja też coraz gorzej mam z poruszaniem się. Zaczynają się już bóle krocza...najgorzej w nocy jak się z boku na bok przekrecam a i przy chodzeniu da się już odczuć. Szkoda że druga ciąża nie jest jak pierwsza.

Stary 2017-11-20, 13:36   #173
novakia
Zakorzenienie

A kiedy beda te dni darmowej dostawy?

Stary 2017-11-20, 13:36   #174
zVenus
Zakorzenienie

Ja w sumie od rana jestem na 4 literach i robię sobie przerwy...ale brzuch mi już z 15-20 razy stwardnial na pewno! Chyba zacznę w końcu się kłaść w ciągu dnia...bo się męczę tym stanem.

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:

Gdzie?

Stary 2017-11-20, 13:41   #175
Anka19931
Raczkowanie

Cytat:

Skąd ja to znam
Byłoby cudownie, gdyby taki prezent Cię spotkał 😊
Ja ostatnio do auta brałam poduszkę pod tyłek 😂

Anka19931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-20, 13:49   #176
novakia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja w sumie od rana jestem na 4 literach i robię sobie przerwy...ale brzuch mi już z 15-20 razy stwardnial na pewno! Chyba zacznę w końcu się kłaść w ciągu dnia...bo się męczę tym stanem.

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Gdzie?

No ktos pisal ze może gemini dołączy do dnia darmowej dostawy. Czyli kiedy wypada ten dzien?

Stary 2017-11-20, 13:51   #177
karska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
taaaak, u mnie to samo... słabo wyglądasz, źle wyglądasz, kości na twarzy ci wystają rączki masz jak patyczki (to to akurat na pewno nie ) nie można tak nie jeść, dziecko głodzisz... nosz ☠☠☠☠a
Co prawda u mnie o kościach już nie mówią (przed ciążą były to stałe teksty rodziny) ale padają stwierdzenia, że głodzę się (taaaa ), dziecko mało rośnie i takie tam

Cytat:
Napisane przez chilly_emily Pokaż wiadomość
Co do reakcji innych to mnie najbardziej wkurza tekst na dzień dobry "ale ci cycki urosły!" Kutwa! Jakbym wcześniej ich nie miała albo nosiła rozmiar 65A A od jednej znajomej usłyszałam "wiesz, myślałam, że będziesz gruba i rozkazała" chyba trzeba to potraktować jako komplement Niestety czasami natrafią sie głupole, ktorym brakuje taktu
Na szczęście zdecydowana większość zachwycona brzusiem
OOO u mnie też każdy mówi, że urósł biust, ale mnie to bardzo cieszy

Cytat:
Napisane przez klaudetka Pokaż wiadomość
O matko, nadrobiłam

Co do twardnienia brzucha to odczuwam czasem bardziej, czasem mniej. W zalezności od intensywności dnia, ale także jak np siedze dłużej przed komputerem. Też miałam obawy ze skracającą się szyjką, bo raz na jakiś czas kłucia były, ale gin mówił że jest ok. Teraz idę w czwartek, a w przyszły wtorek ostatnie duże USG w 30tc.

Super, że poruszył tu ktoś wątek przewożenia dziecka. Ja nie mam pojęcia jeszcze jak to ogarniemy. Dopytam Was tylko czy na polarowy kombinezon można zapinać i do tego kocyk, bo rozumiem że ten "kurteczkowy" raczej odpada?
Jak to ostatnie duże? Potem co?

Cytat:
Napisane przez szwedka007 Pokaż wiadomość
po tym jak większosc z Was juz ma kombinezony nabralam tempa: Mama byla w tesco - to co zostalo to kiepskie kolory wiec stwierdzilam ze poszukam na Olx
i taaadam udalo sie kupić kombinezon H&M za cale 39zl.
Załącznik 7324351

Śliczny kombinezon, lubię właśnie takie kolory

Cytat:

No właśnie?? I gdzie one obowiązują?

Ja już jestem po treningu, godzinnym spacerze (uwielbiam moją wieś i codzienne spacery do lasu, w mieście tego nie miałam ) i biorę się za obiad. Zrobię też listę zakupów wyprawkowych

Dziewczyny, mam kurczaka w całości i chcę go zrobić na butelce z piwem. Pierwszy raz coś takiego robię, alkohol wyparuje i mogę spokojnie jeść??
karska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-20, 14:01   #178
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Z całego serca Ci życzę takiego prezentu świątecznego! Choćby to miał być cud niech się stanie!!!!!!
Ja też coraz gorzej mam z poruszaniem się. Zaczynają się już bóle krocza...najgorzej w nocy jak się z boku na bok przekrecam a i przy chodzeniu da się już odczuć. Szkoda że druga ciąża nie jest jak pierwsza.

Nie dziekuje to byłby cud i najlepszy prezent w życiu jeju aż sie popłakałam

Odpoczywaj jak najwiecej Kochana
Oj z tym przekręcaniem to mam podobnie :;
Cytat:
Byłoby cudownie, gdyby taki prezent Cię spotkał
Ja ostatnio do auta brałam poduszkę pod tyłek

Byłoby najlepiej

I dobrze - przynajmniej Ci wygodniej było

Dni Darmowej dostawy 5 grudnia - turaj info ktore sklepy internetowe biorą udział https://www.dziendarmowejdostawy.pl/

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2017-11-20, 14:03   #179
OtTakaJa
Zakorzenienie

Dziś czuję czkawkę w dole brzucha a chyba nogi pod prawymi żebrami, więc może się odwróciła? 😌

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-20, 14:22   #180
novakia
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dziekuje to byłby cud i najlepszy prezent w życiu jeju aż sie popłakałam

Odpoczywaj jak najwiecej Kochana
Oj z tym przekręcaniem to mam podobnie :;

Byłoby najlepiej

I dobrze - przynajmniej Ci wygodniej było

Dni Darmowej dostawy 5 grudnia - turaj info ktore sklepy internetowe biorą udział https://www.dziendarmowejdostawy.pl/
O dzięki! Jest gemini

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości