|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡
Dziewczyny czy zamowienie w gemini mozna odebrac osobiscie bez oplat? Czy na jakas kwote trzeba zrobic zakupy
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#152 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
Mozna, ale tylko w siedzibie w Gdańsku (nie pamietam skąd jestes ) i wtedy nie pobierają opłat ![]() https://www.aptekagemini.pl/webpage/dostawa.html |
|
|
|
|
#153 | ||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
|
|
#154 |
|
luckygirl
|
Agniesia tez mam taka nadzieje
|
|
|
|
#155 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
rączki masz jak patyczki
|
|
#156 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
O matko! 9 stron do nadrobienia😱😱 laski, szalejecie! Biorę się za czytanie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||
|
|
|
#157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może nawet w tym tygodniu będzie |
|
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
|
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak zwykle coś nie ogarnęłam...skopiowałam chyba cały wątek
i musiałam napisać jeszcze raz![]() ![]() Więc od początku...Jestesmy już w domciu cieszę się strasznie, bo urlop w Polsce nas umęczył i jeszcze ta podróż Więc teraz leżę i pachnę, a przy okazji szperam po tym internecie...kompletuję resztę wyprawki lista wyprawkowa jednak nie ma końca![]() Co do reakcji innych to mnie najbardziej wkurza tekst na dzień dobry "ale ci cycki urosły!" Kutwa! Jakbym wcześniej ich nie miała albo nosiła rozmiar 65A ![]() A od jednej znajomej usłyszałam "wiesz, myślałam, że będziesz gruba i rozkazała" chyba trzeba to potraktować jako komplement Niestety czasami natrafią sie głupole, ktorym brakuje taktu ![]() Na szczęście zdecydowana większość zachwycona brzusiem
Edytowane przez chilly_emily Czas edycji: 2017-11-20 o 13:25 |
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
|
|
#161 |
|
Wtajemniczenie
|
O matko, nadrobiłam
Co do twardnienia brzucha to odczuwam czasem bardziej, czasem mniej. W zalezności od intensywności dnia, ale także jak np siedze dłużej przed komputerem. Też miałam obawy ze skracającą się szyjką, bo raz na jakiś czas kłucia były, ale gin mówił że jest ok. Teraz idę w czwartek, a w przyszły wtorek ostatnie duże USG w 30tc. Super, że poruszył tu ktoś wątek przewożenia dziecka. Ja nie mam pojęcia jeszcze jak to ogarniemy. Dopytam Was tylko czy na polarowy kombinezon można zapinać i do tego kocyk, bo rozumiem że ten "kurteczkowy" raczej odpada? Ja miałam pierwszy poważniejszy kryzys przedporodowy przed weekendem. Mój mąż się musiał ładnie gimnastykować, ale chwała mu za odnalezione pokłady cierpliwości ![]() W związku z tym, że mieliśmy weekendową szkołę rodzenia musze powiedzieć, że zmieniło mi sie nastawienie o 180 stopni i mi sie teraz gęba uśmiecha od ucha do ucha stres odłożony na bok i ustalamy kto się w co i kiedy angażuje, żeby nie zwariować w ilości rzeczy do ogarnięcia. Jest very goood!![]() Jedyny zonk był przy oglądaniu filmu z cesarki, hmmm...nie wiem czy widziałyście, ale chyba jednak bym sobie darowała te szczegóły )))))))))))))Wracamy do tematu wózka, koniecznie do końca listopada chcemy to ogarnąć, koniec z ociaganiem się
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tam filmy z cesarki nie ruszają, większe wrażenie zrobił na mnie zabiegowy poród SN
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#163 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
#164 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
![]() Właśnie nie wiem czy pójdę dzisiaj na ćwiczenia do szkoły rodzenia. Zobaczymy jak sie bede czuła. Zajęcia są na 19. |
|
|
|
|
#165 |
|
Wtajemniczenie
|
♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡
Jeśli chodzi o wygląd, to u mnie na szczęście jest odwrotnie. Każdy mi mówi, że ślicznie wyglądam. Tym bardziej, że dopiero od niedawna zaczęło być widać brzuch. Jak jeszcze byłam w piątym, czy na początku szóstego miesiąca, to wszyscy się dziwili gdzie ta ciąża
Tym bardziej ja się bałam, że będę wyglądać jak wieloryb Może dlatego, że miałam postanowienie, że przed ciążą ładnie schudnę, a tu klops hehe Zaszło mi się szybciej niż to przewidywałam i zdąrzyłam zrzucić tylko 12 kg Jeszcze jakiejś dyszki mi zabrakło. Ale wszystko zrzucę po ciąży! ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Czekam tak w ogóle u lekarza. W zasadzie u położnej, która robi porządki w pomieszczeniu obok... a wizytę mam na 13 🤦 ♀️ ehhJuż po wizycie u położnej, teraz czekam pod gabinetem. Uwielbiam chodzić do lekarzy, w szczególności prywatnie, i czekać na opóźnioną wizytę Na tę chwilę 20 minut 🤦☠♀️Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez M a g d a l e n a Czas edycji: 2017-11-20 o 13:20 |
|
|
|
#166 |
|
Wtajemniczenie
|
po tym jak większosc z Was juz ma kombinezony nabralam tempa: Mama byla w tesco - to co zostalo to kiepskie kolory wiec stwierdzilam ze poszukam na Olx
i taaadam udalo sie kupić kombinezon H&M za cale 39zl. 1511179662643.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Patrząc na tempo pisania chyba w tej części jednak żadna nie urodzi
![]() Za równe 2 miesiące już się nawet nie będę przejmować czy szyjka długa krótka (nawet wolę żeby krótka była) bo już mogę rodzić! Byle jeszcze teraz jakoś wytrzymać. Ja Wam powiem że u mnie najgorsze to siedzenie przed kompem. Bo jednak wtedy wszystko uciska na szyjke tak samo jak przy chodzeniu. A jeszcze brzuch scisniety bardziej. Bardzo zasadny był (jest?) przepis że kobiety w ciąży powinny max 4h.dziennie spędzać przed kompem. Ja jakos weteran skurczy i twardnien potwierdzam ![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#168 |
|
luckygirl
|
Magda ja zawsze wchodzę z opóźnieniem do mojego gina. Juz sie przyzwyczaiłam.
Musze w rym tygodniu zarobić badania, ciekawe jak mi morfo wyjdzie. A teraz dalej leżę - mam nadzieje, ze nie dopadnie mnie wirusowa, która teraz krąży wśród rodziny i znajomych. ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Szwedka fajny kombinezon i jaka okazja super!
|
|
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za 2 tyg muszę morfo cyknąć mam nadzieję że się bardzo nie zaniedbalam Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#170 |
|
Raczkowanie
|
To racja. Ja też mam problem z siedzeniem, nawet jak dłużej siedzę w aucie to mnie męczy. Przed komputerem nie siedzę, bo w pracy L4, a w domu co sie da to robię na leżąco 😂 z chodzeniem zresztą też kolorowo nie jest 😜
|
|
|
#171 | ||
|
luckygirl
|
Cytat:
Staram sie jak moge. Z nikim sie nie witam buziakami, tylko na odległość cześć-cześć ale wczoraj miałam 37 - tylko nie wiem czy w ciąży to nie normalne? Tzn wczesniej jak sie czułam gorzej to moja normalna temp w ciąży to było max 36,7. Leciała mi znowu krew z nosa, a dzisiaj meczy mnie kaszel i katar. Zaaplikuje sobie zRaz mleko z czosnkiem i miodem, moze pomoże i sie położę.zVenus bedzie dobrze we mnie W pakuje sok z buraków z miksami innych warzyw i owoców. Wizytę mam w następny wtorek, wiec mam nadzieje, ze z Maluchem tez bedzie wszystko dobrze. Byłoby bosko jakby te torbiele z nerek zniknęły i druga nerka zaczęła pracować. To by był najlepsY prezent jaki mogłabym dostać, ale wiem ze to nie realne ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
Skąd ja to znam ![]() Ja teraz jak siedze przy stole to na piłce
|
||
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też coraz gorzej mam z poruszaniem się. Zaczynają się już bóle krocza...najgorzej w nocy jak się z boku na bok przekrecam a i przy chodzeniu da się już odczuć. Szkoda że druga ciąża nie jest jak pierwsza. Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
A kiedy beda te dni darmowej dostawy?
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja w sumie od rana jestem na 4 literach i robię sobie przerwy...ale brzuch mi już z 15-20 razy stwardnial na pewno! Chyba zacznę w końcu się kłaść w ciągu dnia...bo się męczę tym stanem.
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#175 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja ostatnio do auta brałam poduszkę pod tyłek 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#177 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
I gdzie one obowiązują?Ja już jestem po treningu, godzinnym spacerze (uwielbiam moją wieś i codzienne spacery do lasu, w mieście tego nie miałam ![]() Dziewczyny, mam kurczaka w całości i chcę go zrobić na butelce z piwem. Pierwszy raz coś takiego robię, alkohol wyparuje i mogę spokojnie jeść??
|
|||||
|
|
|
#178 | ||
|
luckygirl
|
Cytat:
to byłby cud i najlepszy prezent w życiu jeju aż sie popłakałam ![]() Odpoczywaj jak najwiecej Kochana Oj z tym przekręcaniem to mam podobnie :; Cytat:
![]() I dobrze - przynajmniej Ci wygodniej było ![]() Dni Darmowej dostawy 5 grudnia - turaj info ktore sklepy internetowe biorą udział https://www.dziendarmowejdostawy.pl/ |
||
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś czuję czkawkę w dole brzucha a chyba nogi pod prawymi żebrami, więc może się odwróciła? 😌
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.

) i wtedy nie pobierają opłat 

)
rączki masz jak patyczki

05.07.2008
i musiałam napisać jeszcze raz
cieszę się strasznie, bo urlop w Polsce nas umęczył
i jeszcze ta podróż
Więc teraz leżę i pachnę, a przy okazji szperam po tym internecie...kompletuję resztę wyprawki
lista wyprawkowa jednak nie ma końca
albo nosiła rozmiar 65A
stres odłożony na bok i ustalamy kto się w co i kiedy angażuje, żeby nie zwariować w ilości rzeczy do ogarnięcia. Jest very goood!

Tym bardziej ja się bałam, że będę wyglądać jak wieloryb
♀️ ehh
Na tę chwilę 20 minut 🤦☠♀️
i sie położę.