|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡
Pierwszy raz i w tej ciąży i chyba pierwszy raz w życiu mam zgagę, bleee. Ale mam za swoje, bo pożarłam z 10 cukierków czekoladowych😒
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
ZwariowanaWariatka dobrze że to tylko jednorazowe plamienie.
A mnie chyba jakieś przeziębienie bierze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#244 | |
|
gotowa do działania
|
Cytat:
Mnie tez coś bierze a jeszcze wczoraj się śmiałam do teściowej ze mąż był ostatnio chory, młody tez w zeszłym tygodniu a mnie się nic nie łapie, to mam teraz... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#245 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Sporo rzeczy mam jeszcze do kupienia, ale tu już bardziej dla siebie. Zakupy w aptece zostawiam na styczeń
Dziś kupiłam brakujące elementy garderoby Juliana - skarpetki Kupujecie buciki ?? |
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#248 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|||
|
|
|
#249 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- A u mnie w brzuchu impreza od 21😂 dzis w nocy nie spalam prawie bo mialam zmierzyc cukier o 3, wiec do 3 ciągle sie budzilam a po 3 to już w ogóle nie spałam, moze o 5 przysnelam na chwile i cały ten czas tanczyl! Szalony bobas Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Buciki kupię jak młody zacznie chodzić
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#251 |
|
Rozeznanie
|
Dobry wieczór, Aleście poszalala z postami, ale da lam radę i nadrobilam😊
U mnie dziś mile popołudnie, byłam odwiedzić koleżankę z pracy i jej maleńką coreczke, przekochana jest😉.takze plotki zaliczone. Zwariowana, dobrze że się uspokoiło chociaż ja jak to ja bym dociekala przyczyny plamienia🤔 Wy już takie mega zakupy robicie a ja wciąż w ciemnej dupie, nawet nie pomyślałam że trzeba zrobić większe zamówienie do apteki.. muszę sue ogarnąć bo słaba matka ze mnie bedzue😝. Dziś przywiozłam od koleżanki mega pudła z ciuchami po jej synku i nie wiem jak się za to zabrać, tyle tego jest ze chyba rozmiarami popakuje do worków próżniowych i pochowam do szafy i niech czekają na swój czas. Ja też dziś cały dzień czuje aktywność w brzuchu, uwielbiam jak mi tam się wije 😊. A jutro wizyta popołudniu i ciekawa jestem czy już osiągnął kilogram ten nasz syneczek, w siły na coraz więcej z tego co odczuwam 😉. Dobrej nocy babki😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dobrej nocy i zdrówka dla przeziębionych ;* ;*
|
|
|
|
#253 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem tego samego zdania ![]() Zgagi na szczęście jeszcze nie miałam ani razu ![]() Dobrej nocy
|
|
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, melduje ze do piątku jestem poza zasięgiem, jesteśmy z rodzinka w Rzymie i korzystamy z ostatnich wakacji w trójkę
|
|
|
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
aloffkowa zazdro!!!!!
|
|
|
#256 |
|
Rozeznanie
|
O Boże znowu poszalalyście !
u nas w tym roku po raz pierwszy i moich rodziców stwierdziliśmy ze robimy prezenty tylko dla dzieciaków i Naszych rodziców a przestajemy dla siebie bo robiło sie to z roku na rok coraz bardziej męczące wymyślanie prezentów i co chcesz No weź powiedz, a dochodziło do tego ze miałam ich do zrobienia 17! Teraz sprawa prezentów ubrodzicow ogarnięta, kazdy rodzic zamawiania swoich dzieci a reszta oddaje kasę. Robimy tylko jak dawniej u teściów, czyli raptem musze zrobic jakichś 5-6 prezentów. Dziewczyny jestem załamana, byliśmy wczoraj oglądać wózki, mój błąd ze na necie przypatrywałem sie tylko jednemu wózkowi który mi sie podobał ( mima xari ) a i stwierdziłam ze jak bedzie lipa z mima pochyłe sie nad innymi w sklepie🤔 No i okazało sie ze mima lipa na żywo a tak mi sie podobał ma bardzo mała spacerówkę i budę jak wachlarz ze wieje przez nią, kompletnie by sie nie sprawdzało to byłam załamana bo naprawdę mi sie podobał, był taki mniejszy juz cała reszta tych wielkich wózków i teraz juz jestem w rozsypce nie moge żadnego znaleźć który by jakoś odpowiadal, jedyny jaki jeszcze nam wpadł w oko to silver cross surf henleyChciałabym ogarnąć temat wózka i łóżeczka do końca listopada bo nie daje mi to spokoju
|
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
stwierdziłam, że kosztuje to gorsze, więc warto mieć pod ręką ![]() Utwierdziłam się w przekonaniu, że jestem inna od Was, nie dość, że nic mi nie dolega to jeszcze glukoza mi smakuje czekam na kolejne pobrania, na czczo na glukometrze miałam 79 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#259 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Uwielbiam swieta i juz nie moge doczekać sie strojenia, zawsze jakbym mogła to ustroilabym wszystko 😀 drzewka na dworzu balkony itd, u moich tescio była tylko choinka w domu, a odkąd jestesmy z tz, tz zawsze ubiera u tescio tez choinkę i balkon na dworze a tesciowa sie śmieje ze nastała światłość odkąd ja jestem hehe |
|
|
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
|
|
#261 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A gaziki nasączone spirytusem także kupiłam, nie zawsze po octenisepcie chce sie zagoić |
|
|
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U nas prezenty tylko dla córki, bo z całą rodziną wyjeżdżamy w góry. Troche kasy na to pójdzie, więc stwierdziliśmy że prezenty 'każdy każdemu' to już będzie przesada ![]() Jadę do przychodni, zrobiła mi się brzydka wysypka na dłoniach i stopach i boli. Mam nadzieję, że to żaden wirus ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U nas dziś mroźno jakoś. Muszę się zebrać i małego i idziemy do Lidla a później do szkoły. Nie chce mi się ruszać ale jak trzeba to trzeba a ![]() Ja też mam pudełko ciuchów od koleżanki ale jakoś nie mam weny ani czasu żeby się za to zabrać , nie mowiac już o jakichś zakupach dla siebie do szpitala Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
|
#265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
ale ja w 1 ciąży też byłam "inna" i nie rozumiałam że w ogóle można źle się czuć. Ciąża to był dla mnie wspaniały stan! Teraz niestety się męczę już ![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kupuję Joie Mytrax, bo starczy mi od urodzenia do końca wozkowania, bez wymiany spacerowki na inną. Mnie glukoza 3 razy nie ruszyła. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#268 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie wszyscy glukozą straszyli, że nie da się tego wypić takie słodkie, tu dziewczyny też miały problem. Byłam zaskoczona, że jest taka dobra
jak hebrata z cytryną i miodem.Co do wózków, mima ma super spacerówkę ale widać nawet na zdjęciach że jest mała. Poza tym cena ![]() Jakoś nic nie dopisujecie do mojej listy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#269 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry☺
Co do octaniseptu u mnie jest w użyciu od pierwszego porodu i ciągle dokupujemy. Stosuje na wszystkie rany tak jak kiedyś stosowała moja mama wodę utlenioną tak ja używam octanisept. Nawet ugzyzienie komara, otarcie. Sobie po porodzie pryskałam krocze, (w szpitalu położna chodziła z takim wielkim atomizerem i kazdej pryskała),rany po cc też, rany po laparoskopii też tym. Dla mnie niezastąpiony w apteczce! Ale każda kupuje to co uważa za słuszne.☺ Wysłane z mojego HUAWEI CUN-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Nawet jak Młody się slinił przy ząbkowaniu to te zaczerwienione miejsca na śnie przemywałam Wysłane z mojego HUAWEI CUN-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Spojrzałam na tą Mime, ta spacerowka mi wygląda tak do roku - 1,5. Popatrz sobie na Mutsy.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.

05.07.2008
a do czego te chusteczki nasączone spirytusem?

a tak mi sie podobał 
czekam na kolejne pobrania, na czczo na glukometrze miałam 79 

ale ja w 1 ciąży też byłam "inna" i nie rozumiałam że w ogóle można źle się czuć. Ciąża to był dla mnie wspaniały stan! Teraz niestety się męczę już 
No i okazało sie ze mima lipa na żywo