Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.9 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-11-21, 08:13   #4381
mialavi
Zakorzenienie

Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.9

Cytat:
Napisane przez Avina Pokaż wiadomość
przydałby się taki Od razu po wizycie cudowne zapłodnienie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tylko uważaj, żeby po cudownym zapłodnieniu nie było rozwodu 😉

mialavi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-21, 08:14   #4382
asioka92
Zakorzenienie

Wanilka super że już w domu jesteście 😀 kciuki za badania Izy ✊

Avina super że nie boli. To sobie napewno teraz odpoczniesz na tym l4.

Minita ja dopiero 1 rok zaczęłam. Licencjata narazie chce zrobić, a dalej zobaczę Jak narazie mam zapał chodzić na zajęcia, ale już pisanie pracy w domu to nie za bardzo, a jeden z wykładowców sobie wymyślił że napiszemy referat i na ćwiczeniach przedstawimy. Przykro mi z powodu @😘

Nie mogę się dziś zwlec z łóżka. Mam zero energii w sobie. Te dni takie szare, bure i ponure że mi się zwyczajnie nie chcę.

asioka92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-21, 08:15   #4383
Minita
Rozeznanie

Cytat:
Minita trochę spuchlam, ale w porównaniu do poprzedniego usuwania to jest niebo a ziemia. Wtedy miałam cały policzek siny. Ketonal równo co 8 godzin...
To mówisz, że Cię oszczędził Sam Ci proponował L4??? Zazdroszczę, ja właśnie po cichu liczę, że mi da, bo nie chcę napuchnięta siedzieć między ludźmi, ale jakoś nie potrafię się upomnieć o coś takiego.. A dopiero wizyta 15.01.2018 r.

Ja ostatnio nie dość, ze spuchłam okropnie, to i wargę miałam rozciętą przez niego, więc mam nadzieję, ze teraz oszczędzi mi takich przeżyć
Minita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-21, 08:18   #4384
domii29
Zakorzenienie

Minita ale wredna ta @ :/

domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-21, 08:18   #4385
Coccinellla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez invi_08 Pokaż wiadomość
Kurcze boje sie i jestem mega podekscytowana. Nic nie przesadzone, ale coś czuje, ze sroda lub czwartek jest nasza, max w piatek Ewa powinna byc przy mnie. Syn tez sie w piatek urodzil.

Że już teraz? O mamusiu jak ten czas leci ja też jestem podekscytowana

Coccinellla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-21, 08:19   #4386
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mialavi Pokaż wiadomość

Stary 2017-11-21, 08:20   #4387
Coccinellla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _groooszek_ Pokaż wiadomość
Groszek już się melduje - wyniki w normie, szyjka 33 mm i ginekolog twierdzi, że krótka i mam się oszczędzać jeszcze nie mam L4 ale myślę, że na następnej wizycie 20.12 już dostanę jeśli dalej będzie się skracać

Groszku, gorący czas się szykuje w pracy, więc ja bym wróciła po to L4...tu nie ma żartów

Stary 2017-11-21, 08:20   #4388
Avina
Zadomowienie

Cytat:

Hahaha nie wiem co masz na myśli

Cytat:
Napisane przez asioka92 Pokaż wiadomość
Wanilka super że już w domu jesteście 😀 kciuki za badania Izy ✊

Avina super że nie boli. To sobie napewno teraz odpoczniesz na tym l4.

Minita ja dopiero 1 rok zaczęłam. Licencjata narazie chce zrobić, a dalej zobaczę Jak narazie mam zapał chodzić na zajęcia, ale już pisanie pracy w domu to nie za bardzo, a jeden z wykładowców sobie wymyślił że napiszemy referat i na ćwiczeniach przedstawimy. Przykro mi z powodu @😘

Nie mogę się dziś zwlec z łóżka. Mam zero energii w sobie. Te dni takie szare, bure i ponure że mi się zwyczajnie nie chcę.

Na razie nie boli. Bez sensu takie długie l4... chirurg zaproponował, ze za kilka dni możemy usunąć ostatnią 8, bo antybiotyk jeszcze działa. Ale chyba się nie zdecyduje
Ja pod koniec stycznia kończę podyplomowke i być może od marca zacznę kolejną

Stary 2017-11-21, 08:21   #4389
mialavi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wanilka5 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny my od wczoraj w domku !!!! 1 nocka udana większość czasu mąż wstawal bym mogła szpital odespac
Jutro polozna przychodzi rano a popludniu jedziemy ja badania małej bo ma skierowanie że niby mali ważyła przy porodzie a ur.sie w 41tc.
Ja to nie wiem co u was ale mocno kciuki za Was trzymam

W domu najlepiej teraz się cieszcie sobą
Cytat:
Napisane przez Minita Pokaż wiadomość
Hej
Ja to już chyba nie pisze nic przedwcześnie na temat @, miała być w czwartek, ale przez to że wczoraj pytałyście się o to, wieczorem mnie nawiedziła Noc nieprzespana dobrze, na tabletkach - dzień będzie męczący Jak tak dalej pójdzie to przez tą prolaktyne będę mieć @ co dwa tygodnie, M. powiedział, że chyba sie wtedy załamie

Od razu sobie pomyślałam: coś tu śmierdzi...

Ja poszłam na odstrzał do faceta, okropnie się bałam, chciałam uciec jak czekałam w kolejce. Jakoś przeżyłam, samej wizyty nie wspominam źle, był delikatny, taki bezosobowy, więc łatwiej mi było wytrzymać. Zapytał czy badałam kiedykolwiek piersi i czy chcę zbadać, wstydziłam się, ale stwierdziłam, że w sumie jak już się przed nim rozłożyłam to co mi szkodzi Patrzył w inną stronę, jak wróciłam się przebrać to w lusterku zobaczyłam że byłam purpurowa Jak wróciłam do domu, to M. patrzyła na mnie tak podejrzliwie jakbym chyba go zdradziła. Po pijaku powiedział, że nie mógł na początku pogodzić sie z tym, że dotykał mnie inny facet. Ale teraz jest normalnie, już nie bierze tego do siebie I znowu wybrałam gina faceta

Kurcze, objawy można podpiąć i pod @, ale i jak najbardziej pod cionsze... Trzymam kciuki, żeby to był jednak ten szczęśliwy cykl

Kurcze, bo jeszcze i ja się skuszę na ten ovarin... A powiedz, mierzysz temp. pod językiem?

O mam taką samą sytuację z zębem jak Ty
Ale coś czuje, że mój lek. nie da mi zwolnienia, a liczyłam na to
Zazdroszczę, że masz już to za sobą.

A dziś jak sie czujesz?? Nie podpuchłaś?

licencjat, inż, czy mgr? Współczuje bardzo, mi już się nie chce jak sobie o tym pomyślę

To już za chwilkę będzie Ewcia z nami . Jak zawitałam tu w lipcu, to nie sądziłam, ze tak szybko zleci

Podziel się wynikami i koniecznie napisz co powiedział lekarz . Powodzenia
Pod językiem codziennie o tej samej porze, w weekend nastawiam budzik by zmierzyć temperaturę potem dalej idę spać 😂

Możesz spróbować z tym Ovarinem ja się za późno za niego zabrałam, nie sądzę, że on po jednym cyklu może zdziałać cuda, choć dla mnie ból piersi to już cud 😊

Stary 2017-11-21, 08:26   #4390
Coccinellla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez naamarelle Pokaż wiadomość
Invi pozazdroscic i postawic pomnik lasce ktora przespala porof

Asia myślałam że to kitałek ma towarzystwo wrzuć kiedyś jakieś fotki, tak szybko rosną, a są takie kochane

Groszku oszczedzaj się

Dziewczyny co kupujecie tztom pod choinke i rodzicom?
Ja bym najpierw chciała wiedzieć gdzie spędzamy święta jak nami przyjdzie robić prezenty - a chcemy tego uniknąć to dostaną kosmetyk i jakieś pierdółki.

A Wy z kim spędzacie i w jaki sposób robicie sobie prezenty?

Stary 2017-11-21, 08:27   #4391
Minita
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asioka92 Pokaż wiadomość

Ja bym chciała same referaty Ja się tak cieszę, że już drugi rok leci niestety żeby mieć ocenę 5 wymyślili u nas na uczelni, że ze wszystkich przedmiotów czeka nas ustna odpowiedź, chyba za dużo stypendystów mieli ostatnio...
A dni, chyba takie są, że negatywnie wpływają na samopoczucie. Czytałam gdzieś, że Polska to jeden z najbardziej zachmurzonych krajów w Europie

Ja z powodu przyjścia @ jakoś tak w tym cyklu nie płaczę. Byłam nastawiona, że przylezie, no i dzięki temu w piątek będę mogła zrobić badania, bo wypada 5dc, więc zrobię full
Po pozytywnym nastawieniu Livien, Bruised jakoś i mi łatwiej zaakceptować, że czeka mnie leczenie
Stary 2017-11-21, 08:29   #4392
Coccinellla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bonjourbelle Pokaż wiadomość
Rodzicom kupuję ubrania: ojcu jakiś sweter, a mamie sukienkę/bluzkę/sweter - ze wszystkiego będzie zadowolona

Z Tż mam problem, miał dostać urodzinowo-świąteczny, duży prezent (telefon), ale póki co go nie chce. Więc nie wiem co mu dam.
Właściwie to oboje mieliśmy niedawno urodziny i oboje sobie nic nie daliśmy, bo jak pytamy się nawzajem co byśmy chcieli, to nikt nie umie nic wymyślić
Też się przyznam, że nie zawsze dajemy sobie prezenty albo wybieramy sobie sami. Teraz wybrałam sobie zegarek i w urodziny pojechaliśmy po niego

Stary 2017-11-21, 08:32   #4393
rybcia34
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny my od wczoraj w domku !!!! 1 nocka udana większość czasu mąż wstawal bym mogła szpital odespac
Jutro polozna przychodzi rano a popludniu jedziemy ja badania małej bo ma skierowanie że niby mali ważyła przy porodzie a ur.sie w 41tc.

A my trzymamy kciuki za was

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

Dzień dobry

Stary 2017-11-21, 08:33   #4394
_Nat_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Coccinellla Pokaż wiadomość
Też się przyznam, że nie zawsze dajemy sobie prezenty albo wybieramy sobie sami. Teraz wybrałam sobie zegarek i w urodziny pojechaliśmy po niego

My też sami sobie wybieramy
Poka zegarek!
_Nat_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-21, 08:35   #4395
mialavi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym najpierw chciała wiedzieć gdzie spędzamy święta jak nami przyjdzie robić prezenty - a chcemy tego uniknąć to dostaną kosmetyk i jakieś pierdółki.

My Wigilię, spędzamy u mnie potem u M. Potem zostajemy tam na obiad w pierwszy dzień świąt i torta( bo chrześnica ma urodziny) a potem jedziemy do mnie o ile spotykamy się w pierwszy dzień świąt, bo czasem się udaje dograć wszystkich w drugi.

Prezenty u nas robimy losowanie i każdy kupuje jeden prezent, tym samym każdy coś dostaje (każdy każdemu to nie dalibyśmy rady przy tej ilości osób) u M. robimy prezenty wszystkim dzieciom.

Stary 2017-11-21, 08:35   #4396
Coccinellla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Ogród kości
Oo witamy nową koleżankę

Stary 2017-11-21, 08:35   #4397
Minita
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Minita ale wredna ta @ :/
Z Wami mi raźniej , i tak nie boli jakoś, w porównaniu do czasu, gdy sama ze sobą to przeżywałam. Chyba bardzie zawiedziony jest M. niż ja. Bo wczoraj wieczorem się nastawił biedak, i musiałam go zgasić w ostatnim momencie

Cytat:

Pod językiem codziennie o tej samej porze, w weekend nastawiam budzik by zmierzyć temperaturę potem dalej idę spać 😂

Możesz spróbować z tym Ovarinem ja się za późno za niego zabrałam, nie sądzę, że on po jednym cyklu może zdziałać cuda, choć dla mnie ból piersi to już cud 😊
To ja coś muszę źle robić. Mam termom. elektryczny, bo już nie znalazłam rtęciowego, a ostatnio była wyprzedaż w jednej aptece ostatnich egzemplarzy. No i mi jak raz próbowałam, to wychodziła temp. 32. Może to śmieszne pytanie, ale czy jest jakiś określony sposób jak to robić??? Z zamkniętą buzią czy jak. No nigdy nie mierzyłam temp. po językiem

To jeśli ten ovarin wywołuje bóle piersi, to ja chyba podziękuję Męczę sie już 2 miesiąc, tak mnie bolą przez ta prolaktynę, że nawet podskoczyć nie można
Stary 2017-11-21, 08:36   #4398
Coccinellla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość
ufff nadrobiłam Was spamiary

ja co prawda nie po cesarce, ale po laparotomii- im więcej chodzisz tym szybciej daje się żyć

Ty to czekaj grzecznie na swoją kolej!

Tż- dorzucam mu się do nart, Teściom bilety na Moscow City Ballet, moim Rodzicom jeszcze nie wiem

Groszku- oszczędzaj się

Muszę się pochwalić- wyciągnęłam dziś maszynę do szycia- uszyłam pierwszy w życiu koc tzn jeszcze nie skończyłam, bo czekam na jeszcze jeden materiał
Wow, czekamy na efekty

Stary 2017-11-21, 08:37   #4399
domii29
Zakorzenienie

Jak juz o prezentach mowa to nie mam pojecia co kupie mezowi, rodzicom, bratu i tesciowej... Tesciowej planowalam jakis zestaw kosmetykow ale ona malo ktorych uzywa wiec najbardziej cieszylaby sie chyba z szarego mydla . Z prezentu dla mlodego tez nie jestem do konca zadowolona i chyba dokupie mu cos innego, maz sie uparl zeby mu kupic wielka farme a mi sie wydaje ze to tandeta jest i mlodemu sie wcale nie spodoba. Z reszta jestem z mlodym caly czas i wiem co sie mu podoba wiec moze byc ciut rozczarowany ta farma...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-11-21, 08:41   #4400
Coccinellla
Zakorzenienie

Cytat:

Tatuś na medal byle tak dalej. Ale super, że już jesteście w domku

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Dzień dobry Właśnie się obudzilam. Wczoraj wieczorem wzięłam tylko apap i spałem całą noc. Dzisiaj obudzilam się praktycznie bez bolu, aż jestem w szoku. Trochę jestem spuchnieta, ale to całkiem normalne Dobrze czytałam na necie, ze ten chirurg to cudotworca i praktycznie tabletek po usuwaniu nie trzeba brać

Powodzenia na wizycie!

Super, ze jesteście w domku
Kciuki za wizytę malutkiej!

Avina, lekarz zaszalał z Twoim L4 ale korzystaj kochana, odpoczniesz przynajmniej

U mnie 3 tydzień leci L4...ale pierwszy to bym psychicznie nie dała rady + choróbsko, drugi to po zabiegu to też niebardzo...dopiero teraz mogę coś ogarnąć w domu...mam wyrzuty sumienia, że mogłabyś od dziś już pójść, ale nie prędko się trafi wolne w moim trybie pracy.

Stary 2017-11-21, 08:42   #4401
rybcia34
Zakorzenienie

Cytat:

My spędzamy święta z rodziną tżta, moi rodzice od 2 lat nie przylatują na święta bo koszty, opóźnienia.. nawet bym nie chciała by spędzali święta na lotnisku. Lepiej nam nawet osobno, choć jestem rodzinna. Mama i tak by była smutna na święta ze względu na siostrę. Wolę żeby spędzili skromnie we dwoje A my jak będziemy mieć swoją rodzinę może kiedyś pojedziemy do nich dla odmiany

Stary 2017-11-21, 08:42   #4402
Coccinellla
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Ja to już chyba nie pisze nic przedwcześnie na temat @, miała być w czwartek, ale przez to że wczoraj pytałyście się o to, wieczorem mnie nawiedziła Noc nieprzespana dobrze, na tabletkach - dzień będzie męczący Jak tak dalej pójdzie to przez tą prolaktyne będę mieć @ co dwa tygodnie, M. powiedział, że chyba sie wtedy załamie

Od razu sobie pomyślałam: coś tu śmierdzi...

Ja poszłam na odstrzał do faceta, okropnie się bałam, chciałam uciec jak czekałam w kolejce. Jakoś przeżyłam, samej wizyty nie wspominam źle, był delikatny, taki bezosobowy, więc łatwiej mi było wytrzymać. Zapytał czy badałam kiedykolwiek piersi i czy chcę zbadać, wstydziłam się, ale stwierdziłam, że w sumie jak już się przed nim rozłożyłam to co mi szkodzi Patrzył w inną stronę, jak wróciłam się przebrać to w lusterku zobaczyłam że byłam purpurowa Jak wróciłam do domu, to M. patrzyła na mnie tak podejrzliwie jakbym chyba go zdradziła. Po pijaku powiedział, że nie mógł na początku pogodzić sie z tym, że dotykał mnie inny facet. Ale teraz jest normalnie, już nie bierze tego do siebie I znowu wybrałam gina faceta

Kurcze, objawy można podpiąć i pod @, ale i jak najbardziej pod cionsze... Trzymam kciuki, żeby to był jednak ten szczęśliwy cykl

Kurcze, bo jeszcze i ja się skuszę na ten ovarin... A powiedz, mierzysz temp. pod językiem?

O mam taką samą sytuację z zębem jak Ty
Ale coś czuje, że mój lek. nie da mi zwolnienia, a liczyłam na to
Zazdroszczę, że masz już to za sobą.

A dziś jak sie czujesz?? Nie podpuchłaś?

licencjat, inż, czy mgr? Współczuje bardzo, mi już się nie chce jak sobie o tym pomyślę

To już za chwilkę będzie Ewcia z nami . Jak zawitałam tu w lipcu, to nie sądziłam, ze tak szybko zleci

Podziel się wynikami i koniecznie napisz co powiedział lekarz . Powodzenia
Z dwojga złego...lepiej, że wcześniej ta franca przyszła

Stary 2017-11-21, 08:43   #4403
Avina
Zadomowienie

Cytat:

My też tak często robimy, że kupujemy sobie, to co sami wybierzemy Chociaż czasami zdarzają się niespodzianki i to też jest fajne

Cytat:
Ja bym chciała same referaty Ja się tak cieszę, że już drugi rok leci niestety żeby mieć ocenę 5 wymyślili u nas na uczelni, że ze wszystkich przedmiotów czeka nas ustna odpowiedź, chyba za dużo stypendystów mieli ostatnio...
A dni, chyba takie są, że negatywnie wpływają na samopoczucie. Czytałam gdzieś, że Polska to jeden z najbardziej zachmurzonych krajów w Europie

Ja z powodu przyjścia @ jakoś tak w tym cyklu nie płaczę. Byłam nastawiona, że przylezie, no i dzięki temu w piątek będę mogła zrobić badania, bo wypada 5dc, więc zrobię full
Po pozytywnym nastawieniu Livien, Bruised jakoś i mi łatwiej zaakceptować, że czeka mnie leczenie
Najważniejsze jest dobre nastawienie Nigdy nie miałam bardzo bolesnego okresu, a od kiedy się staramy, to zwijam się z bólu To chyba wina mojego złego nastawienia do @

Cytat:
Jak juz o prezentach mowa to nie mam pojecia co kupie mezowi, rodzicom, bratu i tesciowej... Tesciowej planowalam jakis zestaw kosmetykow ale ona malo ktorych uzywa wiec najbardziej cieszylaby sie chyba z szarego mydla . Z prezentu dla mlodego tez nie jestem do konca zadowolona i chyba dokupie mu cos innego, maz sie uparl zeby mu kupic wielka farme a mi sie wydaje ze to tandeta jest i mlodemu sie wcale nie spodoba. Z reszta jestem z mlodym caly czas i wiem co sie mu podoba wiec moze byc ciut rozczarowany ta farma...

Zapakuj ładnie mydło i teściowa się ucieszy
A dla Młodego może jakiś drewniany warsztat? U mnie w przedszkolu chłopaki uwielbiają
Avina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-21, 08:47   #4404
mialavi
Zakorzenienie

Cytat:

Miałam jeszcze pisać, że bardzo mi przykro z powodu @ wiem, że się trzymasz i jesteś bardzo dzielna mam nadzieję, że leczenie coś pomoże u nas już dużo pomogły dobre wyniki męża - w sensie, że musimy się martwić tylko mną
Cytat:

Też tak robimy już nie mamy po tych 8 latach pomysłu, ja zawsze do takiego prezentu wybranego przez M.dorzucam małą niespodziankę by miał z tego też jakiś element zaskoczenia

Stary 2017-11-21, 08:49   #4405
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
My też tak często robimy, że kupujemy sobie, to co sami wybierzemy Chociaż czasami zdarzają się niespodzianki i to też jest fajne

Najważniejsze jest dobre nastawienie Nigdy nie miałam bardzo bolesnego okresu, a od kiedy się staramy, to zwijam się z bólu To chyba wina mojego złego nastawienia do @

Zapakuj ładnie mydło i teściowa się ucieszy
A dla Młodego może jakiś drewniany warsztat? U mnie w przedszkolu chłopaki uwielbiają
Wlasnie problem polega na tym ze moje dziecko ma juz praktycznie wszystko drewniany warsztat tez posiada . Marza mu sie lego duplo caly czas wiec ciagle dokupujemy, teraz zaczal sie bawic tymi drobnymi lego wiec tez mu kupilismy. Dostal na urodziny playmobil teraz marzy mu sie inny zestaw z tej serii. Uwielbia ciastoline i ma roznych akcesoriow do tego cale pudlo, teraz chcialby jeszcze play doh dentysta. Ja celowalam w jedna z rzeczy ktore chcialby dostac ale tz sie uparl ze farma bedzie lepsza wiec ja kupil

Stary 2017-11-21, 08:49   #4406
Avina
Zadomowienie

Cytat:

[/COLOR]
Avina, lekarz zaszalał z Twoim L4 ale korzystaj kochana, odpoczniesz przynajmniej

U mnie 3 tydzień leci L4...ale pierwszy to bym psychicznie nie dała rady + choróbsko, drugi to po zabiegu to też niebardzo...dopiero teraz mogę coś ogarnąć w domu...mam wyrzuty sumienia, że mogłabyś od dziś już pójść, ale nie prędko się trafi wolne w moim trybie pracy.

No zaszalał Po poprzednim wyrywaniu byłam nie do życia przez 1,5 tyg. Teraz mam wyrzuty sumienia, że będę siedzieć w domu trochę bez sensu

Co do świąt, to my spędzamy wigilię razem z moimi rodzicami, moją siostrą i z teściami. Na zmianę u moich rodziców i teściów Zazwyczaj dostajemy coś od rodziców tż i my też im coś kupujemy Jakieś kosmetyki, pościel... A z moimi rodzicami i siostrą robimy tak, że ustalamy jakąś kwotę i wspólnie ustalamy prezent dla każdego (osoba która ma dostać prezent ma niespodziankę). Chyba, że komuś zależy, żeby dostać coś konkretnego, to dostaje
Stary 2017-11-21, 08:49   #4407
invi_08
Zakorzenienie

Byli ale stwierdzil ze ciśnienie poobserwuje, pomruczal i poszedl. Jak mnie to w☠☠☠☠ia.. zapytam sie mojej na usg kiedy co i jak, moze ona sie dowie więcej. Jakas fosfataza podwyzszona, ale tez nie powiedzial o co chodzi.

invi_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-21, 08:49   #4408
liven
Zakorzenienie

Minita super nastawienie! Trzeba szukać plusów tam gdzie są minusy
temperaturę możesz mierzyć na 3 sposoby: w ustach pod językiem i tym samym zębie, w pochwie albo w odbycie. Najważniejsze, żeby o tej samej porze mierzyć temperaturę zaraz po obudzeniu się (ale nie wstawaniu z łóżka) i nie zmieniać termometru w trakcie cyklu.
Kurcze, muszę odkurzyć swój termometr, bo @ lada dzień zawita, a tu trzeba się przygotować

Co do prezentów to my nie robimy sobie na święta, ale na urodziny owszem. I zawsze wygląda to tak, że ja słucham męża cały rok co by mu się przydało, co chciałby mieć i ja potem wybieram jeden z nich, co w konsekwencji TŻ ma w 100% niespodziewankę a jak u mnie zbliżają się urodziny to TŻ mnie męczy tydzień lub dwa tygodnie wcześniej i ja w ogóle nie mam tego zaskoczenia choć rok temu sprawił mi niespodziankę
w tym roku jeszcze mnie nie zapytał, więc czekam na tę chwilę kiedy będzie chodził za mną pytają co chce na urodziny
liven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-21, 08:49   #4409
Coccinellla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Nat_ Pokaż wiadomość
My też sami sobie wybieramy
Poka zegarek!
Mnie długo namawiać nie trzeba!
<chwali się>
1511254181745.jpg

Stary 2017-11-21, 08:52   #4410
Avina
Zadomowienie

Cytat:
Wlasnie problem polega na tym ze moje dziecko ma juz praktycznie wszystko drewniany warsztat tez posiada . Marza mu sie lego duplo caly czas wiec ciagle dokupujemy, teraz zaczal sie bawic tymi drobnymi lego wiec tez mu kupilismy. Dostal na urodziny playmobil teraz marzy mu sie inny zestaw z tej serii. Uwielbia ciastoline i ma roznych akcesoriow do tego cale pudlo, teraz chcialby jeszcze play doh dentysta. Ja celowalam w jedna z rzeczy ktore chcialby dostac ale tz sie uparl ze farma bedzie lepsza wiec ja kupil

Noo to faktycznie ciężko coś wybrać, jak ma już wszystko Oby farma mu się spodobała

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Cytat:
Mnie długo namawiać nie trzeba!
<chwali się>
Załącznik 7325631

Śliczny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości