|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 41
Cytat:
Zestaw herbat. Książkę. Kubek. Bilet na jakieś wydarzenie. Portfel. Rękawiczki. Czapkę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Herbat mam dużo, kubków też. Portfel kupiłam w zeszłym tygodniu. Czapkę, komin i rękawiczki też niedawno kupiłam. Książka i bilet ogólnie dobry pomysł, ale nie teraz, bo nie mam czasu :-(
|
|
|
#4713 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
), szczoteczka elektryczna, laser ipl, depilator, zasłony szare, zestaw pędzli do makijażu, siatka słodyczy, mikser taki zwykły ręczny albo taki robot kuchenny planetarny do zagniatania ciasta, mopa elektrycznego (w lidlu za 99zł ), odkurzacz elektryczny typu roomba, fajną piżamę, koszulę nocną, skarpetki świąteczne, nawilżacz powietrza, komodę malm, masaż we dwoje w jakimś spa, całą serię książek harrego pottera, szalik harrego pottera, notes, markery, kolorowankę dla dorosłych, cokolwiek ja się cieszę ze wszystkiego
Edytowane przez b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 Czas edycji: 2017-11-21 o 00:17 |
|
|
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;78994836]Najgorzej, że nie wiesz jaki budżet - ja bym chciała dostać właściwie cokolwiek, może to być gąbka BB na którą szkoda mi kasy, jakaś droższa paletka cieni, może jakiś kocyk, duperela świąteczna, buty, bielizna, sweter, pościel, opiekacz do kanapek (bo się zepsuł), blender z różnymi końcówkami (bo ostatnio zepsułam na bułce
), szczoteczka elektryczna, laser ipl, depilator, zasłony szare, zestaw pędzli do makijażu, siatka słodyczy, mikser taki zwykły ręczny albo taki robot kuchenny planetarny do zagniatania ciasta, mopa elektrycznego (w lidlu za 99zł ), odkurzacz elektryczny, fajną piżamę, koszulę nocną, skarpetki świąteczne, nawilżacz powietrza, komodę malm, masaż we dwoje w jakimś spa, całą serię książek harrego pottera, szalik harrego pottera, notes, markery, kolorowankę dla dorosłych, cokolwiek ja się cieszę ze wszystkiego [/QUOTE]Ty to masz zawsze rozmach. ![]() Ja uwielbiam dostawać kolczyki, eBooki i piżamy. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;78994836]Najgorzej, że nie wiesz jaki budżet - ja bym chciała dostać właściwie cokolwiek, może to być gąbka BB na którą szkoda mi kasy, jakaś droższa paletka cieni, może jakiś kocyk, duperela świąteczna, buty, bielizna, sweter, pościel, opiekacz do kanapek (bo się zepsuł), blender z różnymi końcówkami (bo ostatnio zepsułam na bułce
), szczoteczka elektryczna, laser ipl, depilator, zasłony szare, zestaw pędzli do makijażu, siatka słodyczy, mikser taki zwykły ręczny albo taki robot kuchenny planetarny do zagniatania ciasta, mopa elektrycznego (w lidlu za 99zł ), odkurzacz elektryczny, fajną piżamę, koszulę nocną, skarpetki świąteczne, nawilżacz powietrza, komodę malm, masaż we dwoje w jakimś spa, całą serię książek harrego pottera, szalik harrego pottera, notes, markery, kolorowankę dla dorosłych, cokolwiek ja się cieszę ze wszystkiego [/QUOTE]Nagle poczułam, ze wszystko wyżej wymienione jest mi potrzebne ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4716 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jaśki świąteczne, statyw, blenda, aparat, tła do zdjęć, gadżety do zdjęć, mata podgrzewana do samochodu, zestaw kosmetyków do włosów, encanto, wizyta u kosmetyczki, chusta animacyjna klanza, szarfy, woreczki z grochem, chustki muślinowe, dysk zewnętrzny, nowy telefon, nowy epapieros, torebka, płaszcz, kurtka, o butach już wspominałam co nie? dalej? ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
Sama mogę w tym momencie tych rzeczy nie kupić bo mi szkoda kasy, ale w prezencie to mogłabym dostać
|
||
|
|
|
#4717 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4718 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A tak poważniej to zawsze cieszy mnie jakaś ksiązka, nie wiem, karta podarunkowa do jakiegoś sklepu? W piatek pierwszy raz lece samolotem i oprócz tego, że boję się, że się zgubie, to totalnie nie ogarniam. Lecę ryanairem i biorę tylko ze sobą bagaż podręczny, 1. Czy mogę do niego wziąć zwykła taka zapalniczkę? 2. Wiem, że limit płynów jest do 1l po 100ml. Czy mogę wziąć w szklanym pojemniku podkład? I jesli tak to w takim wypadku, jedna taka buteleczka 30ml liczy mi się już jako sztuka tego 100ml? Czy mogę dobrać tuszów, eyelinerów etc i nie będzie mi się to liczyło tak jakby pojedynczo? 3. Wiem, że na bramkach muszę wyjąć wszystko z kieszeni i włożyć do specjalnego pudełka, walizkę też. I oni to wtedy prześwietlają. A kiedy ja mam to otwierać i pokazywać, że tak mam 1l po 100ml? I moja ładowarka to ładowarka, a nie bomba własnej produkcji?
|
|
|
|
|
#4719 |
|
BAN stały
|
[1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;78995361]Ja bym chciała dostac cokolwiek z kotami
A tak poważniej to zawsze cieszy mnie jakaś ksiązka, nie wiem, karta podarunkowa do jakiegoś sklepu? W piatek pierwszy raz lece samolotem i oprócz tego, że boję się, że się zgubie, to totalnie nie ogarniam. Lecę ryanairem i biorę tylko ze sobą bagaż podręczny, 1. Czy mogę do niego wziąć zwykła taka zapalniczkę? 2. Wiem, że limit płynów jest do 1l po 100ml. Czy mogę wziąć w szklanym pojemniku podkład? I jesli tak to w takim wypadku, jedna taka buteleczka 30ml liczy mi się już jako sztuka tego 100ml? Czy mogę dobrać tuszów, eyelinerów etc i nie będzie mi się to liczyło tak jakby pojedynczo? 3. Wiem, że na bramkach muszę wyjąć wszystko z kieszeni i włożyć do specjalnego pudełka, walizkę też. I oni to wtedy prześwietlają. A kiedy ja mam to otwierać i pokazywać, że tak mam 1l po 100ml? I moja ładowarka to ładowarka, a nie bomba własnej produkcji? [/QUOTE]1. Jak to zwykła, jednorazowa zapalniczka, to nie powinno być problemu. 2. Szklo mozesz przewozic. Wyczerpująca informacja o reszcie Twojegi pytania jest tutaj https://www.ryanair.com/pl/pl/Przyda...azu-podrecznym 3. Wyciągasz torebkę z kosmetykami do pudełka, elektronikę (np. ladowarke) tez wyciągasz do pudełka. Personel lotniska sprawdzi sobie te rzeczy we właściwy sposób (najczęściej po prostu jedynie przeswietli). Twoim zadaniem jest wykonywać ich polecenia i nie robić sobie żartów, bo nie ma z czego (pisze o zartach bo tutaj pytanie napisałaś w zartobliwej formie). |
|
|
|
#4720 |
|
Konto usunięte
|
[1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;78995361]Ja bym chciała dostac cokolwiek z kotami
A tak poważniej to zawsze cieszy mnie jakaś ksiązka, nie wiem, karta podarunkowa do jakiegoś sklepu? W piatek pierwszy raz lece samolotem i oprócz tego, że boję się, że się zgubie, to totalnie nie ogarniam. Lecę ryanairem i biorę tylko ze sobą bagaż podręczny, 1. Czy mogę do niego wziąć zwykła taka zapalniczkę? 2. Wiem, że limit płynów jest do 1l po 100ml. Czy mogę wziąć w szklanym pojemniku podkład? I jesli tak to w takim wypadku, jedna taka buteleczka 30ml liczy mi się już jako sztuka tego 100ml? Czy mogę dobrać tuszów, eyelinerów etc i nie będzie mi się to liczyło tak jakby pojedynczo? 3. Wiem, że na bramkach muszę wyjąć wszystko z kieszeni i włożyć do specjalnego pudełka, walizkę też. I oni to wtedy prześwietlają. A kiedy ja mam to otwierać i pokazywać, że tak mam 1l po 100ml? I moja ładowarka to ładowarka, a nie bomba własnej produkcji? [/QUOTE]Najlepiej zapakuj sobie wszystkie płynne rzeczy do torebki foliowej strunowej, którą wyciągniesz za jednym zamachem. To samo z ładowarkami itp. Ja tak nie zrobiłam i trochę czasu spędziłam na wyciąganiu tego wszystkiego pojedynczo Teraz bym właśnie tak zrobiła. Jak się będziesz pakować, to te rzeczy spakuj na samą górę
|
|
|
|
#4721 |
|
Wtajemniczenie
|
W jakiej sieciówce kupię dobre czarne skóropodobne(nie chodzi mi o woskowane) spodnie o kroju jeansów z wyższym stanem?
|
|
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;78995511]Najlepiej zapakuj sobie wszystkie płynne rzeczy do torebki foliowej strunowej, którą wyciągniesz za jednym zamachem. To samo z ładowarkami itp. Ja tak nie zrobiłam i trochę czasu spędziłam na wyciąganiu tego wszystkiego pojedynczo
Teraz bym właśnie tak zrobiła. Jak się będziesz pakować, to te rzeczy spakuj na samą górę [/QUOTE]Z tą torebka /woreczkiem strunowym to prawda ale z tym wyciąganiem ładowarki to nieeee,leciałam dwa dni temu raianerem i nic nie wyciągałam z bagażu podręcznego,nigdy nie wyciągam a latam w miesiącu dwa razy.
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
[1=62f33e9ec77d3cf0943e95d a9955941e4a625c6c;7899082 6]Nie myle
. Mialam na mysli oczyszczenie.[/QUOTE]Spokojnie... tylko żartowałam [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;78991061]Dla mnie Vianek jest słaby [/QUOTE]Masz na myśli, że nie zmywa makijażu? Ja w ogóle się nie maluje a szukam czegoś delikatnego aby myć twarz bo woda z kranu ma strasznie dużo chloru ;/
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
Nie każdemu będzie służyło to samo,kup sobie coś z vianka i wypróbuj na sobie,bardzo często widuję ich produkty na promocji.
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko u siebie nie widziałam produktów z vianka
Edytowane przez Ervisha Czas edycji: 2017-11-21 o 09:12 |
|
|
|
|
#4726 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy o tym nie słyszałam
A wiesz moze czy jest wegański (nie testowany na zwierzetach)?
|
#4728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Książki (dla mnie nigdy dość) Płyty z filmami (j.w.) Ewentualnie kasa, znalazłam idealny ekspres do kawy, ogólnie bym go kupiła bez problemu, ale teraz mamy sporo wydatków i ekspres musi poczekać, więc fajnie byłoby dostać jakąkolwiek nawet drobną kwotę, a resztę sobie bym dołożyła później. |
|
|
|
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4731 |
|
Konto usunięte
|
U mnie Vianek jest w aptece (takie dobrze zaopatrzonej kosmetycznie).
Mój TŻ też mi każe sobie wybrać, co chcę na prezent, a ja nie wiem
|
|
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
Czy uniwersalne torby i folie przeciwdeszczowe do wózka są naprawdę uniwersalne i pasują do wszystkich/większości wózków? Może ktoś się orientuje w temacie
|
|
|
|
#4733 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja miałam dużo wózków i zawsze kupowałam uniwersalne folie. |
|
|
|
|
#4734 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kubek z zaparzaczem i jakaś herbata do tego Świeczki zapachowe Ciepłe milusie zimowe skarpety lub kapcie Fajna pizama Śmieszne skarpetki Tiszert Kosmetyki Książki (jak nie masz teraz czasu to poczytasz kiedy indziej) Ja mam na liście fajna mala klasyczna czarna torebkę ale to raczej drogi prezent i buty emu stinger. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;79000166]Powinno tak być. Z tym, że jest rozróżnienie folii na gondolę i spacerówkę. Chyba, że spacerówka jest w jakimś dziwnym kształcie nietypowym, to może nie pasować.
Ja miałam dużo wózków i zawsze kupowałam uniwersalne folie.[/QUOTE] Tą, którą znalazłam ma pasować niby na gondolę i spacerówkę, ale wydaje mi się, że lepiej kupić oddzielnie bo nie wyobrażam sobie, żeby folia pasowała i na to i na to.. chyba że może tak być? |
|
|
|
#4737 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Folia na gondolę jest taka: http://urbanbaby.pl/10870-thickbox_d...na-gondole.jpg Na spacerówkę taka: http://bambino-sklep.pl/galerie/f/fo...czowa_2005.jpg ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- To dla Ciebie ma być? Kupujesz nowy wózek? Bo ja miałam folię na gondolę w zestawie, może u Ciebie też będzie. |
|
|
|
|
#4738 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
W naturze są.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4739 |
|
Konto usunięte
|
Produkty Vianek widziałam też w Laboo
|
|
|
|
#4740 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Możesz nie zbierać charmsów ale może jakieś wyjście, nawet we dwójkę jeśli to bliska osoba a zakładam, że prezenty daje się przede wszystkim partnerom i członkom rodziny, raczej np. znajomi już niekoniecznie sobie robią.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.

), szczoteczka elektryczna, laser ipl, depilator, zasłony szare, zestaw pędzli do makijażu, siatka słodyczy, mikser taki zwykły ręczny albo taki robot kuchenny planetarny do zagniatania ciasta, mopa elektrycznego (w lidlu za 99zł
), odkurzacz elektryczny typu roomba, fajną piżamę, koszulę nocną, skarpetki świąteczne, nawilżacz powietrza, komodę malm, masaż we dwoje w jakimś spa, całą serię książek harrego pottera, szalik harrego pottera, notes, markery, kolorowankę dla dorosłych, cokolwiek 

pozdrawiam przytulona do kołdry, oczywiście w makijażu