|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PM 2017, cz. 57
Gosia gdzie te foty?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." |
|
|
|
|
#303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To prawda, jak mnie w tym roku babka poprosiła o dowód i zażartowałam, ze już dawno po 18-tce to mi odparowała, ze wszystkich pyta dla pewności Także jak Was proszą to o dowód to wcale tak młodo nie musicie wyglądać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Czemu ten listopad musi być taki depresyjny i okropny Jeszcze kurde się tak drapie w nocy na udach, że mam okropne siniaki od tego Nienawidzę się drapać paznokciami żelowymi Cytat:
Ale pojechałam kilka dni później, jak mi kostka spuchła już tak, że nie mogłam buta włożyć ![]() No i na izbie przyjęć byłam niedawno jak mnie kolka nerkowa wzięła, no ale to bardziej się bałam, że z dzieckiem coś nie tak niż ze mną
|
|
|
|
|
#305 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Sent from my SM-J500FN using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]() Sent from my SM-J500FN using Wizaz Forum mobile app
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bylam raz na sorze jak mnie połamali, nie wiem w jakim musiałabym byc stanie zeby znowu tam pojechać
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#308 | |
|
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze powiedz, że siostra grubo po 30stce ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#310 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Witajcie
![]() Kurde ostatnio jestem taka nie do życia... Okres jak zwykle mi się spóźnia, a zamiast żołądka mam czarną dziurę dosłownie Wczoraj tyle zjadłam a jak kładłam się spać to mi tak burczało, brzuch mnie tak bolał, że masakra... Dzisiaj brzuch znowu boli i jak tu żyć ja się pytam ?!? Pogoda do dupy, niewyspana - aaaa marzy mi się święty spokój Co do dokumentów, ja jeszcze nie zmieniłam ![]() Ale jedyna dobra wiadomość: wczoraj zadzwonili że przyznają nam kredyt Chociaż tyle.---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
|
|
#311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez okresowa ale robic trzeba, chyba tylko we Wloszech jest urlop na okres Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#312 | |||
|
Zakorzenienie
|
O! Super! Dobrze im poszło
![]() Mój TZ ogłosił wczoraj ze się zapisuje na praktyczny na prawko idealny moment wybrał, gdy nauka jazdy nie moze robić już kursów dodatkowych jakoś to pójdzie... No ale jak zda to będę musiała kluczyki i dokumenty w domu zostawiać.Cytat:
Cytat:
Na sorze byłam 2 razy: gdy złamałam rękę i miałam ostre bóle plecow przez które nie mogłam ani stać, ani siedziec. To ze szkoły ksiadz mnie do szpitala zawiózł. Cytat:
|
|
|
#313 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
Idzie, idzie i dojść nie może ![]() Zawsze mam tragiczny ten okres przed - jestem nie do życia wtedy kompletnie. ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Co do spraw żołądkowych ja raz poszłam do przychodni i tam leżałam kilka godzin pod kroplówkami bo nie dałam się wysłać do szpitala a drugim razem co napisałam, że byłam na sorze to była niedziela, przychodnia przyszpitalna: kolejka po drzwi i Pani nikogo nie rejestruje bo ma ważny telefon więc skierowaliśmy się na sor, ja mdlałam przy recepcji - skurcze takie, że jak puszczały to razem ze mną Pojechałam i umierałam w domu
|
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to ona raczej młodo wygląda ![]() Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w sumie byłam raz ze złamaną ręką ale to byłam mała ![]() Sent from my SM-J500FN using Wizaz Forum mobile app
|
|
|
#316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie przejmuj się. W ciąży lepiej nie narażać się na takie rzeczy |
|
|
|
|
#317 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołek, gratulacje kredytu
![]() A Ty Ania dobrze ze wzięłaś jeszcze zwolnienie W ogole jak mi wczoraj TŻ slodzil W życiu bym się tego po nim nie spodziewała. Opowiadalam mu o znajomych znajomych którzy po 3 latach i zareczynach się rozstaju i jakoś to to trafiło bo zaczął mówić że on to by nie wiedział co bezę mnie zrobić i chce być ze mną do końca życia i w ogole ![]() Sent from my SM-J500FN using Wizaz Forum mobile app
|
|
#318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Smuteczek Wg mnie wyglądam na swój wiek, no może 1-2 mniej, ale na żywo zawsze inaczej niż na zdjęciach. Najważniejsze, ze ktoś się czuje młodo duchem. Aniolku, gratuluję kredytu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#319 | ||
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
Ania zdrowie najważniejsze ! ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
![]() Ja się czuję ostatnio staro, mam zmarszczki i mój tyłek żyje już swoim życiem
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zamawiała któraś buty na born2be ?
|
|
|
|
#321 |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Ojjj nie pomogę
Ale chętnie się dowiem opinii
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie znikome szanse na znalezienie czegoś na sylwestra w górach. Od wczoraj szukamy ze znajomymi i wszystko zajęte ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
To jak przyjdzie do mnie te 3 pary butów, które zamówiłam to Ci powiem
Nie oczekuje cudów za taką cenę ale ja buty bardzo szybko niszczę i zawsze mi szkoda kasy na jakieś lepsze ![]() Jest promocja 2+1 gratis i moja mama wzięła jedną a ja 2 pary. Przesyłka darmowa, zwrot w razie czego też darmowy, więc najwyżej zwrócę ![]() Na necie są sprzeczne opinie. Jedni piszą, że super i polecają a inni, że beznadziejne i odradzają Zobaczymy
|
|
|
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
Muszko jakość podobna jak DeeZee
Dzwoniłam zapisać się na usg-termin na 22 stycznia ![]() Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Przy wymianie prawka płaci się od razu czy podczas odbioru? Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#325 | ||
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
Dlatego mi się tak nie spieszy wymienić :PAle terminy ![]() Ja mam ginekologa za tydzień w środę, czekałam na wizytę prywatnie jedyne chyba 1.5 msc jak nie dwa ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- [QUOTE=malgosiaw123;790039 61]Muszko jakość podobna jak DeeZee Dzwoniłam zapisać się na usg-termin na 22 stycznia ![]() Wysłane z mojego Lenovo K10a40 przy użyciu Tapatalka[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------
TO NIEMOŻLIWE - powiedział rozsądek... TO RYZYKOWNE - powiedziało doświadczenie... TO BEZSENSOWNE - powiedziała duma... Mimo wszystko... SPRÓBUJ! Powiedziało serce... Edytowane przez 89anioleknh89 Czas edycji: 2017-11-21 o 12:06 |
||
|
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Potrzebowałam takich najzwyklejszych butów czarnych i wzięłam te : https://born2be.pl/czarne-botki-assurance No a te skradły moje serce I moja mama zamówiła sobie takie same ![]() Prawko płaci się chyba od razu
|
|
|
|
|
#327 |
|
Zakorzenienie
|
Hi!
Ostatnio mnie tak brzuch bolal a okres przyszedl sobie dziś a juz mialam nadzieje ze wogole nie przyjdzie Wczoraj bylismy na meczu i tak okrutnie zmarzlam w stopy ze myslalam ze sobie odmroze dlatego czas chyba kupic zimowe i cieplejsze skarpetki Aniolek gratuluje kredytu teraz to juz pojdzie jak postępy w budowie? Muszka, mi sie latem stamtad sandaly czy jakies japonki bardzo podobaly, ale jakos stwierdzilam ze tanie to pewnie fajnie tylko na zdjeciu wygladaja, wiec chetnie zobacze na realnych zdjeciach buty stamtad Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#328 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
![]() Noo rodzice Tżta nas teraz wsparli bo kredyt wypłacą w przyszłym tygodniu a już wydaliśmy ponad 35 tys i kolejne 15 trza zapłacić zaraz Musza te drugie typowe dla Ciebie ! Ja nie mam nadal butów na zimę Ja mam cichą nadzieję, że może się jednak nie pojawi no ale zapewne jak zwykle to będzie tylko nadzieja
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko wlasnie najlepiej w takich tanich sklepachWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#330 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie to nie wiem czemu ich nie zamowilam, ale chyba dlatego ze to bylo juz pod koniej wakacji a lato i tak nie bylo za upalne Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() Nam na fundamenty wyszlo sporo wiecej niz zakladalismy :/ bo musielismy miec je wysokie przez podmodkly teren :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.

Nienawidzę się drapać paznokciami żelowymi 

Wczoraj tyle zjadłam a jak kładłam się spać to mi tak burczało, brzuch mnie tak bolał, że masakra...
ja tez okresowa ale robic trzeba, chyba tylko we Wloszech jest urlop na okres 

idealny moment wybrał, gdy nauka jazdy nie moze robić już kursów dodatkowych
jakoś to pójdzie... No ale jak zda to będę musiała kluczyki i dokumenty w domu zostawiać.

W życiu bym się tego po nim nie spodziewała. Opowiadalam mu o znajomych znajomych którzy po 3 latach i zareczynach się rozstaju i jakoś to to trafiło bo zaczął mówić że on to by nie wiedział co bezę mnie zrobić i chce być ze mną do końca życia i w ogole

Ale chętnie się dowiem opinii