|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszytskim;) cz. III
Bry Bry wstałam sobie niedawno imprezowanie to już nie jest na moją głowę
wczoraj piłam tak niesamowicie dobre drinki tylko że zapomniałam nazwy ale były mniaaaam żurawinowo porzeczkowe generalnie bardzo miło
|
|
|
|
#4142 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry
![]() Ja też już po egz., rozpykalam go w 40 min. Hmm a tak szczerze to byl taki sobie, niektore pytania banalne, a niektore takie sobie. Jutro bedzie masakra :/
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
|
|
|
#4143 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry
bylam u tego faceta i powiedzial ze na 99% podpisze ze mna umowe 1 lipca.. bla bla bla tyle to se moze czekac sam dlatego szukam innej roboty.. z TZtem sie widziaalm wczoraj i jest dobrze (tfu na psa urok ) zobaczymy jak to dalej pojdzie.. w ogole to co sie na osiedlu dzieje o_0 dawno tam nie bylam choc mam bliziutko bardzo... ehh szkoda slow.. przyjaciel sie nawalil i chce wrocic do mojej przyjaciolki (tzn naszej wspolnej przyjaciolki bo bli kiedys ze soba jakis czas) a ta dalej mysli o takim G. w ktorym 3 rok sie buja a on ja w ogole po tygodniu zostawil i ja na jej miejscu zapomniala o nim dawno bo to taka ciota i w ogole.. popoludniu do TZta drukowac CV i moze cos wiecej bedzie na poprawe chunoru ![]()
|
|
|
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
Wroocilam... gnilam 2 godziny w kolejce do Sanepidu ;
powalilo tych ludzi..kolejka byla przez caly korytarz,schody ciagnela sie za budynkiem,przez uliczke i kawalek chodnika ![]() Ale mam ochote na cos blizej nie okreslonego
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ kupił mi świnke morka
|
|
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
Jaaak ci fajnie!
![]() Mialam kiedys swiniaczka W przeicagu calego zycia nawet 3
|
#4147 |
|
Wtajemniczenie
|
jeee ja tez chce xD ja mialam jedna ktora jak zdechla to wzielam ja na rece zdechla a nie wiedzialam ze ejst martwa i tak sie wystraszylam ze to poezja. od tamtej pory trzymam sie zdala od wszelakich trupow xD
|
|
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
![]() Spałam dziś do 12. Odespałam mam nadzieję kurs. Zdązylam juz sie pofocowac z tż smsowo , boż jak on mnie wkurza. Nigdzie dziś nie mogę wychodzić, bo choroba mi się cofnęła i jest jednym słowem lipa. Nie ma nic w domu do żarcia ..
|
|
|
|
#4149 |
|
Wtajemniczenie
|
oj klaudensik
![]() to lez w wyru wypoc sie wygrzej pozadnie i zobaczysz ze za dwa dni bedzie lepiej
|
|
|
|
#4150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4151 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki szukam faceta hehe
a tak serio to jestem oczarowana i nie moge dojsć do siebie po wczorajszym koncercie...grali cudownie i atmosfera taka mmm kurcze no nie wiem co zrobic ale musze odnaleźc jedna osobe z tego koncertu... jak grali i wszyscy skakali i szaleli pod scena a ja złapałam zawiasa bo zaówarzyłam w tłumie pewne ciacho jak mi sie przygląda i chyba z godzine staliśmy i sie patrzylismy sobie prosto w oczy normalnie to było takie niezwykłe ale koncert sie skonczył zrobiło sie zamieszanie i zniknął gdzies...kurcze ja sie chyba zakochałam;p |
|
|
|
#4152 |
|
Wtajemniczenie
|
aaa taka ja tak sie zaczyna prawdziwa milosc:P:P szukaj go dziewczyno
i powodzenia!!ja zmykam do mamy do pracy i z nia do banku konto zalozyc pozniej tu moze do was wroce![]()
Edytowane przez mart989 Czas edycji: 2008-06-16 o 12:52 Powód: do taka ja;):* |
|
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
taka ja - wywieś plakaty i szukaj
hihiah jak mi nudno |
|
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
Musze sie wam czyms pochwalic
![]() Kupuje JASZCZURA ![]() Ajj Narazie musze sobie na wyposażenie uzbierac bo samo terrarium 250zl...ale spokojnie niedlugo zaczne dzialac![]() Chce jaszczura: Agame brodata Mama sie przestraszyla,ze to takie duze bydle urosnie Ja lubie takie zwierzatka
|
#4155 |
|
Wtajemniczenie
|
ej ale mnie wzieło kurcze nie moge przestac myslec o nim i jeszcze nidgy czegos takiego nie czułam...
|
|
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
Szalona Pati jesteś
|
|
|
|
#4157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() właśnie wywieś plakaty ![]() rozrzucaj ulotki ![]() albo wiem... oglądałaś film 'dziewczyna z pociągu' czy jakos tak.. że chłopak sie zakochał w dziewczynie którą widział w pociągu i wywieszał plakaty , robił bilbordy i takie tam.. i w końcu się znalazła
|
|
|
#4158 |
|
Wtajemniczenie
|
ja poczekam tydzien bo w tym samym miejscu jest jakas impreza plenerowa i sie wybiore tam może akurat przyjdzie....
|
|
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
Co ty gadasz
![]() Juz sie doczekac nie moge ![]() Jeszcze z B. nie podzielilam sie moim pomyslem..ale jego to juz chyba nic nie przerazi,w koncu ost.mialam Kraba-bal sie go jak cholera
|
#4160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja wlasnie wrocilam ze sklepu kupilam segregator taki gruby na notatki (bo w starym sie zapiecie zepsulo juz dawno i jakos dzisiaj dopiero kupilam) i przy okazji bluzeczke fajną w ciuchlandzie za parenascie zl hehe
|
|
#4161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie by mama nie pozwoliła ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też Pati mama z domu wywaliłaby
Kraba łohh a bralas go na rece ?
|
|
|
|
#4163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam go tylko pol roku Bo brat ruszyl mu terrarium i krab wyskoczyl i spadl z biurka no i nie przezyl. A taaaki fajny kolorowy byl
|
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
Katerina pisz jak wrazenia
|
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
Katerina pisz jak wrazenia
![]() A tak swoja droga to druga czesc z PP mamy wszyscy taka sama? Sorki za dubel ;p |
|
|
|
#4166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pierwsze pytanie miałam łatwiutkie, ale jak zobaczyłam 2 i 3 to mnie zgieło w pół Co to jest Grani i cos na C dalej nie wiem co to Wszystko z kategoryzacji ściągłam Ale było ich raptem z 10 pytań, więc jeszcze jakos musze nazbierać 15 aby zdać A druga część z przedsiębiorczości banalna ![]() ![]() Dali fotki fakturek i pism urzędowych podpisanych co to za faktura czy pismo i zadają w pytaniu co to jest Z przypałów ? Kolo napisał na tablicy ze piszemy od 9:11 do 11:10, niby żadna pomyłka ale wszyscy odrazu polewka, ten zasadził buraka i poprawił Ciągle pytałam sie koleżanek o odpowiedzi, bo sprawdzałam i nic nie mówili z komisji a potem kolo mi spradził czy wszytsko dobrze zakodowałam i kazał mi chwilkę zaczekać bo kolejka była do oddania to mówie koleżance odpowiedzi a ten kolo stoi nad nami i się cieszy A potem mówi do kol: co to za ostatnie konsultacje ? A ona mu : Jak pan nic nie robi i nie mówi to raczej wolno ![]() Druga część dopiero w czwartek, chyba sobie troszku poczytam, bo dziś siedziałam w 4 ławce a w czwartek może być gorzej
|
|
#4167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katerina, to bk ze mogliscie sie konsultować Ściągara nasza
|
|
|
|
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heh Ja jutro bede walczyla ostro i zobaczymy czy cos wywalcze, ale narazie jestem pozytywnie nastawiona. Mam nadzieje ze po przeczytaniu tresci projektu nie zemdleje heh. Idem dalej uczyc sie wyrazen po angielsku do pisania pism, faktur itd bleh. |
|
|
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
jak się skonczą egzaminy to wam pokaze moje cudeńka
![]() A zaraz wrzuce moje ciuszki nowe
|
#4170 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez miałam zwierzątka akwariowe/klatkowe chomiki ale sie pomordowały
jeden włożył głowę już do tego kółka co się biega a drugi zaczął kręcić i tamten sie udusił chłopak moja koleżanka to widziała ze mną i kopara jej opadła ![]() Tż mnie opuścil przyjechał na raptem dwie-trzy godzinki bo nauka do sesji ale jaką jajecznice zrobił ooo to bania mała
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

wczoraj piłam tak niesamowicie dobre drinki tylko że zapomniałam nazwy ale były mniaaaam żurawinowo porzeczkowe
generalnie bardzo miło 
bylam u tego faceta i powiedzial ze na 99% podpisze ze mna umowe 1 lipca.. bla bla bla tyle to se moze czekac sam dlatego szukam innej roboty.. z TZtem sie widziaalm wczoraj i jest dobrze (tfu na psa urok
) zobaczymy jak to dalej pojdzie.. w ogole to co sie na osiedlu dzieje o_0 dawno tam nie bylam choc mam bliziutko bardzo... ehh szkoda slow.. przyjaciel sie nawalil i chce wrocic do mojej przyjaciolki (tzn naszej wspolnej przyjaciolki bo bli kiedys ze soba jakis czas) a ta dalej mysli o takim G. w ktorym 3 rok sie buja a on ja w ogole po tygodniu zostawil i ja na jej miejscu zapomniala o nim dawno bo to taka ciota i w ogole.. popoludniu do TZta drukowac CV i moze cos wiecej bedzie na poprawe chunoru
powalilo tych ludzi..kolejka byla przez caly korytarz,schody ciagnela sie za budynkiem,przez uliczke i kawalek chodnika 

..

łohh a bralas go na rece ?
Co to jest Grani i cos na C dalej nie wiem co to