![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia Wymiata - Nowe otwarcie VIII
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
Wiecie, ze w sklepach sa tylko zarowki ledowe? No bo ja nie wiedzialam
![]()
![]() |
#633 |
Zakorzenienie
|
Lubo jeszcze zdarzają się chyba resztki bardziej tradycyjnych żarówek. Ja nie lubię ani halogenów ani ledów, ale mam na suficie, w łazience i w kuchni pod szafkami. Oświetlenie boczne (z którego najczęściej korzystam) ciągle zwykłe.
Zakochałam się w płaszczyku, po pierwsze za drogim, po drugie płaszcze już mam. Muszę sobie wybić go z głowy. Póki co nie dałam się porwać namiętności i zamiast tego kupiłam bilet do Rzymu na pierwszy weekend marcowy, ale ciągle ten płaszcz chodzi mi po głowie. Powiedzcie, czy jest sens kupować ciepły płaszcz jak już za trzy miesiące przyjdzie wiosna? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#635 |
rude jest piękne:)
|
Jowito ale kopertowka ,łoooooo
![]() ![]() nie mam chciejstw perfumowych ,uzywam i zuzywam to co mam ![]() ![]() :mcham: lece dziś do Londynka ,na randke z własnym mężem ![]() ![]() ![]() miejcie sie ![]()
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
Rawito, masz świetną kopertówkę - płaszcz Ci niepotrzebny (kolejny
![]() Zuzinko - powodzenia ![]() A co do Maroussi jeszcze - poznałam ją kilkanaście lat temu i wówczas był to dla mnie zapach bardzo ciekawy o niesamowitej mocy ale nie do noszenia. Od tamtej pory wszystko się zmieniło ale z M juz się nie spotkałam.
![]() |
#637 |
Zakorzenienie
|
Teresko baw się dobrze! I nie omieszkaj zajrzeć do TK Maxxa
![]() Maroussia dobrze mi się kojarzy w wersji Autenthic. Pamiętam, że spotkałam się z nią jeszcze w liceum i podobała mi się szalenie, ale nie było mnie stać. Potem już nie miałam okazji powtórzyć testów. Ciekawe, czy się dzisiaj broni. Używała któraś? Ragutko dzięki za głos rozsądku ![]() Edytowane przez rawita Czas edycji: 2017-11-17 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#638 |
Piers do przodu
|
O dokładnie tak Zuziu - wszystko nowe jakieś takie wykastrowane jest
![]() ![]() Rawito - nie warto .... chyba ![]() A ja dziś mam spotkanko ze znajomymi z pracy sprzed lat ![]()
![]() |
#639 |
rude jest piękne:)
|
dziekuje Dziewczyny ,bardzo ,bardzo ,zamierzam sie dobrze bawić
gorzej ,ze nadal walcze z noga i jedyny sposob na wyleczenie ,operacja Ponieważ wiadomo bylo ,ze wyjeżdzam ,to domowe rady lekarza plus maść i ze sobą Nimesil ,zebym tylko mogła chodzic w czymś ![]() ![]() ![]() ![]() wiele fantastycznych rad ,dala mi nasza Rawita ,juz przy ostatnim wyjeżdzie ![]() lece guowe myc i sie na bostwo robić ,paznokcie zrobione ![]() ![]() będę zaglądać ,lapka też pakuje ![]()
![]() |
#640 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
Piers do przodu
|
Niby są dostępne w sprzedaży
![]() ![]() Miejcie się sobotnio ![]() Tessa - bawcie się mało grzecznie ![]()
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
Szkoda, że nie widuję stacjonarnie. Ze starych wczesnostudenckich klimatów przetestowałam tylko Pret-a-porter. Używała któraś?
Ja miałam z nimi gorący romans dawno temu i w sumie dalej COŚ w nich dostrzegam, ale nie aż tak, żeby zanabyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 |
Piers do przodu
|
O to uwielbiałam w liceum
![]() A Cafe mam u siebie w kiosku jbc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#644 |
Zakorzenienie
|
Tesso baw sie!
Cafe widuje czasem. A ja chcialabym stare Poison. To byly moje pierwsze perfumy i to probke dostalam od chlopaka.
![]() |
#645 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#646 |
Piers do przodu
|
Co tak enigmatycznie??
![]() A gdzie choć słówko wyjaśnienia gdzie byłeś jak Ciebie nie było?? Miłego dnia Wewątki ![]()
![]() |
#647 |
Zakorzenienie
|
Czołem!
Ogląda ktoś z Was nowego Belfra? Jestem po piątym odcinku. O ile pierwszy sezon ściągał z Twin Peaks, to ten z Millenium ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Zakorzenienie
|
Co tak cicho??
![]() Żadnych zakupów? Niedobrze, niedobrze ![]() Belfra tylko pierwszego oglądałam - nawet wciągnął mnie, nie powiem. Ale obsadowo tam dla mnie były jakieś nieporozumienia. Choć i pewne odkrycia z tego co pamiętam.
![]() |
#650 |
Piers do przodu
|
Wszystkie chyba się szykują na Black Friday
![]() Belfra nie oglądałam - muszę nadrobić ![]() Nic nie kupuję ostatnio - nic nie widzę wartego zastanowienia - i jak tu żyć??
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
Ja ogladnelam Belfra, bo mi siostrzenice reklamowaly.
Ale przez Cielecka mnie serial lekko zniechecil do siebie. ZNOWU obsadzono ja w roli cudnej urody wampa, a do tego ona, moim zdaniem, nie ma predyspozycji i dziwie sie, ze przyjmuje takie role. To samo bylo w serialu Belle Epoque, juz patrzec na nia nie moge, zaraz otworze lodowke i tam bedzie Cielecka z jakims amantem ![]() Diagnoze zaczelam ogladac po przestudiowaniu obsady ![]() ![]() ![]()
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
Lubo w Belfrze 2 nie ma Cieleckiej
![]() Ja nic nie kupuję, przynajmniej dla siebie. Myślę natomiast już o prezentach świątecznych. Wiem, co dostaną moi rodzice, nie mam prezentu dla siostry i K. I pomysłu na prezent dla siebie, który kazano mi sobie wymyślić, bo oczywiście nikt nie zaryzykuje sprezentowania mi niespodzianki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kiedys obejrzalam, ni z gruchy ni z pietruchy, jeden odcinek czeskiego serialu, spodobal mi sie al enie wiem jak sie nazywal i kicha. A chetnie byl obejrzala, musze poszukac dokladniej. Co do prezentow to nie mam pojecia co komu kupic i musze pokombinowac. Na razie wiem tylko co Danielowi kupie.
![]() |
![]() |
#654 |
Piers do przodu
|
No Belle Epoque to była po prostu totalna porażka - a tak liczyłam na fajny klimat. Ale w sumie Cieleckiej za wele nie było hehe tylko Małaszyński może niech zostanie przy brzdąkaniu :P lepiej mu wychodzi.
Diagnoza za to miło mnie zaskoczyła - jeden z lepszych seriali ostatnich lat ![]() U mnie jakoś w tym roku nie wiem, jak przebiegnie Wigilia i czy w ogóle będzie w większym gronie ...
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2017-11-22 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Zakorzenienie
|
Znalazlam ten serial czeski: Pustkowie
Serial z Malaszynskim na poczatku wydawal mi sie zzynka z Taboo, ale potem okazalo sie, ze nawet kolo Taboo nie lezal ![]()
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2017-11-22 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
Idźcie do kina na film Najlepszy. Mega mega!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Zakorzenienie
|
Nie mam planów zakupowych. Znaczy mam plan nie kupować nic
![]() Ostatnio se kupilam sweterek , ło taki, zajefajny ![]() https://www.google.pl/search?q=swete...xXH76Zf83kY3M: I bluzę - genialna ! Kolor prze boski, idealna butelkowa zieleń. Ani grama niebieskości czy turkusu, domówiłam drugą. Jak by kto chciał, to XL wcale nie jest duża, takie jak większe L ale bluzie to pasuje ![]() https://ebutik.pl/product-pol-248331...iagaczami.html A wogołe to czuję się fatalnie. Jakiś wybitnie ciulowy dzień. Albo asertywność nie dla mnie. Koleżanka prosiła mnie dzis o pomoc. Nie widzialyśmy się ponad pół roku. Mieszka w Sandomierzu, mąż non stop w rozjazdach ( kierowca tirów), chciala żebym przyjechała do niej na jakiś czas pomóc jej ...rozchorowała się, a do tego siadl jej kręgoslup...ale jej musiałam odmówić, nie dam rady teraz, przez najbliższe dwa trzy tygodnie takie mam wszystko pochrzanione...każdemu coś obiecane....niby bym mogła , tylko bym kilka innych spraw zawaliła....straszne uczucie, jak ktoś zwraca się o pomoc a tu trzeba odmówić ![]() Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2017-11-22 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Zakorzenienie
|
Justyno nie miej wyrzutów. Nie dasz rady, to nie dasz rady. Co zrobić. Też się kijowo czuję jak zawodzę czyjeś oczekiwania, ale nie da się zadowolić wszystkich.
Ja się powoli uczę asertywności w pracy. Obowiązki organizacyjne są nierówno u nas rozdzielane i wyjątkowo często trafiają się mnie, bo "ty to na pewno zrobisz dobrze", a już jestem tak zawalona robotą, że szok. Od początku listopada miałam tylko jeden cały dzień wolny (1 listopada) i może ze dwa wolne wieczory. Dzisiaj wypada trzeci, od godz. 20.30. Nie wiem, jak długo jeszcze wytrzymam takie tempo. A zmieniając temat, to fajna ta zielona bluza. Dzisiaj jak wracałam z pracy przechodziłam koło sklepu, w którym na wystawie była aksamitna, plisowana spódnica midi w kolorze butelkowej zieleni ![]() Edytowane przez rawita Czas edycji: 2017-11-22 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Zakorzenienie
|
Niby wiem, ale uczucie fatalne. Zawieść kogoś, kogo się naprawdę bardzo lubi
![]() Rawito, masakra jakaś ! Przecież to zostaje tylko ogarnąć chatę i spać. A gdzie czas żeby odpocząć albo cokolwiek inne? Przecież na dłuższą metę to nie do wytrzymania. Współczuję.. ![]() Bluza jak bluza, za to kolor robi całą robotę ![]() ![]() A i jakościowo jest fajna. Wcale nie cienka szmatka, solidna i po pierwszym praniu nic jej się nie rozpadło, nie rozwlekło ani nie odfarbowalo. Żałuję,że nie mam jak wrzucić tu zdjecia ...ta jeszcze nie ogarnęłam jak to zrobić z tel ![]() Koniecznie skręć i obejrzyj tą spódnice ! Ja od niedawna jestem zakochana w aksamicie/welurze. Zawsze mi się kojarzył z zasłonami u babci i starą sofą ( takie wspomnienie sprzed ponad 20 lat) sofa była cudna, obita takim właśnie aksamitem w kolorze myszy ![]() ![]() Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2017-11-22 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.