|
|
#571 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#572 |
|
Wtajemniczenie
|
♡ Mamusie Lutowe 2018 cz. 3 ♡
Ja mam w planie skorzystać z promocji na perfumy w Rossmannie
Ale to nie ma nic wspólnego z wyprawką hehE. IMG_0333.JPGIMG_0334.JPGWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez M a g d a l e n a Czas edycji: 2017-11-22 o 19:19 |
|
|
|
#573 |
|
Raczkowanie
|
Sama się czasem zastanawiam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#575 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
Właśnie oryginały badań są moje, a ja niestety wszystkich nie mam
|
|
|
|
|
#576 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#577 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
ale może prowadzenie ciąży innymi prawami się rządzi głowy nie dam. Na pewno warto spróbować
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#579 | |
|
luckygirl
|
Cytat:
Spróbuje - nic mi nie szkodzi ![]() Na jednej grupie na fb dziewczyny pisały, ze im wydawali historie ciazy, zeby przekazać innemu lekarzowi. Zobaczymy
|
|
|
|
|
#580 | |
|
Rozeznanie
|
Nadrobilam! Ale się naprodukowalyscie dzisiaj😉
Ja dziś też skorzystałam i z okazji Black Friday nabyłam super karteczkę która ma po bokach zamki które ja poszerzają dzięki czemu do końca ciąży mam w czym chodzić a po ciąży żadne boczne zamki i znowu kilka sezonów z głowy.. no chyba ze tak przytyje jeszcze ze nie wejdę do niej😉 Widzę temat lewatywy..ja również jestem z tych które boją się tego typu wpadki przy porodzie więc lewatywa będzie w domu napewno. Tzn.mam nadzieje ze to ogarne😉. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#581 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#582 |
|
Wtajemniczenie
|
Lekarze sprawdzają Wam czy macie rozstęp mięśni prostych brzucha? Bo dziś rozmawiałyśmy o tym na fitnessie. Jutro muszę mojego zapytać bo w sumie ćwiczę brzuch a nie wiem czy mogę.
|
|
|
#583 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się zastanawiam, czy moja kurtka pomieści każde wymiary, czy ja w zeszłą zimę byłam tyle większa
Bo mam jeszcze w niej spory zapas ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
Że co??
![]() Fajna ta promocja w rossmannie, może skorzystam jak nie zapomnę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#585 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ubrania%2Clifestyle%2Cfeewear-kurtka-happy%2C156088795-small.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#586 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
|
|
#588 |
|
Rozeznanie
|
Na mnie wygląda tak a jeszcze nie korzystam póki co z rozpinanych zamków po bokach 😊20171122_220658.jpg
|
|
|
#589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz synek ma 2 lata skończone w październiku i jeszcze śpi z nami w pokoju bo będzie spał z bratem a że potrafi się czasami obudzić raz w nocy to jeszcze póki ma możliwość śpi z nami chociaż on tak kocha swoje łóżeczko że ja nie wiem jak ja go z niego wyprowadzę ![]() Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka
|
|
#590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja XS póki co jeszcze daje radę, sama się zastanawiam jak, ale już się robi ciasno ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#591 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie tak wygląda sytuacja w płaszczyku i w kurtce
![]() IMG_0157.jpgIMG_0377.jpg Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#593 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To chyba chodzimy na te same zajęcia ![]() lub dziwny zbieg okoliczności
|
|
|
|
|
#594 |
|
luckygirl
|
Ja sobie kupiłam plaszczyk w carry Lke - coprawda jeszczs troszkę przyduza, ale jak brzuch podrośnie to bedzie git. Mam jeszcze troche miejsca. Mam te swjoja stara kurtke - która kupiłam duzo za duzo (nie wiem czemu) i jest tez ok.
Z promocji w rossie także mam zamiar skorzystać. Kupię i dla siebie 2 sztuki i dla W 2 sztuki perfum ![]() A teraz spadam dokonczyc 1 sezon gry o tron
|
|
|
|
#595 |
|
Wtajemniczenie
|
Shelby fajna kurtka
super, ze nie jest tylko na ciąże.![]() Magdalena no w tych kurtkach wogle nie widac brzucha. W sklepie chyba Ci nikt nie ustępuje, chyba ze sie rozpinasz ??Malpka u nas podobnie. Nasza 2latka spi z nami. Ale niedlugo sie przeprowadzamy i chcielismy jej kupic juz nowe lozeczko i od razu przeniesc do jej pokoju. Ona jak nie chce zasnac to probuje uciec z lozeczka, narazie szczebelki ją hamują i przez zabawe jakos sie w koncu kladzie ... a przeraza mnie u niej zmiana lozeczka. jak ja ją wtedy zagonię do spania, bedzie latala po calym pokoju... ehh u nas ciezko z usypianiem bo trzeba przy niej byc glaskac spiewac itd. sama nie zasnie:/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#596 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Prawie zawsze chodze rozpięta, dopiero od niedawna się zapinam, bo już chłodno. Jak wchodzę do jakiegokolwiek pomieszczenia, to się rozpoznam, bo gorąco W rossmannie sama podchodzę na początek kolejki i albo kasjerka zdąży sama poprosić, ale zazwyczaj ja mówię pierwszej osobie w kolejce, że jestem w ciazy. Nie czekam aż mnie wywołają ![]() Wczoraj wkurzylam się w Tesco, bo jest kasa pierwszeństwa, ale ZAMKNIĘTA. Wiec po co ona jest Miałam trochę spożywczych zakupów wiec już nie szlam do informacji, ale mam w planie dzisiaj zadzwonić do centrali.W pozostałych sklepach zazwyczaj stoję w kolejce, bo dobrze się czuje i przeważnie jestem z narzeczonym. Czasem się zdarza, ze idę do samochodu, a on zostaje w kolejce (w lidlu tak często jest). Poza tym ja nie z tych, które czekają aż mnie ktoś z tłumu zauważy. Jak chce być pierwsza, to o to proszę ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#597 |
|
Raczkowanie
|
Dzien doberek! Klaudetka i glukoza i ketony w moczu? I gla gina to tylko do obserwacji? Może umów sie do diabetologa.. Kurcze lepiej dmuchać na zimne. Nieleczona cukrzyca może mieć bardzo poważnie konsekwencje dla Ciebie i dziecka.
Edit. Przypomniali mi się, że ktoś pytał jakie mleko modyfikowane na początek 'na wszelki wypadek'. Ja radzę ŻADNE. Na początku mamie jest ciężko, bo dzidzia dużo wisi na cycku, co jest normalne, bo dzięki temu pobudza laktację. Ale jeśli mama lub życzliwa babcia źle to odczytają no to się pojawiają teksty w stylu 'mało mleka', 'chude mleko', 'głodzę dziecko' i w końcu biedna niewyspana matka się łamie i daje butlę. A to prosta droga do zaburzenia laktacji i zmniejszenia produkcji mleka. I dokładnie taką historię obserwuję teraz u znajomej, no ale świata nie zbawię Decyzja o podaniu mm powinna być zawsze poprzedzona konsultacją z certyfikowanym doradcą laktacyjnym. NIE PEDIATRĄ, bo oni mają BARDZO często nieaktualną wiedzę. Sama spotkałam się z lekarzami szerzącymi mity z lat '80, dzięki którym np ja jako dziecko nie byłam karmiona piersią, bo rzekomo po cesarce nie dało się karmić. Ciekawe, bo swojego dziecka po cesarce jakoś nie zagłodziłam, chociaż w 1 i 2 dobie życia faktycznie była dokarmiana. Nie ma proszku w szafce - nie ma pokusy Polecam poczytać bloga Hafiji. To kopalnia wiedzy i bardzo prosto wytłumaczonej.
Edytowane przez mrrrr Czas edycji: 2017-11-23 o 08:10 |
|
|
|
#598 |
|
Zadomowienie
|
Betsy super patent z ta kurtka.
W mojej kurtce tez nie widac ciazy. Niby w sklepie czasami rozpinam, ale jeszcze nigdy nigdzie mi z powody ciazy nikt nie ustapil. To mi w moczu wyszedl slad bialka, ale podobno to sie moze zdarzyc w ciazy. Mam nadzieje, ze na kolejnym badaniu bedzie juz ok Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#599 |
|
Raczkowanie
|
Shelby poczytaj o zatruciu ciążowym i uważaj na siebie.
|
|
|
#600 |
|
Wtajemniczenie
|
Któregoś dnia stałam z koleżanka w kolejce do kasy w Stokrotce. Dwie kasy obok siebie. Nad jedną informacja o kasie pierwszeństwa. No i normalnym tonem zaczęłyśmy rozkminiac czy tylko jedna kasa jest z pierwszeństwem czy wszystkie i czy ktoś prosi do przodu, czy samemu trzeba się upomnieć. Kobieta przed nami (na oko po 50) przysłuchiwała się całej rozmowie, odwróciła się, zmierzyła moj brzuch wzrokiem i wypakowala swoje zakupy na taśmę
Tyle w temacie przepuszczania ![]() (Generalnie wtedy nie zależało mi na pierwszeństwie, bo i tak musiałabym czekac ba koleżankę) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

Ale to nie ma nic wspólnego z wyprawką hehE. 

ale może prowadzenie ciąży innymi prawami się rządzi 

o wyprawce i ciyszkach to nawet nie myślę, nie mówiąc o kupowaniu.

Bo mam jeszcze w niej spory zapas 
moja ma 3lata i 3 miesiące i nosi 110! 110 to rozmiar TEORETYCZNIE dla 4-5latka 
albo jak idzie się wysikac w nocy 
05.07.2008 

??
Miałam trochę spożywczych zakupów wiec już nie szlam do informacji, ale mam w planie dzisiaj zadzwonić do centrali.
Decyzja o podaniu mm powinna być zawsze poprzedzona konsultacją z certyfikowanym doradcą laktacyjnym. NIE PEDIATRĄ, bo oni mają BARDZO często nieaktualną wiedzę. Sama spotkałam się z lekarzami szerzącymi mity z lat '80, dzięki którym np ja jako dziecko nie byłam karmiona piersią, bo rzekomo po cesarce nie dało się karmić. Ciekawe, bo swojego dziecka po cesarce jakoś nie zagłodziłam, chociaż w 1 i 2 dobie życia faktycznie była dokarmiana. Nie ma proszku w szafce - nie ma pokusy