![]() |
#811 |
Raczkowanie
|
Dot.: Biblia kształtów kobiecych
ja nie wiem jaki typ sylwetki mam cos pomiędzy klepsydra a gruszka a kręglem bo mam mały biust ale ramion wcale nie mam wąskich takie same jak biodra
duża pupa i uda wąska talia biodra: 102 uda:58 talia:66 wzrost:168 jak myslicie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Raczkowanie
|
??????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Raczkowanie
|
up up
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#814 |
Raczkowanie
|
haloo dziewczyny nikt nie pomoze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
Wtajemniczenie
|
Olba nie musisz ciagle sie przypominac, jak ktos bedzie chcial, to Ci napisze. Poki co, nawet jakbym chciala Ci pomoc, to nie moge. Zawarlas tak malo informacji. Wypelnij standardowa ankiete.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Raczkowanie
|
Ale chcialam zauwazyc, ze ja wypelnilam ankiete i wkleilam dwa zdjecia, wiec pomoglby ktos? Teraz jeszcze zaczelam sie nad kolumna zastanawiac...Ale nie jestem bardzo wysoka i nie mam dlugich rak...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Rozeznanie
|
1- górna część ciała przeważ nad dolną/ są proporcjonalne
2- dolna część ciała przeważ nad górna? / -||- 3- duży biust C i więcej / nigdy w życiu! ![]() 4- krępe uda / średnie (kobiece, ale zgrabne) 5- krępe łydki? / średnie 6- duże odstające pośladki? / zarysowane, ale nie odstające 7- ramiona szersze od bioder?/ raczej podobne 8-płaski brzuch / raczej tak 9- duże wcięcie w tali? / wyraźne, kobiece 10- krótka, długa talia? / raczej krótka, ale ciężko, żeby było inaczej, jestem strasznie niska... powiedziałabym, że proporcjonalna do całej sylwetki 11- wzrost- powyżej 177cm / nie, 150cm 12- rozmiar ubrań, góra/dół S/XS Wiem, że to tak nie działa, ale mam proporcjonalność kolumny, ale jestem na nią za niska, poza tym mam wcięcie jak gruszka/kręgiel, co uwydatnia moją pupę, choć nie jest ona jakoś szczególnie duża... Może coś pomożecie...
Edytowane przez alcatella Czas edycji: 2008-06-15 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#818 |
Zakorzenienie
|
a jak sie najlepiej ubierać żeby odwrócić uwage od boczków..? to mój jedyny problem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#819 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak tyjesz to gdzie najbardziej Ci sie odklada? I jak z lydkami? Masz "grube" kostki tak wiesz, w porownaniu do calej sylwetki? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#820 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Unikaj bluzeczek w paski poprzeczne, ktore poszerzaja klopotliwe miejsce. Zwracaj uwage na inna czesc ciala - dekolt czy nogi. Rzuc kolorem - np. buty, korale (to odwroci uwage). Waskie spodnie tez zwracaja uwage na szerokosc ciala w tamtym miejscu (zwlaszca jak masz meska budowe ciala). W ogole jakim typem jestes? Bo jak masz dol szczuply - to go trzeba poszerzyc, zeby byly lepsze proporcje , co za tym idzie boczkow nie bedzie tak widac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#821 |
Raczkowanie
|
1- górna część ciała przeważ nad dolną? Nie
2- dolna część ciała przeważ nad górna? Nie 3- duży biust C i więcej? Tak (C/D), ale jest nieco za wysoko (prawie wszystkie ciuchy mają dla mnie za nisko biust) 4- krępe uda? nie, zwyczajne 5- krępe łydki? nie, może nawet nieco za szczupłe 6- duże odstające pośladki? nie 7- ramiona szersze od bioder? nie 8- płaski brzuch? tak 9- duże wcięcie w tali? trudno mi ocenić, chyba takie średnie, ale zaznaczone 10- krótka, długa talia? długa, albo średnia, w każdym razie nie krótka 11- wzrost- powyżej 177cm? nie, 174 cm 12- rozmiar ubrań, góra/dół? góra S/M dół M, rzadziej L No i jak ? Jaki jest mój typ ? jestem raczej szczupła, ale nie chuda (62-63kg przy 174cm wzrostu), wymiarów dokładnych nie podam, bo nie mam cm pod ręką...
![]() |
#822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#824 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Oj ten test tez mi mowil, ze jestem kolumna ![]() Nie jestes kolumna i juz. Jestes za niska. Ale skoro rozek Ci nie pasuje, to nie wiem ![]() To jeszcze napisz jak tyjesz. Gdzie najszybciej. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#825 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moze i ten rozek...ale przy kolumnie pasuje mi kazde ze zdan (oprocz tego poczatkowego opisu...), a przy rozku te dwa mi nie pasuja. Na poczatku myslalam o tym, ze jestem ulepszona wersja kregla (bo nog grubych nie mam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#826 |
BAN stały
|
post do usunięcia
Edytowane przez rrranx Czas edycji: 2008-08-17 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#827 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Witamy na wizazu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#828 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#829 |
Wtajemniczenie
|
Hmm, na koncu napisalas ze dol M lub L - tak wyglada jakbys miala szersze biodra. Ale pisalas tez ze masz spory biust. Jak to jest? Gdzie tyjesz najbardziej? Ktora czesc uwazasz za najbardziej klopotliwa?
Poki co moze waza? Ale potrzebuje wiecej informacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
Raczkowanie
|
Bo ja jestem taka trochę dziwna ^ ^ Mam spory biust (ale nie bardzo duży, takie C-D), dość szerokie biodra... Z tym biustem byłoby super i zrównoważone, gdyby on był jak u każdej kobiety umiejscowiony, a mój jest 3-4cm wyżej, przez co optycznie wydaje sie mniejszy.
Tyć nie zdarza mi się raczej, ale obstawiałabym brzuszek. Waza brzmi całkiem nieźle chyba... P.S. Może dodam jeszcze, że nigdy nie czułam się w żaden sposób nieproporcjonalna itp, jedynie może jestem trochę "za duża", jakby w całości powiększona z 5% we wszystkie strony ^ ^
nine night of matter black flowers blossom feathers on my breath Edytowane przez Dead Flowers Czas edycji: 2008-06-16 o 15:54 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Raczkowanie
|
1. górna część ciała przeważ nad dolną- nie
2. dolna część ciała przeważ nad górna? nie 3. duży biust C i więcej- nie 4. krępe uda- tak 5. krępe łydki?- tak 6. duże odstające pośladki?- tak 7. ramiona szersze od bioder?- nie, sa podobnej szerokosci 8. płaski brzuch - no w miare 9. duże wcięcie w tali? tak 10- krótka, długa talia?- chyba krotka 11. wzrost- 168 12- rozmiar ubrań- góra S/M, dół L |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#832 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
Wiatm
![]() czy możecie mi podpowiedzieć kim ja jestem? ![]()
![]() |
![]() |
#834 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#835 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Identyczna? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#836 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#837 |
Raczkowanie
|
Ja też bym poprosiła o pomoc w doborze typu
![]() Moje wymiary: wzrost - 168cm talia - 67cm biust - 91cm biodra - 98cm ramiona - 98cm waga - 60kg długość nóg - 84 (mierzyłam od kroku) biust 75C ankieta: 1. górna część ciała przeważ nad dolną- nie 2. dolna część ciała przeważ nad górna? nie 3. duży biust C i więcej- tak 4. krępe uda- troche (?) 5. krępe łydki?- troche (?) 6. duże odstające pośladki?- troche 7. ramiona szersze od bioder?- nie, takie same 8. płaski brzuch - nie 9. duże wcięcie w tali? rczej tak 10- krótka, długa talia?- normalna 11. wzrost- 168 12- rozmiar ubrań- góra M/L,
![]() |
#838 |
Zakorzenienie
|
1. górna część ciała przeważ nad dolną- nie
2. dolna część ciała przeważ nad górna? tak 3. duży biust C i więcej- nie 4. krępe uda- troszeczkę 5. krępe łydki?- troche 6. duże odstające pośladki?- troche 7. ramiona szersze od bioder?- delikatnie większe 8. płaski brzuch - nie całkiem 9. duże wcięcie w tali? rczej tak 10- krótka, długa talia?- nawet duża 11. wzrost- 160 12- rozmiar ubrań- nie mam pojęcia, szczerze mówiąc,ale ok. s/m Robiłam test z pierwszych stron i wyszlo mi że gruszka i dzwonek. ![]()
![]() |
![]() |
#839 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesli jestes na nie to napisz, gdzie tyjesz, z czym masz problem ![]()
![]() |
![]() |
#840 |
Raczkowanie
|
Myślałam, że my tu sobie pomagamy, dałam zdjęcie to nie dostałam odpowiedzi, dałam informacje to również nie.. trudno, już sama chyba mogę stwierdzić, że najbardziej jestem wazą.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.