|
|
#2671 |
|
Zadomowienie
|
buuuu
Artur jak zwylke..ej spoko oprocz reprezentacji footballowej mamy jeszcze Kubice, siatkarki .. itd. wiec nie ma co narzekac ![]() choomik - 100 lat ![]() u mnie wczoraj byl feel ale juz sie wypowiadalam na ten temat ![]() ide chyba spac.. jakas zmeczona sie czuje chociaz dzis nic nie zrobilam w ogole.. dobraaaanoc
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
Zetka dopiero wróciłaś
Nie marudź, teraz moja kolej ![]() Mama mi przed chwila opowiadała, że była popołudniu przed meczem z bratem[5 lat] w sklepie...no i stoją w kasie a mój ukochany braciszek na cały głos: POLSKAAAAAAAAAAA BIAŁO CZERWONEEEEEE... idę spać, dobranoc
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
wezcie mojego brata ; (((
na polsacie sa wywiady, omawiaja wszystko, a ten se film oglada :/ jestem jedynym facetem w tym domu! : (
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
![]() u mnie to niemożliwe, żeby film oglądać jak jakiś mecz czy coś ![]() a ostatnio to tata mnie zaczął wkręcać w żużel ale chyba się nie dam;p troszke moge popatrzeć, jak gollob jedzie czy coś ale tak oglądać cały czas to nieeeee ![]() i tak moje dziewczyny nie rozumieją jak mogę sie tak fascynować np F1 ![]() dla nich to bezsensu ten wyścig. a dla mnie te niecałe 2h to zlecą raz dwa. ale Hula pewnie coś wie na ten temat ![]() no o siatkówce to nie wspominam - bo też oczywiście jestem kibicem (kibicką choooooomikuuuuu wszystkiego najlepszego leluś jakie zdjęcie ![]() DsC ale ja już nie pamietam, że byłam nad morzeeeeeem ![]() :P
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
tv zgaszone... nie wiem czy mi sie chce ogladac mecz niemcow ktorego znam wynik
zero emocji... poczekam az dalej dojda ; ) i ebde sie jarac na biezaco ![]() EDIT dostalam wlasnie oferte pracy jako niania w Holandii ale na rok ; ( no glupio troche.... jak sie nigdzie nie dostane to pojade [a raczej GDZIES sie dostana ;x] hyh
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry!
Zetko a takie zdjecie, ze nasza wychowawczyni zapomniala am powiedziec, ze mamy dac po 2 zdjecia a nie jedno i nie mam do swiadectwa maturalnego zdjecia no i musze je miec tez w wersji elektronicznej to na studia juz bedzie.. |
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
śpiochyyyyyyyyy wstawać
![]() Dzień dobry Ale brzydka pogoda, ciągle pada... i co tu robić?! ![]() Miałam z Tż iść na zakupy i do szkoły na chwile i co w taki deszcz bedę szła? buuuuuu...
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
leluś to wy jeszcze nie dostaliscie świadectwa
![]() nocka była ciężka - 3l wody poszłoooo + ciągle wędrówki do toalety ale za chwile wychodze i jedziemy do szkoły na plotki z wych a potem do miastaaaa wlasnie dostalam propozycje wyjazdu z tymi samymi osobami (młodymi;p) co byłam nad morzem - tym razem na 2tyg ale nad jeziorko na domek (a wlasciwie to dom ogromniasty;P) kuzyna ale nie wiem czy moja wątroba wytrzymałaby takie coś znowu ![]() ![]()
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
Zetko i tak pojedziesz:P
no a co do swiadectwa to ukonczenia skzoly mam, ale maturalnego brak, bo skad mam miec 2wyniki matur? chodzi o te co sie dosyaje z wynikami.. |
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
ahaaaa. no a u nas nie zbierali zdjęć do tego z wynikami
![]() no wlasnie chyba nie pojade tzn oni (a przynajmniej część) jadą dzisiaj - a ja na pewno nie ![]() poza tym do piątku to musze w końcu sie rozejrzeć za jakimś kierunkiem dla mnie ![]() ![]() więc pewnie bede do nich wpadać np na 2 dni i potem wracać, jakoś tak ![]() dobra, lece.
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaha ze to juz jada.. heheh nudzi im sie?:P
a ile zdjec dawalas wczesniej? jedno? |
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja w ogóle nie wiem jak za to wszystko się zabrać z tymi studiami
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
DsC a ja rozwazam czy nie lepiej zlozyc na inny kierunek, ktory z dnia na dzien bardziej mnie kusi na peirwszym miejscyu a nie na prawo..
|
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
czyli na jaki ?
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
filologia rosyjska od podstaw.. juz od dawna o tym mysle, w sumie od wrzesnia..
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
wow =o
tak bardzo podoba Ci się rosyjski ?
|
#2687 |
|
Zakorzenienie
|
owszem , podoba mi sie.. i bylaby pozniej praca albo w domu ( spokojnie mozna dzieci wychowywac), albo z ludzmi co bardzo, bardzo lubie.. ja moglabym nawet uczyc.. gdyby lepiej placili..
|
|
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
no dla mnie to jest dziwne i śmieszne, że nauczyciele tak mało zarabiają ..
odwalają najgorszą robotę za wszystkich .. kształcą polski naród, są za tak wiele odpowiedzialni, a gó*wno z tego mają tak na prawdę...marne 800zł .. ja bym chciała iść na tłumacza..
|
#2689 |
|
Zadomowienie
|
a ja wstalam i jestem bardzo nieszczesliwa, bo wyskoczyl mi jeczmien na oku
spuchlam jak balon i przez pare dni nie bede wychodzic z domu bede wygladac jak gwiazda, bo slonca u mnie brak
|
|
#2690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet moja mama się bardzio wkręciła w F1 chociaż na początku twierdziła, że to tylko jeżdzenie w kółko i robienie głośnego bziuuuuuuuuuuuuuummmmmmmm mm ![]() łeeee jaka fatalna pogoda jest u mnie;/ pada deszcza, jest szaro morko i do D*** może zrobię dzisiaj coś pożytecznego...
|
|
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
hyhy... kurde wyniki juz caaaalkiem blisko ;x
a ja chce Wrocław Wrocław Wrocław!!!
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie też tak ostatnio zdałam sobie sprawę, że wyniki juz zaraz i trzeba bedzie podjac jakies decyzje odnosnie przyszłosci;/ żebym tylko nie spojrzała na świadectwo maturalne i nie stwierdziła, że to niemożliwe i to na pewno nie moje wyniki
|
|
|
|
|
#2693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez sie boje ze beda beee.... ze zle obliczylam albo cos ![]() ja juz sie na szczescie zdecydowalam
|
|
#2694 |
|
Zadomowienie
|
qrcze nie dalam rady sie zalogowac na wizaz
u mnie tak samo pogoda do du.py!! nic sie nie chce robic i nawet nie ma co.. jeju jak ja sie boje wynikow.. ale na szczescie nie mam az takjiego parcia na studia.. jak sie nie dostane to po prostu nie pojde.. wyjade sobie za granice albo wymysle kosmoczny plan na zycie, albo bede zyc bez planu zadnego taki spontan life.. nie wiem co z tego wyjdzie.. swoj kierunek juz sobie wybralam z rok temu i ustawicznie sie przy nim trzymam.. mama ciagle mi truje o prawie.. ale dla mnie jest to za nudny kierunek.. za malo dynamiki, za duzo nauki, za malo wolnosci, za duzo sztywnych reguł.. taka ze mnie wolna dusza![]() juz nie mam malinki ![]()
|
|
#2695 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wczesniej jedno dawaliśmy Cytat:
![]() najlepsze jest to, ze nie wiem nawet na jakie kierunki składać bo juz teraz to nic nie wiem co chce;p Cytat:
ale w LO juz zawsze o tym myślałam). chciałam (chce chyba nadal?) być prokuratorem ale ostatnio coraz częściej się zastanawiam czy nie iść na jakieś studia bardziej...matematyczne ;xnp finanse i rachunkowość, ekonomia... ![]() Cytat:
![]() do WSJO na hispanistyke ![]() Cytat:
![]() no i ja tak samo jak Ty. treningi, kwalifikacje a przy starcie to prawie mdleje bo się tak denerwuje czy roberta gdzieś tam nie walną ![]() wróciłam ze szkoły i z miasta i teraz ide obejrzec serial a potem jade z przyjaciolka kupić leżak dla jej babci ![]() i odnalezc moją parasolke, którą zgubiłam gdzieś wczoraj podczas meczu ![]() ![]()
|
|
#2696 |
|
Adwokat diabła
|
hej baboszki
![]() cosik Was malo ![]() co do stażu to cisza
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki powiedzcie mi jakiś programów używacie do ściagania muzyki i filmów?
bo ja mam eMule,a jak sobie kupie laptopa to chce tam zainstalować cos naprwde dobrego |
|
|
|
#2698 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? Chyba po raz pierwszy jestem w pełni zadowolona z tego co kupiłam / zamówiłam
Chodzi mi o te książki do nauki niemieckiego, coś mi się wydaje, że to będzie strzał w dziesiątkę że naprawdę dobrze będzie mi się z tego uczyło.I zastanawiam się, czy nie zamówić sobie jeszcze tego: Ekspresowy kurs języka hiszpańskiego dla początkujących http://www.pons.pl/index.php?pid=249 ![]() zetka no proszę, zetka zdradza historię i wos ![]() Ja myślałam o prawie przez jakiś czas, ale stwierdziłam, że nie chce mi się wkuwać tych ustaw itd. a potem zostać prokuratorem, adwokatem czy sędzią i czytać te tony nudnych akt ![]() Właśnie pożarłam mango i 2 jabłka na obiad... Hula ja ściągam z wrzuty -> zrzuta.eu Te specjalne programy do ściągania na moim kompie nie działają...
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam bearshare i sobie chwale ; )
a wlasnie lapka tez msuze kupic, i nie wiem jescze jakiego ALE chyba nie bede miec netu bezprzwodowego i sie bede musiala podpinac : ( no ale to w duzym miescie nie problem ; ) nawet u mnie w dziurze w centrum jest bezprzewodowy i mozna zasysac
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.

jak zwylke..

spuchlam jak balon i przez pare dni nie bede wychodzic z domu