Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-16, 21:52   #3151
zizou
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

pol domu przeszukalam, pilot od TV mi sie zgubil. wiecie, gdzie byl? w mojej torebce
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 21:54   #3152
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez AsikS Pokaż wiadomość
Ice, a ja jednak wierzę że pozdajesz wszystko. Mocno trzymam kciuki wysyłając Ci jednocześnie dużo pozytywnej energii i siły do dalszej nauki.

Dziękuję. Żeby pozdawać wszystko, trzeba się uczyć, a ja dopiero zaczynam, więc widoki mam bardziej niż marne.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 22:01   #3153
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

dziewczyny, trzymajcie za mnie jutro kciuki ok 12, prooosze niby egzamin nie jest trudny, bo można pisać mając przy sobie ustawy i z nich korzystać, no ale nigdy nie wiadomo
Stary 2008-06-16, 22:17   #3154
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
pol domu przeszukalam, pilot od TV mi sie zgubil. wiecie, gdzie byl? w mojej torebce
Dobra jesteś

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Dziękuję. Żeby pozdawać wszystko, trzeba się uczyć, a ja dopiero zaczynam, więc widoki mam bardziej niż marne.
Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
dziewczyny, trzymajcie za mnie jutro kciuki ok 12, prooosze niby egzamin nie jest trudny, bo można pisać mając przy sobie ustawy i z nich korzystać, no ale nigdy nie wiadomo
Trzymam kciuki za Was obie

Dziewczyny, jaką pojemność ma maseczka nawilżająca z zestawu z termalką Avene Taka na raz jest czy coś więcej?
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 22:19   #3155
zizou
Zakorzenienie

Mag z tego co pamietam to 5ml
Stary 2008-06-16, 22:23   #3156
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Też dostałam tego maila i od rana dumam nad tym czy kupić sobie CK IN2U czy nie (Aga, to przez Ciebie )
o mnie mowa? jasne jasne
Cytat:
Kobito, bredzisz
ani trochę
Cytat:
Pewna Wizażanka Wylatująca W Środę do UK nie ma zamiaru iść na bandytkę. To, że ostatnio zbidniała, nie znaczy, że aż tak z nią źle
no wiesz, różne rzeczy moga przyjść do głowy w desperacji
Cytat:
Ano firanki robi boskie, szkoda tylko, że lubi się osypywać A przynajmniej nie przepada ani za chodzeniem w okularach przeciwsłonecznych ani za stepem
No teraz mówisz
Cytat:
Dobra jesteś
wcale nie

Cytat:
łomatko

ice, cmoksia, jasne, że trzymam kciuki mój następny jest 25 z hematologii
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 22:23   #3157
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Witaj, witaj pochwal się fotkami i wrażeniami koniecznie
Tiaaa, 3 razy
ma być teraz w ostatni łikend czerwcowy
Cytat:
Tru - witaj. Cieszę się że jesteś znowu z nami i czekam z wielką niecierpliwością na zdjęcia.
Cytat:
Witamy, witamy i czekamy na fotki
Dziś TZ dzwonił do fotografa, wysle nam pocztą miniaturki na płycie (bo nie jest z Łodzi) żebyśmy wybrali te do wydrukowania do albumu. Jak tylko dojdą to coś wkleję sama się nie mogę doczekać
Ścięłam włosy i teraz kombinuję jak ja je upchnę pod welon w sobote do sesji żeby udawały długie, upięte w kok
Cytat:
To koty-na pewno koty
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-16, 22:24   #3158
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Trzymam.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-06-16, 22:29   #3159
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra jesteś
Cytat:
łomatko
zdarzalo sie tez chowac do lodowki myjki ze zlewu - jak, nie pytajcie. nie wiem

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
To koty-na pewno koty
nie, to ja wychodzilam do sklepu i wylaczalam telewizor. wzielam komorke i odruchowo pilota i wsadzilam te dwie rzeczy do torebki
Stary 2008-06-16, 22:55   #3160
agnieska
Zakorzenienie

Witaj Tru

Cytat:

Agniesko, trzymam kciuki za realizację Twoich planów związanych z bohemistyką.
Dzięki

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Wklejam róż Spicy Desert i porównanie z Sunset Fiesta
No właśnie też miałam zdać z niego relację Mam taki sam zestaw jak Madziarra i zdecydowanie Spicy wypada lepiej od Sunset Fiesty (do którego jestem mocno zniechęcona). Wprawdzie przeciągnęłam tylko po 3 kolorach od lewej, ale efekt był śliczny, naturalny, ni to róż ni brzoskwinia trudno mi go określić. I dziwią mnie opinie - np. Anety - że jest za ciemny

Cytat:

i jeszcze kosmetyczka z pustymi pojemniczkami (2 po 100ml z pompką, 1 z zakrętką 100ml i 2 małe słoiczki)
O, a w jakiej cenie byla ta kosmetyczka?
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-16, 23:19   #3161
Olaola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Chyba wiem o jaki efekt Ci chodzi; oglądam te kolory, ale boję się, że ten różowy będzie dla mnie za ciemny. Używam przede wszystkim jasnych kolorów i błyszczyków. No ale nie ma się co martwić na zapas, jak się u nas pojawią to je obejrzę
Te pigmenty można rozetrzeć na ustach i wtedy dają delikatniejszy efekt. Popatrz jak do Was dotrą, moim zdaniem warte uwagi

Cytat:
Nie trawione zazdrością, ale wiesz jak u nas jest w drogeriach i z gazetami, raczej nic ciekawego. Ja sobie za to powzdycham, może coś się kiedyś zmieni. A te błyszczyki fajne?

Niestety większość gazet to obrazki plus podpis co to jest
No wiem
O które błyszczyki pytasz? Bo wspomniałam w postach o Plush Glassie i o Benefitach...

Cytat:
si, si - urode sie przeglada a nie czyta swoja droga, na dniach ma wyjsc numer lipcowy
Tak czy inaczej, lubię Urodę Fajnie sobie popatrzeć na fotki kosmetyków hehe Ja to mogę przeglądać godzinami

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Gwoli ścisłości żadnego błędu logicznego w tym nie ma
Aaa, zapomniałam, że tu filozof jest na sali A co powiesz na "błąd w rozumowaniu"?
Aga, co to za rzecz na Twoim avatarze? Od miesięcy się zastanawiam

Cytat:
O mamuśku, właśnie się umalowałam brązującym różem Diora
Cytat:
tym paskowanym? ale Ci zazdroszcze
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
po odwyku kupuję Exotic Roses, jak mi się spodoba wezmę jakiś następny
Cytat:
exotic roses to cudo
Cytat:
Siedzę przed lusterkiem i napatrzeć się nie mogę Efekt dokładnie jaki lubię
Zapraszam do aktualizacji Wish Listy
Te róże są takie piękne też kiedyś sobie jeden (albo dwa) z nich sprawię, nie mogę się napatrzeć na fotki Exotic Roses to dla mnie chyba na zimę bardziej, bo ja w lecie jestem brązowa i mało co byłoby chyba widać, reszta natomiast (łącznie z tym ufoconym przez madziarrę) jest też taaaaaka... ach.... nic tylko zbierać pieniążki

Wishlistę muszę sobie wreszcie skonstruować, bo sama nie ogarniam

Cytat:
Mi również, Olu możesz przy okazji sprawdzić czy to jest ciepła czerwien- bo takiej pragnę
Nie ma problemu, na pewno niedługo będę w drogerii, bo szukam pudru (moje pryzmy prasowane były na wykończeniu i wreszcie rozbiły się w torebce potrzebuję czegoś nowego). Także podam stosowne dane jak tylko je zdobędę.

----------

Dziś testowałam pigment Bourjois jako róż na policzkach. Sprawował się świetnie, nakładał bez problemu i utrzymał prawie cały dzień. Z ust też znika baaaardzo powoli, zaraz po nałożeniu próbowałam go w ramach testów zetrzeć wacikiem namoczonym w toniku i nie dałam rady.
Podoba mi się ten brązowawy kolor, ma zdecydowane różowawe podłoże, pozostając jednak wciąż spokojnym kolorem, na policzkach też na pewno wyglądałby ładnie. Także wyglądajcie w drogeriach
Olaola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 07:05   #3162
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Wklejam róż Spicy Desert i porównanie z Sunset Fiesta
Prześliczne oba

ziz ja kiedyś wsadziłam z rozpędu pilota do lodówki(mamy w kuchni TV i robiłam sobie jakoś kanapki i położyłam pilota na pudełku od margaryny i potem siup! wszystko razem do lodówy ). Na szczęście się zorientowałam po kilku sekundach

ice ja również trzymam mocno kciuki za Ciebie, wierzę że sobie poradzisz i zdasz te wszystkie egzaminy
(Swoją drogą ja mam w sobotę egzamin z prawa gospodarczego i facet podał chyba z 10 ustaw do przeczytania a na egzaminie może być i trochę testu i trochę opisówek i trochę kazusów Ćwiczenia zaliczyłam na 4, bo babka dobrze tłumaczyła wszystko a ten prof. gadał tak ciekawie na wykładach jak ksiądz na kazaniu i jeszcze najgorsze, że materiał z ćwiczeń do zaledwie 1/4 tego co na wykładach )

BTW. A właśnie, cmoksiu piszesz o tych zestawach Biohterm co są teraz w SP w promocji? Przyglądałam się temu w sobotę, ale nie byłam pewna czy ryzykować zakup
No i też trzymam kciuki za egzamin
Stary 2008-06-17, 07:23   #3163
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olaola Pokaż wiadomość
Te pigmenty można rozetrzeć na ustach i wtedy dają delikatniejszy efekt. Popatrz jak do Was dotrą, moim zdaniem warte uwagi

No wiem
O które błyszczyki pytasz? Bo wspomniałam w postach o Plush Glassie i o Benefitach...
O Benefity pytam, błyszczyk MACa jeden mam
Mam nadzieję, że do nas dotrą te pigmenty, a testowałaś te nowe cienie Bourjois? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...do-powiek.html

Ja się zakochałam w nowych jesienno zimowych różach Guerlaina. Na pewno skończy mi się jeden róż do jesieni, więc w nagrodę go sobie kupię - jeśli będzie taki śliczny jak na fotkach.

Proszę o trzymanie kciuków o 12:00, idę zmierzyć się z metodologią badań psychologicznych z elementami logiki

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 07:51   #3164
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
ja nie mogę się zebrać żeby kupić playballa jeszcze nie dostałam przez pocztowców, a z tymi tak jakoś zwlekałam :/ ale napewno kupię (jeju madziarra, iloma rzeczami Ty kusisz )
Powinnam czuć się winna ?

Cytat:
Taki róż byłby w tym momencie jak znalazł na otarcie łez po tym durnym egzaminie.
Na otarcie łez Estell i ja przyjedziemy do Krakowa, powiedz, że się cieszysz

Cytat:
Madzia, jutro wysyłam Ci paczuszkę (dzisiaj już w żaden sposób nie dowlokłam się na pocztę), chcesz też próbkę Aqualia Thermal UV? Bo mi wepchnęli gdzieś, a dla mnie filtr za niski.
Jeśli nie masz co z nią zrobić to chętnie Moja do Ciebie już poleciała

Cytat:
Eee tam, dasz radę

Cytat:
Trzymamy

Cytat:
No właśnie też miałam zdać z niego relację Mam taki sam zestaw jak Madziarra i zdecydowanie Spicy wypada lepiej od Sunset Fiesty (do którego jestem mocno zniechęcona). Wprawdzie przeciągnęłam tylko po 3 kolorach od lewej, ale efekt był śliczny, naturalny, ni to róż ni brzoskwinia trudno mi go określić. I dziwią mnie opinie - np. Anety - że jest za ciemny
Spicy Desert i Sunset fiesta dają dwa różne efekty. Zgadzam się z Tobą, trudno określić kolor, jaki daje na skórze - ja tam widzę słoneczny róż, ciepłą brzoskwinkę i jasny, ciepły karmel Nie muszę chyba mówić, jak to razem wygląda na skórze

Cytat:
Ja się zakochałam w nowych jesienno zimowych różach Guerlaina. Na pewno skończy mi się jeden róż do jesieni, więc w nagrodę go sobie kupię - jeśli będzie taki śliczny jak na fotkach.
O, w końcu coś co mnie nie kusi

Cytat:
Proszę o trzymanie kciuków o 12:00, idę zmierzyć się z metodologią badań psychologicznych z elementami logiki
I tak zdasz, nawet bez trzymania kciuków

Ja też wczoraj nie poszalałam, wróciłam do domu, chwile się poleniłam, siadłam trochę nad pracą, potem wypiłam 2 lampki wina i nic więcej nie byłam w stanie zrobić
Gdzie jest słonko ?

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 08:18   #3165
isa666
Zakorzenienie

Estella

U mnie też dziś pochmurno i pada
Przeglądam strony firm oferujących meble biurowe, bo na Technikę biurową muszę napisać głupią pracę zaliczeniową i do mojego projektu biura szukam sobie mebelków Zaraz będę projektować
Stary 2008-06-17, 08:47   #3166
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma problemu, na pewno niedługo będę w drogerii, bo szukam pudru (moje pryzmy prasowane były na wykończeniu i wreszcie rozbiły się w torebce potrzebuję czegoś nowego). Także podam stosowne dane jak tylko je zdobędę.
Bardzo dziękuję

estell- z testów sklepowych to one się wydają miękkie i świetne do cieniowania, ale gdzieś mi się rzuciło w oczy że przez to mało wydajne nie ważne i tak jakiś kupię

Umnie tez paskudnie zimno i pada, ale słucham sobie reggae od znajomego i tak mi jakoś radośnie jest

Byłam wczoraj na meczy u TŻ- porażka znowu, naszej drużynie to chyba tylko jakiś mag jest w stanie pomóc nawet drugiego piwa nie byłam w stanie wypić

Zmykam na płatki z mlekiem
Stary 2008-06-17, 08:49   #3167
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo chcę się dostać na czeski dzienny, tyle że we Wrocławiu - w zeszłym roku zabrakło mi dwóch punktów Klasyczny model rozmowy z ludźmi wygląda tak:
-A co teraz studiujesz?
-Filozofię
<wielkie oczy rozmówcy, wywracanie gałkami>
-No i co ty po tym będziesz robić?
<mój uśmiech szaleńca>
-Pójdę na czeski!

I w tym momencie rozmowa się kończy Jakoś nikt nie może uwierzyć, że studiowanie czeskiego ma sens... Już nawet pomijam oferty pracy (super, dzięki za informacje ) ale samą swobodę poruszania się w Czechach. Irytuje mnie to, że są tak blisko a wielu rzeczy się nie rozumie

Ewentualnie będę probować na wieczorowe
Agus jak zdawalam na czeski to dostalam sie na filozofie rowniez i mialam dylemat Hmm..pare osob z UW przenioslo sie do nas na mgr..u was jest inny prigram i nie wiem czy mi sie wydawa ale u was chyba nie ma drugiego jezyka ( u nas na mgr bede miala trzeci..marzy mi sie chorwacki).Moje rozmowy wygladaja podobnie..dlatego zawsze odpowiadam ze studiuje bohemistyke i ludzie potem nie wiedza co to jak moi znajomi z kola naukowego pojechali na konferencje to dostali rachunek dla kola "biochemistow" w razie czego zapraszam do nas na us tylko..bohemisci nie sa normalni ostrzegam aaa i gdybys sie dostala i potrzebowala jakis materialow,ksiazek etc daj znac mam tego troche
A czeski jest takim cuuudnym jezykiem...robie sobie indeks slow ulubionych i jak narazie sa to:bublinky (bąbelki),Utulek ( schronienie ,schronisko),żiżala (dżdżownica),letuszka ( stewardesa)a lista rosnie z dnia na dzien (darujcie brak czeskich znakow tz ich nie ma) Ale i tak najlepsze sa rajstopy po macedonsku Hulakopki

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Patrzcie jakie dziwadło od Givenchy
http://www.zeberka.pl/art.php?id=1307
Jak się tym malować?
o mamusiu jakie fajne
Cytat:
a jak

ale wydałam mniej... przede wszystkim dlatego, że nie mają JUZ(!) Truth CK i nie mają JESZCZE(!) zestawów z termalką Avene dla moich biednych naczynek...

za to kupiłam trochę rzeczy, których nie było na liście

i tak mam 2 komplety miniaturek Biotherm (zielony i niebieski), choć planowałam tylko jeden
2 komplety Joanny mini naturia - dla mnie truskawkowy, dla TŻta z guaraną (tego drugiego zestawu nie planowałam)
termalka Avene z próbkami nawilżającymi dla wrażliwców
mgiełka chłodząca Beauty Formulas
i ponadto żel pod prysznic Nivea z olejkiem migdałowym (bo mój wiśniowy prysznic mnie strasznie męczy)
i jeszcze kosmetyczka z pustymi pojemniczkami (2 po 100ml z pompką, 1 z zakrętką 100ml i 2 małe słoiczki)
Ja byc moze dzisiaj pojade do SP tak kusicie paskudy jedne! w jakiej cenie sa te zestawy avene?edit :juz wiem:P wylaczylam adbloca Tz towi i mam gazetke sp
Cytat:
Ziz jestes boska
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Edytowane przez gayenka
Czas edycji: 2008-06-17 o 09:20
gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 09:44   #3168
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Zmykam na płatki z mlekiem
oczywiście skończyło sięę na 4 kanapkach z jajkiem, majonezem i sałatą... mój żołądek niebezpiecznie się powiększa ostatnio

I gdzie jest ten cholerny okres
Stary 2008-06-17, 09:47   #3169
cmoksia
Zakorzenienie

dzięki za trzymanie kciuków oj przyda się

Agnieska 14,99 to zwykła przezroczysta plastikowa kosmetyczka z czarnymi brzegami i namalowanym w rogu ludzikiem i samolotem. Określili to jako podróżny zestaw pojemników na kosmetyki

Gayenka mój kosztuje 36,99, bo ma dużą wodę (150ml) i 3 tubki po 5ml, ten z gazetki jest dużo tańszy, bo woda termalna ma w nim 50ml

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-17, 10:08   #3170
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
ice ja również trzymam mocno kciuki za Ciebie, wierzę że sobie poradzisz i zdasz te wszystkie egzaminy
(Swoją drogą ja mam w sobotę egzamin z prawa gospodarczego i facet podał chyba z 10 ustaw do przeczytania a na egzaminie może być i trochę testu i trochę opisówek i trochę kazusów Ćwiczenia zaliczyłam na 4, bo babka dobrze tłumaczyła wszystko a ten prof. gadał tak ciekawie na wykładach jak ksiądz na kazaniu i jeszcze najgorsze, że materiał z ćwiczeń do zaledwie 1/4 tego co na wykładach )
Ja powinnam na piątek przeczytać z 20 ustaw i 600 str. podręcznika, a potem jeszcze na środę 3 książki po 400 str. każda, 2 księgi kodeksu cywilnego, kro i jedną dużą ustawę. Oczywiście nie muszę dodawać, że to niewykonalne przeczytać taką ilość w takim czasie i zapamiętać. Dopadła mnie depresja, zwłaszcza jak się dowiedziałam, że prawa administracyjnego nie mogę przełożyć na wrzesień, bo nie złożyłam stosowanego podania. Więc muszę zdawać je w piątek, albo za tydzień w piątek i jeszcze się waham kiedy mam większe szanse.

Cytat:
Mi tez się podobają. Najbardziej te z lewej u góry i u dołu i z prawej u dołu. Jak Ty to robisz, że kończy Ci się róż?

Cytat:
Trzymam.

Cytat:
Na otarcie łez Estell i ja przyjedziemy do Krakowa, powiedz, że się cieszysz
Cieszę.

Cytat:
Jeśli nie masz co z nią zrobić to chętnie Moja do Ciebie już poleciała
Jak się ubiorę, to idę na pocztę. W końcu odbiorę też moją maseczkę do włosów.

Cytat:
Spicy Desert i Sunset fiesta dają dwa różne efekty. Zgadzam się z Tobą, trudno określić kolor, jaki daje na skórze - ja tam widzę słoneczny róż, ciepłą brzoskwinkę i jasny, ciepły karmel Nie muszę chyba mówić, jak to razem wygląda na skórze
Wyrastasz z tymi Diorkami na naczelna kusicielkę w wątku.

---

Wiecie jaka mnie dzisiaj spotkała niespodzianka? Wstaję, na stronie katedry klucz do wczorajszego egzaminu (to akurat nie niespodzianka), przeliczyłam punkty - od 16 sie zdaje, a ja mam 15...

Muszę zaraz przerobić test z kodeksem w ręce i znaleźć może coś od czego mogę się odwołać.

Ja to mam pecha w tym roku. Idę dzisiaj po jakiś kosmetyk.

przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-06-17, 10:44   #3171
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:

Jah bless You
Stary 2008-06-17, 11:48   #3172
truheart
Zakorzenienie

Estello-trzymam kciuki-jak ja nienawidziłam metodologii, ale może to przez dziada wykładowcę
Ice teraz już będzie tylko lepiej, zobaczysz a kosmetyk to dobra metoda na poprawe humory dla każdej NK
Ja dziś dostałam shipment status mojej 5 diora i dwóch błyszczyków EL-zaczynam nadbrabiać zaległości sprzed ślubu już się nie mogę doczekac paczuszki
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 12:10   #3173
isa666
Zakorzenienie

ice może jeszcze nie jest tak źle; 1 punkt to nie tak dużo, zawsze jest szansa, że się jednak zaliczy

Ja oczywiście też powinnam zakuwać i pisać tą pracę z TB, ale zamiast tego przeglądam stare zdjęcia i przerabiam w pr. graficznym Chyba muszę odinstalować wszystkie programy do obróbki żeby mnie nie kusiło się bawić

EDIT: Ale fajne zdjęcie znalazłam właśnie http://www.onephoto.net/info.php3?id=518136
Słodko sobie śpi

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2008-06-17 o 12:37
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-17, 13:54   #3174
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Te róże są takie piękne też kiedyś sobie jeden (albo dwa) z nich sprawię, nie mogę się napatrzeć na fotki Exotic Roses to dla mnie chyba na zimę bardziej, bo ja w lecie jestem brązowa i mało co byłoby chyba widać, reszta natomiast (łącznie z tym ufoconym przez madziarrę) jest też taaaaaka... ach.... nic tylko zbierać pieniążki
e tam na zimę ja tam wg humoru stosuję choć może faktycznie do opalonej twarzy mniej będzie pasował no nic za 13 dni i tak go kupię

Cytat:
Powinnam czuć się winna ?
ależ skąd
Cytat:
Madzia, Ty już więcej nic nie mów

aha, i dotarł Chanelek jutro przetestuję
lepiej nie udało mi się uchwycić w ogóle to bałam się, że będzie ciemniejszy ;D na razie mogę powiedzieć, że pędzelek wygląda świetnie ta jego dwustronność może być bardzo przydatna
perfumy też dotarły, więc prawie pełnia szczęścia (prawie bo gdzieś utkwił biały khol )
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 14:22   #3175
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
lepiej nie udało mi się uchwycić w ogóle to bałam się, że będzie ciemniejszy ;D na razie mogę powiedzieć, że pędzelek wygląda świetnie ta jego dwustronność może być bardzo przydatna
O jaki śliczny i tak jasno wygląda.

Strasznie się zdenerwowałam, pojechałam do CCC oddać klapki, i okazało się, że czas miałam na zwrot do wczoraj i panienki nie przyjmą, bo im potrąca z pensji.

Oczywiście doprowadziło mnie to do szału, więc poszłam i przepuściłam całą kasę, która miałam przy sobie w SP - kupiłam serum Aqualia Thermal i dwie wody termalne Vichy (ciekawe, czy będę zadowolona, bo w końcu przyzwyczajona jestem do Avenki) no i tą mgiełkę Beauty Formulas.

Dzwoniłam też do mamy, żeby kupiła mi krem AT Riche, mam nadzieję, że to zrobi, jak nie dzis to w najbliższych dniach.

Wrócę jeszcze chyba po weekendzie (w zalezności od tego ile pieniędzy roztrwonię na alkohol z okazji wianków) po masażer na cellulit Garnier, tusz Hypnose (tu jeszcze się waham) i krem Avene pod oczy z mini termalką (będę mieć tyle wody, że chyba do końca lata starczy).

Szkoda, że zestawy Biotherm zostały już same beznadziejne, a Joanny nie znoszę.

Ktoś pytał o kolory Hypnose, jakie sa dostępne - jest tylko wersja czarna.

Odebrałam też z poczty maseczkę Intense Repair.

A zaraz muszę powoli się zabrać za szukanie "błędów" w kluczu, żeby może ten jeden punkt gdzieś uciułać. Rok temu było tak, że jak miało się nadwyżkę punktów z jednej części egzaminu, a z drugiej brakowało jednego, to zaliczali egzamin. Akurat w tym roku musieli to zlikwidować.

Ogólnie dzień jest fatalny, ale małe zakupy pozwalają na otarcie łez.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-06-17, 16:24   #3176
Estella
Zakorzenienie

Egzamin w sumie spoko, zdane na pewno, tylko nie wiem na co

Cytat:
estell- z testów sklepowych to one się wydają miękkie i świetne do cieniowania, ale gdzieś mi się rzuciło w oczy że przez to mało wydajne nie ważne i tak jakiś kupię
Piszesz o cieniach Bourjois, prawda? Bo ja już nie kojarzę; jeśli tak to wcale nie szkodzi, że niewydajne
Cytat:
Mi tez się podobają. Najbardziej te z lewej u góry i u dołu i z prawej u dołu. Jak Ty to robisz, że kończy Ci się róż?
Mnie się podobają wszystkie oprócz pierwszego od góry po prawej stronie.
Nie mam pojęcia jak to się stało - kupiłam róż Revlona zimą a już nie ma ponad połowy. Mam jeszcze róż Chanela, ale jest w odcieniu różowym, więc do opalenizny średnio pasuje. Jest jeszcze puder potrójny Yves Rocher, też stosuję go jako rozświetlacz lub róż. I to koniec moich róży
Cytat:
Wiecie jaka mnie dzisiaj spotkała niespodzianka? Wstaję, na stronie katedry klucz do wczorajszego egzaminu (to akurat nie niespodzianka), przeliczyłam punkty - od 16 sie zdaje, a ja mam 15...

Muszę zaraz przerobić test z kodeksem w ręce i znaleźć może coś od czego mogę się odwołać.

Ja to mam pecha w tym roku. Idę dzisiaj po jakiś kosmetyk.

może uda Ci się znaleźć jakiś błąd, albo obniżą próg punktowy?
Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Estello-trzymam kciuki-jak ja nienawidziłam metodologii, ale może to przez dziada wykładowcę
Ice teraz już będzie tylko lepiej, zobaczysz a kosmetyk to dobra metoda na poprawe humory dla każdej NK
Ja dziś dostałam shipment status mojej 5 diora i dwóch błyszczyków EL-zaczynam nadbrabiać zaległości sprzed ślubu już się nie mogę doczekac paczuszki
Dzięki za trzymanie kciuków, już po a ja metodologię całkiem lubię
Cytat:
EDIT: Ale fajne zdjęcie znalazłam właśnie http://www.onephoto.net/info.php3?id=518136
Słodko sobie śpi
W Wwie jest taka księgarnia z kotem, który śpi na wystawie, podejrzewam, że to może być ten osobnik
Cytat:
perfumy też dotarły, więc prawie pełnia szczęścia (prawie bo gdzieś utkwił biały khol )
Ładny
Cytat:
Oczywiście doprowadziło mnie to do szału, więc poszłam i przepuściłam całą kasę, która miałam przy sobie w SP - kupiłam serum Aqualia Thermal i dwie wody termalne Vichy (ciekawe, czy będę zadowolona, bo w końcu przyzwyczajona jestem do Avenki) no i tą mgiełkę Beauty Formulas.
Też mam miniaturkę wersji Rich, a dziś przyszedł mi pocztą zamówiony z Allegro Aqualia Thermal UV - testowałam go na dłoni w sklepie, bardzo fajny i lekki.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 16:31   #3177
cmoksia
Zakorzenienie

dzien dobry

kumpele dzisiaj do mnie przyszły po zerówce, wyciągnęłam wszystko co kupiłam wczoraj w SP. Teraz poszły na wf (ja mam oddzielnie, bo one są na tańcu, ja mam basen), jak wrócą, lecimy napaść na SP w Złotych Tarasach tak się napaliły na połowę rzeczy jeszcze jak im gazetkę pokazałam promocyjną to już w ogóle takie miny miały -> "slina"

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-17, 16:32   #3178
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
O jaki śliczny i tak jasno wygląda.
no właśnie na zdjęciu tak jasno wyszedł.. nie chciałam kopiować bambuska
normalnie jest taki jak w tej elipsie

Mam nadzieję, że znajdziesz ten jeden punkt
Cytat:
Egzamin w sumie spoko, zdane na pewno, tylko nie wiem na co

Ładny
to dobrze

też mi się podoba

Cmoksiu, trudno się dziwić
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 17:03   #3179
isa666
Zakorzenienie

Ja sobie właśnie zamówiłam w Avonie zestaw arbuzowy do stóp za 16.70: scrub, balsam chłodzący i spray odświeżający W katalogu ładnie ta seria pachnie arbuzowo, więc mam nadzieję, że się nie zawiodę a poza tym kosmetyki Foot Works lubię
Stary 2008-06-17, 17:29   #3180
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

No i nie zdałam wczorajszego examinu Czyli automatycznie będę musiała bronić się we wrześniu...

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości