|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.10
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cere w tej ciazy mam paskudna, wiec nie dowalam jej co dzien takim zestawem |
|
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie krem, korektor pod oczy, podkreślenie oka jasno brązowym cieniem + tusz to podstawa taka na codzień, chyba że od rana mnie mdli to wyglądam jak kupa i ale dobrze się sama z sobą nie czuje. M. Woli mnie bez makijażu ale nie mam zamiaru się do jego kaprysu dostosować
![]() Jednego jestem pewna, jak się maluch urodzi to napewno nie zapomnę o sobie,bo moje samopoczucie też jest ważne.. Trwa to 5min a humor od razy lepszy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2017-11-25 o 12:21 |
|
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#695 |
|
Idealna Źona; )
|
Invi dasz rade
![]() Dobry ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie specjalnie kupilam probke z annabelle żebym miała bw szpita podklad
![]() Przy corce jechalam niepomalowana i nie mialam kosmetykow ( do makijazu) jednak dziwnie się czulam jak ktos do mnie przychodzil (tylko rodzice i teście) bo i tak mialam wrażenie, że patrzą jak bardzo jestem wymeczona po wszystkim... Dlatego teraz, rzęsy, kreska i dwa ruchy pędzlem i bede się czuć lepiej, jednak to tez jest ważne żeby pomyśleć o sobie. To bedzie tylko namiastka "chwili dla mnie" ale jednak
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz za daleko maja wiec dzieki Bogu, aby tz bedzie przyjezdzal i w dzien wypisu tesciowa przyjedzie, to posiedzi z mala w aucie a my pójdziemy w drodze powrotnej zapisac do urzedu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, kupując w Rossmann online trzeba płacić przelewem, czy można przy odbierze??
|
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Domi- zmotywowałaś mnie i też sobie kieckę kupiłam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
Ja przeglądam spodnie ciążowe i w ogóle ubrania ciążowe.
Na allegro można fajne ciuchy w idealnym stanie za grosze dorwać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Gr8ania pokaz!
![]() Powiesilam firanke w sypialni i mnie zaczal brzuch bolec. Polozylam sie na moment i zasnelam... Obudzil mnie dopiero placz dziecka, przyszedl z pola i mnie wolal a ja spalam i nie slyszalam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#703 | |||
|
Zadomowienie
|
Nadrobiłam
ale emocje były ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
I z niektórymi rodzicami nie ma dialogu, nasza rozmowa to taki ping pong, ja jedno, a oni drugie. Idziemy do koleżanki na parapetówke. Chociaż nie czuję sie najlepiej, chyba czymś się strułam. |
|||
|
|
|
#704 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Byliśmy na krótkich zakupach, zareklamowałam bransoletkę bo się rozwiązała i wracamy. Muszę ogarnąć ciacho i sałatkę na spotkanie ze znajomymi. I taki miałam spokój nawet z plamieniami, a od wczoraj znów i to już nie plamienie a krew ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem dziś żywym trupem... koszmarny dzień, szkoda, bo taka ładna pogoda zmarnowana
|
|
|
|
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że nic się złego nie wyklaruje bo liczyłam na to, że organizm szybko wróci do normy... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#707 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję 😘 [1=8c9538aac29bb5fbc2d31b2 aac28a8f9b62d5c74_6584d26 7571b8;79136141]Witam się w sobotni poranek Mąż wrócił wczoraj o 21.15, obiadu nie zrobiłam, ale były kanapki Właśnie pojechał zmienić opony, potem ja jadę o 11 na szkolenie na 2 godzinki i reszta dnia dla nas Gratuluję najbardziej wyczekanej bety mialavi [/QUOTE]Dziękuję 😘 Cytat:
spałam ciągiem 10 godzin 🙊 ale rano tak mnie z głodu mdliło strasznie, ze szok. W pierwszej ciąży wstawałam na pierwsze śniadanie z mężem przed 5 bo budził mnie głód 😌 Cieszę się, że się cieszysz ja też i dziś pierwszy dzień mogę i ja spokojnie się tym stanem cieszyć 😍😍😍 Termin 3 sierpnia Cytat:
Cytat:
Ja w pierwszej ciąży zrobiłam test krecha była mocna bordowa i tyle. Żadnej bety nic więcej. Teraz ta pierwsza beta moja malusia ale też to był 24dc takze normalna chyba. Najważniejsze, że póki co wszystko wygląda dobrze Dobrze, że mój cień to jednak ciąża szkoda, że u Ciebie to był fałszywy alarm 😔😏 Cytat:
Ale po porodzie to już rano jak tylko wzięłam prysznic to też zrobiłam lekki makijaż i każdy mnie potem chwalił, że super wyglądam jako mama Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||
|
|
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez xXBlankaXx Czas edycji: 2017-11-25 o 14:32 |
|
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba juz dzis nie bede w stanie zrobic nic, czuje sie przeokropnie
|
|
|
#710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ta ciąża to jak jakaś sinusoida, jednego dnia wszystko fajnie, a drugiego zombie. Oby do 2 trymestru ![]() Staraczki - cieszyć się, póki możecie możliwością bezproblemowego jedzenia i w miarę jako taką energią na co dzień! ![]() w życiu bym nie podejrzewała, że można nie doceniać czegoś takiego jak normalny apetyt i chęć na cokolwiek ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#712 |
|
Raczkowanie
|
Witam się w to sobotnie popołudnie
![]() My byłyśmy z małą u moich rodziców bo mąż z teściem robią u nich chodnik. Ja też wcale się nie maluje , nie używam żadnych kremów. Jak już to tylko tusz ale to jak gdzieś idę do lekarza. A co do Sylwestra my ostatnio kilka lat domówki z moim rodzeństwem . Ale ja lubię sylwestra bo mam 1.01 urodziny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę znaleźć jakieś zajęcie dla tz na weekendy, bo chodzi i stęka że się nudzi. Moje propozycje żeby posprzątał albo poszedł do sklepu odrzuca ja w wyrku, więc niestety zabawiać go nie będę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#714 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadzieja, Polinezyjka, ale jak to... że nigdy kremu? zero? I nie "ciągnie" was buzia?
Ja uważam, że nawilżanie jest mimo wszystko bardzo ważne. Ale wiadomo, każdy robi jak lubi Ja stosuję pełną pielęgnację twarzy rano i wieczorem, a nie maluję się tylko wtedy jak kapie mi z nosa, łzawią oczy i nie przestaję kichać (czyli dzisiaj |
|
|
|
#715 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#717 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie mam żadnych pryszczy . Mam po prostu czysta cerę i nie potrzeba mi nic nakladacWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
W temacie kremu, używa/używała któraś?
https://m.yves-rocher.pl/krem-restru...lixir-jeunesse Bo ja właśnie skończyłam używać próbkę i jestem zakochana. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bez kremu nie dam rady... Zresztą sa tylko dwa mydla, ktorymi jak umyję twarz, to mnie nie "sciaga". Do tego krem ale dla dzieci
ciężko mi moją twarz było w ogole doprowadzić do takiego stanu w jakim jest teraz, ale krem to moj must have ![]() Moj tata do tej pory ma problemy z cerą i ja niestety odziedziczyłam ją po nim :/ Ojoanna niech prasuje ubranka! ![]() Moj teraz siedział w domu 2 mce to sobie listę rzeczy do ogarniecia w domu zrobił i jechał po kolei ze wszystkim.. ![]() Ja dzis wzielam Werke na spacer i przy okazji na mini zakupy. Mialam 300 m do przejscia. W tamtą str ok, jak wracajac zarzucilam siatke na ramie z 1kg burakow, 2 nóżkami do rosolu i 7 szt bułek, to myslalam że nie dojde do domu!
|
#720 |
|
Konto usunięte
|
Ja muszę mocno nawilżać twarz, a jak robi się chłodniej, to pojawiają się też niedoskonałości - związane z ŁZS. Bez kremów robi mi się masakra na twarzy. Dzięki pani dermatolog (a później jeszcze metodą prób i błędów) trafiłam na świetne dermokosmetyki, które baaardzo poprawiły mi cerę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:12.

co mnie podkusilo..

oprócz tego, że ostatnio coś mi wyskakuje
no i TŻ też woli bez make upu 

wspolczuje, czyli rozchwianie emocjonalne na tym weekendzie pewnie pozostało ? mnei takie rozmowy zawsze potem zostają w głowie i analizuje i myślę i taak dalej.
i to już nie plamienie a krew 
Właśnie pojechał zmienić opony, potem ja jadę o 11 na szkolenie na 2 godzinki i reszta dnia dla nas 

nie mam żadnych pryszczy . Mam po prostu czysta cerę i nie potrzeba mi nic nakladac