|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
To lecę się szybko myc i do łózia ogądać meczyk.
Co do sukni - nie miałabym nic przeciwko takiej burej szmacie w mojej garderobie - atw. to nie zgodzę się na nazwanie jej burą szmatą ... ![]() ![]() Madziczko - ale fajne kolczyki, tak żałuję, że nie mogę nosić - ale moje uszy ( a konkretnie dziurki ) się buntują przeciwko wszelkim obcym przedmiotom, niezlażenie od tego z czego są zrobione. nawet stal chirurgiczna nie przejdzie |
|
|
|
#2222 | |||
|
BAN stały
|
No więc czas najwyższy zacząć
Cytat:
złą karmą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gdybyś chciała "pogadać" - wiesz, gdzie jestem
|
|||
|
|
|
#2223 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, mam je KLIK Uroczość is my middle name... ![]() Cytat:
Sabbacie, strój nieziemski doprawdy. Pięknie Ci w nim! Cytat:
A po meczu... Jedyna moja refleksja: biedny Leo, wyglądał jakby na zawsze odechciało mu się trenować... Nie, przepraszam, jeszcze jedna: Roger chyba się przystosowuje. Parę zagrań spartolił na zaiste reprezentacyjnym poziomie.
|
|
#2224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda ![]() Moje uszy zniosą wszystko, jak uszy słoniowe Może jedynie zbuntowałyby się na tunel
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest tyle pięknych kolczyków, których nigdy nie założę mam tak jak Fav, uszy i nie tylko buntują mi się na ciała obce, nawet stal chirurgiczną i ponoć nieuczulający silikon.A jeśli chodzi o meczowe przemyślenia- Yoona może ty przemyśl sprawę i dla ogólnego dobra udostępnij nam Boruca... myślę,że parę chętnych do poświęceń się znajdzie i za jakiś czas wykluje się sporo Arturków juniorów (w sam raz by za parę lat powstała kadra złożona z samych juniorów pięknych po mamusiach i zdolnych po tatusiu <no pięknych oczywiście też>)
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
Zasnęłam w drugiej połowie maczu, żenua
|
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
A ja na samym poczatku .....
![]() wstyd mi. |
|
|
|
#2228 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
A jakbys się chciała pożalić to pisz, wiesz gdzie Wiecie co, przepraszam, bo ja się zasadniczo sportem nie interesuję, ale jakoś zupełnie mnie nie dziwi fakt, ze kolejny raz dostaliśmy po
|
|
#2229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cuda się zdarzają. Szkoda, że nie tym razem ![]() No ale cóż, życie toczy się dalej ![]() Biedny Boruc. |
|
|
|
|
#2230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
O rany, ale dzień. Zasypiam, ale tak serio. Siedzę i całą energię poświęcam na to, by trzymać oczy otwarte. O pracy jakoś nie myślę w takim stanie, to zrozumiałe
![]() Wypiłam kawę, ale niespecjalnie mi dała kopa, zaraz napiję się soku pomarańczowego- może dawka witaminy C pomoże. A propos kolczyków- ja niestety również nosić ich nie mogę, co jest dziwne, bo przez 20 lat życia nosiłam wszystko: złoto, srebro, stal chirurgiczną i przeróżne badziewia. Nic mi się nigdy nie działo. Tymczasem parę lat temu zaczęły mnie potwornie boleć uszy przy każdej próbie założenia kolczyków Ostatnio nosiłam kilka godzin jedną parę i w sumie nic się nie działo strasznego, więc może mi to powoli mija. Nie wiem, będę musiała jeszcze popróbować.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na ten "budyń z soczkiem" o wzroku "ja Cię zaraz zjem mała" aż palpitacji dostaję! O, dziewczęta, czyżbyście ze mnie dobry przykład brały?
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2235 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A w spodniach moim zdaniem wyglądasz bardzo dobrze. Stwierdzam z czystym sumieniem na podstawie tego co widziałam na sabacie. Szkoda ze nie widziałam na żywo w sukience ![]() Cytat:
b. Ups! teraz zaczynam się zastanawiać czy ktos mi jej w szpitalu nie podmienił, tuz po urodzeniu Ewci zabrali ja na 2 minuty do innego pomieszczenia i pewnie wtedy musiała nastapić podmiana. opcja 3: UPS! zostałam rozgryziona. Na komplementy jestem łasa, przy czym straszny ze Mnie niedowiarek. A na spotkaniu byłam mocno podrasowana tynkami polichromia (i bielizna modelujaca) Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja nie ogladałam wcale. Jak przyszła pora meczu to wyłaczyłam TV włozyłam stopery do uszu i wziełam się za czytanie ksiazki.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2236 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam po przerwie Co prawda do baru akurat rzadko zaglądałam, no ale gdzie się ładnie przywitać skoro nawet zapomniałam się dziś wyperfumować! ![]() Skuteczny odwyk perfumoholika nazywał się "przeprowadzka" Co prawda szaleństwo jeszcze trwa, ale znów Was podglądam Meczu.. yyy.. nawet nie oglądałam
|
|
|
|
#2237 | |||||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję. O ile kieca wygodna, to ten kołnierz... Brrrr... Nie dość, że gniecie w zadek drutami, to jeszcze człowiek się w drzwi nie mieści. A spróbujcie wyobrazić sobie robienie siusiu w tym rynsztunku! Cytat:
Cytat:
Lekarze pracujący w rękawiczkach miewają ten problem. Pisał o tym kiedyś Zanussi w jednym ze swoich felietonów w Polityce. O uczuleniach na silikon w kontekście prezerwatyw. Pisał, że przy założeniu, że silikon w prezerwatywie może uczulić (a nie może raczej, bo czas kontaktu ze skórą za krótki), a uczulenie nie objawia się bólem, tylko opuchlizną to w czym problem? ![]() Rozwalił mnie tym. Cytat:
Naprawdę uznaję jego klasę i szanuję (a nawet podziwiam czasem) jako dobrego piłkarza To, co wyczynia na meczach klubowych, jego wypowiedzi dotyczące innych (też chrześcijańskich) wyznań sprawiają, że nie mogę go polubić. No nie mogę... Choć gra świetnie i do tego rzeczywiście jest atrakcyjny fizycznie. A poza tym kibicuję Glasgow Rangers. ![]() A mnie przykro. Pod koniec meczu, kiedy na boisko wszedł (niewidoczny w poprzednich meczach) Smolarek i ustawił się na środkowym ataku, w miejscu gdzie dotychczas nie było nikogo, do kogo można byłoby dośrodkować... Miałam nadzieję. Ostatni minuty spędziłam usiłując od chłopaków wyżebrać choć remis... Żeby nie wracali z jednym punktem... Cytat:
Nadzieja umiera ostatnia. Cytat:
Ja też w takich sytuacjach bluzgam (a i w innych czasem też adekwatnie do emocji). Mierzi mnie kiedy ktoś upycha w wypowiedzi tych rodzynek tyle, że zaburza to komunikację i utrudnia zrozumienie tekstu. Nie chce mi się łowić sensu wypowiedzi między różnymi k... i ch... Cytat:
A co do oglądania w sukience - wszystko się może zdarzyć... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I nie pitol mi tu o rasowaniu, bo wszystkich ludzi widzisz przecież podrasowanych. A siebie to chyba nie tylko bez tuningu, ale i z wielka porcją złośliwego krytycyzmu. ![]() No właśnie niepojęte w miłości matczynej jest to, że człowiek wbrew naturalnym odruchom zamiast zwiewać od tego zgiełku gna w stronę przeciwną narażając się na stres i decybele. Cytat:
|
|
#2238 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No to dobrze że się dogadałyśmy ![]() Co do pracy to wszystko mam juz kilkanaście razy napisane i tak znowu powtarzać? Moze coś wieczorem jeszcze dopiszę. Póki co padam ze zmęczenia
|
|
|
|
|
#2239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
umarłam...leżę i kwiczę...nie wiedziałam, wmawiano mi,że do wygojenia najlepiej założyć właśnie silikonowe, bo nie uczula... a z tą opuchlizną to fakt, tylko w kontekście ucha wydaje się ona mało przydatna... ![]() Cytat:
jeśli chodzi o poglądy tego pana nie wypowiadam się, bo tu raczej bliższa bym była nakopania mu (znaczy spokojnego wyłożenia swoich racji) niż podania mu ręki...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2240 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Nie mówię, że wszystkie (na szczęście udało mi się kupić kilka takich, w których jest ok) Ale większość tych na wieszakach w sklepach - masakra
Cytat:
![]() Jeśli mogłabym jakoś pomóc to pisz śmiało Cytat:
Naprawdę piłka jest dla Was aż tak ważna? ![]() A jak dzieci będą urodziwe jak tatuś a talent do piłki odziedziczą po mamusiach? ![]() Nawet mi o tym nie mów...![]() Proszę mnie nie torturować Witaj w klubie ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#2241 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym, co wymieniła już Sabbath, a więc przekonaniami Artura Boruca nie uważam go za pociągającego fizycznie. Może inaczej - dla mnie osobiście nie ma w jego fizyczności niczego, co wyzwalałoby we mnie jakieś "dzikie żądze", czy chociaż przyspieszony puls. Ładny jest i tyle. Ale to jest wszystko de gustibus... Ja mam np. dziwny gust i mnie się Slaven Bilić podoba (pozostając w klimatach piłkarskich). No wprost niesamowicie działa na mnie i na moją wyobraźnię ![]() Natomiast bramkarzem Boruc jest świetnym. Wiadomo ![]() Wracając do wczorajszego meczu, to podczas wspólnego oglądania w knajpie, wystąpiło u mnie coś na kształt małego rozdwojenia jaźni , ale cóż, nie ukrywam, że kibicowanie obu drużynom w równym stopniu nie jest możliwe ![]() Z regułami gry w piłkę i rywalizacją w ogóle - też...Żałuję, że Polacy odpadli tak szybko - jakkolwiek nie są chyba jeszcze gotowi na wyjście z grupy grając w imprezie tej rangi, bardzo cieszy mnie natomiast awans Chorwacji do ćwierćfinałów (wywalczony już przed meczem z Polską).
|
|
|
|
|
#2242 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
musicie koniecznie trzymac jutro za mnie kciuki, bez tgo sie nie obejdzie. mam jeden z dwoch najtrudniejszych egzaminow na studiach ( drugi w przyszlym tyg.) i niewiele na niego umiem, a co wiecej jakos nie mam weny zeby sie naumiec. licze wiec na łut szczescia i Wasze kciuki. myla mi sie afazje z aprakcjami, apraksje z amuzjami i chyba wykorkuje zaraz |
|||
|
|
|
#2243 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Byłam w Inglocie. Nr 39 to rzeczywiście b. ładna czerń, ale mnie czerń jakoś nie kusi, czekoladowy brąz mi wystarcza. Zieleni w przyzwoitym (znaczy takim, jakbym ja chciała
) odcieniu niet, jest ta oliwkowa i jakieś seledynki. No nic, bedę szukać dalej.Vesenko, śliczny av - taki a la lata 20-te Yoono - no jakbyśmy mogły nie trzymać, oczywiście, ze trzymamy!
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
Margot - ja też byłam dziś w Inglocie- same oliwki i seledynki właśnie, a ja pragnę czystej zieleni
![]() Za to kupiłam sobie tunikę w Reserved - moja wypłata z UP stała się historią
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2245 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja sobie kupiłam błyszczyk w Yves Rocher. Truskawkowy
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
Co do błyszczyków - widziałam dziś holograficzne z Inglota. Fajny bajer
I do tego mają konsystencję, którą lubię - gęste i ciut się chyba kleją ( tak, ja lubię takie). Następnym razem się skuszę
|
|
|
#2247 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
a podobny do tatusia? ![]() ja znowu jestem padnięta ale miałam dzis ostatnie zajęcia jeszcze tylko 2 egzaminy i wakacje
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2248 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Jak to gdzie. Po ulicy
Cytat:
wyobraziłam sobie.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż nie powiem, że nie zdarza mi się zakląć w żartach ... zdarza się .... czasami - no święta nie jestem, nie byłam i być nie chcę ![]() Cytat:
Truskawciu. popatrzeć, pomarudzić, pokrzyczec, pokibicować. Ale całym moim życiem to na pewno nie jest - perfumy - to co innego - są ![]() Cytat:
zobacz .. trzymam i nie puszczam never
|
||||||
|
|
|
#2249 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj buszowałam po sklepach, testowałam, całe łapki miałam kolorowe ( (nawet malutkie drobinki mi nie przeszkadzają... )Cytat:
A transmisja ważna dla mnie zaczyna się za niedługo... ![]() Mam nadzieje, że Rumunia przegra z Holandią, a Włochy ( Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2250 | ||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Można by pokombinować z silikonowymi nacycnikami... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie jestem w stanie oddzielić atrakcyjności człowieka od jego intelektu i charakteru. Najbardziej seksownym organem jest dla mnie mózg. Pewnie dlatego nigdy nie zachwycał mnie żaden aktor. Ale już rola (czyli postać filmowa, której charakter znam) owszem. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jako absolutny zieleninowy barbarzyńca nie przyjrzałam się dokładnie. Widziałam zielenie, jasne i ciemne. Nie przyszło mi do łba, że to nie takie zielenie... Wybacz... Dodam jeszcze, że rękawy tej długości zawsze grożą zanurzeniem się w kiblu... ![]() Cytat:
Też mam nadzieję, że Rumunia przegra z Holandią.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:04.

złą karmą 
Chyba najgorszy jaki widziałam na tym Euro

umarłam...leżę i kwiczę...

) odcieniu niet, jest ta oliwkowa i jakieś seledynki. No nic, bedę szukać dalej.