|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbujemy,testujemy bo w 2017 w ciąży być chcemy -cz.10
Cytat:
Wiem, marudze, sasiadow sie nie wybiera, ale ja podziwiam takie osoby co maja takie dobre spanie... ja tylko w domu tak dobrze spie i to tez nie zawsze... najbardziej mnie irytuje ze ona wstaje rano i jest'" hahah hihihi chyba tak mocno nie chrapalam co?" No i co ja mam jej powiedzieć.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Wczoraj pisalam z taka znajoma ze wsi, rodziła drugie dziecko jakis czas temu i mowi, ze na porodowke z lekkimi skurczami trafiła o 4:20 a 6:30 mala byla juz z nia... tak to i ja bym chciala... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Invi ale masz z ta baba... Moze w dzien sprobuj sie zdrzemnac? Chyba, ze w dzien tez spi i chrapie... Sprobuj sie nie nastawiac negatywnie
mysl, ze dasz rade. Wierze, ze tym razem bedzie lepiej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz to ja sie w miare wysypiam (poza momentami kiedy mnie mlodsze dziecko ze snu wyrywa ) a ona po nocach wstaje bo sie dzieciom nagle odmienilo i wcale tak duzo snu nie potrzebuja . Nie raz jest tak ze jej mlody zywcem spi o 17-18 zdrzemnie sie 15 minut i pozniej imprezuje do 1 w nocy teraz juz wie ze nie warto sie przechwalac i nasmiewac z innych ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Poli spodziewaj sie wiadomosci pw ode mnie! Bo mam kilka pytan odnosnie chustowania 😍 ale to na spokojnie sie odezwe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Moze zrobmy zbiorczy post na fb o chustowaniu? Moze ktos jeszcze sie zdecyduje przy okazji?
Ja ostatnio taka domowilam, kolka, zeby bylo lżej na początku 39a68a523e6313fc70300822d3ff9bda--ring-sling-rainbows.jpg |
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Oj Invi, ale Cię męczy ta sąsiadka, chyba bym jej palnela coś na takie głupie pytania o chrapanie
![]() Może podpytaj pielęgniarek czy mają stopery? Może gdzieś mają coś takiego pewnie słyszą jaką masz uroczą sąsiadkę na sali, to może coś załatwia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#847 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Dzień dobry 😊 ale się wytańcowałam, pięknie było 😊 niestety, spać się kladlam o 5 a trzeba już wstawać i się ogarniać na zajecia, a tym bardziej, że mam egzamin 😁 miłego dnia 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry 😘
Jeśli chcesz to załóż Na kiedy masz termin? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Invi doczytałm że spróbujesz w dzień się kimnąć. Oby Ci się udało i żebyś wypoczęła. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Mala super ze impreza udana i powodzenia na egzaminie!
|
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mala powodzenia na egzaminie! 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
Invi ja bym chyba budziła w nocy lokatorke, zeby pozycje zmienila czy cos... Wspolczuje bo jak mąż zaczyna chrapac to ja od razu wstaje i go szturcham
![]() A co dopiero pol nocy z niedzwiedziem ![]() Domi dzieci sa rozne i roznie chodza spać. Moje dziecko do 6mca nawet w nocy nie miałknelo a teraz potrafi się obudzic i ryczec bo nie moze znaleźć Bebolka- misia, ktory lezy koło jej glowy.. ![]() A u nas np ilosc/dlugosc drzemek nie miala najmniejszego znaczenia na jakosc snu wieczorem.. Cora potrafiła zasnac o godz 17, wstala o 18:30 i normalnie o 20:30-21 szla spac i przesypiala noc do 9 rano.. Asia tylko pozazdrościć kolezanek... Super ze Cię puscily ![]() ![]() Duzo sil dla pracujacych dzis! Mala.. Niezla jestes, ja bym musiala w taczkach jechać po takich baletach! ![]() Powodzenia! ââ
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
Namarele Wow
u nas drzemka o 17 kończyła się zawsze zabawa do później nocy ![]() Ale tk jak piszesz nie ma jednej zasady. Na wszystkie dzieci. Moja. Nadal śpi !!! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Polinezyjka u nas natomiast przetrzymanie dzrzemki działało tak, ze mloda ze zmeczenia nie mogla zasnac i chcialam sobie w leb strzelic o 22
![]()
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak spi jakos pozno, tj nieraz teściowa potrafila go uspic o 17, spal do 19 czy 19:30 to potem swirowal do 1 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#858 | ||||||
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
![]() Wczoraj jeszcze się 3kolejne pieski urodziły mamy 10 szczeniaków Ahh co za emocjonujący listopad ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
że właśnie dasz radę!!Cytat:
Dobry ![]() U nas super nocka czuje się wyspana zadowolona ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||
|
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mega tanio jak na szpital, bo jak tz lezal ze zlamana reka w tym szpitalu gdzie Kube rodzilam to płacił 2 zl za godzine, 6 zl na 8 h, a za dobę chyba musieli 24 wrzucic. 😬 wiec tez dziwne stawki Dzieki za kopa w tylek. Jakos to bedzie, z Kuba przetrwalam bez zadnych dodatkow to i teraz dam rade, boje sie jak taka ilosc oksy na mnie zadziala i czy w ogole ale musi sie Ewa urodzić, jak nie tak to i przez cc, takie zycie. Kto wie, moze tym razem pójdzie szybciej. Wanillka, pozwalali Ci pic jak podali oksy? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#860 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To my 3 razy w całym miesiącu Cytat:
My wczoraj się odstresowaliśmy na tej parapetówce. Śmiesznie było. A teraz mamy poranek bez dziecka. Kocham moje dziecko, ale tak raz na jakiś czas sprzedać ją dziadkom i mieć wolną chatę |
||
|
|
|
#861 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
Dasz radę bez cc zapewne i za 24h będziesz mieć piękna córeczka i jak będzie już wiosna to znów się spotkamy i będą 2 śliczne dziewczynki się poznawać![]() Ja byłam tak przerażona tym czekanie że przy oxy piłam z 2 lyki wody bo było pewne że bd cc "zaraz" A balonik na początek nie będą ci zakładać? Sent from my SM-A510F using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#862 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
||||
|
|
|
#863 |
|
Rozeznanie
|
Zostawić Was na jeden dzień i od razu milion postów do nadrabiania
wczoraj mój mąż wyprawił mi imprezę urodzinową niespodziankę, więc dzisiaj jestem półprzytomna ![]() A z testowania jutro chyba nici, bo zaczęło mi się drobne plamienie, prawdopodobnie @ się rozkręci ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No pewnie, wiosna sie spotkamy i lalki sie poznaja, duzo roznicy miedzy nimi tez nie bedzie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#865 |
|
Raczkowanie
|
Mała powodzenia na egzaminie!
Invi może dasz radę drzemnac się w dzień. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mnie irytuje placenie za tv w szpitalu! No aż się gotuje we mnie
tak samo jak jedzenie... Szajs totalny (nie zawsze, ale czesto ) a to dla niektorych starszych ludzi jedyna możliwość by zjedli cos normalnego, choc w szpitalu ;(Wczoraj zrobilam rosół, zeby dzis leżeć i nic nie robić... Z tego rosolu juz odlalam część na dzisiejszą porcje, odlalam do barszczu na jutro i gotuje buraczki w tej chwili, i jeszcze zostalo mi na tyle, że wrzucilam do zupowaru z pomidorami i jarzynami i mam pomidorowke do zamrozenia Zaraz piekę babeczki bo przed 16ta mam gości, dziadki na kawe wybijają jedni i drudzy. Także jak kto glodny to zapraszam ! ![]() zup do wyboru, do koloru
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#869 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na szczęście już po, poszło dobrze 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Wróciłam do domu, idę leżeć i odpoczywać 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#870 | ||||
|
Rozeznanie
|
HEJ
No znowu omineło mnie najważniejsze... Zaraz po pracy w piątek miałam spotkanie w pracy, sobota cała na wykładach i zaliczeniach, no i dziś mam możliwość Was nadrobić, wieczorem muszę się spakować bo od poniedziałku zmykam na 3-dniowe szkolenie w Krakowie. Brakuje mi tchu i odpoczynku... Padam co wieczór nieżywa i śpię jak zabita. Piękny przyrost, tak bardzo sie cieszę ![]() Obyś teraz przekazywała nam same dobre wiadomości Cytat:
Cytat:
Cytat:
To co się dzieje??---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
Moze to nie na @
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.

jesteś naprawdę boska Hihi 
i żadne treningi snu i rady nie pomagają
bo to ze czyjeś dziecko śpi cała noc nie oznacza ze ta osoba znalazła złoty środek- a ja szału dostaje bo jak ktoś mnie pyta jak Sara śpi j się okazuje ze jemu dziecko przesypia cała noc a mi nie to zawsze te osoby mi mówią dlaczego tak mam i dlaczego one tak nie miały 

mysl, ze dasz rade. Wierze, ze tym razem bedzie lepiej 
teraz to ja sie w miare wysypiam (poza momentami kiedy mnie mlodsze dziecko ze snu wyrywa
) a ona po nocach wstaje bo sie dzieciom nagle odmienilo i wcale tak duzo snu nie potrzebuja
. Nie raz jest tak ze jej mlody zywcem spi o 17-18 zdrzemnie sie 15 minut i pozniej imprezuje do 1 w nocy
pewnie słyszą jaką masz uroczą sąsiadkę na sali, to może coś załatwia 

To my 3 razy w całym miesiącu 

zup do wyboru, do koloru
i to już nie plamienie a krew