Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Notka

Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-11-26, 23:05   #3271
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61

Jak to mówią najlepsi goście przychodzą na koniec imprezy wiec
Lena

Kuźwa mać nie ten gif, pardon

Jest szampan więc jeszcze prezent ode mnie prosto z serduszka

Kosmetyków już dużo masz wiec tego Ci nie życzę bo i tak kupisz więcej to ode mnie niezbędnik każdej kobiety czyli luksusowy, limitowany bukiecik na wszelakie smutki, nawet gdy zabraknie męskiej dłoni i żylastej anakondy to on zawsze rozweseli, a dołączone trunki tylko podniosą ciśnienie i ochotę więc częstuj się Lena śmiało . Baterie już są w zestawie . Miłego świętowania .

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 00:51   #3272
KZag
Zadomowienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61

Cytat:
Napisane przez saipan Pokaż wiadomość
Ja wolę shiseido .
Podobno jest krem który jest tańszym zamiennikiem shiseido z firmy AnneMarie Börlind ale nie wiem dokładnie który. Muszę zapytać przyjaciółkę bo gdzieś to wyczytała.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ok, dzięki A nie masz problemu z Shiseido żeby nałożyc blisko linii rzęs ? Jakieś podrażeniena itp.

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ----------

Cytat:
Napisane przez oliwia18 Pokaż wiadomość
jeśli chcesz kupić Shiseido, to się spiesz - kilka razy już usłyszałam, że go wycofują podobno

Dopytaj pls, jestem ciekawa

Zacytowałam wczoraj wszystkie wasze wiadomości odnośnie moich paznokci i zapomniałam odpowiedzieć

Cóż, paznokcie nie wyszły, bo nie umiem nakładać cienkich warstw lakieru. To mi nie chciało schnąć nawet po 3 minutach pod lampą, a myślałam, że nakładam na prawdę mało Ale myślę, że z biegem lat się nauczę

Zakupiłam krem Filorgii Sleep&Peel i Aqua Marina z Lusha, ale najpierw zużyję co mam otwarte. Więcej nie zgrzeszyłam
Tak, wiem właśnie, że wycofują.

---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ----------

Cytat:
Napisane przez amyz Pokaż wiadomość

za zakupy

KZag shiseido pod oczy jest mocno średnie moim zdaniem wiec lepiej w coś innego zainwestować

A co możesz od siebie polecić ?
KZag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 06:36   #3273
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Leneczko droga!! Z okazji Twego święta należałby się teleekspres, ale teleekspres był dziś wcześniej (bo skoki) więc niestety ale zrobim co możem !
zatem:
- aby w życiu prywatnym nastąpiła (lub trwała nadal ) kraina mlekiem i miodem płynąca (jak nie lubisz miodu tak jak ja to wybierz dżonyłolkera )
-
aby luby Twój nigdy nie zapominał jakie szczęście go spotkało że Cię poznał i każdego dnia zaskakiwał Cię nowym prezentem
- aby w pracy piorun trzasnął tych którzy na to zasłużyli, a reszta wprowadzała taką atmosferę żeby rano chciało się do tej pracy chodzić!
- gdy już Ci się tamta atmosfera znudzi - byś znalazła robotę marzeń - może w jakimś cieplym kraju? no jako opiekun jakiejś wyspy na Malediwach czy innym Bora-bora (z dostępem do internetu)
- by kodów rabatowych na cienie do powiek nigdy Ci nie brakło!
- by zagramaniczne sklepy internetowe zawsze miały dla Ciebie darmową dostawę i rabacicha
- by zdrowie dopisywało!
- by botoksu nie było konieczności stosować przez najbliższe 40 lat!
- by szczęscie nigdy Cie nie opuszczało!
- no i by ten kanał na jutubie i kariera makjażystki ruszyła z kopyta a świat celebrytów stanął otworem z nowym rokiem
- spełnienia wszystkich marzeń również takich co jeszcze nawet w głowie Never nie powstały
Reasumując: szczęscia, zdrowia, pomyślności wszelakiej od amyz

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Cansada za zakupy
Angel czekam na relację z otwierania kalendarza

o matko amolu wypij1!! i śliwowicy! może uda się jeszcze Ciebie uratować
W D. byłam dwa razy i nie wybrałam nic! W Kazarze nic, w Zarze! A to były moje pewniaki

Śliwowicy i amolu w domu brak, napiłam się więc mojej ulubionej Choyi, w sumie też ze śliwek. Liczy się nie?

No i tak wyszło, że kupiliśmy z TŻem kolejny wyjazd na wakacje

---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ----------

Cytat:
Napisane przez liv87 Pokaż wiadomość

Dzieki za przytulasy i zyczenia zdrowia dla mamy i kolezanki

Dla zmarlej chrzesnicy [*]

za zakupy
I co ze mna zrobilyscie??? Ogladam swatche Nabla i na Cocolicie wybralam tylko okolo 20 odcieni
Ale juz mam prezent dla mojej siostry na Swieta i tak mysle, ze jej chyba je kupie

Oktawia, nie jestes chora, ja nie mam pomyslu na wykorzystanie bonu urodzinowego z S...

O rety, komu zmarła chrześnica? Ja tak nadrabiam pobieżnie, bo nie miałam kiedy. I nic nie wiem

Dżem wczoraj robiłam dyniowo-jabłkowo-pomarańczowy

Lena spóźnione 100 lat!!
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 06:43   #3274
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Lena tez nigdy ne wiem która to prawa strona ale !! Brat mnie kiedyś uczył w ten sposób:
Prawa strona to ta przy prawe rece a
prawa reka to jest ta, która zwisa swobodnie nad prawą nogą, a prawa noga to ta w której duży palec jest po lewej stronie lewa ręka to jest ta która zwisa swobodnie nad lewą nogą, a lewa noga to ta w której duży palec jest po prawej stronie

Proste nie?

---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ----------

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
wszczepie sobie jeszcze ze 3-4 pary oczu i sie dogadamy

Mi zawsze mówili, ze prawa to ta, którą piszę tyle tylko, że ..... hmmmm jestem mańkutem

Ja kiedyś zapytałam koleżankę (będąc jeszcze dzieckiem), jak jej się pisze lewą ręką. Udzieliła mi bardzo trafnej i błyskotliwej odpowiedzi "Tak jak tobie prawą"

---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ----------

Cytat:
Napisane przez aniyam Pokaż wiadomość
To ja znowu zawsze od ściany, bo się za mocno kręcę i rzucam i boję się, że spadnę. Ale prawda jest taka, że bardziej boję się, że mnie jakiś duch czy zombie spod łóżka złapie za ręka czy nogę gdy je wystawie spod kołdry
Ja się boję mieć nogi na wierzchu, dlatego zawsze jestem wyzawijana w kokon

---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ----------

Cytat:
Napisane przez lena40 Pokaż wiadomość
Nie mam pojęcia skąd szczur, nigdy nie mieszkałam nigdzie, gdzie były szczury.

Ale jeszcze większy dramat był z wc. Jako małe dziecko usłyszałam, że są szczury, które żyją w kanalizacji. I za żadne skarby świata nie chciałam się załatwiać, bo co będzie jak ten szczur będzie chciał wtedy wyskoczyć?
To był naprawdę problem, mama mnie przekonała, że sprawdzili w domu kanalizację i nie ma szczurów, ale no przecież w innych budynkach nie sprawdziła.

Do dziś mam wstręt do obcych toalet, tłumaczę się, że z powodów higienicznych, a nie szczura

Ja kiedyś oglądałam film o zmutowanych grzechotnikach, jakiś katastroficzny czy coś. Jakiś wybuch uaktywnij uśpione grzechotniki, które terroryzowały miasto. Jeden rura kanalizacyjną dotarł do toalety i ugryzł siedzącego gościa w tył
Od tej pory zanim usiądę zawsze zaglądam czy nic nie wypływa

---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:42 ----------

Cytat:
Napisane przez lena40 Pokaż wiadomość
Dla dziewczyn, które się opatulają kołdrą mam dobre rozwiązanie.
Tylko nie mówcie swoim partnerom, że to był mój pomysł.

Widziałam to
Już dawno wysłałam TŻowi i do tej pory nie zareagował
Stary 2017-11-27, 07:19   #3275
saipan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KZag Pokaż wiadomość
Ok, dzięki A nie masz problemu z Shiseido żeby nałożyc blisko linii rzęs ? Jakieś podrażeniena itp.

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ----------

Tak, wiem właśnie, że wycofują.

---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ----------

Nie podraznia mnie za to BB tak

saipan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 07:20   #3276
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez cansada Pokaż wiadomość
u mojej mamy tak bylo w sypialni dla gosci, super jak bylo bezchmurne niebo ale jak padalo, mialam wrazenie ze bede cala mokra rano.
rolety na coś sę przydają

uśmiałam się z tych waszych opowiesci, Irminy lód mi przypomniał, że miałam podobny pomysł, tylko na nogach łyżwy i jeden pies = złamana ręka

miłego poniedziałku

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 07:23   #3277
korinka3
Zakorzenienie

Nadrobiłam Was po łebkach, ale historyje rano na A4 zaskoczył mnie śnieg i zamiast skupić się na jeździe, to ja robiłam foty
aaaaaaa w weekend kupiliśmy expres ale kawcia pychotka mniami
Jaką polecacie kawę w ziarnach do expresów? Co prawda 1kg wysępiłam do zakupów, ale muszę coś nabyć
korinka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 07:31   #3278
amyz
Chanel Lady

dzień doberson poniedzialek zapowiada się słonecznie a czlowiek musi tyrać za dwóch bo kolega na tacierzyński się urwał nie wiem od czego zacząć - od swojej czy jego roboty wiec na razie nie robię nic

Cytat:
Napisane przez be_zludna Pokaż wiadomość
Wysłane cv, żeby zostać gwiazda jutjuba, helou

Cytat:
Napisane przez AnoIi Pokaż wiadomość
W rurach to nie żadna ręka, tylko smoki rurowe siedzą Czasem pomrukują przecież
mega!!

Cytat:
Napisane przez cansada Pokaż wiadomość
To ja sie moze zawczasu w tej kolejce ustawie po autografy ---pewnie dla pierwszych 100 bedzie z dedykacja

Komus zaklepac miejsce?

nie, Pani nie jest ostatnia, jeszcze taka w plaszcu w krate jest ZA MNA, iiii chyba te Panie ktore stoja w tamtej kolejce byly tu wczesniej miejsce zajac. Tak i ta Pani co wysiada tam przy chodniku z kotem tez byla wczesniej, po kielbase poszla tylko do kolejki postac. W tej kolejce po kawe jeszcze taka mloda dziewczyn stoi, tez TU BYLA wczesniej!!!!

a po kilku dniach...

osz jaki pech, nie wziela Pani swojego numerku....to juz chyba sie z tym nic nie da zrobic
mi zaklep!! bedziemy pierwsze w fanklubie

Cytat:
Napisane przez KZag Pokaż wiadomość

sama szukam ideału mam wrażenie że żaden nic nie robi ostatnio testowałam -417 pod oczy i nawet fajnie nawilżał ale cieni nie niwelował teraz będę testować dermokosmetyki pod oczy i jak coś się nada to dam znać

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość

Śliwowicy i amolu w domu brak, napiłam się więc mojej ulubionej Choyi, w sumie też ze śliwek. Liczy się nie?

No i tak wyszło, że kupiliśmy z TŻem kolejny wyjazd na wakacje

czyli terapia amyzowa podzialała gdzie jedziecie?

---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------

Cytat:
Napisane przez korinka3 Pokaż wiadomość
Nadrobiłam Was po łebkach, ale historyje rano na A4 zaskoczył mnie śnieg i zamiast skupić się na jeździe, to ja robiłam foty
Jaką polecacie kawę w ziarnach do expresów? Co prawda 1kg wysępiłam do zakupów, ale muszę coś nabyć
jaki kupiłaś?
na kawie sie nie znam ale Lavazza mi smaczy
amyz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 07:37   #3279
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez be_zludna Pokaż wiadomość
Oj tam, po prostu przed belka czasami trzeba konspirowac, bo potem są akcje, że grazki wszystko wykupia, jak takie paletki mac po 32pln, a dla nas ni ma. A pewnie już wystawiają na allegro. Ja w sumie czekam na cztery, ale jedna to prezent (dla mnie, ale nie ode mnie, uff), z pigmentu, bb i cv. Nie jest źle Się nie śmiej, jak pojadę tam na północ do Leny, to nagrywamy pierwszy film. Będziesz chciała autografy potem! Na wołanie trzeba odpowiadać

Ja nie rozumiem lustra w tym UD. No ok, duże i fajnie, ale to trzeba oprzeć o coś, żeby to stało, w leżącym trudno się przeglądać. A cienie z pionowo stojącej palety brać, hm no da się.

też zauważyłam, ze tylko się poda linka do czegoś na forum to w bardzo krótkim czasie to coś znika ze sklepu - czary

Cytat:
Napisane przez KiLaNeCzKa Pokaż wiadomość
A to te smoki rąk nie mają? Jak dobrze... Czuję się spokojniejsza. Teraz to czasem jakaś mała futrzasta łapka czasem się pokaże w tych dziurkach, które są na dole drzwi łazienkowych.

To ja czekam na tylko trzy paczki. Książki, tołpa i pompoms. Chociąz jakby się zastanowić, to tak jakoś mało się wydaje...
ja mam chyba 4 albo 5 w tym jedną dla mamy,ale i tak musze policzyć na mailu

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 07:39   #3280
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
dzień doberson poniedzialek zapowiada się słonecznie a czlowiek musi tyrać za dwóch bo kolega na tacierzyński się urwał nie wiem od czego zacząć - od swojej czy jego roboty wiec na razie nie robię nic

mega!!

mi zaklep!! bedziemy pierwsze w fanklubie

sama szukam ideału mam wrażenie że żaden nic nie robi ostatnio testowałam -417 pod oczy i nawet fajnie nawilżał ale cieni nie niwelował teraz będę testować dermokosmetyki pod oczy i jak coś się nada to dam znać

czyli terapia amyzowa podzialała gdzie jedziecie?

---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------

jaki kupiłaś?
Na Kos w czerwcu
Ale najgorzej, bo wtedy, kiedy w Wawie będzie OWF.
Ale trudno

Mi Lavazza smakuje, ale ta bardziej
https://www.czaskawy.pl/dallmayr-cre...gaAsQEEALw_wcB
Stary 2017-11-27, 07:40   #3281
korinka3
Zakorzenienie

Cytat:

jaki kupiłaś?
no własnie też myślałam o L, ale jej jest tyle rodzajów
a taki siemens:
Stary 2017-11-27, 07:44   #3282
amyz
Chanel Lady

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
też zauważyłam, ze tylko się poda linka do czegoś na forum to w bardzo krótkim czasie to coś znika ze sklepu - czary
teraz to i tak jest nieco lepiej ale z rok temu to się tutaj cuda działy

Cytat:
Na Kos w czerwcu
Ale trudno

super!
Stary 2017-11-27, 07:50   #3283
korinka3
Zakorzenienie

Cytat:
Na Kos w czerwcu
Ale trudno

Mi Lavazza smakuje, ale ta bardziej
https://www.czaskawy.pl/dallmayr-cre...gaAsQEEALw_wcB
oo
za wylot

---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

oo fota się nie wkleiła daliśmy mniej niż na stronie + 1kg kawy + zwrot 300zł na konto
https://www.mediaexpert.pl/ekspresy-...FcmnGwodC44L1A
Stary 2017-11-27, 07:52   #3284
saipan
Zakorzenienie

Cytat:
oo
za wylot

---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

oo fota się nie wkleiła daliśmy mniej niż na stronie + 1kg kawy + zwrot 300zł na konto
Super ekspresik. Ma dotykowy wyświetlacz?

Stary 2017-11-27, 07:58   #3285
korinka3
Zakorzenienie

Cytat:
Super ekspresik. Ma dotykowy wyświetlacz?

tak i robi np. 2 latte i 2 cappucino - bo z 2 dyszy leci mleko - podobno nie w każdym tak jest
kawka boska! nie mogłam się doczekać dzisiejszego poranka, żeby się napić kawki
Stary 2017-11-27, 08:04   #3286
saipan
Zakorzenienie

Cytat:
tak i robi np. 2 latte i 2 cappucino - bo z 2 dyszy leci mleko - podobno nie w każdym tak jest
kawka boska! nie mogłam się doczekać dzisiejszego poranka, żeby się napić kawki
No naprawdę fajny. Mój robi jedna na raz 😀 oby długo służył

Stary 2017-11-27, 08:04   #3287
dzastinaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KiLaNeCzKa Pokaż wiadomość
A weź mi nawet nie mów... Właśnie przeglądałam wątek 'rabatowo-zniżkowy' i dotarło to do mnie. Ale! Ale ja już naprawdę nic nie potrzebuję. Zapasy prawie uzupełnione, ubrań i butów nie potrzebuję. Jak nakupię czegoś zbyt dużo i to potem leży, to się źle z tym faktem czuję. Ergo, nic nie kupuję. Mała dyspensa może będzie z okazji wypasionego brokuła. Jeszcze muszę zrobić rekonesans za szarym płaszczem z bardzo dobrym składem w bardzo niskiej cenie. Względnie potrzebuję taki do połowy uda, z klasycznymi kłamią na codzienne bieganie, bo te, które mam są typowo wyjściowe, długie za kolano. No. I jestem twarda.

EE szkodaż nie pisałaś wcześniej, ten płaszcz w piątek miał -50% i jeszcze wchodziło -20%, w efekcie wyszedł za 240zł a skład uważam całkiem łady https://www.zalando.pl/mintandberry-...1pa14-c11.html
Stary 2017-11-27, 08:06   #3288
korinka3
Zakorzenienie

Cytat:
No naprawdę fajny. Mój robi jedna na raz 😀 oby długo służył

wykupiliśmy 3 letnią gwarancję, więc mam nadzieje że da radę
Stary 2017-11-27, 08:12   #3289
ranka
Kici kici miau miau

Cytat:
dobra jest Illy ale droga, uwazam ze Starbucks ma tez dobre kawy w ziarnach
Lavazza srednio, warto poszukac w sklepach on line ajest fajne forum Caffe prego, masa informacji tam jest, na temat kawy tez
jaki kupilas ekspres? - a juz widze, ja zawsze bede fanka Jury, teraz dokupilam chlodziarke do mleka

Instagram mój

Edytowane przez ranka
Czas edycji: 2017-11-27 o 08:14
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 08:12   #3290
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Lubię Lavazzę, najbardziej Crema e Aroma i Tchibo Caffe Crema. Smakowała mi też Movenpick, ale nie pamiętam wariantu.

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 08:15   #3291
KiLaNeCzKa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzastinaaaaa Pokaż wiadomość
EE szkodaż nie pisałaś wcześniej, ten płaszcz w piątek miał -50% i jeszcze wchodziło -20%, w efekcie wyszedł za 240zł a skład uważam całkiem łady https://www.zalando.pl/mintandberry-...1pa14-c11.html
Inny chcę na szczęście, ale dziękuję

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post50288312
KiLaNeCzKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 08:17   #3292
iza89
Zakorzenienie

Cytat:

Noo śnieg jak zwykle zaskoczył drogowców ale później ma być pogodnie - ponoć

Dziewczyny, przypomnijcie jak wygląda zwrot w S., bo robię to bardzo rzaaadko? Czy robią to bez problemu i mogę oddać w każdym salonie? Zwrot gotówką czy na kartę podarunkową?
iza89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 08:17   #3293
ranka
Kici kici miau miau

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Lubię Lavazzę, najbardziej Crema e Aroma i Tchibo Caffe Crema. Smakowała mi też Movenpick, ale nie pamiętam wariantu.

a kopi luwak pilas?

Instagram mój
Stary 2017-11-27, 08:18   #3294
amyz
Chanel Lady

Cytat:
oo
za wylot

wygląda zacnie!
Stary 2017-11-27, 08:18   #3295
ranka
Kici kici miau miau

Cytat:
Napisane przez iza89 Pokaż wiadomość

Noo śnieg jak zwykle zaskoczył drogowców ale później ma być pogodnie - ponoć

Dziewczyny, przypomnijcie jak wygląda zwrot w S., bo robię to bardzo rzaaadko? Czy robią to bez problemu i mogę oddać w każdym salonie? Zwrot gotówką czy na kartę podarunkową?
ja zwracalam raz , ze sklepu on line to mialam na konto w sensie karte z ktorej placilam

jak czytam wasze perypetie to przypominam sobie swoja historie ale nie skonczyla sie szczesliwie bo zlamalam wtedy jedynke stałą - ktora dzisiaj jest implantem mialam 5 lat , jechalam rowerem na cmentarzu z gorki, w pewnym momencie puscilam pedaly i walnelam twarza do przodu..

Instagram mój

Edytowane przez ranka
Czas edycji: 2017-11-27 o 08:20
Stary 2017-11-27, 08:20   #3296
korinka3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
dobra jest Illy ale droga, uwazam ze Starbucks ma tez dobre kawy w ziarnach
Lavazza srednio, warto poszukac w sklepach on line ajest fajne forum Caffe prego, masa informacji tam jest, na temat kawy tez
jaki kupilas ekspres? - a juz widze, ja zawsze bede fanka Jury, teraz dokupilam chlodziarke do mleka
to był spontan
Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość

Stary 2017-11-27, 08:20   #3297
amyz
Chanel Lady

Cytat:
Napisane przez iza89 Pokaż wiadomość

to co kupiłas w internecie możesz oddać i dostac gotówkę albo kartę podarunkową. Jak zwracasz zakupy ze stacjonarnego to zwrot tylko na kartę podarunkową Z internetowego nigdy nie oddawałam to nie wiem jak to wygląda, ale zwracałam parę razy rzeczy zakupione w stacjo i nie było żadnych problemów

Cytat:
Napisane przez dzastinaaaaa Pokaż wiadomość
lo matko czego tej modelce ubrali takie buty nie nadążam za trendami ja do tego widzę jedynie coś na obcasie - albo szpile albo botki na wysokim obcasie
Stary 2017-11-27, 08:21   #3298
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
a kopi luwak pilas?
Nie daliby mi kredytu .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 08:21   #3299
amyz
Chanel Lady

Cytat:
a kopi luwak pilas?
to ta z lisa? czy innej fretki?

Cytat:
ja zwracalam raz , ze sklepu on line to mialam na konto w sensie karte z ktorej placilam

jak czytam wasze perypetie to przypominam sobie swoja historie ale nie skonczyla sie szczesliwie bo zlamalam wtedy jedynke stałą - ktora dzisiaj jest implantem mialam 5 lat , jechalam rowerem na cmentarzu z gorki, w pewnym momencie puscilam pedaly i walnelam twarza do przodu..
to poszalałaś

Edytowane przez amyz
Czas edycji: 2017-11-27 o 08:23
Stary 2017-11-27, 08:22   #3300
iza89
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
to co kupiłas w internecie możesz oddać i dostac gotówkę albo kartę podarunkową. Jak zwracasz zakupy ze stacjonarnego to zwrot tylko na kartę podarunkową Z internetowego nigdy nie oddawałam to nie wiem jak to wygląda, ale zwracałam parę razy rzeczy zakupione w stacjo i nie było żadnych problemów

lo matko czego tej modelce ubrali takie buty nie nadążam za trendami ja do tego widzę jedynie coś na obcasie - albo szpile albo botki na wysokim obcasie
Chodziło o zwrot ze stacjonarnego. Dziękuję
iza89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości