![]() |
#661 |
Raczkowanie
|
Dot.: .:: Zelixa::.
powiem szczerze, że ja początku tez czekała na jakies efekty ale jakoś na wage nie wchodziłam , i jak weszłam na wage gdy zobaczyłam że luźniejsze ubrania sie robią to z zaskoczeniem stwierdziłam 5 kg mniej po 4 dniach , teraz 7 kg mniej i dopiero zważe się w czwartek chociaż dzisiaj juz mnie namawiali, żebym się zwazyła
![]() ![]() chciałabym,żeby z cycków mi ubyło..zobaczymy, moze sie uda ![]() buZiaki ![]()
#662 |
Raczkowanie
|
Sylwialomza....ja Dopiero 2 Dzien Na Zeli....i Dobrze Ze Nie Mam Jeszcze Wagi......bo Bym Wariowała Jak Ty......a Tak To Nie Mam I Nie Wchodze I Sie Niepotrzebnie Nie Wkur,,,,,ale Musze Kupic Bo Mam Nadzieje Ze Niedługo Sie Przyda....pomarzyc Mozna......trzymaj Sie.....bedzie Dobrze!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Raczkowanie
|
hehe znam to z własnego doświadczenia. ehhehe dzień w dzień na wadze rano i wieczorem. ale to w ramach kontroli by te kg nie wracały jeśli waga drgnie do przodu to bedę wiedzieć co źle na mnie działa. ogólnie to jestem ciągle głodna na tej zeli 15 ale jak co do czego to nie mam chęci jeść. leniwiec się włączył u mnie. ale znerwicowana jestem strasznie szybko się irytuje :/ dziwne bo bardzo uśmiechnięta jestem ale co do czego w sekunde sie wkurzam:/ nio ale coż jakoś wytrzymam do 14 sierpnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Wtajemniczenie
|
witam, a ja jestem dalej bez wagi i ważę sie jak wpadnę do kogos do łazienki.Q.... musze wymienic baterię. Ale musze sie pochwalić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie dziewczyny walczące w tymi kilogramami.
![]() Bardzo dawno mnie tu nie było i widzę same nowe dziewczyny. Już od dłuższego czasu nie biorę zeli. Brałam ją miesiąc systematycznie i pół drugiego ale z przerwami (jedna tabletka co drugi albo trzeci dzień) czyli po to aby po odstawieniu nie było efektu powrotu apetytu i tych niecnych kilogramów. Czuję się świetnie choć powiem szczerze było mi ciężko z tego względu, że jestem niskociśnieniowcem (60/90 itp) zela powodowała u mnie że moje ciśnienie było nieco wyższe i czułam się świetnie (nie bolała mnie głowa z powodu niskiego ciśnienia, miałam w sobie więcej energii itp) Teraz jest wszystko ok. Z wagi początkowej 75 kg schudłam do 61. Jestem bardzo zadowolona. Wiem że to nie koniec odchudzania bo muszę ważyć 55 kg, ale ten cel jest bliżej niż dalej. Bez zeli trudnij jest chudnąć. MAM TYLE SIłY W SOBIE żE SE PORADZę Wiem o tym. Od marca jestem na diecie plaż południowych. Od tamtej pory nie miałam w ustach żadnego pieczywa, makaronów, ziemniaków, żadnych produktów mącznych, nie piję nic innego poza wodą mineralną (żadnych kaw, herbat, koli). Poza tym jem wszystko mięso w małych ilościach, dużo ryb morskich, jaja, nabiał, sery i bardzo dużo warzyw i owoców. Jedno czego nie mogę sobie odmówić to są lody. Trzymam za was kciuki i życzę wspaniałych wyników. Uważajcie z zelą bo to naprawdę trucizna dla naszych organizmów. Starajcie się aby nie brać jej za długo bo ona się kiedyś odbije na naszym życiu. Lepiej wolniej a zdrowiej. Zola pomogłam mi zacząć walkę ale skończę ją własnymi siłami czyli ogromną motywacją, zdrową dietą i wysiłkiem fizycznym. ![]() Ps. Mieszczę się w stare ciuchy. A w sklepie kupuję rozmiar 36 Czy to nie jest cudowne ![]()
#666 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Moja waga doszła do 80 kg, ale przed wzięciem zeli było 75 kg , teraz jest 68 kg i ma dojść do 60 kg. Teraz nie wiem,może jest mniej na wadze,bo nie wchodze na nią, ale zobacze w czwartek ![]() Jolu gratulację! Oby tak dalej a będą cie komplementować co chwile ![]() ![]() ![]() Ja się zastanawiam czy wezmę drugie opakowanie zeli jak te mi się skończy, jeszcze mam duzo czasu do zastanowienia bo niedawno zaczęłam . zreszta zobacze jak będzie z waga pod koniec opakowania ![]() Dobrze, że jestescie ![]() ![]() miłego dnia! ![]() ![]() ![]()
#667 |
Raczkowanie
|
czesc kochane.....pocieszycielk i.....biore 3 dzien15,,,,wczoraj miałam cisnienie mniejsze niz zwykle,,,ale obawiam sie ze moze ten cisnieniomierz do dupy....ale nowy????Jutro kupie sobie wage,,,,,,niepowiem zeby mi sie nie chciało jesc,,,ale jem duzo mniej ..przedtem to wpier,,,,,,a wczoraj kromeczke chlebka 3 jaj ka troszke zuPki ,,troszke kapustki,,,,,2 pomidorki z ceb...ale o 21 burczało mi jak cholera.....ale wytrzymałam....a..dzis ,,do tej pory zjadłam 2 kromki chleba 1 jajko 1 pomidor i troche zupki....powiedzcie mi czy to co jem to dużo czy nie....według waszej dietki????Joluś .....Fotki suoer,,,,jak sie moze spotkamy w lipcu to całkiem cie nie poznam...powiedzcie mi jeszcze czy pijecie wode gazowaną!!!Ja zmuszam sie do nieg,,,ale mi ta cholera nie smakuje....Sory ze sie tak rozpis,,,Buziaczki....DZi ewczyny,,,,moje kochane....BEZ WAS BY BYłO ZLE....!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() wszystko w swoim czasie mnie tez denerwuje ze kilogramow zrzucic nie mozna w tydzien ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Raczkowanie
|
![]()
witam chce do was dołączyc mam dopiero 20 lat i waże 90 kilo to straszne!!! musze shudnąc do wrzesnia 20 kilo? czy to realne? jak myslicie? uda mi sie? niedawno dowiedziałam sie o zelixie chce ją zastosowac ale niewiem ile ona kosztuje czy lepiej dlamnie 10 czy 15?
|
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Raczkowanie
|
![]()
a i jeszcze jedno czy moge gdzies dostac zelixe bez recepty? czy tylko lekarz mnie ratuje? boje sie ze mi nie przepisze
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Przyczajenie
|
jobu33
poszla wiadomosc na PW prosze odpowiedz pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Raczkowanie
|
Cześć Wam
![]() lola2013 dokładnie tak jak ci pisze Jola, nikt Ci nie zagwarantuje efektów, bo to jest uzależnione tylko i wyłącznie od Ciebie. Bo oczywiście jeśli wezmiesz zeli i bedziesz jadla tak jak jesz i nic sie nie ruszała to z tego nici i nie ma sensu wydawać pieniędzy. Skoro ważysz 90 kg to najlepiej iść do lekarza ,pogadasz z nim szczerze że chcesz zrzucić troszkę ciałka,a zresztą on sam powinien ci to przepisać , gdy tylko obliczy twoj wskaźnik BMI. Ja np schudłam w pierwsze 4 dni 5 kg , potem 2. Kazdy organizm jest inny i ciężko powiedzieć jak one na Ciebie zadziałają ![]() Jobu tylko mi sie nie załamuj , może wiesz masz jakis tam "postój" ![]() ![]() ide się zrelaksować na zakupach ![]() ![]() ![]() miłego dnia dziewczynki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#676 |
Raczkowanie
|
weszlam dzisiaj na wage
![]() waga nie spadla ![]() zalamac sie idzie ![]() czy mozliwe ze po cichcach widze ze schudlam a na wadze teraz nie bardzo? dlaczego tak moze byc? |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Przyczajenie
|
U mnie nadal ta cholera stoi w miejscu.Chyba ją wypieprzę.8 dzień na zeli i nadal marne 2 kg.Załamka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#679 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ja też tak czasami mam że waga nie drgnie a centymetry maleją ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Raczkowanie
|
No dziewczyny z lepszym nastawieniem bedzie lepiej, zobaczycie
![]() ![]() sylwialomza wyrzuć wagę ![]() malanka powoli aż do skutku ,nie jest powiedziane że schudnie się 20 kg w tydzień ![]() fibak36 i ty się nie załamuj ![]() ![]() pozdrawiam i życze miłego dnia ![]() aha moja mama idzie jutro z wynikami do lekarza i poprosi go ,żeby jej przepisał zelixę i jeszcze raz spróbuje, na miesiąc , moze tym razem się jej uda ![]() Buziaki ![]()
#681 |
Przyczajenie
|
![]()
WITAM ZACZELAM BRAC ZELIXE 15MG 16 KWIETNIA TEGO ROKU
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
....ale ci dobrze Mirko ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#684 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Przyczajenie
|
Mariolka łączę się z tobą w bólu,ja nie przybieram na wadzę,ale też narazie i nic nie schodzi.Narazie nie tracę jeszcze nadziejii,ale euforia jakoś opadła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#688 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Raczkowanie
|
...ty Kochana Jol€s...to potrafisz człowieka przed snem podbudować...zjadłam kaw..karczusia ale był słony jak cholera........noi joluś dzis to j€ż mam ....zaparcia........a nie zaparcie do odchudzania!!!!tez cie kochamy.....aaa...jak tam koty???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.