Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3 - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-17, 17:44   #3181
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
No i nie zdałam wczorajszego examinu Czyli automatycznie będę musiała bronić się we wrześniu...
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 17:48   #3182
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Najważniejsze, że mam ćwiczenia pozaliczane, i pracę napisaną, oprócz kosmetycznych poprawek jestem done. I nie mam zamiaru się przejmować, I did my best

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 17:59   #3183
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja właśnie odkryłam idiotyczny błąd, który zaważył na zdaniu mojego egzaminu. I nie był to błąd wynikający z tego, że brakło wiedzy, tylko z tego, że nie umiem liczyć. I z przykrością stwierdzam, że za taką głupotę należy mi sie ta ndst.

Nie mogę uwierzyć w to, że zawaliłam ten egzamin w taki idiotyczny sposób.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-06-17, 18:06   #3184
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ja sobie właśnie zamówiłam w Avonie zestaw arbuzowy do stóp za 16.70: scrub, balsam chłodzący i spray odświeżający W katalogu ładnie ta seria pachnie arbuzowo, więc mam nadzieję, że się nie zawiodę a poza tym kosmetyki Foot Works lubię
Hosenka mówiła, że bardzo ładnie pachnie arbuzem, też się czaję na ten zestaw.
Cytat:
No i nie zdałam wczorajszego examinu Czyli automatycznie będę musiała bronić się we wrześniu...
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja właśnie odkryłam idiotyczny błąd, który zaważył na zdaniu mojego egzaminu. I nie był to błąd wynikający z tego, że brakło wiedzy, tylko z tego, że nie umiem liczyć. I z przykrością stwierdzam, że za taką głupotę należy mi sie ta ndst.

Moje biedcatwa

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 18:09   #3185
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:

A może da się coś zrobić ? Skoro to był błąd matematyczny, a nie wynikajacy z niedouczenia ?
Ice, tylko staraj się nie frustrować, frustracja jest straszna i źle wpływa na człowieka. Na mnie wpływa straszliwie, dlatego staram się jej nie dopuszczać.

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 18:14   #3186
iceflower
Przyjaciółka KWC

No właśnie on był matematyczny, ale ważny dla odpowiedzi, bo trzeba było nadzwyczajnie obostrzyć karę, a mi się źle policzyło, chociaż zasady znałam. Ale nie będę przekonywać przecież całej katedry, że jestem idiotka, która nie umie liczyć, bo już widzę jakby mnie potraktowali.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-06-17, 18:26   #3187
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Pamiętam właśnie, że Hosenka zachwalała tą serię
Ja zamówiłam dziś czyli za tydzień koło środy powinnam już mieć ten zestaw. Za tą cenę się opłaca
Muszę jeszcze zużyć resztkę scrubu jeżynowego z zeszłej serii na zimę.

madziarra, ice Będzie dobrze dziewczyny

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-17, 18:29   #3188
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
madziarra, ice Będzie dobrze dziewczyny
dokładnie
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 19:50   #3189
Hosenka*
Zakorzenienie

Ice, madziarra - dacie radę

Estella, Isa - zachwalałam tylko zapach no i scrub. Krem jest za lekki, czuć alkohol i to zapewe on daje to uczucie chłodu. Na szczęście ulatnia się szybko. Dla suchych stóp nie bedzie dobry - chyba że do posmarowania stóp rano.

Spraye w takich buteleczcah mają to do siebie, że psikacz się psuje Zawartość leci spod nakrętki a nie z otworka ...

Byłąm z tatą na zakupach Jestem bogatsza o krem do depilacji Tanita, żel po depilacji Tanita i krem do stóp z lnem Evy Natury, bo obecny krem mnie już zaczyna irytować (jakby nie było - z świetnej ogólnie serii Botanics z Bootsa)

Miałam jeszcze wczoraj napisać, ale zapomniałam

Isa - u mnie to nie "stara miłość" - nigdy nei mieliśmy się ku sobie, tzn lubilismy się, ale nic więcej.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 20:28   #3190
zizou
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

zdarza sie. ja keidys nie zdalam dwoch egzaminow wlasnie daltego, ze jestem matematyczny bencfal

alez jestem zmeczona od rana praca, potem obiad z przyjaciolkami, potem szybkie zakupy i chlanie piwska.
przywlokalm do domu siatke ciuchow torebke, serum aqualia i dwa olejki monoi de tahiti alez one pachna nie wiem, czy dobre kupilam, bo te co mam sa do opalania z faktorem spf2 no ale innych nie bylo. na etykietce pisze co prawda, ze przedluzaja opalenizne. i nie sa w szkalnych buteleczkach tylko w plastikowych z psiakczem i zalozylam sobie karte YR
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 21:00   #3191
gayenka
Zakorzenienie

Madziarra uszka w gore!

Ja wlasnie bylam w superm pharm i przynioslam :2 zestawy avene (skora odwodniona i wrazliwa),zestaw grejpfrutowy z joanny ,tusz hypnose i mgielke z promocji.Alez ja lunie robic zakupy z Tz tem.

Hosenko dzieki za informacje o serii arbuzowej .Chcialam jej a teraz chyba nie chce..Borze dzialasz na moj odwyk (taaa odwyk...,dobre sobie).
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-17, 22:03   #3192
iceflower
Przyjaciółka KWC

Tak sobie myślę, że może się jednak skuszę na tusz Hypnose na zapas, no ale w sumie mam odwyk. Myślicie, że powinnam? Hypnose Onyx mi średnio odpowiada, ale może klasyk lepszy? I tak dopiero po wakacjach bym go pewnie używała bo w kolejce czeka nieotwierany HI.

Mam głód kupowania, zwłaszcza nasilił mi sie po wczorajszym i dzisiejszym dniu, a pielęgnacja jednak nie daje takiego zaspokojenia (co nie zmienia faktu, że pragnę mieć jeszcze ze 2 balsamy i jeszcze jakiś żel pod prysznic).
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-06-17, 22:19   #3193
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Tak sobie myślę, że może się jednak skuszę na tusz Hypnose na zapas, no ale w sumie mam odwyk. Myślicie, że powinnam? Hypnose Onyx mi średnio odpowiada, ale może klasyk lepszy? I tak dopiero po wakacjach bym go pewnie używała bo w kolejce czeka nieotwierany HI.
ja hypnose nie znosze - jest za mokry, skleja rzesy, lubi z nich splywac. nie uzywalam niestety HO wiec porownania nie mam, ale klasyka nawet kijkiem nie tkne
Stary 2008-06-17, 22:53   #3194
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej, jakies fatum- najpierw faceci teraz egzaminy na tym wątku

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Dla mnie pachnie Orbitem arbuzowym, pewnie kiedyś kupię chociaz peeling

A jutro odbieram moje mega zamówienie w Oriflame i udam się na poszukiwanie oliwkowego cienia- idealny kolorek ma APC 12 ale akurat on jeden najgorzej się rozciera z kolorków co mam tej firmy

Przetrzebiłam szafki z kosmetykami porządnie i wystawiłam 3 aukcje na all- zbierałam się do tego od marca
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 23:06   #3195
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olaola Pokaż wiadomość
Aaa, zapomniałam, że tu filozof jest na sali A co powiesz na "błąd w rozumowaniu"?
Aga, co to za rzecz na Twoim avatarze? Od miesięcy się zastanawiam
Tak czy siak składa się literki w słowa, a słowa w zdania, wykonuje się więc czynność zwaną czytaniem
W avatarze to Całuśnik z reklamy-filmiku coca-coli http://www.happinessfactory.pl/

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Agus jak zdawalam na czeski to dostalam sie na filozofie rowniez i mialam dylemat Hmm..pare osob z UW przenioslo sie do nas na mgr..u was jest inny prigram i nie wiem czy mi sie wydawa ale u was chyba nie ma drugiego jezyka ( u nas na mgr bede miala trzeci..marzy mi sie chorwacki).Moje rozmowy wygladaja podobnie..dlatego zawsze odpowiadam ze studiuje bohemistyke i ludzie potem nie wiedza co to jak moi znajomi z kola naukowego pojechali na konferencje to dostali rachunek dla kola "biochemistow" w razie czego zapraszam do nas na us tylko..bohemisci nie sa normalni ostrzegam aaa i gdybys sie dostala i potrzebowala jakis materialow,ksiazek etc daj znac mam tego troche
A czeski jest takim cuuudnym jezykiem...robie sobie indeks slow ulubionych i jak narazie sa to:bublinky (bąbelki),Utulek ( schronienie ,schronisko),żiżala (dżdżownica),letuszka ( stewardesa)a lista rosnie z dnia na dzien (darujcie brak czeskich znakow tz ich nie ma) Ale i tak najlepsze sa rajstopy po macedonsku Hulakopki
Dobre jeśli się dostanę, to na pewno będę Cię dręczyć, dziękuję

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość

Agnieska 14,99 to zwykła przezroczysta plastikowa kosmetyczka z czarnymi brzegami i namalowanym w rogu ludzikiem i samolotem. Określili to jako podróżny zestaw pojemników na kosmetyki
Super, bo zarówno w Sephorze jak i H&Mie zdzierają na tych podróżnych opakowaniach dzięki

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
A jutro odbieram moje mega zamówienie w Oriflame i udam się na poszukiwanie oliwkowego cienia- idealny kolorek ma APC 12 ale akurat on jeden najgorzej się rozciera z kolorków co mam tej firmy
Sprawdź nowe podwójne "bąbelki" Nouby, może Ci się spodobają
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-17, 23:16   #3196
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Sprawdź nowe podwójne "bąbelki" Nouby, może Ci się spodobają
wypieków w kategorii cieni unikam, ale obmacam. Szkoda, że Deborah z tych potrójnych (nie wypiekanych) paskowanych nie ma takiego kolorku Przypomniało mi się jeszcze, że w poczwórnej zielonej paletce Pupy (na która od dawna mam ochotę ) mogła być oliwka, jutro sprawdzę sobie jak nie zapomnę

Znowu obskubałam sobie paskudnie paznokcie u stóp, ja się chyba nigdy z tego nie wyleczę
Stary 2008-06-17, 23:24   #3197
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
wypieków w kategorii cieni unikam, ale obmacam. Szkoda, że Deborah z tych potrójnych (nie wypiekanych) paskowanych nie ma takiego kolorku Przypomniało mi się jeszcze, że w poczwórnej zielonej paletce Pupy (na która od dawna mam ochotę ) mogła być oliwka, jutro sprawdzę sobie jak nie zapomnę
Nu, pamiętam że unikasz ale dziś testowałam na ręce i wydawały mi sie bardzo fajne, miekkie, łatwo się rozcierało
Z tych nowych Deborah, poczwórnych, mam też zielony zestaw - no ale wypiekane

I kupiłam dziś z letniej kolekcji Deborah wykręcaną pomadkę w płynie - rzeczywiście chłodzi szkoda, że tylko zaraz po nałożeniu
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 23:55   #3198
MagJa
Zakorzenienie

Dziewczyny, podczytywałam Was ostatnio, ale jakoś weny na pisanie brakło, a teraz to już spadam się ogarnąć i lulu, bo rano wybywam do Krakowa, a potem stamtąd do Londona Trzymajcie kciuki, żebym za bardzo nie poszalała, bo inaczej z długów do końca życia nie wyjdę
No i Wy też się trzymajcie. Nie szalejcie za bardzo na zakupach , zdawajcie ładnie egzaminy i takie tam no i nie piszcie za dużo
Buziaki
PS Odezwę się pewnie od siostry, bo całe szczęście ma neta
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 06:32   #3199
snowqueen
Zakorzenienie

Dziewczeta, ja podobnie jak MagJa podczytywałam, ale nie miałam siły nic napisać. Wczoraj musiałam zostać w pracy po godznach, od rana byłam na najwyższych obrotach, w dodatku byłam niewyspana, bo w nocy kończyłam pracę zaliczeniową. Na szczęście wszsytkie już oddane, jest mi wszystko jedno, co z nich dostanę, ważne, że to prawie koniec...

Z tego wszystkiego wczoraj po raz pierwszy od chyba miesiąca udało mi się pójść spać przed północą i to w dodatku sporo przed.. Padłam o 21:30, ze zmęczenia i z koszmarnej migreny.

W dodatku UC złapał mojego Chanela

ice, madziarra przykro mi z powodu egzaminow

zizou znowu ciuchów nakupowałaś? Co tym razem? Mnie może dziś uda się wybrać na jakiś mały, relaksujący shopping.
Ja mam ten sam olejek YR - też w psikaczu, mam go już trzeci raz i go uwielbiam

MagJa eee tam, poszalej! Nalezy Ci się
Baw się dobrze
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 06:40   #3200
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie pachnie Orbitem arbuzowym, pewnie kiedyś kupię chociaz peeling
Mama kliknęła cały zestaw na Allegro, akurat peeling mi się skończył, a taki lekki krem będzie dobry do chłodzenia stóp i łydek.
Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, podczytywałam Was ostatnio, ale jakoś weny na pisanie brakło, a teraz to już spadam się ogarnąć i lulu, bo rano wybywam do Krakowa, a potem stamtąd do Londona Trzymajcie kciuki, żebym za bardzo nie poszalała, bo inaczej z długów do końca życia nie wyjdę
No i Wy też się trzymajcie. Nie szalejcie za bardzo na zakupach , zdawajcie ładnie egzaminy i takie tam no i nie piszcie za dużo
Buziaki
Baw się dobrze i nie przywoź żadnych perełek, bo umrę z zazdrości

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 06:54   #3201
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Estella, Isa - zachwalałam tylko zapach no i scrub. Krem jest za lekki, czuć alkohol i to zapewe on daje to uczucie chłodu. Na szczęście ulatnia się szybko. Dla suchych stóp nie bedzie dobry - chyba że do posmarowania stóp rano.
Ja akurat nie mam problemów ze suchymi stopami, więc mam nadzieję, że krem też mi przypasuje
I mi się też niestety spray w jednym Avonowym psikaczu do stóp zepsuł Ale problemy z nim miałam dopiero pod koniec opakowania, jak już zawartości było mało i pompka nie chciała ciągnąć.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Isa - u mnie to nie "stara miłość" - nigdy nei mieliśmy się ku sobie, tzn lubilismy się, ale nic więcej.
A no chyba że tak
-----------------------

Widzę, że prawie wszystkie robicie naloty na SP na te zestawy Avene; gdybym nie miała nadmiaru mazideł do twarzy to też bym kupiła
Póki co trzeba się będzie rozejrzeć za jakimś balsamem nowym(BTW. Są w SP masła Joanny albo te musy Kolastyny? Z Joaśki widuję pellingi i te olejki pod prysznic i teraz tą promocję z żelami do higieny intymnej a masełek nie widziałam jeszcze ).

Aha, użyłam wczoraj tej maseczki nawilżającej Under 20 - fajnie pachnie, przyjemnie nawilża, ale musiałam ją zmyć po ok 15 minutach, bo jakoś się lepiła na mojej twarzy i nie wchłonęła się całkiem. Dziś zastosuję znów
Stary 2008-06-18, 08:38   #3202
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
zizou znowu ciuchów nakupowałaś? Co tym razem? Mnie może dziś uda się wybrać na jakiś mały, relaksujący shopping.
Ja mam ten sam olejek YR - też w psikaczu, mam go już trzeci raz i go uwielbiam
dorwalam fajny stroja kapielowy w h&m, spodnice, spodenki sufera i sukienke tez w h&mie no i przyszalalam w mango. wzielam przeceniona torebke, koszulki-bokserki [moja milosc ] i kilka bluzko-bluz tez mng. odwyk kosmetyczny rekompensuje sobie zakupami ciuchowymi

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Buziaki
udanego wypoczynku [szopingu? ] po poworcie czekamy na szeroka fotorelacje z zakupow

zapomnialam Wam wczoraj napisac, ze jak kupowalam serum aqualia to za plecami niecierpliwie tuptal TZ. gdy farmaceutka powiedziala cene to mial taka mine '' i nie odzywal sie do mnie do wieczora
Stary 2008-06-18, 08:46   #3203
snowqueen
Zakorzenienie

zizou ja właśnie dziś planuję zajrzeć do mango, ostatnio był straszny tłum i wzięłam tylko sukienkę.

Teraz czytam sobie o Egipcie na różnych formach i robię listę, co jeszcze dokupić

Mój był kiedyś przy tym, jak kupowałam magika HR w Douglasie za 160 zł. Jak usłyszał, o ile pieniędzy proszą mnie przy kasie, to nie mógł uwierzyć i spytał, czy zwariowałam i co to w ogóle jest
Ale tak to jest wyrozumiały... Może dlatego, że sam jest w stanie wydac kupę kasy na buty do koszykówki, włącznie ze sprowadzaniem ich prostu z USA itp.
Stary 2008-06-18, 08:49   #3204
zizou
Zakorzenienie

moj jest wyrozumialy ale tylko jesli chodzi o perfumy. mowi, ze kolorowke moglabym sobie darowac dlatego na zakupy kosmetyczne go nie biore.
Stary 2008-06-18, 09:01   #3205
snowqueen
Zakorzenienie

Co do perfum też jest wyrozumiały, bo sam też lubi kupować
Stary 2008-06-18, 09:15   #3206
isa666
Zakorzenienie

ziz są jakieś fajne przeceny w Mango?
Też jestem na kupnie bluzek-bokserek i szukam torebki(byłam w niedzielę w Reserved, ale mają jakieś niefajne tym razem).
Stary 2008-06-18, 09:20   #3207
snowqueen
Zakorzenienie

isa są fajne przeceny, mnóstwo ciuchów przecenione nawet o 50%.
Stary 2008-06-18, 09:23   #3208
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Nu, pamiętam że unikasz ale dziś testowałam na ręce i wydawały mi sie bardzo fajne, miekkie, łatwo się rozcierało
Z tych nowych Deborah, poczwórnych, mam też zielony zestaw - no ale wypiekane
Moze poprostu nie trafiłam na jakieś fajne i stąd uraz uważam, że są mniej trwałe od zwykłych prasowańców, ale zobaczę sobie dziś a wypieki Deborah jak sie spisują?

Cytat:
Co do perfum też jest wyrozumiały, bo sam też lubi kupować
A mój nie lubi w ogóle wydawać pieniędzy w sklepach, mam nadzieję, że jedynym tego powodem jest ich niedostatek, bo chyba nie dałabym rady żyć ze sknerą
Stary 2008-06-18, 09:30   #3209
gayenka
Zakorzenienie

Dzien dobry

Mialam wczoraj napisac ale mi sie padlo...wiec pisze dzisiaj.

Estellko ogladalam polecane mi przez ciebie cienie i bardzo mi si epodobaja..chyba wszystkie te kolory ktore Tobie przypadly do gustu mi rowniez i mam wrazenie ze swietnie sie bedzie nimi cieniowac..tylko..czemu jeden kosztuje 40 zl

Kupialm cosmo z tuszem (brazowym) i jestem bardzo zadowolona.Mysle ze to bylo swietnie wydane 7.50 a wczoraj dorwalam na przecenia oliwie z filmem Amelia na dvd za 5.50

Dziewczynki mam dwa pytania
-uzywala ktoras z was look out a astora? bo ten tusz ma tak dobre opinie na Kwc ,ze ojej
-Fajne to serum aqualia? ktos uzywal dluzej?jak wrazenia? kusicie strasznie
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 09:31   #3210
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
isa są fajne przeceny, mnóstwo ciuchów przecenione nawet o 50%.
Dziękuję snow To chyba muszę skoczyć obadać sytuację
Nigdy jeszcze w Mango nie byłam, bo mi się wydawało takie zbyt exclusive, ale na Modzie widziałam kilka fajnych ciuchów w wątku zakupowym i mi się spodobały

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości