Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-18, 09:59   #1741
lemoorka
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek, wymuszone zaręczyny cz. IX

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość

Też mam to masło kakaowe. Świetnie nawilża, super się je nakłada, a zapach
masła w sensie do smarowania nie mam, mam mydło pod prysznic, balsam i szampon
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 10:00   #1742
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Poemi a może pamiętasz jakieś hity z Oriflame ? Właśnie mam zamiar zamówić ten tusz co Czarna nocka poleciła i jeszcze coś dorzucę, mają jakiś ponoć niezły korektor pod oczy rozświetlający- jest złoty i różowy -chyba wezmę złoty.
Kosmetyki Oriflame mają lepsze opinie a gorszą dystrybucję więc nie mamy tak często do nich dostępu, nie to co Avon- na każdym kroku
Hmm... Z tego co pamiętam to branie miał krem do ciała Silk i seria Giordami Gold (najbardziej puder w perełkach - każdy kto go miał był zachwycony). Tusz z Giordani dla koleżanek mojej mamy (i koleżanek mamy mojej przyjaciółki) jest ideałem. Nie daje efektu rzęs do nieba, ale całkiem przyzwoite podkreślenie oka na dzień. Co do dystrybucji to faktycznie. Pamiętam jak musiałam latać po koleżankach żeby zdobyć katalog bo koleżenki mam chciały sobie coś zamówić
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 10:02   #1743
lemoorka
Zakorzenienie

Na stronie oriflame.pl mozna zamówic kosmetyki
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 10:06   #1744
asiuk
Zakorzenienie

Jeśli chodzi o polskie kosmetyki, to, tak jak już pisałam, kupiłam sobie wczoraj dwa
Ten krem do twarzy: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24936
I ten balsam brązująco-ujędrniający, wersja dla jasnej karnacji: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24942

Balsam pachnie bardzo słodko, jak delikatna kawa z mlekiem, z dużą ilością cukru

Jakiś czas temu zaopatrzyłam się w masło Ziaji, wyszczuplające: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20749
Nie jestem jednak pewna, czy przypadkiem nie mam na niego uczulenia Może mi przejdzie, czerwiec to nie jest dobry czas dla mojej alergii, więc może to dlatego

Edit: Jeśli chodzi o serię Giordani Gold, to podobno świetny jest podkład adaptacyjny

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 10:20   #1745
Poemi
Zakorzenienie

Dobra dziewczyny, ja się uczę! To poważna sprawa . W przerwach będę sprawdzać co tam u Was
Stary 2008-06-18, 10:21   #1746
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Dobra dziewczyny, ja się uczę! To poważna sprawa . W przerwach będę sprawdzać co tam u Was
ucz się ucz, bo nauka to potęgi klucz
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 10:23   #1747
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Na stronie oriflame.pl mozna zamówic kosmetyki

Właśnie sobie przejrzałam, poczytałam ...jednak na allegro jest za 50% ceny ze strony więc warto tam zajrzeć.

Wczoraj jak zwykle łaziłam przez 3 godziny w poszukiwaniu jakichś super hiper kosmetyków, nic nie kupiłam a miałam w ręku już tony ... Wkurza mnie brak szczegółowych opisów na drogich kosmetykach w Sephorze, wszystkiego trzeba się domyślać, konsultantki gorzej zorientowane w nowościach niż ja- ogólnie porażka....Np. nowa u nas marka Benefit ma tyle kosmetyków, a nikt nie wie do czego służą ? Albo kolejna nowa marka Professional HD- też nikt nie wie o co koman ????
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-18, 10:27   #1748
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
ucz się ucz, bo nauka to potęgi klucz
A jak ktoś będzie miał dużo kluczy to zostanie woźnym
Stary 2008-06-18, 10:30   #1749
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
A jak ktoś będzie miał dużo kluczy to zostanie woźnym
dokładnie tak jak mówisz
Stary 2008-06-18, 10:46   #1750
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie sobie przejrzałam, poczytałam ...jednak na allegro jest za 50% ceny ze strony więc warto tam zajrzeć.

Wczoraj jak zwykle łaziłam przez 3 godziny w poszukiwaniu jakichś super hiper kosmetyków, nic nie kupiłam a miałam w ręku już tony ... Wkurza mnie brak szczegółowych opisów na drogich kosmetykach w Sephorze, wszystkiego trzeba się domyślać, konsultantki gorzej zorientowane w nowościach niż ja- ogólnie porażka....Np. nowa u nas marka Benefit ma tyle kosmetyków, a nikt nie wie do czego służą ? Albo kolejna nowa marka Professional HD- też nikt nie wie o co koman ????
O tak, też to zauważyłam, że obsługa w tych sklepach na niczym się właściwie nie zna... Co więcej, często mi się zdarzyło, że panie z uporem maniaka wciskały mi jakieś pseudo-modne kosmetyki, które są strasznie 'trendy', albo 'glamour', bo każdy teraz powinien mieć różową szminkę z brokatem itp
Normalnie, jak w kiepskim salonie fryzjerskim, gdzie wszystkie fryzjerki tną na jedną modłę, tylko w swoim guście

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 10:53   #1751
hania811
Zakorzenienie

Heloo.

Etko Ty mnie nie denerwuj...więcej optymizmu proszę.

Madzia pisala ze nie odezwie się dziś bo nie ma netu w Olsztynie czy jakoś tak. Na wiadomosci od niej w kazdym razie musimy poczekać.
Strasznie mało postow naskrobalyśmy..szok normalnie.

Myslalam ze uduszę męza w nocy. Miał spotkanie z kumplem który przyjechal na urlop z Londynu i oczywiście przy meczyku pękła buteleczka ginu.
Wrocilismy do domu ok 2 , mąz padl od razu do łozka i dal taki koncert chrapaniowy ze szok.

Przeniosłam sie do drugiego pokoju zamknęłam drzwi a i tak słyszałam ten warkot.

W przeprosinach za totalny brak reakcji z jego strony na moje szarpania i za nieprzespaną noc gotuje dziś obiad i robi pranie
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 10:55   #1752
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
O tak, też to zauważyłam, że obsługa w tych sklepach na niczym się właściwie nie zna... Co więcej, często mi się zdarzyło, że panie z uporem maniaka wciskały mi jakieś pseudo-modne kosmetyki, które są strasznie 'trendy', albo 'glamour', bo każdy teraz powinien mieć różową szminkę z brokatem itp
Normalnie, jak w kiepskim salonie fryzjerskim, gdzie wszystkie fryzjerki tną na jedną modłę, tylko w swoim guście

No racja, kiedyś miałam lepszą opinię na ich temat, w sensie wyszkolenia personelu, ale zawsze jak sie zaczyna drążyć temat to okazuje się, że za wiele to nie wiedzą
Pewnie płacą im grosze więc jakość adekwatna do płacy

Hej Haniu to niezły balet mieliście Widzisz jak szybko poznałaś jakie ma plusy dwupokojowe mieszkanko
Stary 2008-06-18, 11:01   #1753
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Heloo.

Myslalam ze uduszę męza w nocy. Miał spotkanie z kumplem który przyjechal na urlop z Londynu i oczywiście przy meczyku pękła buteleczka ginu.
Wrocilismy do domu ok 2 , mąz padl od razu do łozka i dal taki koncert chrapaniowy ze szok.

Przeniosłam sie do drugiego pokoju zamknęłam drzwi a i tak słyszałam ten warkot.

W przeprosinach za totalny brak reakcji z jego strony na moje szarpania i za nieprzespaną noc gotuje dziś obiad i robi pranie
skąd ja znam takie akcje

Cytat:
Hej Haniu to niezły balet mieliście Widzisz jak szybko poznałaś jakie ma plusy dwupokojowe mieszkanko
no właśnie, dobrze, że miałaś się gdzie przenieść, my mieszkamy w kawalerce, więc jedyne co zostaje to materac w kuchni (dwa razy się zdarzyło, bo też nie mogłam spać przed ciężkim dniem w pracy, bo tż sobie popił z kumplami, ale to on spał w kuchni)
Stary 2008-06-18, 11:05   #1754
czarna.noc
Wtajemniczenie

Cytat:
szkoda, że nie mogę go zobaczyć, popróbować. Nie zamawiam kosmetyków katalogowych właśnie z tego powodu.
Ja zamawialam z allegro, fakt, nie widzialam wczesniej tego tuszu ale za 18zl (z przesylka!) to nie szkoda zaryzykowac. W katalogu duzo drozej, 24zl.
Wlasnie musze kupic nastepne opakowanie

edit: teraz jest za 16.99 plus przesylka, cooooz
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 11:07   #1755
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
No racja, kiedyś miałam lepszą opinię na ich temat, w sensie wyszkolenia personelu, ale zawsze jak sie zaczyna drążyć temat to okazuje się, że za wiele to nie wiedzą
Pewnie płacą im grosze więc jakość adekwatna do płacy

No fakt, kokosów tam pewnie nie zbijają... ale powiem szczerze, że średnio mnie to obchodzi. Idę do sklepu, to chcę zostać profesjonalnie obsłużona, skoro mam zostawić tam moje pieniądze.
Byłam raz na imprezie sportowej dla kobiet, gdzie jednym ze sponsorów była właśnie Sephora, a jedną z atrakcji były makijaże dla wszystkich uczestniczek.
Makijaż był wykonywany przez profesjonalną wizażystkę po szkole (specjalnie ją pytałam o to), aja po wszystkim wyglądałam nie dość, że jak w masce, bo miałam puder tylko na twarzy (na szyję czy podbródek pani chyba było żal), to jeszcze jakbym miała podbite oczy. Wysmarowała mi powieki fioletowym cieniem dookoła. Niby fioletowy cień ok, do zielonych oczu...ale nie w takich ilościach

Hania

Stary 2008-06-18, 11:08   #1756
Ines1985
Zakorzenienie

Ja ostatnio kupilam tusz Glam Eyes Rimmela i jestem z niego zadowolona. Teatralnego efektu nie daje, ale ja na dzień raczej takiego nie potrzebuje.
Jednak jesli chodzi o tusze do rzęs to raczej sie do nich nie przywiązuję, więc może kiedyś wypróbuje ten Oriflame .

Cieplutko dzisiaj myślalam ze bedzie gorzej.

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 11:12   #1757
czarna.noc
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ines1985 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio kupilam tusz Glam Eyes Rimmela i jestem z niego zadowolona. Teatralnego efektu nie daje, ale ja na dzień raczej takiego nie potrzebuje.
Jednak jesli chodzi o tusze do rzęs to raczej sie do nich nie przywiązuję, więc może kiedyś wypróbuje ten Oriflame .

Cieplutko dzisiaj myślalam ze bedzie gorzej.
Wlasnie teraz mam ten tusz, ale dla mnie jest bardzo sredni. Mam nadzieje ze zaraz sie skonczy
Stary 2008-06-18, 11:25   #1758
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość
Ja zamawialam z allegro, fakt, nie widzialam wczesniej tego tuszu ale za 18zl (z przesylka!) to nie szkoda zaryzykowac. W katalogu duzo drozej, 24zl.
Wlasnie musze kupic nastepne opakowanie

edit: teraz jest za 16.99 plus przesylka, cooooz

Czarna nocko a spójrz na ten, czy to o ten model chodzi ? jakos tanio ?

http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=384418372

Cytat:
No fakt, kokosów tam pewnie nie zbijają... ale powiem szczerze, że średnio mnie to obchodzi. Idę do sklepu, to chcę zostać profesjonalnie obsłużona, skoro mam zostawić tam moje pieniądze.
Byłam raz na imprezie sportowej dla kobiet, gdzie jednym ze sponsorów była właśnie Sephora, a jedną z atrakcji były makijaże dla wszystkich uczestniczek.
Makijaż był wykonywany przez profesjonalną wizażystkę po szkole (specjalnie ją pytałam o to), aja po wszystkim wyglądałam nie dość, że jak w masce, bo miałam puder tylko na twarzy (na szyję czy podbródek pani chyba było żal), to jeszcze jakbym miała podbite oczy. Wysmarowała mi powieki fioletowym cieniem dookoła. Niby fioletowy cień ok, do zielonych oczu...ale nie w takich ilościach
Ja bym się tam nigdy na makijaż nie wybrała, ostatnio byłam w Douglasie i mam porównanie- moim zdaniem obsługa w D. jest na większym poziomie, naprawdę mogłam się z laską dogadać i jak będę się decydować na zakup to tam go dokonam.
Nie zapomnę nigdy sytuacji jak wybierałam takie pędzle do makijażu z kolekcji Sephora i chciałam taki ścięty/pod kątem i przyplątała się laska z S. - i mi mówi, że sobie nie poradzę z makijażem tym pędzlem-bo ona to co innego jest wizażystką - Ja na nią patrzę - a ona ma takie czarne wąsy pod nosem i umalowana pudrem jak mąką, normalnie tylko moja wrodzona kultura powstrzymała mnie aby jej nie puścić jakiegoś tekstu

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-06-18 o 11:45 Powód: post pod postem
Stary 2008-06-18, 11:31   #1759
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
skąd ja znam takie akcje

no właśnie, dobrze, że miałaś się gdzie przenieść, my mieszkamy w kawalerce, więc jedyne co zostaje to materac w kuchni (dwa razy się zdarzyło, bo też nie mogłam spać przed ciężkim dniem w pracy, bo tż sobie popił z kumplami, ale to on spał w kuchni)
Cytat:
Kto mial to miał...ja tam tylko za szofera robiłam.
Kurcze chyba za dobra żoną jestem. Sama meża namowilam na to spotkanie, powiedziałam ze pojadę z nim autem żeby mógł sie napić, nie poganiałam go w tym piciu, jeszcze kumpla zawiozłam do domu, a na koniec poszlam spac do 2 pokoju ...nie no masakra. Muszę trochę się zzołzować
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 11:41   #1760
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym się tam nigdy na makijaż nie wybrała, ostatnio byłam w Douglasie i mam porównanie- moim zdaniem obsługa w D. jest na większym poziomie, naprawdę mogłam się z laską dogadać i jak będę się decydować na zakup to tam go dokonam.
Nie zapomnę nigdy sytuacji jak wybierałam takie pędzle do makijażu z kolekcji Sephora i chciałam taki ścięty/pod kątem i przyplątała się laska z S. - i mi mówi, że sobie nie poradzę z makijażem tym pędzlem-bo ona to co innego jest wizażystką - Ja na nią patrzę - a ona ma takie czarne wąsy pod nosem i umalowana pudrem jak mąką, normalnie tylko moja wrodzona kultura powstrzymała mnie aby jej nie puścić jakiegoś tekstu
Ja się tam na makijaż z własnej woli nie wybrałam, makijaż 'przyszedł' do mnie, więc stwierdziłam, że spróbować można...ale raczej nigdy więcej
Ja też wolę Douglasa i teraz już tylko tam kupuję, poza tym ostatnio zauważyłam bardzo duże różnice w cenach pomiędzy S. a D. np. jak kupowałam Pan Sticka z Max Factora, to był ponad 10 zł droższy w S.

Hania

Stary 2008-06-18, 11:42   #1761
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam to masło kakaowe. Świetnie nawilża, super się je nakłada, a zapach

Ja uwielbiam kosmetyki Ziaji

Wróciłam z rozmowy. Jestem z siebie zadowolona i liczę na pozytywny odzew a piątek. tymczasem właśnie dzwoniła do mnie kolejna firma- we wtorek rozmowa.

PS. nie rozumiem co ktoś kto skończył biologię, zrobił doktorat z biologii molekularnej i wieczorowo skończył psychologię, robi jako wykładowca od psychologii rozwoju muszę teraz wkuwać zagadnienia z genetyki (I prawo Mendla, sirtuiny itd.) zamiast koncentrować się na jakże fascynującej prawdziwej psychologii rozwoju
jutro potrzebuję szczęścia tak dużego jak w lotka(żeby wygrać milion), żeby zdać ten egzamin... cóż cuda czasem się zdarzają

Lecę do nauki Dziewczyny
Stary 2008-06-18, 11:51   #1762
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Kto mial to miał...ja tam tylko za szofera robiłam.
Kurcze chyba za dobra żoną jestem. Sama meża namowilam na to spotkanie, powiedziałam ze pojadę z nim autem żeby mógł sie napić, nie poganiałam go w tym piciu, jeszcze kumpla zawiozłam do domu, a na koniec poszlam spac do 2 pokoju ...nie no masakra. Muszę trochę się zzołzować

Nooo zgadzam się masakra, przegięłaś z dniem dobroci dla męża

U mnie wczoraj podobnie, tzn. wraca z pracy spóźniony i dzwoni z głupkowatym pytaniem- czy nie chciałoby mi się odwieźć go na spotkanie z kolegą a później przywieźć- wszystko pod pretekstem wręczenia zaproszenia kumplowi....
Oczywiście rozbawiło mnie pytanie i odpowiedziałam mu, że ma bardzo ciekawą ofertę dla mnie na wieczór ale nie skorzystam
Nie muszę dodawać, że nigdzie nie pojechał , a w domu miał pogadankę żeby mnie nie mieszał w swoje wręczanie zaproszeń i jak dla mnie to może wręczać w czasie lunchu a nie po pracy, po nocy, przy butelce
Więc Haniu spójrz na rasową zołze i bierz przykład
Stary 2008-06-18, 11:59   #1763
DianaM
Zadomowienie

Cytat:

Ja raz miałam robiony makijaż w Douglasie kosmetykami Diora i robiła go wizażystka, która przyjechała "od Diora" i muszę powiedzieć, że byłam zachwycona. A poza tym pochwaliła mój makijaż, który wtedy miałam, a że ja od niedawna i że jeszcze nie umiem ... to miałam ochotę wyściskać kobitę!

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam kosmetyki Ziaji

Wróciłam z rozmowy. Jestem z siebie zadowolona i liczę na pozytywny odzew a piątek. tymczasem właśnie dzwoniła do mnie kolejna firma- we wtorek rozmowa.

PS. nie rozumiem co ktoś kto skończył biologię, zrobił doktorat z biologii molekularnej i wieczorowo skończył psychologię, robi jako wykładowca od psychologii rozwoju muszę teraz wkuwać zagadnienia z genetyki (I prawo Mendla, sirtuiny itd.) zamiast koncentrować się na jakże fascynującej prawdziwej psychologii rozwoju
jutro potrzebuję szczęścia tak dużego jak w lotka(żeby wygrać milion), żeby zdać ten egzamin... cóż cuda czasem się zdarzają

Lecę do nauki Dziewczyny
Będzie dobrze, trzymamy kciuki
Stary 2008-06-18, 12:06   #1764
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wolę Sephorę. Pojęcie o tym co chcę kupić mam, a tam nikt na siłę nie chce mi doradzać. Wczoraj byłam w Douglasie i to było straszne! Ledwo weszłam to przyleciała panienka żeby nam pomóc. Podziękowałam i zwiałam trochę w prawo i z miejsca przyleciała druga... Szybko zmieniłam lokalizację na perfumy. Powąchałam sobie jedne i zjawiła się trzecia... Przy niej polegliśmy. Ostatkiem sił obroniłam się przed wypsikaniem jakimś nowym pięknym letnim zapachem... Za to dostałam obficie popsikany nim paseczek który zmieszał się z "moim" paseczkiem i już nie wiem jak pachniały perfumy o które mi chodziło . Z tego co zdążyłam zauważyć przy kosmetykach nie ma cen (a może po prostu są dobrze zakamuflowane).
Stary 2008-06-18, 12:10   #1765
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wolę Sephorę. Pojęcie o tym co chcę kupić mam, a tam nikt na siłę nie chce mi doradzać. Wczoraj byłam w Douglasie i to było straszne! Ledwo weszłam to przyleciała panienka żeby nam pomóc. Podziękowałam i zwiałam trochę w prawo i z miejsca przyleciała druga... Szybko zmieniłam lokalizację na perfumy. Powąchałam sobie jedne i zjawiła się trzecia... Przy niej polegliśmy. Ostatkiem sił obroniłam się przed wypsikaniem jakimś nowym pięknym letnim zapachem... Za to dostałam obficie popsikany nim paseczek który zmieszał się z "moim" paseczkiem i już nie wiem jak pachniały perfumy o które mi chodziło . Z tego co zdążyłam zauważyć przy kosmetykach nie ma cen (a może po prostu są dobrze zakamuflowane).

Tu się zgodzę, więc można by rozróżnić dwie sytuacje-
*wiesz co chcesz kupić, albo chcesz sobie powęszyć i nie potrzebujesz pomocy.
*nie wiesz co chcesz kupić- ale chcesz coś extra i potrzebujesz fachowego doradztwa.

Ja ostatnio prezentuję drugą postawę
Stary 2008-06-18, 12:24   #1766
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Tu się zgodzę, więc można by rozróżnić dwie sytuacje-
*wiesz co chcesz kupić, albo chcesz sobie powęszyć i nie potrzebujesz pomocy.
*nie wiesz co chcesz kupić- ale chcesz coś extra i potrzebujesz fachowego doradztwa.

Ja ostatnio prezentuję drugą postawę
Ja zawsze pierwszą. A jakbym miała jakieś niejasności to bym sama zapytała . I tak nie ufam pracownikom sklepów (szczególnie gdy tak nadskakują klientom, wtedy odnoszę wrażenie że są tam tylko po to by coś wcisnąć klientowi chociażby na siłę).

Jak jest z tymi cenami? Są tam? Bałam się wziąć cokolwiek do ręki i wybadać bo to pewnie wywołałoby kolejny "atak"
Stary 2008-06-18, 12:28   #1767
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zawsze pierwszą. A jakbym miała jakieś niejasności to bym sama zapytała . I tak nie ufam pracownikom sklepów (szczególnie gdy tak nadskakują klientom, wtedy odnoszę wrażenie że są tam tylko po to by coś wcisnąć klientowi chociażby na siłę).

Jak jest z tymi cenami? Są tam? Bałam się wziąć cokolwiek do ręki i wybadać bo to pewnie wywołałoby kolejny "atak"
W 'moim' Douglasie są ceny. Albo na produktach, albo na półeczce poniżej kosmetyku. Nigdy nie miałam tam problemu ze znalezieniem ceny...

Hania

Stary 2008-06-18, 12:35   #1768
czarna.noc
Wtajemniczenie

Cytat:

Tak, to ten tusz, on tez chodzi w roznych cenach na allegro, ja kiedys placilam 13zl.
Zobaczcie jakie skrajne opinie -> http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20521

Co do Sephory i Douglasa, to teraz tez wole Douglas, bo panie sie nie narzucaja, ale zapytane daja sie wciagnac w mila pogawedke i duzo wiedza, a przynajmniej wiecej niz w Sephorze.

A mnie dopadl dziwny stan, wiekszosc znajomych TZ juz sie obronila i zaczynam nieco-troszenke zalowac, ze sama sie nie wyrobilam na czerwiec. I jestem taka melancholijna ciut.
Stary 2008-06-18, 12:37   #1769
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
W 'moim' Douglasie są ceny. Albo na produktach, albo na półeczce poniżej kosmetyku. Nigdy nie miałam tam problemu ze znalezieniem ceny...
Ja widziałam tylko na półeczkach, ale to wyglądało tak, że na jednej tej jakby szafce była tylko jedna cena (kosmetyków było oczywiście więcej). Jak będę mniej zestresowana to pójdę zobaczyć jak to jest z tymi cenami
Stary 2008-06-18, 12:38   #1770
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość
Tak, to ten tusz, on tez chodzi w roznych cenac po allegro, ja kiedys placilam 13zl.
Zobaczcie jakie skrajne opinie -> http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20521

Kupię go bo za tą cenę to grzech go nie sprawdzić ...zobaczymy.Ni ezła jestem już byłam bliska kupić ten Heleny R za 135 zł. ale że mnie nie powalił to zrezygnowałam a teraz kupię taki za 11 zł.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości