![]() |
#991 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
hmm .... a może:
Rozpieszczasz mnie swoją obojętnością... Otuliła się ciszą, spokojem. odwróciła się od świata. miała dość wszystkiego Czas uciekał a ja z nim... od przeszłości i od win... Nie możesz tak po prostu wyrzucić mnie ze swoich myśli... Widzę, jak znikasz...ale Ciebie, Ciebie tu nigdy nie było... Bezmyślnie, naiwnie, Zachłannie, Za mocno,za odważnie, nieuważnie... Kiedyś tak blisko ... dzisiaj nic nie znaczę... Jeszcze niejedna łza spadnie zanim zrozumiesz... |
![]() ![]() |
![]() |
#992 |
Rozeznanie
|
ponawiam o opisy o wakacyjnym lenistwie..
·Byłam • Jestem • Będę • Lecz Nie Zawsze Taka Sama ·Jeśli masz skrzydła, nie pytaj kto ci je dał, tylko rozwiń je i leć. ·Nie ważne jest to ile razy upadniesz ale to czy zdołasz się podnieść... ·· "Miłość jest największą słodyczą i największą goryczą na Ziemi." ·"...każda droga będzie Tęczą, a każdy dzień Niebem..." ·Niestety, rzadko koło zdarzeń obraca siła naszych marzeń |
![]() ![]() |
![]() |
#993 |
Raczkowanie
|
Może coś z pioseneczki Ani Dąbrowskiej:
W głowie mi siedzisz wciąż, o tobie myślę dzień i noc, czy tego chce czy nie. To co się mogło stać, już teraz nie połączy nas. Więc nigdy więcej nie tańcz ze mną Ten taniec innej dziś daj. Nigdy więcej nie tańcz ze mną już cię za dobrze znam. Serce za głupie jest nie słucham już jego prawd, oszukało mnie. Znów muszę przez to przejść, wiem dobrze że za swoje mam. |
![]() ![]() |
![]() |
#994 |
Przyczajenie
|
Nessuno, bebulkaa, Claire, Slodka_Marzycielka, styrana
Dziękuje Wam z całego serca opisy są bOsKiE ![]() ![]() ![]() ![]() "Cierpienie uszlachetnia, czyni nas wrażliwym i silnym zarazem" "Istnieją w ludzkim sercu struny, których lepiej nie dotykać..." Nie musisz mówić nie musisz milczeć wystarczy że wystarczy że jesteś.. Odgadnij moje sny co teraz czuje jak boli gdy Cię brak, jak to smakuje. Dziś Wyłączam Swoją Nokię Jako Protest Kompa I TV Niech Świat Się Pląta I Krzywi! (bez spacji) znajomych pełno dookoła, nieliczni to przyjaciele.. Nie szpanuj słowem - przyjaźń bo ono znaczy wiele... Śmierć to stan, w którym nie mam siły krwawić.. I never meant to hurt you.. I never meant to lie... - Nigdy nie miałam zamiaru zadać Ci bólu(skrzywdzić Cię).. Nigdy nie miałam zamiaru kłamać. Milczymy bo wszystko już powiedziane. Milczymy bo boli nas nasza wina Umiesz docenić po stracie to nie sztuka Wspomnieniami serca nie oszukasz I przebacz to, że w życiu mym innych za Ciebie często brałam. Słony smak miłości... I'll be right here when your world starts to fall <będę obok ciebie, kiedy twój świat zacznie się rozpadać > Istnieje szczęście, lecz szybko przemija..
#995 |
Rozeznanie
|
My dr House ![]() Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com |
![]() ![]() |
![]() |
#996 |
Przyczajenie
|
hmm...
![]() jesli ktos zauwazy to z góry dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#997 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Lolensja;7921227]Nessuno, bebulkaa, Claire, [B][COLOR=Black]Slodka_Marzycielka, styrana
Dziękuje Wam z całego serca opisy są bOsKiE ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuje ![]() ![]() ![]() PUNK ROCK SUCKS but everything else sucks more ( to znaczy : Punk jest do dupy, ale cała reszta jest jeszcze bardziej do dupy) ![]() "Zabiorę was wszystkich na stronę I powiem wam o co mi szło" "Mózgi oklapłe jak dynie Serca wyblakłe jak piach Ludzie nadęci jak dynie I nie chce być jednym z nich"
![]() |
#998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm. Wymyśliłam takie coś ^^ : Podobno niewykorzystane okazje się mszczą. Chyba powinnam zacząć się bać... Jak ja mogłam na to nie zwracać uwagi. Nawet ślepy by dostrzegł. Choćby po omacku. Trudno. Jedno słowo, a potrafiło zasiać w moim sercu żal za tym,co mogło być. 'Co by było gdyby....'. Mogło być tak pięknie. Mogło. Nie jest. I nie będzie. Tylko uwierz mi: chciałam TEGO równie mocno jak Ty. ----------------------------------------------------- Dziewczyny! Macie coś o wspólnym jedzeniu czekolady, albo o tym, jak ona smakuje z jego rąk? Może być coś tylko w temacie czekoladowym. Proszę! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#999 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo ![]() ![]() ![]() wrodzona tęsknota... gdybym wiedziała, że mi się przyśnisz... obudziłabym się pewnie jutro i żeby nie zapomnieć wiąże supełki... ręce, stopy i serce mam już zaplątane
![]() |
#1000 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() joooj kocham Cie!! ![]() 1. everytime she sees him she d i e s . i n s i d e everything she feels for him she is f o r c e d . t o . h i d e she knows he could never feel the s a m e . w a y so she pretends she d o e s n t . c a r e za każdym razem kiedy go widzi u m i e r a . w . ś r o d k u wszystko co do niego czuje jest z m u s z o n a . u k r y w a ć ona wie, że on nigdy nie mógł czuć t e g o . s a m e g o dlatego udaje, że j e j . t o . n i e . o b c h o d z i |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Zadomowienie
|
mam prośbę. otóż dzisiaj wyjeżdżam na wakacje do Turcji, jakieś takie opisy że zamierzam sie dobrze bawić.
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1002 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny macie jakieś osiemnastkowe opisy? ja nie mam pomysłu na opis...
#1003 |
Rozeznanie
|
1.Słuchaj, Znów nie jest tak jak miało być. Ogarnij sie i nie patrz w tył, Jesteś zbyt dobra 2.Gwałcąc mózg muzyką, czuję, że zbliża się jakiś przełom. 3.spakować rzęsy do oczu,zatrzasnąć palce w pudełku czekoladek 4.Duchowa rewolucja, nie babilońska propaganda wszystkie z wizażu, nie umiałam innych dobrać ![]()
![]() |
#1004 |
Przyczajenie
|
Ja bym prosiła o jakieś po angielsku.
O to, że jestem z nim właśnie szczęśliwa. Mogą być użyte wyrazy "gluptas', 'kochanie' Przekonujące go, żeby wkońcu uwierzył. ![]() mogą być z humorem. ! ![]() ![]()
![]() |
#1005 |
Raczkowanie
|
pełnoletność dopadła mnie nie pytając o zdanie.
kto mi ukradł 18 lat mojego życia?! ![]()
#1006 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kto mi ukradł 18 lat mojego życia?! ![]()
![]() |
#1007 |
Raczkowanie
|
`Ty jesteś rodem z piekła. Ja rodem z nieba. Nic więcej nie potrzeba ![]() `A ja Cię wsadzę w klatkę. Byś nie odleciał przypadkiem! `Z zasady nie pijam na trzeźwo. lecz nawet zasady są zmienne.. `nie kalam się myślą zbereźną... `wolę życie bez planu, jak tylko odkurzę, zdobędę mury Libanu ![]() `Mówił że jest niewinny i od innych inny... `To dla ciebie ubieram się modnie: nie w biustonosz, rajtuzy i spodnie ;P `To dla Ciebie straciłam głowę.
![]() |
#1008 |
Rozeznanie
|
Frizzelicious ...........
a coś o tym, że odebrałam właśnie Prawko ![]() Coś zabawnego ... Czyli to co jest Twoją mocną stroną ![]() ...do tej dziewczyny, która wyjeżdza i prosiła o opisy: Na Zawsze w Mej Pamięci Bliscy - Uśmiechnięci ![]() Nigdy nie zapomnę, bo nie rezygnuje sie z najlepszych wspomnień ![]()
![]() |
#1009 |
Raczkowanie
|
dziewczynki a macie moze cos o tym ze chlopak uwaza sie za ksiecia z bajki? mysli ze to ja mam za nim latac i zabiegac o jego wzgledy... ;/
do tej pory mialam taki: A co Ty myślisz, że książe jesteś?O k*rwa, weź no się nie przeceniaj(z wizazu zreszta) ale chcialabym juz czegos nowego... ;p moga byc takie troche ciete i chamskie bo juz mi na nim nie zalezy... prosze ![]() ![]()
![]() |
#1010 |
Zakorzenienie
|
Musiałabyś cofnąc się z dwie strony do tyłu. Jednak jestem tak dobra, że niektóre przekopiuję: Przez 2 miesiące nic robić nie będę... Po 10 miesiącach rzeźni, 2 miesiące freestylu I coś ode mnie: Po prostu od urodzenia uwielbiam wakacje, spać do 12 i tego typu akcje morza szum, ptaków śpiew, złota plaża pośród drzew Nie miej stresu ani frustracji z kazdym dniem jestes blizej wakacji no stress -> WAKACJE! Inne: I tak nasze usta nie będą już ze sobą więcej grać Cały mój świat potrzebuje psychologa Są takie chwile jak sztylety rozrywają duszę w kilka sekund... Obrazy w mojej głowie, nigdy o nich Ci nie powiem!!! Serce wiąże supły na tętnicach... Czekam na dzień w którym to co mam rozwali się Patrząc na Ciebie widzę różę, z której ciągle ktoś obrywa płatki Niech będzie tak jak tego chcesz Zabierz swój płaszcz i adres w sercu skreśl
#1011 |
Raczkowanie
|
Ukradnę garść uśmiechów i całą kieszeń szczęścia...
Zachłysnę się Tobą niczym świeżym powietrzem... I Ty z ustami anioła... Mogę wybaczyć, ale nigdy nie zapomnę... Pamiętasz? Tamten wieczór soczyście gorzki... Biorę szczęście jakim jest. I wciąż czekam na Twój gest... Mówiłam Ci, że w końcu odejdę... Nie trzaskaj drzwiami, bo obudzisz przeznaczenie... Nie zamykaj drzwi, gdy będziesz odchodził. Może pójdę za Tobą... Wierzysz w szczere wyznania? Ja już nie. Uroiłam sobie, że Cię znam. Nie znałam wcale... Chcemy więcej od życia, niż do samych siebie... Proste łgarstwa majaczą w mej głowie...wątła gra dobiega końca. ![]()
#1012 |
Przyczajenie
|
Lubię kiedy niebo jasne jest, powietrze pachnie wiosną ładnie tak
Minuta za minutą, dzień za dniem - tenschnię W spodniach czy w sukience rozglądam się każdy ma Twoją twarz Miałeś kochać mnie, miałeś czuwać kiedy śpię, a zostało tylko kilka zdjęć Czego ona chce kto, kto wie? Już mnie nie ma w Twoich planach.... Może odkryjesz gdzieś siebie drugi raz Szukam wciąż Twoich kroków, szukam Cię Nie wiele jest takich miejsc gdzie dobrze czułam się... Smutek mam we krwi Wszyscy mówią mi kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie - czekam na ten dzień Tyle Twoich słów w głowie ciągle mam, tyle pięknych słów że uwierzyłam że już zawsze będzie tak... Przyjacielem wiec zostań mym Ja mam wszystko co Ci brak - być może uda się nam Ciągle mylę Cie z nim, choć był inny niż Ty... On mnie trzymał choć w kieszeniach ręce miał W miłość ginie strach Gdy na mnie patrzysz to samo czuje do dziś Ciągle sie mylę, ciągle się mylę... mylę się W głowie mi siedzisz wciąż o Tobie myślę dzień i noc czy tego chcę czy nie Nigdy więcej nie tańcz ze mną, ten taniec innej dziś daj Serce za głupie jest, nie słucham jego rad - oszukało mnie Wiem że jestem jedna z Tych co nie boją sie żyć Trwonić tak cenny czas... Skreślono dawno nas.... Widzę Cie z daleka tak zwyczajnie mijasz mnie... Jestem taka obca kiedyś mnie nie poznasz |
![]() ![]() |
![]() |
#1013 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Suffice to say, he's my everything… // Wystarczy powiedzieć, że on jest dla mnie wszystkim! you can be sure that it will only get better. // możesz być pewien, że będzie już tylko lepiej fool, i'm happy for you <3 /gluptasie, jestem szczesliwa dzieki tobie/ Tylko takie coś mam ... ![]() ____ Nie szukam frajera, który za plecami zdradzi mnie ze wszystkimi ulicznymi ku.rwami! moje sacrum w kanapce sterowani. oddychając zaplanowanym tlenem wracać tylko snami przez szpary okien
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1014 |
Przyczajenie
|
![]()
Masz coś do mnie [?] To powiedz mi to wprost, A nie obrabiasz mi cztery litery za plecami [!] Zobaczymy czy bedziesz na tyle odważny/a.
Nie znasz-Nie oceniaj. Znasz-Szanuj. Mow wprost-nie za plecami. Plotki-Tylko z zazdrosci.. Żal.. Lubisz-Ok, ale szczerze. Masz gdzies ? Nie martw sie ja ciebie tez !!! Śmiejesz się? To ja Cię pieprzę... Jesteś dla mnie powietrzem...Niezmienię się, bo tego nie chce.Nie jestem z tych panienek, które swój charakter i rozum oddają w czyjeś ręce Możesz obrabiać mi du.pe,mnie i tak to nie boli...[!] Kocham patrzeć jak podziwiasz mnie z zazdrością[!] Kocham patrzeć jak mierzysz mnie wzrokiem[!] Kocham patrzeć jak meczysz się aby mi dorównać[!] Jeśli mnie nie znasz-nie próbuj oceniać,Przez twoje ploty nie będę się zmieniać,Więc zastanów się, zanim puścisz kolejną z plot,Czy da ci to jakiś wzlot?A może dowartościuje?Jak tak-to GratulujĘ !! - A ja ? - nie narzekam, bo się tobą brzydzę. Śmiało mogę to powiedzieć - ja cię k...a nienawidzę Ja mam ten styl , ten chód , ten wygląd , ten pewny krok .. który zawsze potrafi przyciągnąc ten męski wzrok Nienawidzisz mnie z każdym dniem coraz bardziej ? To niefart wiesz ? Bo ja się tym karmię ! Nienawidzisz mnie z każdym dniem coraz mocniej ? Ja to wykorzystam zanim sie ockniesz !!! Wredna suka [?] Pyskata gówniara [?] zadufana w sobie lala [?] Myśli są podzielone wybieraj zdanie , które Ci odpowiada . Plotek więcej niż zła na świecie ... Jeśli zechcę będziesz jadł mi z ręki, nie są dla mnie konkurencją Twoje Panienki... Niby masz kobiete - swoją własnosc Tylko czemu przy mnie jej zalety gasną ? Za Ostra... za dobra dla Ciebie Kotku. Nie każdy może ją mieć, więc możesz ją tylko chcieć... Czasem może zabraknąć cierpliwośći. Gdy po raz siódmy musisz coś tłumaczyć. Po raz siedemnasty poprawiać coś, po raz siedzemdziesiąty wysłuchiwać niewiarygodnych usprawiedliwień. I radość, gdy po raz siedemdziesiąty siódmy zdobywasz się na to, by darować winę. może coś się spodoba ![]() ![]()
Kocham cie w słońcu. I przy blasku świec. Kocham cię w kapeluszu i w berecie. W bzach i w brzozach, i w malinach, i w klonach. W taksówce. I w samochodzie. Bez wyjątku. I na końcu ulicy. I na początku. W niebezpieczeństwie. I na karuzeli. Dzisiaj. Wczoraj. I jutro. Dniem i nocą... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1015 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, że tak długo nie dawałam oznak życia! ^^ Opisyyyyyyyy ; Dziewczynki!
Niewyzbytej śliczności, Wizerunek piękności, Uroczej osobowości, Źródło czułości, Kochanej cudowności, Po prostu doskonałości, Oto obraz kobiecości .. mini odchudzanko! ^^ Edytowane przez lejdi083 Czas edycji: 2008-06-18 o 12:07 Powód: ;). |
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Rozeznanie
|
Czasami podkradam Wasze - dam trochę swoich KULTOWYCH
![]() A w mojej głowie słońc milionami Karuzela nocy lśni Na niej jesteśmy sami Ja i ty. To dziś jest dzień, ostatni dzień zarazem pierwszy dzień reszty życia twojego To dziś jest noc, ostatnia noc zarazem pierwsza noc reszty życia mojego Już od tylu lat patrzę w Twoje oczy Czy myślisz jednak, że mnie czymś zaskoczysz gdybym wiedział to co wiem Kocham Cię, a miłością swoją mógłbym wypełnić cały świat Kocham Cię, a miłością swoją mógłbym nakarmić wszystkich Was Kocham Cię, a miłością swoją mógłbym poruszyć z posad niebo Kochaj mnie, a będę twoją Całuj mnie i mocno tul Niechaj dziś pocałunki twe ukoją Wszystko wydaje się takie samo A jednak inne jest wszystko Codziennie plecak pełen całkiem nowych wzruszeń Ten świat już pędzi tak szybko A ja szaleństwa jestem blisko Wczoraj umarł mój wróg Jedyny mój przyjaciel Beznadziejną tęsknotę naszych serc Kocham Cię, a miłością swoją rozpalę pożar gdzie potrzeba |
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
Rozeznanie
|
Skąd wiesz że mnie kochasz?
A skąd wiesz że Cię dotykam? Czuję to. No właśnie.
#1018 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
dziekuje sa idealne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1019 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetne. Kradnę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1020 |
Przyczajenie
|
Być może czasami najlepiej jest być niewidomym, wtedy widzi się rzeczy takimi jakimi są naprawdę, a nie pozwala się oślepić ich wyglądowi.
Czułem się tak, jak gdybym poszedł prosto do nieba, nie umierając. Cieszę się, że już za kilka snów będziesz znów bliżej. Gdyby zakochanie trwało zbyt długo, ludzie umieraliby z wyczerpania, arytmii lub tachykardii serca, głodu lub syndromu odstawienia snu. Przypominaj mi nieustannie, że jesteśmy tylko przyjaciółmi. Chyba że i Ty się zapomnisz. Jeśli tak, to mi nie przypominaj. Takie zapomnienie może zdarzyć się nawet najlepszym przyjaciołom. Człowiek kocha albo nie kocha, i żadna siła na świecie nie ma na to wpływu. Możemy udawać, że kochamy. Możemy przywyknąć do drugiej osoby. Możemy przeżyć cała życie w przyjaźni i wzajemnym zrozumieniu, założyć rodzinę, kochać się każdej nocy i każdej nocy mieć orgazm, a mimo to czuć wokół żałosną pustkę, wiedzieć, że czegoś ważnego brakuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.