Najnowsza sesja zdjęciowa Mandaryny - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-10-06, 20:12   #61
Brand New Star
Raczkowanie

Dot.: Najnowsza sesja zdjęciowa Mandaryny

ma 27 lat
Stary 2005-10-06, 20:38   #62
Juliettt
Rozeznanie

GG do Juliettt

Oj....tylko 3 lata starsza ode mnie......., ja nie chce tak wygladac za 3 lata :-(
....czy Wy tez tak macie, ze wydaje Wam sie, ze sie z biegiem lat nie zmieniacie ?
Juliettt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-06, 20:53   #63
Nierika
Zadomowienie

Kto chce jej jeszcze zdjecia robic?

Nie kąp się na plaży niestrzeżonej. Nikt nie zauważy twojego utonięcia.
Nierika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-06, 20:58   #64
M@yk@20
Zadomowienie

GG do M@yk@20

Mi się nie podobają te zdjęcia - nie są dopracowane- chyba że chcieli pokazac Mandaryny zmarszczki mimiczne itd. itp.
Stary 2005-10-06, 21:08   #65
Aneciak
Zadomowienie

GG do Aneciak

ojtam czepiacie się, zazdrośnice jedne
Stary 2005-10-06, 22:31   #66
zuzaneczka
Zakorzenienie

zdjęcia mi się nie podobają, ale zwróciłam uwagę na jej paznokcie na fotce nr 5 - koszmarrrne, ale co ciekawe wydaje mi się, że identyczne ma Doda na okładce najnowszej Gali (niestety nigdzie na necie nie moge znaleźć)...

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-06, 22:47   #67
_Brzoskwinka_
Zakorzenienie

Mnie sie nie podoba,błe!
_Brzoskwinka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-06, 22:58   #68
Jej_Ekscelencja
BAN stały

Ta Mandaryna to chyba sztucznie nawożona jakaś taka.
Jej_Ekscelencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-07, 00:30   #69
xre
BAN stały

Talking Dot.: Najnowsza sesja zdjęciowa Mandaryny

Cytat:
Napisane przez livy
fajna historyjke znalazlam :p

fajnie żyło się państwu Wiśniewskim po sukcesach Ich Troje i tego programu telewizyjnego o pięknym tytule "Jestem jaki jestem". dużo pieniążków, robimy co chcemy, najdroższe żarcie, ubrania, wycieczki, dom samochody, ochroniarze itd. ogółem żyć nie umierać, ale wszystko kiedyś się musi skończyć. gwiazda Michasia trochę przygasła, fundusze zaczęły się kończyć, trzeba było zwolnić ochroniarza, sprzedać jeden samochód, ogółem dramat. więc małżonkowie zaczęli się zastanawiać co tu zrobić. Michał kombinował: kraść nie umiem, na śpiewanie już się nie nabiorą... , ale zaraz Marta- to jest myśl. zrobmy z ciebie gwiazdę, nie bój się, ja się na tym znam. ale Michał ja nie umiem śpiewać, a do wyglądu Shakiry albo Britney to mi sporo brakuje. spoko spoko Marta, zaufaj mi. wyjmij zaskórniaki z sejfu i przelicz. ale po co? rób co mówię. 70 000. całkiem nieźle. szykuj się Martusia jutro zrobimy ci mały tunning. następnego dnia Marta cały wieczór spędziła przed lustrem.-Shakira to przy mnie wymięka, świetny gość ten twój znajomy lekarz, musisz iść do niego z tym swoim nochalem. Marta nie przeginaj. ok. fajnie wyglądam Michał i wogóle, ale jak ja mogę zostać gwiazdą skoro słoń mi na ucho nadepnął, a głos mam jakbym kotłował 2 paczki popularnych dziennie od 5 roku życia, a do tego ty też przecież nic nie napiszesz. ty musisz tylko ładnie kręcić pupą i machać cycuszkami, a ja się resztą zajmę. pamiętasz, kiedyś walnąłem hita na eurowizji kaine grenzen czy jakoś tak. no i poznałem jakiś niemiaszków- groove coverage, albo podobnie.oni przerabiają różne kawałki i z tego żyją. napewno nam pomogą, bo kiedyś wyświadczyłem mała przysługę wokalistce.-ta jaką.- nie ważne.hehe.już dzwonię.cześć malutka, pisz hiciora dla mojej kobiety bo niedługo będę nędzarzem.narazie. spoko Marta jutro będzie muzyka. ale ja przecież nie umiem śpiewać. spoko pokrzyczysz trochę,przepuścimy to 500 razy przez elektoronikę i napewno coś wyjdzie, a ty teraz ćwicz kręcenie pupą. czekaj, czekaj, trzeba będzie ci jakiś dobry pseudonim artystyczny dobrać, masz jakiś pomysł.-może ona jedna.-nie to się źle kojarzy, o wiem to musi być coś słodkiego, miłego, musi pobudzać wyobraźnię, może jakiś owoc.-ja lubię kiwi.-za bardzo owłosione.-może mango.-nie to jak telezakupy... wiem MANDARYNA to będzie to. strzelisz sobie jakieś pomarańczowe ciuszki i gra gitara... tydzień później powstał megahit here i go again, Martyna kręciła tyłeczkiem lepiej niż gwiazdy z zachodu, głosik przerobiony i profity lecą, wracamy do wielkiego świata. fortuna się kołem nie toczy, fortuna się toczy owocem...

mocne streszczenie jej kariery
xre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-07, 00:50   #70
201804200947
Konto usunięte

Nie wiem,jestem w bardzo kiepskim stanie psychicznym i moge sie mylic ale wydaje mi sie ze co by ta dziewczyna nie zrobila to i tak ja zjedziecie-ze brzydka,ze stara,ze cos tam.Gdyby jakas inna piosenkarka,utalentowana-bo przyznaje ze Madnaryna taka nie jest-by tak wygladala to zachwycalybyscie sie jej uroda i jej niedoskonalosci cery-ktore ma przeciez kazda z nas-uwazalybyscie za cos normalnego.Ja nie lubie jej jako piosenkarki,artystki ale uwazam ze jest bardzo ladna kobieta i sympatyczna.
Teraz pewnie mi sie oberwie ale skoro kazdy wyraza swoje zdanie to takie jest moje.
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-07, 01:25   #71
vanilla_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Juliettt
Oj....tylko 3 lata starsza ode mnie......., ja nie chce tak wygladac za 3 lata :-(
....czy Wy tez tak macie, ze wydaje Wam sie, ze sie z biegiem lat nie zmieniacie ?
ja mam na odwrot, ciagle sie doszukuje zmian, ciagle wydaje mi sie, ze wygladam gorzej niz kiedys, a co najgorsze to wiem, ze robie z igly widly, ale nie potrafie inaczej...
vanilla_sky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-07, 09:51   #72
manolita
Zakorzenienie

Ja tylko dodam , ze po drugiej ciąży chcę miec taka figure jak ona.
Artystka z niej nijaka, ale brzydka kobieta nie jest. Mnie sie podoba

mój blog http://umanolity.blogspot.com/
manolita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-07, 09:54   #73
vanilla_sky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manolita
Ja tylko dodam , ze po drugiej ciąży chcę miec taka figure jak ona.
Artystka z niej nijaka, ale brzydka kobieta nie jest. Mnie sie podoba
jest atrakcyjna kobieta, zgadzam sie, ale stylizacja faktycznie do bani no i z punktu widzenia fotograficznego zawsze mozna ja bylo pokazac lepiej. nawet ladna kobiete mozna oszpecic nieodpowiednim swiatlem czy katem. mi sie w tych zdjeciach najbardziej nie podoba jej kolor wlosow i to, ze chca ja zrobic na jakas paris hilton.
vanilla_sky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-07, 10:00   #74
manolita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vanilla_sky
jest atrakcyjna kobieta, zgadzam sie, ale stylizacja faktycznie do bani no i z punktu widzenia fotograficznego zawsze mozna ja bylo pokazac lepiej. nawet ladna kobiete mozna oszpecic nieodpowiednim swiatlem czy katem. mi sie w tych zdjeciach najbardziej nie podoba jej kolor wlosow i to, ze chca ja zrobic na jakas paris hilton.
Jesli chodzi o sesje, to faktycznie byla spiepszna. Pomysl fajny, mdelka niebrzydka, a efekt do bani

Stary 2005-10-07, 10:30   #75
_Brzoskwinka_
Zakorzenienie

Ciekawe jak ona będzie wyglądała za jakieś 10 lat,he he
_Brzoskwinka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-07, 10:49   #76
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez warszawianka
Ja nie lubie jej jako piosenkarki,artystki ale uwazam ze jest bardzo ladna kobieta i sympatyczna.
Teraz pewnie mi sie oberwie ale skoro kazdy wyraza swoje zdanie to takie jest moje.
myślę podobnie

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-07, 10:51   #77
Violunia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez warszawianka
Ja nie lubie jej jako piosenkarki,artystki ale uwazam ze jest bardzo ladna kobieta i sympatyczna.

ja tez tak uwazam
Violunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-07, 11:00   #78
Joey
Zakorzenienie

Mandaryna to dla mnie symbol kiczu i tych wszystkich dziewczyn, które są syntezą "solarium + tipsy + różowy kolor + farbowane blond wlosy". Masakra
Joey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-07, 11:11   #79
Jej_Ekscelencja
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Joey
Mandaryna to dla mnie symbol kiczu i tych wszystkich dziewczyn, które są syntezą "solarium + tipsy + różowy kolor + farbowane blond wlosy". Masakra
No własnie
Jej_Ekscelencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-07, 11:12   #80
Joey
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ginchy
Kiedy Doda do sesji zdjęciowej zmieniła wizerunek - wyszło jej to na dobre. Jednak w przypadku Mandaryny to porażka na całej linii. Jestem zdania że trzeba miec w sobie "coś", pewną siłę, pewnośc siebie i charyzmę. Wtedy te cechy dosłownie eksplodują ze zdjęcia, czyniąc je bardziej prawdziwymi. Mandaryna to dziewczynka z ambicjami bez pokrycia, która odbija sobie teraz to że całe swoje życie była szarą myszką. Zdjęcia pokażą zawsze wszystko jak na dłoni.
dokładnie!
Joey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-07, 12:11   #81
xre
BAN stały

Dla mnie sama xywa MANDARYNA motywuje ludzi do traktowania jej z gory. Czemu nie nazwala sie BANAN??!!?? (wiem od czego pochodzi jej pseudonim - logiczne. Od nazwiska. Raz sie wypowiadala w jakims wywiadzie,czy gdzies ze jak miala male cycki to byla mandarynka, ale teraz ma sztuczne i duze to musi byc mandaryna <--- dla mnie to glupie) Po za tym ta panna od zawsze byla tylko tancerka. W programie JESTEM JAKI JESTEM pokazywali kilka razy jak wyje z wisniewskim do karaoke. To mial byc pewnie wstep do jej kariery! Ja juz wtedy sie do niej zrazilam! Stwierdzilam juz wtedy ze sie osmiesza, a gdy dowiedzialam sie ze nagrywa plyte, wybuchnelam smiechem. Na teledyskach robi z siebie 22-latke. Jak ma ktos nie zauwazyc jej zmarszczek na fotce, skoro kazdy mysli ze ona wyglada mlodziej(dla mnie z bliska wyglada baardzo staro nie dalabym jej 27 lat! jak dla mnie wyglada na 35. Po za tym wszystkie foty sa obrabiane komputerowo. Gdyby jej zmyc ta tapete i sztuczna opalenizne, zdjac tipsy, przywrocic wlosy do prawdziwego koloru.... uhhh masakra. W moich oczach to pusta gumowa, maksymalnie sztuczna lalunia. Jedyny jej atut to figura (jej sztuczne cycki mnie rozsmieszaja) ale w tym wypadku chodzi mi o nogi. Skoro duzo sie rusza to ma zgrabne... nie wspomne o zabiegach kosmetycznych, maasazach, wizytach w salonach odmowy idt, ktore sciskaja ja do kupy zeby wygladala tak jak wyglada.
Wogole to ze ona zaistniala to jakas pomylka. Jest tylko dowodem na to ze wystarczy grono stylistow, fryzjerow, lekarzy wizazystow, spece od przerabiania glosu itd i nawet z paskudy moznaby zrobic cos takiego czym jest ona Ciekawi mnie jedno. CO ona ma naturalne??!!?? nawet zeby ma wybielane, albo sobie koronki porobila zeby miec rowne i ladne. Ja w niej nie widze zadnych zalet. Wrecz przeciwnie. Daje mi po uszach jej wada wymowy, brak dykcji, zablysnela jako gumowa blondyna z 1/4 mozgu, niech nawet nie liczy na to ze ludzie ja beda lubiec. ONA NIE MA KLASY!!!!!!!!!!!!!!!!
xre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-07, 13:06   #82
livy
BAN stały

a mnie bawi jak niektorzy zieja nienawiscia do tej mandaryny. ze niby wszysko ma sztuczne hehe. ale twarzy przeciez nie miala przerabianej. wiec ma naturalnie piekne (no przynajmniej ladne) rysy twarzy czy to sie komus podoba czy nie.
co do solarium, tipsow i zoltych wlosow to moim zdaniem to ja wlasnie szpeci. jest glupiutka i ma zly gust, ale tej jej domnienanej brzydoty to jakos nie widze. fakt - zniszczyla sobie cere na solarium i przez to jest brzydsza (starsza) niz by mogla byc.

a taka bardzo glupia moze tez nie jest. ma swoj rozum. zrobila kariere dzieki michalkowi, a teraz ponoc kopnela go w o duzej inteligencji to nie swiadczy, ale jest cwana.
livy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-07, 13:07   #83
livy
BAN stały

a czepiac sie, ze ktos dba o zeby zeby byly biale, to juz dla mnie jest szczytem glupoty.
livy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-07, 13:09   #84
Lovisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xre
Dla mnie sama xywa MANDARYNA motywuje ludzi do traktowania jej z gory. Czemu nie nazwala sie BANAN??!!?? (wiem od czego pochodzi jej pseudonim - logiczne. Od nazwiska. Raz sie wypowiadala w jakims wywiadzie,czy gdzies ze jak miala male cycki to byla mandarynka, ale teraz ma sztuczne i duze to musi byc mandaryna <--- dla mnie to glupie) Po za tym ta panna od zawsze byla tylko tancerka. W programie JESTEM JAKI JESTEM pokazywali kilka razy jak wyje z wisniewskim do karaoke. To mial byc pewnie wstep do jej kariery! Ja juz wtedy sie do niej zrazilam! Stwierdzilam juz wtedy ze sie osmiesza, a gdy dowiedzialam sie ze nagrywa plyte, wybuchnelam smiechem. Na teledyskach robi z siebie 22-latke. Jak ma ktos nie zauwazyc jej zmarszczek na fotce, skoro kazdy mysli ze ona wyglada mlodziej(dla mnie z bliska wyglada baardzo staro nie dalabym jej 27 lat! jak dla mnie wyglada na 35. Po za tym wszystkie foty sa obrabiane komputerowo. Gdyby jej zmyc ta tapete i sztuczna opalenizne, zdjac tipsy, przywrocic wlosy do prawdziwego koloru.... uhhh masakra. W moich oczach to pusta gumowa, maksymalnie sztuczna lalunia. Jedyny jej atut to figura (jej sztuczne cycki mnie rozsmieszaja) ale w tym wypadku chodzi mi o nogi. Skoro duzo sie rusza to ma zgrabne... nie wspomne o zabiegach kosmetycznych, maasazach, wizytach w salonach odmowy idt, ktore sciskaja ja do kupy zeby wygladala tak jak wyglada.
Wogole to ze ona zaistniala to jakas pomylka. Jest tylko dowodem na to ze wystarczy grono stylistow, fryzjerow, lekarzy wizazystow, spece od przerabiania glosu itd i nawet z paskudy moznaby zrobic cos takiego czym jest ona Ciekawi mnie jedno. CO ona ma naturalne??!!?? nawet zeby ma wybielane, albo sobie koronki porobila zeby miec rowne i ladne. Ja w niej nie widze zadnych zalet. Wrecz przeciwnie. Daje mi po uszach jej wada wymowy, brak dykcji, zablysnela jako gumowa blondyna z 1/4 mozgu, niech nawet nie liczy na to ze ludzie ja beda lubiec. ONA NIE MA KLASY!!!!!!!!!!!!!!!!
A co to ma do jej sesji zdjęciowej? Bo ja nie widzę związku. Ciekawe, czy taka krytyczna potrafisz być też wobec siebie. Pokaż swoje zdjęcie, może ocenimy?
Lovisa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-07, 13:21   #85
Gonia
Zakorzenienie

Wink Dot.: Najnowsza sesja zdjęciowa Mandaryny

Kicz zawsze pozostanie kiczem...... ona ma na twarzy kiczowatość wypisaną..... i nic jej nie pomoże, choćby ją za księżniczke przebrali
Gonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-07, 13:34   #86
jennifer777
Wtajemniczenie

Ja nie cenie jej za twórczość, a bardziej za to ze potrafiła sie wybić i zarobic troche kaski, babka ma głowe na karku bo nie ma jakiegos talentu, a nie chciała siedziec w domu i byc w cieniu męża!Poza tym jest sympatyczna (czego nie mozna powiedziec o Dodzie i napewno bardziej subtelna od niej)
Stary 2005-10-07, 14:05   #87
201804200947
Konto usunięte

Skoro czepiacie sie tego,ze ma sztuczne wlosy,paznokcie,biust i to ja dyskwalifikuje w waszych oczach bo jest sztuczna,to co powiecie np o Cher?Ile ona miala operacji i to przeroznych.Wiem,napiszec ie ze Cher to jest artystka prawdziwa,ze potrafi spiewac-macie racje-ale ten watek jest o wygladzie.Pozatym Mandaryna robi jakis tam swoj show,bez wzgledu na to czy potrafi spiewac czy nie i taki sobie do tego show wybrala wizerunek.Zobaczcie ile "gwiazdek" wygladalo nie raz naprawde zle a ile gdyby ubrac w takie rzeczy jak Mandaryna waszym zdaniem wygladaloby swietnie?Aquilera-to jest wg mnie kicz-nie Mandaryna.Bo Mandaryna potrafi zachowac swoja kobiecosc,subtelnosc.Ja napewno bede jej bronic,jako osobe-nie artystke.
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-07, 14:41   #88
Izunia86
Wtajemniczenie

GG do Izunia86

Wedlug mnie Aquilera ,Cher i inne tego typu gwiazdy to jakies chodzace mumie ,zreszta u facetow tez sie to zdarza ( Michael Jackson ) ,ale Mandaryna rowniez , moze nie jest az tak wszystkicm zniszczona ,operacjami i innymi upiekszaczami ale to chyba tylko dla tego ,ze jeszczce nie miala czasu ,bo jest "gwiazdka" od niedawna ( chociaz o operacjiach ,tez juz wiemy ) . Mysle ,ze gwiazdy tego typu wygladaja jak jeden wielki koszmar bo poprostu chca miec wszystkiego jak najwiecej. Multum blyskotek ,wiele operacji , tandetny makijaz bo jak sobie zrobi dyskretny to nikt nie zauwazy,to jest chyba jakis kompleks :O
Wyobrazmy sobie ,ze zamiast ubran dla dzieci w duzych rozmiarach Mandaryna zaklada jakis siwetny damski garniturek ,lub np jakas mila dla oczu kobieca (nie dziecieca ) sukienke ,wygladalaby o niebo lepiej ,jak prawdziwa kobieta ,bez tony jaskrawego makijazu ,ktory owszem zwraca uwage ale dla wiekszosci jest poprostu niesmaczny . Mysle rowniez ,ze ona sie poprostu nie zmieni ,jakby nawet stylisci wymyslili teraz dla niej kreacje ksieznej to i tak zawsze bedzie miala a to pazurki jak podstarzale sprzedawczynie na bazarze a to jakis inny kiczowaty dodatek . Ona chyba poprostu tak lubi :|
Izunia86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-07, 14:47   #89
manolita
Zakorzenienie

Mandaryna ma wade wymowy? jaka?

Stary 2005-10-07, 14:47   #90
manolita
Zakorzenienie

Mandaryna ma wade wymowy? jaka?

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości