Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3 - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-18, 21:43   #3271
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3

widzę, że się nie wysłał mój piękny post o babskim wieczorze wczoraj z kumpelami sobie urządziłyśmy i większość czasu spędziłyśmy na malowaniu siebie nawzajem i robieniu zdjęć już nie mówiąc o grzebaniu w moich kosmetykach
oprócz tego zarządziłam wielkie stanikowe uświadamianie połączone z mierzeniem

rozbroiła mnie koleżanka, którą umalowałam, stanęła przy lustrze, zaczęła piszczeć i skakać i powtarzać 'jezu, jak ja ładnie wyglądam! boze.. ja w ogóle WYGLĄDAM!!"

tak całkiem przy okazji oprócz makeupowego guru zostałam okrzyknięta wariatką bo na co komu tyle kosmetyków? ale przy okazji części się 'pozbyłam', koleżanki trochę sobie wzięły, za symboliczną złotówkę, na którą się uparły
Stary 2008-06-18, 22:16   #3272
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Co do tuszu Astora - ja tak się napaliłam po dobrych opiniach na KWC na ten z musem (ten z pomarańczową szczotekczką w srebrnym opakowaniu, zapomniałam nazwy ) a okazał się klapą Sklejał strasznie, bo był zbyt wodnisty. Jak lekko przysechł to był lepszy, ale i tak o wiele gorszy niż np. z tej samej półki cenowej tusze Maybelline
Dlatego na tego Look Out już nie polecę
Ja własnie o tym z poamrańczową pisałam rano, a zaraz potem dolałam do niego eliksiru do demakijażu loreala- jeśli teraz nic z niego nie będzie to juz do kosza pójdzie, ile można sie męczyć z tuszem Ale LookOut i tak będzie mój
Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
dostalam smsa od sephory -20% na wszystko od jutra do soboty. chce ktoras? mnie sie nie przyda
ojej, ja bym plosiła
a czy ta promocja obejmuje artykuły wcześniej objęte promocją- np. te perfumy co tu cmoksia wklejała?
Cytat:
torba, ktora ty zazwyczaj zabierasz na joge
Chodziś na jogę? Poprosze o szczegóły
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Czyli już teraz zaczynam przeboje z absurdami uczelnianych sekretariatów?
Tiaaa, a moja babka z dziekanatu niech mi sie lepiej na oczy nie pokazuje, powaznie przyczyniła się do tego że powtarzałam rok

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Oglądałam też mini Bourjois Sypkie opłaca się kupić, mają 1gram, więc raczej standardowo - i tak bym ich pewnie nie zużyłam. Tusze do rzęs 5ml. Podobały mi się błyszczyki, ale cena jest dość wysoka. Może skuszę się na cień. Testowałam też te pracowane Ombre Stretch, o których wcześniej pisałam - różowy śliczny; to co wzięłam za kawę z mlekiem na dłoni okazało się szare - ślicznie wygląda z różowym cieniem. Ehhh
pisałam, ż esypkie najfajniejsze a z błyszczyków jakoś tylko mentolowe mnie kuszą Tez dziś zmacałam ponownie Ombre stretch i znów się zakochałam w konsystencji

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Czy oni wszyscy powariowali ?? Byłam dziś na uczelni oddać pracę do sprawdzenia , spieszyłam się i zrobiłam literówkę i tytule , a moja Pani Promotor tak mnie za to zgnoiła, że przyszłam do domu i 2 godziny ryczałam

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Edit: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1701

już się ślinię na myśl o nowym shimmerku
Ojej, piękne kolorki dlaczemu męczycie tak moje serce

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
poszalałam na zakupach: kupiłam 3 bokserki, mini-spódniczkę (haha chyba wyjdę w niej tylko na jakąś plażę ), dwa przepiękne topy w mango i również tam dżinsy.

I skusiłam się na jeszcze jeden zestaw Avene I niezbędniki w Rossmannie - jeszcze jeden filtr, Bebe sun, 2 żele pod prysznic, itp.
I ja nieźle poszalałam- wróciłam do domu z:
granatową parasolką rossmanna- nareszcie ją znalazłam
2 wodami toaletowymi oriflame, 2 mydełkami, żelem i balsamem do ciała, żelem do twarzy i kremem do stóp
tuszem do rzęs, kredką i lakierem odebranymi od MagJi

Cytat:
Szczerze powiem nie przyglądałam się dokładnie. Moje kupiłam za 89 zł przecenione ze 169.
Ojej, fajna promocja, ja też potrzebuję dżinsów- aktualnie mam jedne nadające się na wyjście do ludzi

Spędziłysmy dzień z MagJą na włóczeniu się po mieście- oprócz moich zakupów nadźwidgałam się jeszcze zamówie Oriflame Jej i Hexxany o raz Hexxankowe zamówienie z Avonu, potem jeszcze dokupiłam w SP zestawy Avenki też dla Hexx i dla siebie duży szampon Loreala- i jako taki wielbłąd doczłapałam się na stepa na którym mało brakło a wyzionęłabym ducha- całe szczęście zamiast wody popijałam w trakcie Fantę A potem TŻ za spóxnienie zabrał mnie na Twisterka do KFC a jakby mało było powodów do radości to sklep Undercover wreszcie wymailował mi o wysłanej przesyłce- nie moge się już doczekać na moje 4 staniczki

W SP były nowe pudry brązujące Bourjois- 2 prasowane i jeden sypki- oczywiście najjasniejszy prasowaniec to cegła a sypki dali chyba ten ciemniejszy bo już w ogóle dla mulatek ceny jak zwykle nie pamiętam

Aha - znalazłam tez w GC idealny oliwkowy cień, w czwórce Guerlain był muszę się Pupą zadowolić zamiast
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 22:28   #3273
zizou
Zakorzenienie

rzyrafko chodze na palcu biskupim jest taka tam szkolka jogi, ale nie jestem zadowolona. od wrzesnia szukam nowej, jak znajde cos ciekawego to dam znac.

wyslij mi numer na PW, ja z rana wysle Ci smsa chyba ze chcesz teraz, mnie to obojetne, tylko pora juz taka nie bardzo a jak masz godzine odebrania gdzies na wierzchu to moglaby byc skucha
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 22:58   #3274
rzyrafka
Zakorzenienie

ok, czekam na wieści. Nigdy mnie jakoś ta dziedzina ćwiczeń nie pociągała, ale na callaneticsie trenerka ostatnio wprowadza nam pozycje relaksacyjne z jogi i bardzo mi się to podoba
Stary 2008-06-18, 23:04   #3275
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Czy oni wszyscy powariowali ?? Byłam dziś na uczelni oddać pracę do sprawdzenia , spieszyłam się i zrobiłam literówkę i tytule , a moja Pani Promotor tak mnie za to zgnoiła, że przyszłam do domu i 2 godziny ryczałam Oczywiście nie obyło się bez tekstów w stylu, że skoro już na początku pracy taki błąd to co będzie dalej w pracy Mam nadzieję, że jej chociaż ulżyło, jeszcze nigdy nie trafiłam na takiego nauczyciela (a miałam różnych, naprawdę ) Mam wrażenie, że ludziom odbija czasem jak mają za dużo tytułów przed nazwiskiem
Ojej, współczuję. Wariactwo zupełne na tych naszych uczelniach.

Ja popadłam w jakiś lekki marazm, nie bardzo idzie mi nauka, powinnam siedzieć dzień i noc, a jakby pozbierać wszystko, co zmarnowałam w ciągu dzisiejszego dnia, to nie uczyłam się chyba więcej niż 2 godziny. Za to lustra wszystkie czyste, gruntowne pranie zrobione, porządek w szafie, gary wymyte (nienawidzę myć garów, prawie nigdy tego nie robię) i pędzelki wyprane w końcu.

Jutro idę zaliczać hiszpański, szanse mam marne, nic dzisiaj nie powtarzałam. Muszę się wziąć w garść, bo jak sie okaże że obleję wszystkie egzaminy do których podchodzę w tej sesji to marnie będzie ze mną.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 23:06   #3276
rzyrafka
Zakorzenienie

Ice- dla mnie zeszły rok był taki właśnie- cokolwiek do zdania było ja oblewałam :/

Ziz thx jeszcze raz

PS. maluszki ckin2U http://www.cosmoty.de/news/2450/
Stary 2008-06-18, 23:12   #3277
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
slodkie w takich pojemnosciach powinny byc wszystkie perfumy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-18, 23:13   #3278
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Edit : swoja droga mailingu od Yves Rocher tez w tym miesiacu brak a mama akurat chciala korektor wiec moglabym sie załapac na pieczątki i jakis gratis..juz naprawde nie wiem co jest z tym YR ostatnio przysylaja oferty jak chca...:/
To chyba wina poczty - ja dostałam, jeszcze przed strajkiem, na koniec maja... -40% na dwa dowolne kosmetyki, gratisu nie pamiętam (nie mam pod ręką tej kartki) i obniżona cena balsamu.
Stary 2008-06-18, 23:25   #3279
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
slodkie w takich pojemnosciach powinny byc wszystkie perfumy
zdecydowanie popieram, na pewno miałabym większą kolekcję wtedy
Stary 2008-06-19, 07:01   #3280
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja własnie o tym z poamrańczową pisałam rano, a zaraz potem dolałam do niego eliksiru do demakijażu loreala- jeśli teraz nic z niego nie będzie to juz do kosza pójdzie, ile można sie męczyć z tuszem Ale LookOut i tak będzie mój
Ja mojego nie rozcieńczałam, ale użyłam go może kilka razy i wywaliłam, nie mialam nerwów do niego Dla przykładu takiego MF 2000 Calorie używałam chyba z pół roku i jeszcze dobry jest Z tym, że ja maluję rzęsy tylko jak gdzieś wychodzę, czyli parę razy na miesiąc

Wreszcie dziś ładna pogoda, a ja akurat na dziś zaplanowałam się pouczyć hmmm...
Stary 2008-06-19, 07:07   #3281
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
pisałam, ż esypkie najfajniejsze a z błyszczyków jakoś tylko mentolowe mnie kuszą Tez dziś zmacałam ponownie Ombre stretch i znów się zakochałam w konsystencji
A ile widziałaś kolorów cieni prasowanych?
Ja mentolowych błyszczyków nie lubię, więc mnie nie kusi
Cytat:
jeszcze się latem nie nacieszyłyśmy, a tu już jesienne kuszą

o, taka mogłaby być fajna szukam małej torebki od jakiegoś czasu
Mnie w tym roku letnie średnio kuszą, co jest bardzo dziwne. za to jesienne bardziej mi do gustu przypadły.
Cytat:
w jakiej cenie mniej więcej są jeansy w Mango?
po przecenie ok. 89-100zł, ja dałam chyba 105.
Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
To chyba wina poczty - ja dostałam, jeszcze przed strajkiem, na koniec maja... -40% na dwa dowolne kosmetyki, gratisu nie pamiętam (nie mam pod ręką tej kartki) i obniżona cena balsamu.
Do mnie przyszedł ten kupon po strajkach dopiero
Dziś się chyba wybiorę do YR

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 07:39   #3282
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej, piękne kolorki dlaczemu męczycie tak moje serce

I ja nieźle poszalałam- wróciłam do domu z:
granatową parasolką rossmanna- nareszcie ją znalazłam
2 wodami toaletowymi oriflame, 2 mydełkami, żelem i balsamem do ciała, żelem do twarzy i kremem do stóp
tuszem do rzęs, kredką i lakierem odebranymi od MagJi
oj nie chciałam męczyć

dziś nie zamierzam kupować żadnych kosmetyków skupię się na ubraniach

Cytat:
łaaa, cudeńka u nas takie malutkie będą w sprzedaży?

Cytat:
Mnie w tym roku letnie średnio kuszą, co jest bardzo dziwne. za to jesienne bardziej mi do gustu przypadły.

po przecenie ok. 89-100zł, ja dałam chyba 105.
ja ostatnio mam ochotę na takie letnie, soczyste kolorki co nie znaczy, że jesiennych bym nie chciała co to to nie

niezłe mają te przeceny trzeba przyznać
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 08:27   #3283
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Czy oni wszyscy powariowali ?? Byłam dziś na uczelni oddać pracę do sprawdzenia , spieszyłam się i zrobiłam literówkę i tytule , a moja Pani Promotor tak mnie za to zgnoiła, że przyszłam do domu i 2 godziny ryczałam Oczywiście nie obyło się bez tekstów w stylu, że skoro już na początku pracy taki błąd to co będzie dalej w pracy Mam nadzieję, że jej chociaż ulżyło, jeszcze nigdy nie trafiłam na takiego nauczyciela (a miałam różnych, naprawdę ) Mam wrażenie, że ludziom odbija czasem jak mają za dużo tytułów przed nazwiskiem
Madziarrko ci ludzie sami pokazuja swoja malosc probujac wychodzic na wielkich i uczonych.Studenci to ludzie od nich zalezni i przez jeden ruch moga ich zniszczyc..i oni to wiedza..To nic innego jak kopanie lezącego albo wyzywanie sie na slabszych...

Cytat:
Ekhmmm Ja chyba poczekam do następnej promocji, bo jeszcze mam się czym malować. Ale ten róż jest boski
Skandal mogliby zrobić małe opakowanie i niską cenę, wtedy bym wzięła
AAAlbo sephora moglaby zrobic przecene -50% to pobieglabym pierwsza

Cytat:

Cytat:

Do mnie przyszedł ten kupon po strajkach dopiero
Dziś się chyba wybiorę do YR
Ja chce moj kuponik!!! ja chce olejek jakis czy cos!!wrrrrr! jak mi ni eprzysla to pojde do tego sklepu i sie zapytam co to ma byc!
Ja wlasnie musze sie zabrac do opracowan poezji Milosza na egzamin ze wspolczesnej literatury polskiej..trzeba to wstukac do komputerka nie ma co...
A co do odwyku kosmetycznego- kusza mnie niesamowicie takie dwa zestawy z nuxe...wychodza naprawde nie droga a sa takie cudne...
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 08:35   #3284
snowqueen
Zakorzenienie

gayenko jakie zestawy?

Mnie od 7 rano uczelnia podniosła ciśnienie, ja już nie mam do nich nerwów, nawet nie chce mi się pisac, o co chodzi Nie dość, że ta durna promotor mnie wkurzyła w poniedziałek, to teraz te zapisy na przyszły semestr..

Nie wytrzymam po prostu
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 08:41   #3285
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
gayenko jakie zestawy?
snow takie-jeden jest taki
http://allegro.pl/item371619887_nuxe...am_do_ust.html

a w drugim jest olejek do ciala z drobinkami,blyszczyk bezowy i malutki olejek bez drobinek.
W aptece kolo pracy Tz ta je widzialam i chce oba..tylko kremu reve de miel nie testowalam jeszcze i nie wiem czy dobry
Cytat:
Mnie od 7 rano uczelnia podniosła ciśnienie, ja już nie mam do nich nerwów, nawet nie chce mi się pisac, o co chodzi Nie dość, że ta durna promotor mnie wkurzyła w poniedziałek, to teraz te zapisy na przyszły semestr..

Nie wytrzymam po prostu
Snow
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-06-19, 08:48   #3286
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Też to dostałam a gratis jest jakiś przedziwny sportowy plecaczek. Mogli sobie podarować taki gratis.

Cytat:

Nie wytrzymam po prostu
Snow, nie martw się, niedługo wakacje, odpoczniesz porządnie od uczelnianych absurdów i odchyłów.

Pomyślałam, że muszę spróbować przełożyć na wrzesień jeszcze jeden egzamin (chociaż odmówili mi już raz), ja nie rozumiem dlaczego dla jednych katedr 2 kierunki studiów to dobry powód do przełożenia egzaminu, a dla innych kiepski.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-06-19, 08:54   #3287
snowqueen
Zakorzenienie

gayenko dziekuję Przyjrzę im się. Ostatnio dostałam od Eskulapa kosmetyczkę z miniaturkami z olejkiem bez drobinek m.in., ale zapach wydaje mi się trochę zbyt ciężki.

Z Reve de Miel mam krem do rąk, całkiem fajny

ice dziękuję Tylko od tego dzisiejszego absurdu zależy cały mój letni semestr piątego roku
Chyba wypiję sobie meliskę

Współczuję, przecież to dla nich żadna filozofia przełożyć taki termin, a jak studiujesz dwa kierunki, to tym bardziej powinnaś być uprzywilejowana...

Edytowane przez snowqueen
Czas edycji: 2008-06-19 o 08:57 Powód: dopisek
Stary 2008-06-19, 08:57   #3288
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Też to dostałam a gratis jest jakiś przedziwny sportowy plecaczek. Mogli sobie podarować taki gratis.
Serio?hihi to faktycznie swietny prezent..Mozesz sobie ksiazki wpakowac i na uczelnie pojechac z nim

Cytat:
Pomyślałam, że muszę spróbować przełożyć na wrzesień jeszcze jeden egzamin (chociaż odmówili mi już raz), ja nie rozumiem dlaczego dla jednych katedr 2 kierunki studiów to dobry powód do przełożenia egzaminu, a dla innych kiepski.
Ice a ty skoro studiujesz na 2 kierunkach masz indywidualna organizacje studiow? to bardzo pomaga bo wtedy od razu jak masz ja przyznana masz prawo do innego terminu egzaminu jako twoj pierwszy termin i mozesz cala sesje zaliczac we wrzesniu
**
Buuuu..przez dwie godziny szukalam materialow wczoraj do opracowania znalazlam pienke artykuly..ale Tz musial wejsc do internetu...zapisalam to w zakladkach a on aktualizowal oprogramowanie u siebie..u mnie tez zaktualizowalo i nie mam tego buuuu

Edit -> Snow mi tez sie wydawal ale na mojej skorze staje sie jakis delikatniejszy...Ja nim smaruje nawet buzie czasem.Cudny jest taki bardzo odzywczy.Musze go wymieszac z kwasenm hialuronowym
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-06-19, 09:15   #3289
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
ice dziękuję Tylko od tego dzisiejszego absurdu zależy cały mój letni semestr piątego roku
Chyba wypiję sobie meliskę
Na pewno uda się dobrze wszystko rozplanować i będzie ok.

Cytat:
Współczuję, przecież to dla nich żadna filozofia przełożyć taki termin, a jak studiujesz dwa kierunki, to tym bardziej powinnaś być uprzywilejowana...
Niby żadna, ale oni niechętnie się zgadzają na przekładanie w tej katedrze, bo forma egzaminu jest taka, że sprawdzanie trwa długo (esej i 4 obszerne pytania opisowe). Więc w sumie rozumiem, że nie bardzo im to na rękę takie dawanie gwarancji, że poprawią w ciągu tygodnia między pierwszym a drugim terminem wrześniowym.

Cytat:
Serio?hihi to faktycznie swietny prezent..Mozesz sobie ksiazki wpakowac i na uczelnie pojechac z nim
No fantastyczny. Nic tylko brać i nosić.

Cytat:
Ice a ty skoro studiujesz na 2 kierunkach masz indywidualna organizacje studiow? to bardzo pomaga bo wtedy od razu jak masz ja przyznana masz prawo do innego terminu egzaminu jako twoj pierwszy termin i mozesz cala sesje zaliczac we wrzesniu
Nie mam, bo nie mam takiej potrzeby. Mamy bardzo elastyczny regulamin studiów i na jednym i na drugim (jeszcze bardziej) kierunku. Na obu kierunkach mogę sobie dowolnie wybrać termin egzaminu, do którego podchodzę (na stosunkach to zazwyczaj 2 terminy w sesji, na prawie zazwyczaj przedtermin, często bardzo wczesny, 2 lub czasem nawet 3 terminy w sesji i jeszcze 2 terminy w sesji poprawkowej) i rzadko kiedy któraś katedra robi kłopot z podchodzeniem po raz pierwszy w sesji poprawkowej (zazwyczaj wystarczy po prostu się zapisać i przyjść i nikt żadnych cudów od nas nie wymaga). Ta, w której teraz zdaję egzamin to jedna z niewielu, i tak jak pisałam, wynika to bardziej chyba z formy egzaminu.

Na prawie w ogóle nie można sobie wziąć indywidualnego toku studiów, taka instytucja nie istnieje, bo nie ma zajęć obowiązkowych i student musi się na wydziale pokazać tylko na egzaminie, żeby dalej być studentem. Na stosunkach obowiązkowe mam tylko ćwiczenia, a na czwartym roku to w ogóle nie wiem, czy cokolwiek będzie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-19, 09:16   #3290
zizou
Zakorzenienie

ekhm, patrzcie, jaka piekna dwojka: http://www.allegro.pl/item383164219_cien_clinique.html

dzisiaj w koncu aldna pogoda, skocze na dwie godzinki do pracy a potem poszlajam sie z psem po miescie i moze w koncu zlapie troche slonca
Stary 2008-06-19, 09:20   #3291
snowqueen
Zakorzenienie

zizou no piekna.. Czyżby najnowsza kolekcja...

U mnie też ładna pogoda, ja co prawda dziś wychodzę przed 14 z pracy, bo muszę iść zrobić aferę na uczelni ale potem mam jeszcze zajęcia i pewnie za wiele nie połażę po słonku
Stary 2008-06-19, 09:23   #3292
zizou
Zakorzenienie

ja czuje glod slonca, ostatnie dni byly szare i bure
Stary 2008-06-19, 09:28   #3293
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

Nie mam, bo nie mam takiej potrzeby. Mamy bardzo elastyczny regulamin studiów i na jednym i na drugim (jeszcze bardziej) kierunku. Na obu kierunkach mogę sobie dowolnie wybrać termin egzaminu, do którego podchodzę (na stosunkach to zazwyczaj 2 terminy w sesji, na prawie zazwyczaj przedtermin, często bardzo wczesny, 2 lub czasem nawet 3 terminy w sesji i jeszcze 2 terminy w sesji poprawkowej) i rzadko kiedy któraś katedra robi kłopot z podchodzeniem po raz pierwszy w sesji poprawkowej (zazwyczaj wystarczy po prostu się zapisać i przyjść i nikt żadnych cudów od nas nie wymaga). Ta, w której teraz zdaję egzamin to jedna z niewielu, i tak jak pisałam, wynika to bardziej chyba z formy egzaminu.

Na prawie w ogóle nie można sobie wziąć indywidualnego toku studiów, taka instytucja nie istnieje, bo nie ma zajęć obowiązkowych i student musi się na wydziale pokazać tylko na egzaminie, żeby dalej być studentem. Na stosunkach obowiązkowe mam tylko ćwiczenia, a na czwartym roku to w ogóle nie wiem, czy cokolwiek będzie.
Aha to fajnie sie macie u nas trzeba bywac na zajeciach ..zreszta na studiach jezykowych nie bywac to samobójstwo

Cytat:
ekhm, patrzcie, jaka piekna dwojka: http://www.allegro.pl/item383164219_cien_clinique.html
O mamo co to chyba ktos sie bawil betoniarka
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-06-19, 09:33   #3294
Organzza
Zakorzenienie

Zizuś, widziałaś? maczek Camelia http://www.allegro.pl/item385828605_..._puder_06.html

tu fotki : http://www.beautyintrend.com/?setmode=1
Double with me?
Stary 2008-06-19, 09:33   #3295
snowqueen
Zakorzenienie

ziz ja też. Poza tym jestem zmęczona, znerwicowana, wiecznie niewyspana i mam dosyć walki o wszystko, co mi się należy...

Na szczescie juz niedlugo obie wyjezdzamy
Stary 2008-06-19, 09:35   #3296
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
widzialam niestety to nie kolor dla mnie. widzialam go na zywo, jest brazowo-rozowy, baaaaardzo ciemny nawet jak sie opale to bedzie za ciemny... a szoda. pieknie wyglada
Stary 2008-06-19, 09:37   #3297
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
widzialam niestety to nie kolor dla mnie. widzialam go na zywo, jest brazowo-rozowy, baaaaardzo ciemny nawet jak sie opale to bedzie za ciemny... a szoda. pieknie wyglada
o, na żywo mi się nie trafiło go ujrzeć jak bardzo ciemny, to już tak nie kusi i dobrze
Double with me?
Stary 2008-06-19, 09:42   #3298
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
ziz ja też. Poza tym jestem zmęczona, znerwicowana, wiecznie niewyspana i mam dosyć walki o wszystko, co mi się należy...

Na szczescie juz niedlugo obie wyjezdzamy
jeszcze trzy tygodnie dzisiaj zaczynam odliczanie, niech sie dzieje co chce ja naprawde musze odpoczac...
Stary 2008-06-19, 09:45   #3299
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze trzy tygodnie dzisiaj zaczynam odliczanie, niech sie dzieje co chce ja naprawde musze odpoczac...
Ja zaczęłam wczoraj Bo lecę dzień przed Twoim wyjazdem. Jestem tak szczęśliwa, że zarezerwowałam wakacje na lipiec, a nie później. Nawet się nie spodziewałam, że będę tak wyczerpana. Pragnę spokoju, relaksu, słońca i beztroski...

A miałam Cie spytać, gdzie kupiłaś spodenki surfera? Bo ja też poszukuję, ale wszystkie, które widziałam, kosztowały powyżej 100 zł i nie jestem pewna, czy chcę wydać tyle pieniędzy
Stary 2008-06-19, 09:54   #3300
zizou
Zakorzenienie

snow w h&m kosztuja 79,90. sa nawet fajne, ale caly czas zastanawiam sie, czy ich nie zwrocic. na miejscu kupie takie gacie za pare euro, a beda lepsze. nie wiem, waham sie. wzielam bez mierzenia, bo mi sie spieszylo no i w domu okazalo sie ze to nie calkiem to, co mialo byc
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości