Scent Bar IV - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-18, 18:57   #2371
Aragonte
Wtajemniczenie

Dot.: Scent Bar IV

Hej, Kriss Miło Cię widzieć
Cieszę się, że wreszcie wiecie, na czym stoicie, jeśli chodzi o małą. Dużo zdrowia dla niej!

Nie ustosunkuję się do całej dyskusji, nie mam siły dzisiaj

Favkes, o tańcach to muszę kiedyś z Tobą porozmawiać
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 19:12   #2372
Fenris
Czekam na Ragnarok

Sabbath, Aragonte i inne zainteresowane Znalazłam świetny sklep na necie z biżuterią taką, jaka mnie bardzo interesuje i może Was również. Oto on: Walhalla Mam stamtąd trzy rzeczy i dopiero teraz o tym się dowiedziałam

Kriss - to naprawdę bardzo mało waży. Mój brat ważył chyba 5kg jak się urodził. Ale dobrze, że już wszystko wiadomo.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 19:24   #2373
Aragonte
Wtajemniczenie

Fenris, ja też mam parę identycznych wzorów (konkretnie dwa smoki).
Dzięki za namiar, obejrzałam już celtyki i sprawdziłam, co mają z muzyki
Stary 2008-06-18, 19:30   #2374
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Margotko, więź jednak lepsza by była od więzów
Zależy Agnysko, jakie to więzy...

Cytat:
Chyba dołączę do Napalonych Chórzystek. Trafiłam na stronę Toma Forda, a tam zaatakowały mnie taaakie zdjęcia Oczywiście, dziś nie skonsumuję (co najwyżej kolację), bo M. poza domem śpi...
Nie konsumuj tak w samotności podziel się linkiem. Włączyłam sobie Joe Cockera i stanowi on bardzo miły podkład do prasowania. Plus truskawki. Brakuje tylko szampana i posiadacza równie seksownej chrypki co wyżej wspomniany, i wieczór byłby znacznie bardziej interesujacy

Tak swoją droga to wpływ pogody na poziom libido uwidacznia nam się na Perfumach bardzo wyraźnie - tylko patrzec, jak nas Tulip z Rachelą pogonią tasaczkiem
Stary 2008-06-18, 19:31   #2375
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Kriss - to naprawdę bardzo mało waży. Mój brat ważył chyba 5kg jak się urodził. Ale dobrze, że już wszystko wiadomo.
Mój wujek 7 Autentycznie
No i duzym chłopem pozostał

Szczerze współczuję kobiecie, która go rodziła Hm, ale chyba miała cesarkę No, nie wyobrażam sobie urodzić klasycznie takiego giganta
Cytat:
Napisane przez Margot45
Tak swoją droga to wpływ pogody na poziom libido uwidacznia nam się na Perfumach bardzo wyraźnie - tylko patrzec, jak nas Tulip z Rachelą pogonią tasaczkiem
Margotko, to jaka u Was pogoda ?

U mnie takie niskie ciśnienie, że jestem jak śnięta ryba i ratuje się potrójnymi dawkami Cardiamidu (bosz, ale to o-hyd-ne!) i mocną herbatą. I zdecydowanie nie mam ochoty na działania prokreacyjne
Stary 2008-06-18, 19:40   #2376
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Margotko, to jaka u Was pogoda ?

U mnie takie niskie ciśnienie, że jestem jak śnięta ryba i ratuje się potrójnymi dawkami Cardiamidu (bosz, ale to o-hyd-ne!) i mocną herbatą. I zdecydowanie nie mam ochoty na działania prokreacyjne
Aniołku, cały dzień piękne słoneczko i tak mniej więcej +20 stopni - dla mnie idealnie

A samopoczucia współczuję i mam nadzieję, ze herbatka + Cardiamid szybko postawią Cię na nogi
Stary 2008-06-18, 19:46   #2377
Aragonte
Wtajemniczenie

Zapomniałam się pochwalić - kupiłam dzisiaj kolejne buty z kategorii, którą od dłuższego czasu omijałam, czyli typowo kobiecych, znowu na stabilnej szpilce, ok. 5 cm, lekko ażurowe, z jakąś skórzaną kokardką. Poprzednio nabyłam czerwone, teraz dla odmiany czarne
Chyba szykuję się do roli, ekhm, chórzystki, te buty nieźle do tego nastrajają

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-18, 19:50   #2378
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Aragonte - brawo, będziemy wywijac wszystkie w szpilkach Kankana

Raczę się czerwonym winkiem , co przy tej pogodzie gwarantuje, że padnę przed 23.00 i będę słodko śnić

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 20:04   #2379
kriss_de_valnor
Zakorzenienie

aragonte - dziekuję za przemiłe spotkanie na razie timbuktu nie zdążył się rozwinąć, bo jestem przeziębiona i na antybiotyku i nic nie czuję ale się doczeka - spokojna głowica jądrowa

kriss_de_valnor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 20:17   #2380
yoona
Zakorzenienie

Kriss bedzie dobrze!

wiecie co,nawiazuja do dyskusji ponizej:
mnie sie raz zdarzylo, tak bez zobowiazan, z dobrym przyjacielem. i jedyne co moge powiedziec to to, ze juz moim przyjacielem nie jest stosunki sie nam, delikatnie mowiac, rozluznily. takze,nie polecam.

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 20:20   #2381
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez yoona Pokaż wiadomość
Kriss bedzie dobrze!

mnie sie raz zdarzylo, tak bez zobowiazan, z dobrym przyjacielem. i jedyne co moge powiedziec to to, ze juz moim przyjacielem nie jest stosunki sie nam, delikatnie mowiac, rozluznily. takze,nie polecam.

Hah, skąd ja to znam - zdarzyło mi sie również, niby reguły były jasne, ale psychika jakby to powiedzieć - nie wytrzymała mi

Frank Zappa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-18, 20:25   #2382
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Serio wydaje mi się, że czasem ludzie zbyt wielką wagę przywiązują do zawartości gatek (czyli płci).
A swoją drogą, nie wpienia was, że określenie chłop z jajami jest bardziej pozytywne jakoś, niż baba bez jaj na przykład?
W ogóle w historii babskie określenia są zwykle mniej nobilitujące, niż chłopskie .
No właśnie. Dla mnie nie jest ważne co, kto ma w gatkach - tylko jakim jest człowiekiem.
Cytat:
A ja na kobiety trafiam zwykle fatalnie. Klęska po klęsce...
Znacznie lepsze mam statystyki przyjaźni i kumpelskich relacji z mężczyznami (oraz niekumpelskich w sumie) i to w towarzystwie mężczyzn czuję się dobrze. Przy kobietach czuję się dziwolągiem, jakimś kuriozum.
no pięknie .... dzięki

Tak serio - to ja nie zauważyłam tej Twojej dziwadłowatości. Dla mnie jesteś normalną kobietą, tylko silniejszą od innych. Ale i emocjonalnie bardziej dojrzałą po porostu. Mnie nie dziwisz, mnie imponujesz

Cytat:
Ja tam myślę, że trochę ma. Oczywiście trochę i nie we wszystkich przypadkach.
Na podstawie swoich obserwacji (między innymi wątków na Wizażu) doszłam do wniosku, że standardowej konstrukcji psychicznej kobieta ma potrzebę bezpieczeństwa, przynależności, czy inaczej "bycia kochaną" silniej rozwiniętą, niż poczucie honoru.
Ja mam raczej równomiernie. Nie byłabym w stanie poświęcić swojego honoru, mimo, ze kocham Ciachulca - gdyby mnie poniżył ... odeszłabym. Nie szanowałabym sama siebie, gdybym straciła twarz.
Ale chcę czuć, ze jestem kochana oooo tak

Cytat:
Hmmm... Wal prosto z mostu. Umowa była taka, że premia najpierw, podwyżka potem i ja bym się tego trzymała.
Spróbuję, kurcze - Ciacho to samo mi powiedział, ale ja jestem cienias jeśli chodzi o asertywność. no w mordę, żesz ...

Cytat:
Ja przyznaję, że nie mam problemów z oddzieleniem seksu od miłości, ale z moich doświadczeń dotyczących seksu z tylko kumplami wynika, że uciechy z tego nocka jedna, a potem rok (albo kilka lat) pozbywania się delikwenta robiącego maślane oczy i twierdzącego, że się zakochał i to nie jego wina. Skórka nie warta wyprawki.
Tak miałam. Nawet kilka lat temu. Te maślane oczy zniknęły wraz ze zmiana pracy ... ufffff
Teraz nie wiem sama jaki mam stosunek do sexu bez zobowiązań. Naprawdę. Po prostu nie mam żadnych takich sytuacji. I trudno mi się określić.

Cytat:
Rybki to jedyne zwierzaki, których nigdy nie chciałam mieć. Właśnie dlatego, że ani to pogłaskać, ani pomiziać, ani na rekach ponosić.
Tylko karmić to to trzeba i w h ... roboty ze sprzataniem akwarium. No chyba, zę piranie

Cytat:
Napisane przez kriss_de_valnor Pokaż wiadomość
cześć Wam po 3- tygodniowym pobycie z dzieckiem w CZD w W-wie wróciliśmy nareszcie z diagnozą, wiemy na czym stoimy i co robić dalej żeby rosła i się prawidłowo rozwijała (teraz ma 19m-cy i waży 7kg!) ale się człowiek tam napatrzy i nasłucha, aż serce pęka ile te maluchy muszą wycierpieć... to nasza ada z 6 punktami w rozpoznaniu choroby była przy nich okazem zdrowia...mam nadzieję, że znów się tu zadomowię ale wątków nie mam szans nadgonić
Witaj Kriss.
Wiem coś o tym. W zeszłym roku sama tam spedziłam dwa tygodnie z Synkiem. Dobrze, ze już jest ok. Ciesze się .

Cytat:

Dziewczyny, mam problemik.
Pojawiają mi się informacje o nowych wiadomościach w profilu (nie po raz pierwszy), a kiedy wchodzę w profil - nie widzę ich. Co więcej - info o tym, że są nowe nie znika, czy raczej znika po kilku dniach, a wiadomości w profilu nadal nie ma. Co to może być?
O w mordę ... niedobrze. Może zapytaj Rachelę albo Tulipka.

Cytat:
uff, nie bylo tak zle, macie szczescie ze porządnie trzymałyście
teraz jeden dzien odpoczynku i w piatek znow:/
ja już zaczynam trzymać
tak się boję

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Na wszystko?
taaaaakkkk ...aaaaaa boooo cooooo?

Cytat:
Napisane przez mskladaczek Pokaż wiadomość
Ja swoja pscyhiatrie tez zdalam (na 4.5 nawet)
A po tescie beczalam, ze byl trudny i napewno bedzie wrzesien.

W przyszlym tygodniu czekaja mnie dwa ostatnie (! ) egzaminy i jakos tak....no... lenia mam

i

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość

Favkes, o tańcach to muszę kiedyś z Tobą porozmawiać
Jasne. Kiedyś tańczyłam w Grupie - taniec charakterystyczny.
To coś co łączy balet, teatr i taniec nowoczesny. To było bardzo dawno - ale miłość została do dziś.

Edytowane przez Favkes
Czas edycji: 2008-06-18 o 22:39
Favkes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 20:33   #2383
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Mnie tez sie zdarzylo. I to nawet chyba z nim ze dwa razy czy cus. Wiele lat temu. Do tej pory sie kumplujemy, trzymamy sztame. O calej sytuacji pogadalismy wtedy i od lat do tego nie wracamy
Taki temat tabu

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 20:35   #2384
asia_102
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Z drugiej strony - nie widzę się w związku, w którym tylko ja wyłącznie nadaję ton, do mnie należą kluczowe decyzje, a mój mężczyzna byłby bierny,musiałabym go wiecznie "popychać" do życia, odpowiedzialności, decyzji. Nie chcę być drugą mamą.

Z jednej strony - chcę mieć kontrolę nad wszystkim, chcę sama decydować, nie pytać o pozwolenie, a z drugiej - nie chcę by wszystko spadało na mnie. Wniosek - chyba jeszcze nie dojrzałam do takiego prawdziwego związku
Madziczko, wiem o czym mówisz... ja właśnie muszę być motorem napędowym, a natura bardziej mnie stworzyła na żagiel, w który trzeba nadmuchać, niestety i tak ciągnę, z trudem, walcząc ze sobą co dzień

Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
dziękuję Wam wszystkim ale nie poszło...1 błąd za dużo. powtórka 28.06
jestem smutna i zła, bo na testach, które robiłam w domu na komputerze wychodziło mi 17/18, 18/18 a dziś 3 błędy...
straciłam tylko czas. a przecież to wcale nie takie trudne.
bywa następnym razem będzie lepiej

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
a co my takiego złego robimy... toż to plotki tylko

Cytat:
mnie też się zdarzyło i przyjeciel został mężem

(¨`·.·´¨)
`·.(¨`·.·´¨)
` ·.,.·´
asia_102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 20:40   #2385
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:

A ja na kobiety trafiam zwykle fatalnie. Klęska po klęsce...
Znacznie lepsze mam statystyki przyjaźni i kumpelskich relacji z mężczyznami (oraz niekumpelskich w sumie) i to w towarzystwie mężczyzn czuję się dobrze. Przy kobietach czuję się dziwolągiem, jakimś kuriozum.
też jakoś zawsze mam więcej zaprzyjaźnionych jednostek płci męskiej. Ja się chyba po prostu lepiej z facetami dogaduję

Cytat:
O przepraszam, ja gram w nogę całkiem nieźle. W szkole grałam w reprezentacji, a i obecnie, kiedy rozgrywamy mecze "Stara Gwardia versus Młodzieńcy" przez moje łapy niewiele przechodzi. Tak jak jestem siatkówkowy antytalent, tak w nożną daję radę. Nawet mój syn zauważył, że gram lepiej, niż Tatuś.
Sabb, ale ty po prostu jesteś nietypowa...
A nasza reprezentacja gra tak jakby talent do kopania piłki odziedziczyła po mnie....

Cytat:
Ja przyznaję, że nie mam problemów z oddzieleniem seksu od miłości, ale z moich doświadczeń dotyczących seksu z tylko kumplami wynika, że uciechy z tego nocka jedna, a potem rok (albo kilka lat) pozbywania się delikwenta robiącego maślane oczy i twierdzącego, że się zakochał i to nie jego wina. Skórka nie warta wyprawki.

O to to ja sobie potrafię (potrafiłam) oddzielić, a druga strona ma problem. Potem słyszę,że to dlatego,że we mnie trudno się NIE ZAKOCHAć....Co za pokręcony pogląd, bo co ja niby takiego mam innego niż reszta kobiet??

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Sabbath, Aragonte i inne zainteresowane Znalazłam świetny sklep na necie z biżuterią taką, jaka mnie bardzo interesuje i może Was również. Oto on: Walhalla Mam stamtąd trzy rzeczy i dopiero teraz o tym się dowiedziałam
To sklep mojego znajomego, mają bardzo ładne wzory chociaż mam wrażenie,że płaciłam sporo mniej kupując na imprezach bezpośrednio od osoby, która robi tę biżuterię

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2008-06-19 o 04:41
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-18, 21:27   #2386
yoona
Zakorzenienie

orientujecie sie moze po ile są meteoryty w Sephorze?

Blogowy świat

Stary 2008-06-18, 21:34   #2387
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Kurcze - byłam dzisiaj. Mogłam sprawdzić
Ale tak mi chodzi jakoś ok. 230 zł po głowie, ale w togomago widzę są po 153
Stary 2008-06-18, 21:37   #2388
annmarie
Wtajemniczenie

GG do annmarie Send a message via Skype™ to annmarie

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Aniu cieszę się razem z Tobą. Każdy dzień będzie przecież coraz łatwiejszy I trzymam kciuki za dzisiejszy.
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Kurcze - byłam dzisiaj. Mogłam sprawdzić
Ale tak mi chodzi jakoś ok. 230 zł po głowie, ale w togomago widzę są po 153
Na pewno więcej niż 153, choć też nie pamiętam dokładnie...
Stary 2008-06-18, 21:38   #2389
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:

Yoona, ok 180zł na bank
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-18, 21:38   #2390
taka taka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość

Na pewno więcej niż 153, choć też nie pamiętam dokładnie...
chodzi mi po głowie 180zł
taka taka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 21:50   #2391
yoona
Zakorzenienie

eee to i tak w porownaniu z truskawa, nawet przy 20% znizce nijak sie nie oplaca

Blogowy świat

Stary 2008-06-18, 22:01   #2392
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez taka taka Pokaż wiadomość
chodzi mi po głowie 180zł
Takuś, złap prędko, będzie na flaszkę
Stary 2008-06-18, 22:19   #2393
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Zmykam. Winko i trzecia dawka szczepionki na żółtaczkę zrobiły swoje- flaczek ze mnie Dobranoc

Frank Zappa

Stary 2008-06-18, 22:20   #2394
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
dziękuję Wam wszystkim ale nie poszło...
Następnym razem pójdzie, zobaczysz

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
"tylko frajerzy zdają za pierwszym razem"

Wielkie dzięki za "komplement"
Cytat:
Tylko ślicznie poproszę o kciuki jutro i pojutrze.
Robi się

Cytat:
ratuje się potrójnymi dawkami Cardiamidu (bosz, ale to o-hyd-ne!)
Cardiamid nie jest przypadkiem na receptę?

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Chyba szykuję się do roli, ekhm, chórzystki

Cytat:
Napisane przez Favkes Pokaż wiadomość
Tylko karmić to to trzeba i w h ... roboty ze sprzataniem akwarium
Huk roboty znaczy się...

Cytat:
taaaaakkkk ...aaaaaa boooo cooooo?
A nic, nic

To ja też poproszę o kciuki na jutro (tak między 13 a 16).
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 22:21   #2395
taka taka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Takuś, złap prędko, będzie na flaszkę
nie zdążyłam
taka taka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 22:22   #2396
asia_102
Wtajemniczenie

Cytat:

już zaczynam, żeby nie zapomnieć

(¨`·.·´¨)
`·.(¨`·.·´¨)
` ·.,.·´
asia_102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 22:30   #2397
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:

Huk roboty znaczy się...
znaczy sie tak właśnie, z ust mi to wyjąłeś

Cytat:
A nic, nic
eee ... a myślałam, ze coś

Cytat:
zaczynam - puszecz jutro wieczorem tylko jak ja do pracy pójdę no nic,nie ważne, najwyżej wyjdę w pidżamie ( znowu )

Cytat:
Napisane przez taka taka Pokaż wiadomość
nie zdążyłam
żesz w dzioba, to szybkie było ....
Stary 2008-06-18, 22:35   #2398
mskladaczek
Zakorzenienie

W temacie kolegow do sexu.

Ja bym nie potrafila tak barabara bez motylkow, no chemia musi byc... a sex dla sportu? dla sportu to ja sie moge z psem w lesie wybiegac.
A chemia plus przyjazn to juz material na zwiazek jest.
Nawet pocalunek z kumplem napawa mnie obrzydzeniem.
Moze dlatego jestem dobrym materialem na przyjaciela plci przeciwnej

Gryx Wizazanki to zdolne dziewczyny i chlopaki, dasz rade!
mskladaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 22:36   #2399
martwa papuga
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kriss_de_valnor Pokaż wiadomość
cześć Wam po 3- tygodniowym pobycie z dzieckiem w CZD w W-wie wróciliśmy nareszcie z diagnozą, wiemy na czym stoimy i co robić dalej żeby rosła i się prawidłowo rozwijała (teraz ma 19m-cy i waży 7kg!) ale się człowiek tam napatrzy i nasłucha, aż serce pęka ile te maluchy muszą wycierpieć... to nasza ada z 6 punktami w rozpoznaniu choroby była przy nich okazem zdrowia...mam nadzieję, że znów się tu zadomowię ale wątków nie mam szans nadgonić
Cześć Kriss ja nie wczoraj, ale też się zastanawiałam, gdzie Cię wcięło na tak długo.

Dużo zdrowia życzę Małej
Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
moja kolezanka oglądala holandia-rumunia i mi zdawala relacje na gg
Kumam już, kumam. Jest Polsat Sport i Polsat Sport Extra.
To ja mam ten, co nadaje to samo co zwykły Polsat.

Anuschko, Mskladaczku, wybaczcie Waldusia ale widzicie, Asi też on się tak skojarzył
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 22:41   #2400
Favkes
Zakorzenienie

GG do Favkes

Cytat:
Napisane przez mskladaczek Pokaż wiadomość
W temacie kolegow do sexu.

Ja bym nie potrafila tak barabara bez motylkow, no chemia musi byc... a sex dla sportu? dla sportu to ja sie moge z psem w lesie wybiegac.
A chemia plus przyjazn to juz material na zwiazek jest.
Nawet pocalunek z kumplem napawa mnie obrzydzeniem.
Moze dlatego jestem dobrym materialem na przyjaciela plci przeciwnej

Gryx Wizazanki to zdolne dziewczyny i chlopaki, dasz rade!
No ja bez motylków to tez nie. Ale w moim przypadku motylki uaktywniały się czasami w momencie zauroczenia, podniecenia .. napalenia
W życiu bym nie mogła z kimś, kto mnie zupełnie nie pociąga - toż to by było bez sensu zupełnie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości