Rossman - część III - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-18, 21:42   #1051
gwiazdeczka179
Raczkowanie

GG do gwiazdeczka179
Dot.: Rossman - część III

dziewczyny a jakie są wogól te zele Timotei jak z zapachem? długo utrzymuje się na skórze ? jak nawilżenie?
gwiazdeczka179 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 22:11   #1052
Ani@1987
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justysiek Pokaż wiadomość
Sorki Szczerze mowiac wiem, ze ktos o nim pisal (teraz wiem, ze Ty, a niestety pytania Umbry nie przyuwazylam - tak duzo piszecie, ze nie daje rady czytac wszystkiego, jak wracam do domu, to tu juz tyyyyle postow, ze glowa mala), bo ja sama nie wiedzialam, ze jest taka seria i dlatego go dzis dorwalam, jak jeszcze sobie doczytalam w necie o co biega ale nie sprawdzalam w gaszczu postow kto, bo chcialam szybko odpisac Kiedys chcialam kupic cos Erisu z serii Sin Skin (reklamowana przez Weronike Rosati), ale okazala sie za droga.
Oj jak tak poważnie nie pisałam o tym czytaniu moich postówdziewczyny tu tak wszystko szybciutko produkują ze nie sposób za nimi nadążyć i czytać wszystkiego-rozumiem O kremiku napisałam tylko ile kosztuje.. a Ty napisz jak poużywasz troszkę jaki jest?jak i na ile matuje?mam na niego ochotę, choć kremów do twarzy mi pod dostatkiem
Stary 2008-06-18, 22:28   #1053
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ani@1987 Pokaż wiadomość
Oj jak tak poważnie nie pisałam o tym czytaniu moich postówdziewczyny tu tak wszystko szybciutko produkują ze nie sposób za nimi nadążyć i czytać wszystkiego-rozumiem O kremiku napisałam tylko ile kosztuje.. a Ty napisz jak poużywasz troszkę jaki jest?jak i na ile matuje?mam na niego ochotę, choć kremów do twarzy mi pod dostatkiem
Ok, nie ma sprawy, zdam relacje jak juz dojde do jakichs stalych wnioskow na jego temat Na razie widze, ze nie daje takiego megamatu, jak np. krem Siarkowa Moc Barwy, twarz nie jest plaska, ale skora w dotyku jest taka jakby pudrowa, nie ma tlustego filmu. Ale to dopiero raz uzyty, wiec niemiarodajna ta opinia A zapach to chyba jednak jablko, caly czas go czuje, bardzo przyjemny
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 23:01   #1054
Nanusia76
Zadomowienie

Ja jutro wyruszam na łowy i planuję ogołocić wszystkie Rossy . Byłam juz wczoraj bo myślałam,że moze juz cos będzie z nowej gazetki, ale NIC- nawet gazetki nie mieli. Zakupiłam tylko tonik Melisę za 2.99 i po reszcie obeszłam się smakiem.
Niech was ręka boska broni przed kupnem płynu do prasowania Domol- same konserwanty i alkohol. Para która sie ulatnia podczas prasowania jest okropna,
drażni nos i myślałam,że mi ślepia wyżre - do tej pory sa czerwone jak u królika .

Jutro łowy , na sama myśl mam "banana" na buzi .
Nanusia76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 23:56   #1055
telbuh
Wtajemniczenie

Kupiłam wszystko (prawie ) 2 żele Timotei (lawenda dla mnie i pomarańcza dla TŻ), farbe dla Mamy + odżywkę termocośtam za 1grosz, fitellę jogurtową (cynamonowych już nie było ) i genialna herbatkę Kings Crown
Szkoda tylko, że nie było tego masła cynamonowego (a może to i lepiej ) bo się w życiu nie wygrzebię z tych mazideł do ciała

W CND widziałam żele pod prysznic E. Arden Sunflowers i Splendor, jakiś żel do ciała z Dove (ujedrniający?), jakiś balsam Tanity - w sumie nic specjalnego

No...to przydałaby się już nowa promocja
telbuh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 00:13   #1056
czelsi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agacior89 Pokaż wiadomość
Czelsi witamy w Warszawie, tu się zaden rosmann chyba nie zaraził CND A w którym kupowałaś? u mnie dzisiaj była cena 6 zł, a jeszcze niedawno 3 zł.
w tym przy metrze służew
czelsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 07:19   #1057
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez telbuh Pokaż wiadomość
Kupiłam wszystko (prawie ) 2 żele Timotei (lawenda dla mnie i pomarańcza dla TŻ), farbe dla Mamy + odżywkę termocośtam za 1grosz, fitellę jogurtową (cynamonowych już nie było ) i genialna herbatkę Kings Crown
Szkoda tylko, że nie było tego masła cynamonowego (a może to i lepiej ) bo się w życiu nie wygrzebię z tych mazideł do ciała

W CND widziałam żele pod prysznic E. Arden Sunflowers i Splendor, jakiś żel do ciała z Dove (ujedrniający?), jakiś balsam Tanity - w sumie nic specjalnego

No...to przydałaby się już nowa promocja
jaki zel do ciala dove?
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-19, 09:49   #1058
agacior89
Zakorzenienie

GG do agacior89

Cytat:
Napisane przez Literka96 Pokaż wiadomość
Według mnie to nawet nie opłaca się kupować żeli Timotei w promocji 1 za grosz. Ja miałam i więcej nie zamierzam kupić. Niezbyt dobra jakość...
Ja miałam za darmo, do szamponu. Owoce leśne chyba? też mi nie za bardzo podpasował....

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Na pewno CND są w Rossmannie na Kondratowicza. W Wola Parku też kiedyś były.
Na Konratowicza rzadko jeżdżę, w Wola Parku byłam niedawno, tam kupiłam właśnie tonik melisy za 3 zł, ale bez żadnych oznaczeń CND.

Cytat:
Napisane przez p_misiowa Pokaż wiadomość
Może to i lepiej że do mojego mam z 30min pieszo
strach pomyśleć ile bym tam wydawała kasiory
do rossmana (jak mam po drodze ) to lubie sobie czasem nawet chodzić żeby pooglądać co maja
do listy zakupów dopisałam jeszcze zmywacz do paznokci Isany o zapachu migdałów (oczywiście po przeczytaniu recenzji na KWC )
Heheh ja mam do najbliższego 10 km a i tak codziennie mijam co najmniej 3

Cytat:
Napisane przez Ani@1987 Pokaż wiadomość
Oj jak tak poważnie nie pisałam o tym czytaniu moich postówdziewczyny tu tak wszystko szybciutko produkują ze nie sposób za nimi nadążyć i czytać wszystkiego-rozumiem
Phi! Ja czytam wszysto
Aniu wyvbacz, mam pamięć typowo wzrokową, jaki miałaś wcześniej avatar? Nie ten taki obraz... Cholera nie pamiętam tytułu... Taka para i...
agacior89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 09:50   #1059
agacior89
Zakorzenienie

GG do agacior89

Cytat:
Napisane przez 00aga00 Pokaż wiadomość
Ale jak to alkohol w balsamie do opalania? Przecież nie można używać perfum na słońce własnie ze względu na alkohol Chyba, że w SunOzonie jest jakaś bezpieczna odmiana?
Ha! Jeszcze rok twemu zakąłdałam przerażona wątek an biochemii "słuchajcie dziewczyny w kremach do opalania nivei jest ALKOHOLLL!!! toż to zbrodnia!!!". Uspokojono mnie- alkohol to tylko alkohol, perfumy zawierają więcej substancji zapachowych i to te powodują przebarwienia. Nie pamiętam już które substancje konkretnie (piżmo? rozmaryn?), na pewno apmietam dziurawie i tego się strzegę (w maseczkach do włosów seboradin jest np.). Alkohol to błędna informacja spowodowana niedokładnymi badaniami.
agacior89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 10:50   #1060
AryaxD
Wtajemniczenie

Wiecie co , cyz to jest w rossmanie ? Chodzi mi o żel owocowy po depilacji Tanity.Jak podrązniłam sobie nogi joaanną to był moim zbawieniem, pozatym na udach wyskakuje mi pelno malyc krostek, nie wiem od czego, ten zel dorazu je likwiduje jest zbawienny poprostu, ja go mam małą próbkę 10 ml, ale poprostu jest cudny i nie wyobrażam sobie dalszego życia bez niego ( :P ).
Stary 2008-06-19, 11:39   #1061
cypressangel
Zakorzenienie

Od dziś w Naturze są w promocji różne gąbki Syrena od 1.49 zł

Edytowane przez cypressangel
Czas edycji: 2008-06-19 o 12:27
cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-19, 12:25   #1062
00aga00
Wtajemniczenie

Cytat:
Ha! Jeszcze rok twemu zakąłdałam przerażona wątek an biochemii "słuchajcie dziewczyny w kremach do opalania nivei jest ALKOHOLLL!!! toż to zbrodnia!!!". Uspokojono mnie- alkohol to tylko alkohol, perfumy zawierają więcej substancji zapachowych i to te powodują przebarwienia. Nie pamiętam już które substancje konkretnie (piżmo? rozmaryn?), na pewno apmietam dziurawie i tego się strzegę (w maseczkach do włosów seboradin jest np.). Alkohol to błędna informacja spowodowana niedokładnymi badaniami.
Dziękuję za olśnienie
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca
lecz widać można żyć bez powietrza !"

00aga00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 12:32   #1063
dygotka8
Zakorzenienie

wczoraj byłam i dziś też odwiedziłam rossmana...tym razem kupiłam żele timotei(lawenda i pomarańcza) i corny pomarańczowego i jeszcze herbatę aromatyzowaną owocową o smaku wiśniowo-bananowym
ciekawa czy dobra??
a żel jeśli okaże się dobry to siostrze też kupię
chodzę codziennie do rossmana łudząć się,że może jak będę tak na raty wydawać to mniej wydam kasy...

przede mną jeszcze
płyn listerine,
fitella kilka sztuk
wyciorki do aparatu
ponownie żel pod prysznic
i zastanawiam się nad tą oliwką hipp-dobra jest??warto zamienić tą żelową??robie tak jak dziewczyny pisałyście jeszcze pod prysznicem sie nacieram oliwką,a potem jeszce troszkę ją zmywam ciepłą wodą.lekko wycieram się ręcznikiem i zostaje taki film po tej oliwce

ja mam blisko do zachodniego do rossmana,ale wole chodzić do tego co jest na centralnym lub w mariocie pieszo to jakieś 20 minut więc blisko byłam wczoraj i dziś i jutro też będę

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 12:59   #1064
Ani@1987
Rozeznanie

Cytat:
Ja miałam za darmo, do szamponu. Owoce leśne chyba? też mi nie za bardzo podpasował....
Phi! Ja czytam wszysto
Aniu wyvbacz, mam pamięć typowo wzrokową, jaki miałaś wcześniej avatar? Nie ten taki obraz... Cholera nie pamiętam tytułu... Taka para i...
Mi ten kremowy(morela i coś tam) też za bardzo nie podpasował, ale przezroczyste sa w porządkuwysoko w składzie mają te wyciągi które mają zawierać, a nie tak jak np. Palmolive z algami, które wg producenta maja wyszczuplić a te algi na samum końcu składu(te kremowe tez zawierają wysoko wszystko-ale minus za to że są bardzo rzadkie)
Tak Agacior zmieniłam avatarka na moje zdjęcie zrobione na Festiwalu Rossmannaa co A wcześniej miałam Pocałunek Klimta...mój ulubiony obraz
A dzis kupiłam SunOzon 30 i na skórze pachnie całkiem ok...alkoholu nie czujejutro przetestuje bo cały dzień na słonku spędzęa juto będą u mnie fitelle, ale mnie nie bedzie...a w sobotę pewnie już znowu nie będzie
A i dziewczyny ja mam 2 minutki piechotką do rossmannaa jak wracam na piechotę z uczelnie to mijam po drodze 3, a troszkę inną drogą idąc to nawet 4
Stary 2008-06-19, 14:07   #1065
pearlania
Zadomowienie

GG do pearlania

No i poszłam po te żele Timotei już świadoma promocji ale pani w kasie nie miała o niej pojęcia oczywiście ale zawołała druga panią a ta potwierdziła moją wersję
pearlania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 16:10   #1066
*angel1710**
Zadomowienie

uh, wróciłam

tak więc
Oliwka Hipp ( niechcący też oliwka babydream)
Hipp mleczko do ciała
Żel Fa bambus z białą herbatą ( niechcący też Fa Jogurt cocos i palmolive thermal spa)
5x fitella
Bebe

eh, do końca to miało tak wyglądać, ale cóż zrobić
*angel1710** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 16:15   #1067
2016070150903
Konto usunięte

endżelita, jak Ci się podoba Palmolive Thermal Spa?
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 16:22   #1068
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *angel1710** Pokaż wiadomość
uh, wróciłam

tak więc
Oliwka Hipp ( niechcący też oliwka babydream)
Hipp mleczko do ciała
Żel Fa bambus z białą herbatą ( niechcący też Fa Jogurt cocos i palmolive thermal spa)
5x fitella
Bebe

eh, do końca to miało tak wyglądać, ale cóż zrobić
a po ile jest teraz pomadka bebe?? i którą kupiłaś?
agacior,polecasz tą oliwkę hipp?miałaś ją kupić?? czy może wypróbowałaś już ją?

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 16:31   #1069
lily_of_the_valley
Zadomowienie

Ja dziś nabyłam:

* masełko waniliowe Ziaja
* gąbka Syrena
* fitella: 2x tropikalna, 2x jogurtowa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-19, 16:35   #1070
00aga00
Wtajemniczenie

Byłam w Rossmannie Nie w piątek, nie w sobotę - DZIŚ
Było dużo towaru, syreny wszystkie na swoich miejscach, co jest znakiem, że rybnicki Rossmann nie jest oblegany zbyt często przez wizażanki

Moje zakupki:
- mleczko do opalania SunOzon 15stka - 7,99zł
- Fitella x3
- serum Eveline 3D (dużo rodzajów, myślałam nad tym jakimś hiper ekstra coś tam ale 15zł kosztował, poczekam cierpliwie na promocję )
- Sunsilk krem zwiększający objętość CENA NA DO WIDZENIA 2,45zł
- chusteczki do twarzy samoopalające SunOzon 1,49zł
- lakiery Wibo do frencha 6,99zł
- chusteczki Babydream (nie było już Facelle do higieny intymnej )
- chusteczki Velvet 130szt - 3,19zł

Miałam już w koszyku peeling St.Ives, ale jak policzyłam ile mnie wyjdą zakupy, to zrezygnowałam muszę jeszcze jutro kupić balsam z Vanity i oliwkę w Schleckerze

Cytat:
Napisane przez cypressangel Pokaż wiadomość
Od dziś w Naturze są w promocji różne gąbki Syrena od 1.49 zł
Natura zazdrości Rossmannowi wiernych fanek i chcą nas przekupić Nie damy się, dziewczyny, nie??!!
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca

Stary 2008-06-19, 16:39   #1071
*angel1710**
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
ómbruś, mam ten zielony, o ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18904
jeszcze nie używałam także nie mogę się wypowiedzieć, ale wybrałam go ze względu na zapach, taki orzeźwiający dość
jak wypróbuję to napiszę dzisiaj mam niesamowitą ochotę umyć się kokosem

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
a po ile jest teraz pomadka bebe?? i którą kupiłaś?
agacior,polecasz tą oliwkę hipp?miałaś ją kupić?? czy może wypróbowałaś już ją?
jak zwykle Bebe sun z filtrm 20, nie mam rachunku ale kosztowała gdzieś ponad 8 zł.
Stary 2008-06-19, 16:40   #1072
pani ćma
Zakorzenienie

Cytat:
nie jestem endzelita, ale odpowiem - kupilam jak byly w promocji te zele i jestem zachwycona fantastycznie sie pienia, cudowny zapach i delikatne drobinki ja jestem na TAK

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 17:20   #1073
2016070150903
Konto usunięte

Cytat:
ómbruś, mam ten zielony, o ten http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18904
jeszcze nie używałam także nie mogę się wypowiedzieć, ale wybrałam go ze względu na zapach, taki orzeźwiający dość
ok, dziękuję.

Cytat:
Napisane przez pani ćma Pokaż wiadomość
nie jestem endzelita, ale odpowiem - kupilam jak byly w promocji te zele i jestem zachwycona fantastycznie sie pienia, cudowny zapach i delikatne drobinki ja jestem na TAK
dzięki. w takim razie na pewno wykorzystam kupon na ten żel.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 17:47   #1074
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

jak zwykle Bebe sun z filtrm 20, nie mam rachunku ale kosztowała gdzieś ponad 8 zł.
Zdzierstwo! W poprzedniej promocji kupiłam bebe z filtrem za 4 z groszami.

A żel Fa kokosowy Myślałam, że na lato zapach będzie za słodki, ale jest bossski!
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 17:51   #1075
00aga00
Wtajemniczenie

Te mleczko do opalania SunOzon śmierdzi alkoholem jak się wącha uchylając zatyczkę. Na ciele ma delikatny, chyba lekko cytrysowy zapach Przetestuję jeszcze na słońcu jutro
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca

Stary 2008-06-19, 18:05   #1076
witch-17
Raczkowanie

Są tu jakieś poznanianki? Jeśli tak to dla zainteresowanych - w rossmannie w starym browarze pojawiła się szafa burżuja
Stary 2008-06-19, 18:05   #1077
*angel1710**
Zadomowienie

Cytat:
ok, dziękuję.
a prosze Cie bardzo

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Zdzierstwo! W poprzedniej promocji kupiłam bebe z filtrem za 4 z groszami.

A żel Fa kokosowy Myślałam, że na lato zapach będzie za słodki, ale jest bossski!
też myślę, że to zdzierstwo, no ale sama się sfrajerzyłam, że nie kupiłam kiedy była promocja

o, właśnie ja kupiłam Fa kokosowy z myślą o takich chłodniejszych dniach bo też zapach się słodki strasznie wydaje, ale dzisiaj wypróbuję

kurde, zakochałam się w Fa białej herbacie i bambusie cały czas stoi na biurku i go wącham
a dziś w R. jakieś dwie dziewczyny też oglądały żele i jedna z nich właśnie go powąchała i mówi do drugiej ' o Boże, jaki smród'

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-19, 18:23   #1078
Anijka
Wtajemniczenie

Powiem Wam ciekawostke: wczoraj w osiedlowej Zabce zauwazylam fitelle przy kasie w cenie 79 grosze i nie bylo to ometkowane zadna promocja
Anijka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 18:46   #1079
00aga00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez witch-17 Pokaż wiadomość
Są tu jakieś poznanianki? Jeśli tak to dla zainteresowanych - w rossmannie w starym browarze pojawiła się szafa burżuja
Aaa własnie! Burżuj pojawił się i w rybnickim Rossmannie
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca

Stary 2008-06-19, 19:03   #1080
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pearlania Pokaż wiadomość
No i poszłam po te żele Timotei już świadoma promocji ale pani w kasie nie miała o niej pojęcia oczywiście ale zawołała druga panią a ta potwierdziła moją wersję
U mnie tak samo, ale kasjera przynajmniej przeprosiła.

A fitelli u mnie w ogóle nie było

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości