![]() |
#751 |
Rozeznanie
|
Dot.: mamuski styczniowo-lutowe 2009
A ja sie martwie, bo Wy w 5 tc już macie USG zrobione i jakąś troskę lekarza. A ja niby poszłam prywatnie i tylko dostałam skierowanie na wszelkie badania i kazał mi przyjść na następną wizytę z zakładaniem karty ciąży i USG dopiero za dwa tygodnie, czyli jak będę w połowie 8 tc. A ja już też nie za młoda (30 lat) i nawet nie wiem czy wszytko w porządku.
nawet na bete mnie nie wysłał. Mam dużo pracy i stresu i na dodatek się martwię, czy wszysko w porządku. Choć mój TŻ twierdzi, że muszę być w ciąży z takimi wahaniami nastroju - dziś rano pobeczałam się, bo zjadł mój kawałek bułki na śniadanie - no dziecko w przedszkolu normalnie (co zresztą dobrze podsumował "przecież nigdy nie lubiłaś kajzerek i zawsze chciałaś pełnoziarnisty chleb"). No ale akurat dziś chciałam bułkę, noo ![]()
#752 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#753 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale żeby się tym przejmować????? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#754 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Poszlam do lekarza w 6tc i widzialam tylko pecherzyk, ale lekarz powiedzial, ze dzidziol ma 4mm i jest ech plodu. Poniewaz znalazl mi przy okazji guza na jajniku, kazal przyjsc za 2 tyg sprawdzic co i jak oraz sie nie martwic. Jak tu sie nie martwic wiedzac, ze ma sie dzidziola i nowotwor jednoczesnie!!! Powiedzial, ze jest maly i hormony w ciazy spowoduja, ze sie wchlonie. Mial racje ![]() Poszlam do niego w 9tc i serducho bilo jak szalone a dzidziol mial 13mm. Za tydzien ide na kolejna wizyte i znowu zapomnialam, ze mam zrobic badanie krwi..... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#755 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie martwcie się, ja jak pierwszy raz byłam u gienia to był to 7 tydzień
![]() ![]()
#757 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak spojrzysz na zdjecie z USG widac, ze zostal zmierzony pecherzyk plodowy a nie zarodek, wiec 12mm na pecherzyk w tym okresie to jest jak najbardziej OK ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, dzięki za słowa pociechy, może wytrzymam więc do następnego tygodnia i tej wizyty. W ciąży czas płynie jakoś inaczej, dowiedziałam się półtora tygodnia temu, podejrzewałam niby od początku, więc wydaje mi się że ja w tej ciąży, to już jestem i jestem
![]()
#759 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Dwa dni bylo dobrze,dzis znow zdycham.Mam tak dosc,ze brak mi nerwow. Bol glowy obudzil mnie o 6 rano.Zaczelam sie wydzierac,ze nie mam zamiaru dzis zdychac i wymitowac caly dzien Zadzwonilam do ekarza zapytalam co moge brac na bol glowy. Pozwolil paracetamol.Polecialam do apteki i wzielam.Przeszlo odrobinke,ale najwazniejsze ze nie wymiotuje ![]() Cytat:
Zapisze sobie na karteczce pytania i to co mnie martwi Obiecalam malemu,ze okolo 25,26 wyjedziemy razem nad morze Kurcze zebym tylko dobrze sie czula Cytat:
Dziewczynki tez jestescie tak wrazliwe na zapachy???????????????:ee k: Jak poczuje jakis dziwny zapach od razu mam mdlosci i zbiera mnie na wymioty
![]() |
#760 |
Zadomowienie
|
![]()
Dziewczyny, póki co udzielałam się w wątku "Planujemy zajść w ciążę w 2008", a jako że plan zrealizowany chciałabym przenieść się do was
![]() Moje namiary Kasia_L (Kasia) lat 26 okolice Bydgoszczy tp. ??.02.09
#761 |
Zadomowienie
|
Moja dzidzia ma dzisiaj 7 tyg i 3 dni i długość 14,4 mm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Zakorzenienie
|
Ami wielkie gratulacje
![]() ![]() ![]() ![]()
#763 |
Zadomowienie
|
Ami rosnie Ci ta "kapuściana truskaweczka" ![]() ![]()
#764 |
Zadomowienie
|
freshona, zrobisz mi podpisik (suwaczek)? Tak żeby po słowem Okruszek krył się suwaczek (ten, który sie teraz wyświetla). Będę wdzięczna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
Boze ja na zmiane raz wmiare dobrze a raz zle sie czuje
![]() ![]() ![]() ![]() Ami ale sie ciesze ze jestes tu z nami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Raczkowanie
|
A ja dziś się denerwuję, bo jak nie będę plamić to super, ale jeśli plamienia znów będą to dzwonię do lekarza i powie co dalej robić. trzymajcie kciuki.
![]()
#768 |
Zadomowienie
|
Musze sie poskarzyc...
Ide dzis na badania ale lab otwieraja dopiero o 10.30, czyli za 15 min i w zwiazku z tym jestem trasznie glodna i musze sie pilnowac, zeby nie zwymiotowac po drodze... Wychodze na minutke i w drodze powrotnej najem sie za wszystkie czasy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Rozeznanie
|
Trzymamy kciuki Madziarka w takim razie
![]() Ja też nie mam weny do siedzenia przy kompie, ale niestety w pracy nie mam innego wyjścia. I głowa mi pęka dziś:/
#770 |
Zakorzenienie
|
Ja musze siedziec przy kompie w sobote mam egzamin :/ ale mi sie nic nie chce ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Zadomowienie
|
Jestem juz po badaniu i wchlonelam (tak, tak tego nie mozna bylo nazwac jedzeniem
![]() ![]() ![]() Z innej beczki, musze sie wybrac w sobote na zakupy bo juz w nic z mojej szafy sie nie mieszcze. Zaplanowalam sobie jakas sukienke lub dwie, kilka koszulek, takich dlzszych i moze cos jescze jak sie trafi. Postaram sie powklejac po zakupach. A jak tam u was, tez juz powoli kupujecie jakies ciazowe ciuszki? |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
Mi tz zabrania kupowac obcislych bluzek tzn takich blisko ciala
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Zadomowienie
|
heh wczesniejsza wiadomośc zniknęła...
![]() wkręcam sobie ,ze brzuch mi wiadać ![]() ![]() Byłam u lekarza który wziął za wizytę 130 zł-łoo matko Boskaaaaa czy u Was są teraz takie ceny ,i widziałam serducho mojej małej fasoli....tak sie ciesze,mdłosci ból brzucha przeszły jedynie własnie jak zwykle chce mi sie spac...... Szczególowe dane nimfetka lat 23 termin planowany 08.02.2009 imie Tola,Hania,Zosia,Maja,Adr ianna ,chłopiec -Antoni,Piotr,Jarek
#774 |
Zadomowienie
|
Zdecydowalam, ze ide dzis na zakupy a nie w sobote jak planowalam
![]() Dzis sa dluzej sklepy otwarte i nie bede musiala sie spieszyc. W sob ide na baby shower (moj pierwszy z zyciu - nie mam jeszcze pojecia co kupic) wiec z zakupów nic by nie wyszlo. Jutro powklejam fotoski. A |
![]() ![]() |
![]() |
#775 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez mam wizyte w poniedzialek o 19 45 Nic sie nie martw ![]() ![]() O ktorej wizyta w poniedzialek? Moja ma 9 tyg i 3 dni ![]() Cytat:
Cytat:
I jak tam nadrobilas z jedzonkiem? ![]() ![]() Ah ta ciaza ![]()
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
Sandruniu do mojego gin dzwonie rano i wieczorem mam wizyte
![]() Czy ja sie wkoncu zmobilizuje do dokonczenia tej pracy lic ... az sama na siebie jestem zla ze nie uda mi sie obronic w pierwszym terminie ![]() Ale mi sie chce pierogow ruskich i paczkow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Raczkowanie
|
Dawno nic nie pisalam, ale przez to kiepskie samopoczucie nic mi sie nie chce
![]() Dzisiaj bylam w koncu u mojego GP zglosic, ze jestem w ciazy, a w przyszla srode mam pierwsza wizyte u poloznej, ktora ma trwac godzine. Juz sie nie moge doczekac. Dzisiaj zalatwilam to co chcialam, dostalam skierowanie na badanie moczu i zglosilam jej tez, ze mam jakas infekcje, wiec od razu pobrala wymaz, zeby mi nie dawac lekow w ciemno. W poniedzialek beda wyniki, wtedy polozna mi wypisze leki, oczywiscie za leki w ciazy nie musze placic ![]() Widze, ze zachcianki ruszaja pelna para. Narobilyscie mi smaka na paczki, mniam, mniam. A ja przez cztery dni z rzedu jadlam rosolek z kluseczkami lanymi, ale dzis mi sie juz rosolku nie chce ![]() To juz:8 tyg 6 dni ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 |
Raczkowanie
|
hej czy wam tez zniknely wczorajsze wypowiedzi? nie mam nic z wczorajszego dnia
![]()
#779 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, co się dzieje z forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wszędzie to samo... chyba zostały skasowane wszystkie wypowiedzi z dnia wczorajszego, na naszym wątku lipcowo sierpniowym i z tego co zauważyłam na innych także, łącznie ze zdjęciami ciążowymi Anuhy z wrześniówek. Widocznie była jakaś wielka awaria, bo wizaż dość długo nie chodził.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.