Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II . - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-18, 21:07   #3451
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .

Cytat:
Napisane przez Gatha Pokaż wiadomość
A jesteś dalej pod opieką psychologa?
Każdemu z nas zdarzają się słabsze chwile, ale najważniejsze aby wziąźć się w garść i do przodu, a wtedy sukces w nierównej walce z ED gwarantowany
Nie byłam pod opieką psychologa i aż dziwne, że tak świetnie bez niego sobie radziłam, bo było naprawdę cud miód. Tylko teraz się popieprzyło. Wiem, że powinnam walczyc..wszystko wiem ... ale .. eh .
Wybaczcie, zrobię jak uważam. Nawet jeśli zrobię inaczej niż radzicie, ŹLE, to ja poniosę konsekwencje, JA będę w tym tkwiła jeszcze dłużej...dziś jeszcze to przemyśle.

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 21:15   #3452
201705250937
Konto usunięte

Cześć dziewczyny. Chciałam powiedziec, że jestem juz po terapii rodzinnej i wspólnie podjeliśmy decyzję, że jednak tak jak i wczęsniej, tka i teraz terapia w przypadku naszej rodziny jest bez sensu. Moje problemy wynikają głownie z zewnątrz rodziny-prawdopodobnie. Ale tak własnie czuję. Pani jednak nie wexmie mnie, bo nie można na recz terapii indywidualnej poświęcac tej rodzinnej i musze poszukac innego psychologa, dostałam juz namiary. Staram sie mysleć pozytywnie i pozwalać na powiekszanie sie wymiarów poszczególnych czesi ciała. Chociaz mam wrażenie, że bioder i tyłka to nie przeboleję. Tyle trudu kosztowało mnie zdobycie bądź co bądź wymarzonych wymiarów. Reszta ciała mi się nie podoba,a le własnie. Nie będę już tu użałac sie nad losem biednej anorekstyczki, ale bardzo boję sie, że na nowo zacznę siebie nienawidzic. Własnie teraz, gdy poczułam jakąs sympatię do siebie, musze to zmienić ibyc silana, bo ludzie przestaną sie na demną cackać, będe musiała znosić komentarze,trudy zycia, bo osłona choroby zniknie. Chce byc zdrowa, tylko, że przed choroba moje zycie było tak do dupy i właśnie przez nie zachorowałam. Chcisłabym zaczac 3 zycie, ani nie powracac do czasu choroby, ani do tego z choroby, ale czy to mozliwe? Jaka mam mieć motywacje, do czego mam wracać,co będę robić. Smutno mi
201705250937 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 21:20   #3453
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
przestań trochę optymizmu

kurczę, nie ma czegoś takiego jak ustalona ilość kcal - jak masz ochotę na więcej - jedz więcej
Optymizm to mi poszedł daleko i wrocić nie chce
Wiosenko ja nie umiem jeść ile chce jem najczęściej jak zaprogramowana:
Sn około 650, 2 sn około 500 0b około 750, deser około 350 P okolo550 k około 550 i tak w kolko tylko chyba2 razy mi sie zdarzyło zjesc np. na obiad ile chciałam czy na 2 sn więcej.
Atw. Ty na zywo okropna osoba juz to widze tereferekuku jesli kiedykolwiek sie spotkamy to zobaczymy(atw jade do Krakowa chyba w przyszla sobote)

Monochrome kurcze zyletką i bilas sie . Hmm 4 to dobra ocena i pewnie jestes raczej jak w tym 2 dniu siebie postrzegasz. Hmm tak mialam przy 5 z niemieckiego tylko ja raczej tlumilam gniew i smutek w sobie. Idz do tego psychiatry on ci sprobuje pomoc.

Asilos znow zle? O matko prosze napisz jak bedziesz miala czas co jej jest

Plameczko nie przechodz na R bo ci to nie potrebne i sama o tym wiesz, a kazdy ma kiedys gorsze dni/ dzien wiec jutro moze slonko pojawi sie na twoim niebie. Plameczko nie wiem czy widzialam twoje zdjecie wiec moglabys mi dac link na n-k?

Siris niezadowolony bo schudl 5 kg:O O na 4

Oj Kasik super za kinderki ale moze z tym kregoslupem do lekarza idz

Agness ISC!!!!!! Nam na prawd na tobie zalezy i chcemy zebys z tego wyszla

S(k) przykra masz ta sytuacje w domu. atw. na pewno jest ci potrzebna ta R????

Ewleka Nie tylko nie to tylko nie nawrot

Zakończenie było całkiem fajne ale jeszcze jedno w piątek tylko troche mnie komentarze zasmuciły chłopcy mówili ironicznie: o aleś zaszalała spódniczkę ...
Byłam u psychologa i hmm nawet powiedziałam jej jak postrzegam siebie i że myśle że jestem brzydka i płaska... A ona na to że ja wcale brzydka nie jestem a ja na to że i tak jej nie wierze itd. Hmmm moja wiara w siebie i samoocena są hyba poniżej zera czuje się gorsza od wszystkich dosłownie wszystkich. Ale z humorem całkiem ok nawet poszłam do sklepu i kupiłam sobie taką śliczną piżamke i serki i jedzenie A teraz jakoś tak mnie na użalanie się nad sobą wzięło Chybastraciłam nadzieje że będę mieć ładny biust, ponad 7kg przytyłam i ani pół cm tam nie przybyło(wiem że ja tylko o jednym ;()
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 21:25   #3454
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez Toffiee Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Chciałam powiedziec, że jestem juz po terapii rodzinnej i wspólnie podjeliśmy decyzję, że jednak tak jak i wczęsniej, tka i teraz terapia w przypadku naszej rodziny jest bez sensu. Moje problemy wynikają głownie z zewnątrz rodziny-prawdopodobnie. Ale tak własnie czuję. Pani jednak nie wexmie mnie, bo nie można na recz terapii indywidualnej poświęcac tej rodzinnej i musze poszukac innego psychologa, dostałam juz namiary. Staram sie mysleć pozytywnie i pozwalać na powiekszanie sie wymiarów poszczególnych czesi ciała. Chociaz mam wrażenie, że bioder i tyłka to nie przeboleję. Tyle trudu kosztowało mnie zdobycie bądź co bądź wymarzonych wymiarów. Reszta ciała mi się nie podoba,a le własnie. Nie będę już tu użałac sie nad losem biednej anorekstyczki, ale bardzo boję sie, że na nowo zacznę siebie nienawidzic. Własnie teraz, gdy poczułam jakąs sympatię do siebie, musze to zmienić ibyc silana, bo ludzie przestaną sie na demną cackać, będe musiała znosić komentarze,trudy zycia, bo osłona choroby zniknie. Chce byc zdrowa, tylko, że przed choroba moje zycie było tak do dupy i właśnie przez nie zachorowałam. Chcisłabym zaczac 3 zycie, ani nie powracac do czasu choroby, ani do tego z choroby, ale czy to mozliwe? Jaka mam mieć motywacje, do czego mam wracać,co będę robić. Smutno mi
kochana, mogę wiedzieć, ile ważyłaś przed ed??

słuchaj, w życiu nie liczy się wygląd, to po pierwsze. a po drugie, na pewno nie przytyjesz do wagi sprzed ed jeśli była to np. nadwaga. ja np. przytyłam z 39 do ... (nie będę pisać, ale to było sporo kg) i nikt nie zauważył tylko na twarzy. rozumiem, że jest Ci ciężko, ale myślę, że musisz zaakceptować Siebie - teraz chyba też się sobie nie podobasz, prawda?

co do 'tarczy' i osłony, którą nazywasz ed. To nie tak. nikt nie przestanie Cię kochać i poświęcać Ci uwagi, gdy z tego wyjdziesz, uwierz mi. oni nie kochają Twojego ed - pomyśl jak ich boli Twoje cierpienie moje słowa Ci pewnie teraz nie pomogą, ale z czasem sama to zrozumiesz.

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 21:31   #3455
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
Optymizm to mi poszedł daleko i wrocić nie chce
Wiosenko ja nie umiem jeść ile chce jem najczęściej jak zaprogramowana:
Sn około 650, 2 sn około 500 0b około 750, deser około 350 P okolo550 k około 550 i tak w kolko tylko chyba2 razy mi sie zdarzyło zjesc np. na obiad ile chciałam czy na 2 sn więcej. czyli rozumiem, że czasem np, na II Ś chcesz więcej, ale NIE bo masz te swoje sztywne postanowienia?
Atw. Ty na zywo okropna osoba juz to widze tereferekuku jesli kiedykolwiek sie spotkamy to zobaczymy(atw jade do Krakowa chyba w przyszla sobote) ale ekstra! koniecznie daj znać

Zakończenie było całkiem fajne ale jeszcze jedno w piątek tylko troche mnie komentarze zasmuciły chłopcy mówili ironicznie: o aleś zaszalała spódniczkę ...
Byłam u psychologa i hmm nawet powiedziałam jej jak postrzegam siebie i że myśle że jestem brzydka i płaska... A ona na to że ja wcale brzydka nie jestem a ja na to że i tak jej nie wierze itd. Hmmm moja wiara w siebie i samoocena są hyba poniżej zera czuje się gorsza od wszystkich dosłownie wszystkich. Ale z humorem całkiem ok nawet poszłam do sklepu i kupiłam sobie taką śliczną piżamke i serki i jedzenie A teraz jakoś tak mnie na użalanie się nad sobą wzięło Chybastraciłam nadzieje że będę mieć ładny biust, ponad 7kg przytyłam i ani pół cm tam nie przybyło(wiem że ja tylko o jednym ;()
wiesz jacy są chlopcy, jeszcze w tym wieku - hormony itp. jeśli im się ktoś podoba, nie umieją inaczej tego wyrazić jak tylko przez głupie komenatrze...

ooj, spokojnie. a miałaś większy biust przed ed? powiem Ci, że jesteś w okresie dojrzewania. ustabilizujesz wszystko w Swoim organiźmie, wróci okres i biust na pewno się powiększy i będziesz sexy laską, choć już jesteś !

swoją drogą, niby przytyłaś kilka kg, ale jesteś taka chuda, że szok! mieć tyle w talii... jejku...

Stary 2008-06-18, 21:35   #3456
201705250937
Konto usunięte

Cytat:
kochana, mogę wiedzieć, ile ważyłaś przed ed??

słuchaj, w życiu nie liczy się wygląd, to po pierwsze. a po drugie, na pewno nie przytyjesz do wagi sprzed ed jeśli była to np. nadwaga. ja np. przytyłam z 39 do ... (nie będę pisać, ale to było sporo kg) i nikt nie zauważył tylko na twarzy. rozumiem, że jest Ci ciężko, ale myślę, że musisz zaakceptować Siebie - teraz chyba też się sobie nie podobasz, prawda?

co do 'tarczy' i osłony, którą nazywasz ed. To nie tak. nikt nie przestanie Cię kochać i poświęcać Ci uwagi, gdy z tego wyjdziesz, uwierz mi. oni nie kochają Twojego ed - pomyśl jak ich boli Twoje cierpienie moje słowa Ci pewnie teraz nie pomogą, ale z czasem sama to zrozumiesz.
Moje ED zaczęło się, gdy miałam 13 lat, ważylam wtedy 46kg. Więc musze ważyc więcej niż przed nim, niż kiedykolwiek wczęsniej, czyli zmienić wszytki ciuchy, które tak uwielbiam. Wiem, że niby nie liczy sie wygląd, ale mam wrażenie, że jestem nieatrakcyjna pod względem osobowości, więc chociaż ten wyląd coś tam wnosił. Teraz się sobie podobam, przez co bardzo cierpie, bo wolałabym wsydzic się swojej chudości, chciec wyglądac tak jak kiedyś, a nie płakac z myslą o przeszłości. Kiedys czułam taką wielka nienawisc do siebie, że nie potrafię przyciągnąc do siebie ludzi, że mnie nie lubią. Boję sie, że to wróci
Stary 2008-06-18, 21:53   #3457
Siris88
Rozeznanie

Cytat:
Będzie dobrze Toffie. Już tak długą drogę przeszłaś... jestem z Tobą.

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
Od początku: chłopcy w tym wieku tacy są, ja też pamiętam takie komentarze z liceum. Widzą kawałek nogi, hormony skaczą, nie wiedzą jak zareagować, to lepiej obśmiać, żeby przed kolegami się nie zbłaźnić.
Czyli na ludzki (babski) język: na pewno wyglądałaś super, zrobiłaś wrażenie, byli zmieszani i nie wiedzieli co powiedzieć. Zobaczysz, w liceum faceci są już normalniejsi i zdecydowanie potrafią się przyznać do tego, że lubią dziewczyny w spódnicach
Ja też mam słabą wiarę w siebie i samoocenę.
jaką piżamkę? Ja kocham piżamki W owieczki są najlepsze :P
Oj co do biustu to Ci powiem, że to nigdy nic nie wiadomo, ja na przykład nie mam Wcale :P
Ale cycki to podobno tłuszcz + gruczoły. No to jak nie masz tłuszczu za dużo (bo przecież jesteś chudziaczkiem) a gruczoły Ci nie urosły jeszcze (dojrzewanie + ciąża) to z czego te cycki? Ja sobie tłumaczę tak i mam nadzieję, że po ciąży jak hormony strzelą to będę miała czym się chwalić
Fajnie byłoby mieć duże. Nie mam, no trudno. Ostatnio zaczynam dostrzegać tego pozytywy, wywaliłam push - upy i czasem chodzę bez stanika.
A TŻtowi się podobają, nawet malutkie
Nie można mieć wszystkiego.

Buziam dziewczynki!

Siris88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 22:38   #3458
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
wiesz jacy są chlopcy, jeszcze w tym wieku - hormony itp. jeśli im się ktoś podoba, nie umieją inaczej tego wyrazić jak tylko przez głupie komenatrze...

ooj, spokojnie. a miałaś większy biust przed ed? powiem Ci, że jesteś w okresie dojrzewania. ustabilizujesz wszystko w Swoim organiźmie, wróci okres i biust na pewno się powiększy i będziesz sexy laską, choć już jesteś !

swoją drogą, niby przytyłaś kilka kg, ale jesteś taka chuda, że szok! mieć tyle w talii... jejku...
A co do 2śn to tak jest nie ważne czy mam na coś ochote to i tak biore według tych reguł
Miałam większy nawet dużo niekiedy to nawet miseczka B była dobra Ta tyle przytyłam a w dolne tylko poszło a z górnych partii ciała to tylko w brzuch poszło.

Cytat:
Moje ED zaczęło się, gdy miałam 13 lat, ważylam wtedy 46kg. Więc musze ważyc więcej niż przed nim, niż kiedykolwiek wczęsniej, czyli zmienić wszytki ciuchy, które tak uwielbiam. Wiem, że niby nie liczy sie wygląd, ale mam wrażenie, że jestem nieatrakcyjna pod względem osobowości, więc chociaż ten wyląd coś tam wnosił. Teraz się sobie podobam, przez co bardzo cierpie, bo wolałabym wsydzic się swojej chudości, chciec wyglądac tak jak kiedyś, a nie płakac z myslą o przeszłości. Kiedys czułam taką wielka nienawisc do siebie, że nie potrafię przyciągnąc do siebie ludzi, że mnie nie lubią. Boję sie, że to wróci
Toffee t nie jest tak że wygląd daje wszytsko. Ty pewnie masz bardzo ciekawą osobowość tylko sobie wmawiasz że nie bo ta chudość daje ci kontakty z innymi.
Cytat:
Napisane przez Siris88 Pokaż wiadomość
Będzie dobrze Toffie. Już tak długą drogę przeszłaś... jestem z Tobą.

Od początku: chłopcy w tym wieku tacy są, ja też pamiętam takie komentarze z liceum. Widzą kawałek nogi, hormony skaczą, nie wiedzą jak zareagować, to lepiej obśmiać, żeby przed kolegami się nie zbłaźnić.
Czyli na ludzki (babski) język: na pewno wyglądałaś super, zrobiłaś wrażenie, byli zmieszani i nie wiedzieli co powiedzieć. Zobaczysz, w liceum faceci są już normalniejsi i zdecydowanie potrafią się przyznać do tego, że lubią dziewczyny w spódnicach
Ja też mam słabą wiarę w siebie i samoocenę.
jaką piżamkę? Ja kocham piżamki W owieczki są najlepsze :P A ja sobie w krówke kupiłam
Oj co do biustu to Ci powiem, że to nigdy nic nie wiadomo, ja na przykład nie mam Wcale :P
Ale cycki to podobno tłuszcz + gruczoły. No to jak nie masz tłuszczu za dużo (bo przecież jesteś chudziaczkiem) a gruczoły Ci nie urosły jeszcze (dojrzewanie + ciąża) to z czego te cycki? Ja sobie tłumaczę tak i mam nadzieję, że po ciąży jak hormony strzelą to będę miała czym się chwalić
Fajnie byłoby mieć duże. Nie mam, no trudno. Ostatnio zaczynam dostrzegać tego pozytywy, wywaliłam push - upy i czasem chodzę bez stanika.
A TŻtowi się podobają, nawet malutkie
Nie można mieć wszystkiego. Ale bardzo by się chciało

Buziam dziewczynki!
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-06-19, 05:56   #3459
Baby14
Zakorzenienie

Hej...
Przyszłam tu bo wywołałam wilka z lasu. Niby jest juz dobrze ale w poniedzialek ajdne na 12 dniowa kolonie. Boje sie ze bedzie towarzyszyla m fobia na bialko nocne itd. Boje sie ze utyje ,albo schudne i bede wygladac jak kompletna tyczka.
Wiem jak bedzie tam wygladalo jedzenie bo ciotka jest dyrektorka wycieczki : platki ,tluste mleko , tluste sery topione i zolte , makarony... Boze... Boje sie ze znow zrujnuje metabolizm :|
Sklep obok tylko jak ja do niego pojde i kupie cos "zdrowego: i kiedy to bede jesc ? Jade z kompletnie obcymi ludzmi znam tylko 1 osobe ktora widzialam 4 lata temu i pewnie wszyscy beda gapic sie na mnie jakbym z marsa spadla :O

Mialam nie jechac przez to...ale jak sobie pomysle ze cos mnie ominie to normalnie az mi sie smutno robi bo jedziemy w fajne miejsca. Boze..jakie to wszystko trudne;(
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 06:33   #3460
noname12345TPa
Gość

Baby życzę miłego pobytu na koloniach i jak najmniejszych problemów z jedzeniem.
Stary 2008-06-19, 06:43   #3461
Annie1441
Wtajemniczenie

Baby, wiem co czujesz. Doskonale. Przeżyłam to już 2 lata pod rząd, w tym nie zamierzam się tym martwić. A jadę na obóz sportowy... Zobaczymy

Byłam się zważyć, po dwóch tyg. na U i jedzenia często pow. 2000 kcal waga jakieś 700g więcej, czyli znaczy że się stabilizuje! (zwłaszcza, że te zaparcia )
W tej chwili moim największym problemem jest ta depresja. Ale to dziwne, bo mnie dopada kiedy jestem sama i mi się nudzi. Jak jestem z kimś to od razu o wszystkim zapominam. A dziś zakończenie roku

Co do tego Waszego narzekania na wagę hipopotama... (np. >50kg), ja ważę 60. Więc?
A od najniższej wagi przytyłam 5,5-6kg. Okres wrócił przy najniższej prawidłowej według BMI.
Annie1441 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 07:14   #3462
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Hej...
Przyszłam tu bo wywołałam wilka z lasu. Niby jest juz dobrze ale w poniedzialek ajdne na 12 dniowa kolonie. Boje sie ze bedzie towarzyszyla m fobia na bialko nocne itd. Boje sie ze utyje ,albo schudne i bede wygladac jak kompletna tyczka.
Wiem jak bedzie tam wygladalo jedzenie bo ciotka jest dyrektorka wycieczki : platki ,tluste mleko , tluste sery topione i zolte , makarony... Boze... Boje sie ze znow zrujnuje metabolizm :|
Sklep obok tylko jak ja do niego pojde i kupie cos "zdrowego: i kiedy to bede jesc ? Jade z kompletnie obcymi ludzmi znam tylko 1 osobe ktora widzialam 4 lata temu i pewnie wszyscy beda gapic sie na mnie jakbym z marsa spadla :O

Mialam nie jechac przez to...ale jak sobie pomysle ze cos mnie ominie to normalnie az mi sie smutno robi bo jedziemy w fajne miejsca. Boze..jakie to wszystko trudne;(
Hmm wiesz na koloniach raczej się nie tyje bo się dużo ruszasz. Wiesz co jedź na te kolonie sprubój nie przejmowaćsię tam jedzeniem a zabawą i mam nadzieje żewszystko będzie ok

Cytat:
Napisane przez Annie1441 Pokaż wiadomość
Baby, wiem co czujesz. Doskonale. Przeżyłam to już 2 lata pod rząd, w tym nie zamierzam się tym martwić. A jadę na obóz sportowy... Zobaczymy

Byłam się zważyć, po dwóch tyg. na U i jedzenia często pow. 2000 kcal waga jakieś 700g więcej, czyli znaczy że się stabilizuje! (zwłaszcza, że te zaparcia )
W tej chwili moim największym problemem jest ta depresja. Ale to dziwne, bo mnie dopada kiedy jestem sama i mi się nudzi. Jak jestem z kimś to od razu o wszystkim zapominam. A dziś zakończenie roku

Co do tego Waszego narzekania na wagę hipopotama... (np. >50kg), ja ważę 60. Więc?
A od najniższej wagi przytyłam 5,5-6kg. Okres wrócił przy najniższej prawidłowej według BMI.
Super że się normuje
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-06-19, 08:13   #3463
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Hej...

heeej, metabolizm nie zależy od tego, czy jesz wieśniaki czy białe pieczywo. Postaraj się jeść regularnie, sporo a będzie dobrze

nie wiem, czemu myślisz, że metabolizm jest sprawny tylko wtedy gdy jesz zdrowo są wakacje, zrób sobie też wakacje od sztywnych reguł, białka itp. Oczywiście nie namawiam Cię, byś codziennie zamiast wszystkich posiłków jadła chipsy i czekoladę, ale nie przeginaj też w drugą stronę. z doświadczenia wiem, że taki obawy zwykle potem okazują się bezpodstawne nie możesz pozwolić, by jedzeie zepsuło Ci wyjazd!

Cytat:
Napisane przez Annie1441 Pokaż wiadomość

mało przytyłaś, a Twoja waga nie jest wysoka, bo Ty jesteś wysoka a co do tej depresji, to chyba nie depresja a zwykły dół, który łapie czasem każdy, właśnie gdy jest sam na przykład

Stary 2008-06-19, 09:20   #3464
Nikita-v
Zadomowienie

Dziewczyny chciałam was serdecznie pozdrowić i powiedzieć, ze trzymam za was kciuki
Nikita-v jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 11:03   #3465
Bbasiulka
Raczkowanie

Chciałabym wam coś dziewczyny pokazać...
ja sprzed roku : http://picasaweb.google.com/biolchem...88592067782802

dzisiejsze zdjęcie :
http://szalewskip.webpark.pl/ja.jpg

.....

-- Nabieram apetytu na życie
Bbasiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 11:42   #3466
201705250937
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bbasiulka Pokaż wiadomość
Chciałabym wam coś dziewczyny pokazać...
ja sprzed roku : http://picasaweb.google.com/biolchem...88592067782802

dzisiejsze zdjęcie :
http://szalewskip.webpark.pl/ja.jpg

.....

to 2 się nie otwiera
Stary 2008-06-19, 11:46   #3467
enex
Zakorzenienie

Cytat:
to 2 się nie otwiera
Mi też nie. Ale na tym pierwszym to strasznie chudziutka jesteś. Nawet w tej bluzie widać.
enex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 11:50   #3468
Bbasiulka
Raczkowanie

Mi się otwiera... ale załaduje jeszcze raz jako załącznik

Stary 2008-06-19, 11:51   #3469
201705250937
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
Mi też nie. Ale na tym pierwszym to strasznie chudziutka jesteś. Nawet w tej bluzie widać.
dokładnie to naprawdę nie wyglądało ładnie. Ehhh muszę się wziąć za siebie, bo wyglądam aktualnie podobnie o ile nie jeszcze chudzej.

A teraz też chudiusienka jesteś. Jakie masz bmi i jakie na tamtym zdjęciu, jesli można?
Stary 2008-06-19, 11:54   #3470
enex
Zakorzenienie

Szkoda Bbasiulka, że nie widac lepiej sylwetki, ale po buzi wyraźna zmiana na lepsze. Na tym pierwszym masz aż nienaturalnie wyostrzone rysy...

Toffie jak ci aktualnie idzie z jedzeniem?
enex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 11:57   #3471
Bbasiulka
Raczkowanie

na pierwszym 14,2? nie wiem małe a teraz 17,5 chciałam wam pokazać że sama widze różnicę... i to co zrobiłam była głupotą... ciesze sie z tego jak wyglądam... tak bardziej... żywo
P.s.
A tak apropo do pokazania tych zdjęć skłoniło mnie to że koleżanka pokazała mi zdjęcia klasowe.. i przez przypadek znalazłam... i sie popłakałam.... boshh jaka ja byłam GŁUPIA

Stary 2008-06-19, 12:28   #3472
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Basiu, na pierwszym zdjęciu wyglądałaś... przerażająco. ale dobrze, że zmadrzałaś. na zdjęciu numer dwa wg mnie nadal jesteś bardzo szczupła - wręcz chuda, ale ... kurczę, ale z Ciebie laska!

Stary 2008-06-19, 12:31   #3473
Bbasiulka
Raczkowanie

dziękuje Izuś.... ekkhh...

Stary 2008-06-19, 12:35   #3474
201705250937
Konto usunięte

Czyli byłaś jeszcze chudsza jednak niz ja. Dziewczyny, podajcie maila, to wyslę swoje zdjęcia.
Stary 2008-06-19, 12:38   #3475
Bbasiulka
Raczkowanie

szalewskip@wp.pl

Stary 2008-06-19, 12:44   #3476
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

neska_gold@poczta.fm

aha, Basiu - super spódniczka!!!!!!!!!

Stary 2008-06-19, 12:47   #3477
201705250937
Konto usunięte

Już Wam dziewczynki wysłałam
Stary 2008-06-19, 12:48   #3478
Bbasiulka
Raczkowanie

nie słodź mi ...

Stary 2008-06-19, 12:49   #3479
201705250937
Konto usunięte

Basiulenka co tam spódniczka, jak buźkę masz sliczną
Stary 2008-06-19, 12:50   #3480
Bbasiulka
Raczkowanie

Toffie ty też jesteś prześliczna... tylko za chudziuteńka... ale ja 3 mam kciuki i bierz się dziewczyno w garść!! .... przestraszyłaś mnie trochę tymi nóżkami i rączkami jak patyczki... aa!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości