![]() |
#61 |
BAN stały
Przekupka: 17 pkt / 80% pozyt.
|
Dot.: Anew Ultimate, błyszczyki do powiek i do ust, olej kokosowy, z krokosza i inne
kolor aż zbyt intensywny wyszedł :P
w rzeczywistości ma w sobie domieszkę pomarańczu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Anew Ultimate, błyszczyki do powiek i do ust, olej kokosowy, z krokosza i inne
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Posiadasz: Faberlic, Krem-żel tonizujący i przeciwżylakowy do nóg, 50 ml – cały Faberlic, Krem-żel tonizujący i przeciwżylakowy do nóg, 50 ml – 70- 80% Cień (nie jestem pewna czy się na niego zdecyduję) Co byś chciała za te kosmetyki z powyższego, wymienionego przez Ciebie? Ps. Korektor teoretycznie ‘negocjuję’ również z inną wizażanką. Pozdrawiam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Próbeczki zapachów już poleciały w świat. Korektory oba są w stanie stałym, nawet ten z ubytkiem jest w stanie bdb ponieważ nie mam zwyczaju przenosić bakterii palcem i posługuję się szpatułkami; obiecuję zrobić makro zdjęcie i sama ocenisz. Tymczasem mnie głównie interesuje Lirene Dermoprogram, Krem samoopalający do twarzy, 50ml. Może jakaś propozycja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
BAN stały
|
tak, produkty do nóg ii cień
ewentualnie mogłabym oddac tez antycellulita faberlica ii maseczkę ![]() interesuje mnie : ***** STHER odlewka odżywki do włosów, do spłukiwania JABORANDI – połysk, miękkość, witalność, wzmocnienie łamliwych włosów. ***** STHER odlewka odżywki do włosów, do spłukiwania NUTR ALOE – super nawilżenie. ***** STHER odlewka odżywki do włosów, do spłukiwania GARLIC – ratunek dla włosów wypadających (stymulacja mieszków włosowych). ***** STHER odlewka odżywki do włosów, do spłukiwania SHEA BUTTER – masło shea wygładza włosy, ułatwia ułożeni, odżywia skórę głowy. ***** Tatarak kłącze (Rhizoma Calami) Herbatka ekologiczna [50g], doskonały środek do pielęgnacji włosów – polecany szczególnie jako płukanka przeciw wypadaniu włosów (skuteczna, omawiana w wątkach o wypadaniu włosów), użyłam 1 raz ****** Olej z krokosza barwierskiego (w walce z niechcianymi włoskami - depilacja) – odlewka wątek o krokoszu ****** Nowe Colour personal match Avon – komplet korektorów yellow/ fair ****** Colour personal match Avon – komplet korektorów green/ medium, zużycie – patrz zdjęcia (green użyty raz, medium została ok. 1/3) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Dokładka 17.06. Zupełnie nowa! Maybelline New York – Water Shine Elixir (Lipstick)
Ginger - nabłyszczająca szminka w płynie, odcień Sweet Nectar. Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
o na przykład to m nei interesuje ******Zupełnie nowa! Maybelline New York – Water Shine Elixir (Lipstick) Ginger - nabłyszczająca szminka w płynie, odcień Sweet Nectar.
***** Nowy, nie otwierany Avon Solutions, Pure Pore-Fection, Oil-Free Skin Cleansing Lotion (Tonik regulująco-matujący) 200ml oraz ***** Giordani Gold, 11 świeżych kuleczek złoto/ żółtych z Bronzing i Shimmering Pearls Oriflame (z pudru nabłyszczającego w kulkach do twarzy i ciała) w opakowaniu zastępczym. Patrz zdjęcia. co byś chciała za te trzy rzeczy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
coś za :
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1213708587 błyszczyk AVON, ***** STHER odlewka odżywki do włosów, do spłukiwania GARLIC – ratunek dla włosów wypadających (stymulacja mieszków włosowych). ***** STHER odlewka odżywki do włosów, do spłukiwania JABORANDI – połysk, miękkość, witalność, wzmocnienie łamliwych włosów. ***** STHER odlewka odżywki do włosów, do spłukiwania NUTR ALOE – super nawilżenie. ***** Tatarak kłącze (Rhizoma Calami) Herbatka ekologiczna [50g], doskonały środek do pielęgnacji włosów – polecany szczególnie jako płukanka przeciw wypadaniu włosów (skuteczna, omawiana w wątkach o wypadaniu włosów), użyłam 1 raz odp u mnie ![]()
![]() |
#74 | |
Zadomowienie
|
Za co mam szukać? Na razie wpadł mi w oko - 'Shine a avonu 45 z 50 ml'.
![]() Za cień jednak podziękuję. Proponuję odlewki 50-100ml, tatarak, odlewka krokosza. ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
BAN stały
|
dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
mi podoba się torebka
****** Avon korektor w sztyfcie, fair 1,7g ; pozostał 1cm ****** Nowe Colour personal match Avon – komplet korektorów yellow/ fair ****** Colour personal match Avon – komplet korektorów green/ medium, zużycie – patrz zdjęcia (green użyty raz, medium została ok. 1/3) ****** Nowy Glazewaear Extreme Shine Lip Gloss, błyszczyk, Avon Shining Rose, 6ml, wypróbowany kolor KWC ****** Nowy Glazewaear Extreme Shine Lip Gloss, błyszczyk, Avon Pink A Glow, 6ml, wypróbowany kolor KWC ****** Niezrównany olej kokosowy zimnotłoczony, słynny na wizażu w rozmaitych wątkach o pielęgnacji włosów, wypadaniu; znakomity jako nawilżacz do ciała itp. – mam spore zapasy – chętnie podzielę się odlewkami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
hej interesuje mnie
*****Zupełnie nowa! Maybelline New York – Water Shine Elixir (Lipstick) Ginger *****LIERAC PARIS ARKESKIN – creme riche visage 5ml *****LIERAC PARIS ARKESKIN – Creme fluide visage, fluid cream for face 5ml *****LIERAC PARIS HYDRA-CHROMO ati-againg hydration – krem 5ml ***** Nowa i nienoszona torebka Libby Bag - to w dalszej kolejnosci nie wiem czy pasuje CI wymianka na kosmetyki kiedys podobało Ci się coś z mojego wątku daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Interesują mnie poniższe pozycje; może coś znajdziesz u mnie za którąś z: 1. AVON tahitian holiday EDT 50 ml nowa w kartoniku. 13. kulki brązujące AVON zużyte może 10 % na zdjęciu widać że stan idealny nawet gabeczka jest 14. kulki rozświetlające AVON zużyte ok. 10 % to samo co z brązującymi 4. Tusz AVON SUper shock nowy w opakowaniu foliowym black ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
myslałam ze shine wymienie na zapach ale ok
![]() najbardzije zalezy mi na oleju kokosowym... ile mozesz go oddac bo u mnie on idzie w ogromnych ilosciach... masz może całe opakowanie? moze powiedz ile są warte twoje kosmetyki, zeby wyszło równo mój shine kosztuje 70 zł, a brakuje go 5 ml czyli wyceniam tak na 60 zł (mam kartonik) nie mam go na fotce, tu mas zlink do KWC http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19372 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mirelko poszukałam sobie ten zapach w ofercie i właśnie oglądam katalog on-line nr 11, nowy Shine jest tam wart 29,90... Oleju mogę odstąpić 100-200g. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Hej!
A moglabys mi napisac jaki jest kolor Zupełnie nowa! Maybelline New York – Water Shine Elixir (Lipstick) Ginger - nabłyszczająca szminka w płynie, odcień Sweet Nectar. bo nie moge znalezc w interenecie ![]()
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz podac link? napewno chce te 200 g oleju |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | ||
Zadomowienie
|
Chętnie, ale już mam zbyt wielu chętnych, a muszę coś sobie zostawić...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edit: linki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...207409&page=16 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1212949589 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
no faktycznie to straszna promocja
![]() ja za mój płaciłam 69,90 ![]() co mozesz mi za to dac opróćz 200 g oleju kokosowego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Wtajemniczenie
|
****** Nowy Glazewaear Extreme Shine Lip Gloss, błyszczyk, Avon Shining Rose, 6ml, wypróbowany kolor KWC witaj ![]() ![]() ![]()
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
hej, i jak tam ? znalazłaś coś jeszcze ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
BAN stały
|
Cześć, jeszcze się zastanawiam...
W sumie rzucił mi się w oczy głównie ten Water Shine (musiałabym tylko sprawdzić kolor), ale nie wiem, czy to Ci się opłaca ![]() Ewentualnie: STHER odlewka odżywki do włosów, do spłukiwania GARLIC – ratunek dla włosów wypadających (stymulacja mieszków włosowych). Tatarak kłącze (Rhizoma Calami) Herbatka ekologiczna [50g], doskonały środek do pielęgnacji włosów – polecany szczególnie jako płukanka przeciw wypadaniu włosów Bell pomadka classic, nadaje piękną barwę i zabezpiecza usta efektywnym kompleksem pielęgnacyjnym nr 753 połyskliwy brąz, patrz zdjęcia Bell pomadka classic, nadaje piękną barwę i zabezpiecza usta efektywnym kompleksem pielęgnacyjnym nr 125 połyskliwy wrzos |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Lady of Harley-Davidson
|
kuleczki + korektor za samoopalacz + cos sobie dobierzesz?
pasuje Tobie? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.