Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II . - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-19, 12:53   #3481
201705250937
Konto usunięte

Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .

Cytat:
Napisane przez Bbasiulka Pokaż wiadomość
Toffie ty też jesteś prześliczna... tylko za chudziuteńka... ale ja 3 mam kciuki i bierz się dziewczyno w garść!! .... przestraszyłaś mnie trochę tymi nóżkami i rączkami jak patyczki... aa!
Dziękuję. Staram się
201705250937 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 12:56   #3482
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Toffie, ale z Ciebie śliczna dziewczyna! śliczne masz włosy tylko... Boże, jaka chudziutka makabrycznie chude nóżki i jakie wąskie kościste ramiona... ważysz 42 kg, tak? wyglądasz na dużo mniej... nie wahaj się z tym P - trochę (sporo) kg i będziesz wyglądać BOOOOOOOOSKO!!!

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 12:58   #3483
201705250937
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
Toffie, ale z Ciebie śliczna dziewczyna! śliczne masz włosy tylko... Boże, jaka chudziutka makabrycznie chude nóżki i jakie wąskie kościste ramiona... ważysz 42 kg, tak? wyglądasz na dużo mniej... nie wahaj się z tym P - trochę (sporo) kg i będziesz wyglądać BOOOOOOOOSKO!!!
A na ile wyglądam? Mam bmi 14,8 to chyba adekwatne do wyglądu. Aha no i zero mięśni, wogóle nie ćwicze od dawna.
Stary 2008-06-19, 13:01   #3484
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Toffie- ewelcia48@onet.eu ; )

Basiulko na pierwszy zdjęciu rzeczywiście wyglądasz przerażająco. Natomiast na drugim już o wiele lepiej, chociaż nadal jesteś chudziutka.

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 13:04   #3485
monochrome
Rozeznanie

Toffiee, wyślesz mi też? niewyspanah@wp.pl
Basiu, jak dobrze, że przytyłaś, wyglądałaś tak strasznie chudziutko, smutno. Teraz też chuda jesteś, a zgodzę się z przedmówczyniami, bardzo jesteś ładna.

Asilos - co się stało? Trzymaj się. Mam nadzieję, że to nic poważnego.

Baby14 - a może to właśnie będzie dla Ciebie szansa, żeby już totalnie porzucić myśli o jedzeniu, wyluzować się i cieszyć? Jedź tam koniecznie, bo inaczej będziesz żałować.
Stary 2008-06-19, 13:08   #3486
201705250937
Konto usunięte

monochorme, ewelka - wysłałam już
Stary 2008-06-19, 13:09   #3487
Bbasiulka
Raczkowanie

Dziewczyny przestańcie.... aż mi głupio.. tylko akurat dzisiaj mam dobry dzień i sie z wami zgodzę... a są dni kiedy poprostu aaaa... nienawidze patrzeć w lustro

-- Nabieram apetytu na życie
Bbasiulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 13:13   #3488
monochrome
Rozeznanie

Toffiee - WOW, ale laska z Ciebie. Ale ręce i nogi jak patyczki. Koniecznie jedz ładnie, przytyj i świat Twój.
Stary 2008-06-19, 13:16   #3489
vixeen89
Rozeznanie

Basiu, wyglądasz aktualnie bosko! i mówię to z ręką na sercu...Bo 1 zdjęcie strasznie smutno i zdecydowanie za chudo...Nawet nie wiesz w jakim jestem szoku - to jest doskonaly przyklad że wyjscie z ed nie powoduje że będziemy mniej atrakcyjne, tylko wręcz przeciwnie

Toffiee, mogę zdjęcia? vixen2@tlen.pl

A ja własnie wróciłam z urzędu skarbowego w sprawie nadpłaty i wpadło ponad 100zł do kieszeni chyba sie wybiore na zakupy
wogóle to dziś miały być brzoskwinie w biedronce za 3,49 a nic takiego nie było i byłam taka zła , bo specjalnie wysiadlam z autobusu 2 przystanki wczesniej
Nooo a tak wogóle u mnieee nuudy....Juz mi sie przejadły te wakacja:P cały czas siedze w domu...Miałam się dzis opalać ale poleżałam 5 min i słonce zaszło....A nogi mam blade jak ściana...Jak ja wyjde na plaze czy gdziekolwiek ?!?:P
vixeen89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 13:22   #3490
201705250937
Konto usunięte

Dzięki dziewczyny, bardzo mi miło Sorki za bałagan wokół
Stary 2008-06-19, 13:43   #3491
Siris88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Hej...
Przyszłam tu bo wywołałam wilka z lasu. Niby jest juz dobrze ale w poniedzialek ajdne na 12 dniowa kolonie. Boje sie ze bedzie towarzyszyla m fobia na bialko nocne itd. Boje sie ze utyje ,albo schudne i bede wygladac jak kompletna tyczka.
Wiem jak bedzie tam wygladalo jedzenie bo ciotka jest dyrektorka wycieczki : platki ,tluste mleko , tluste sery topione i zolte , makarony... Boze... Boje sie ze znow zrujnuje metabolizm :|
Sklep obok tylko jak ja do niego pojde i kupie cos "zdrowego: i kiedy to bede jesc ? Jade z kompletnie obcymi ludzmi znam tylko 1 osobe ktora widzialam 4 lata temu i pewnie wszyscy beda gapic sie na mnie jakbym z marsa spadla :O

Mialam nie jechac przez to...ale jak sobie pomysle ze cos mnie ominie to normalnie az mi sie smutno robi bo jedziemy w fajne miejsca. Boze..jakie to wszystko trudne;(
ej, spokojnie, nie jest tak źle Ja ostatno jem bardzo niezdrowo, bardzo nie według planu i ogólnie źle, a waga stoi w miejscu
Białko nawet na kolację sobie odpuściłam.
naprawdę nie będzie tak źle, jedź i baw się dobrze

Cytat:
Napisane przez Annie1441 Pokaż wiadomość
Baby, wiem co czujesz. Doskonale. Przeżyłam to już 2 lata pod rząd, w tym nie zamierzam się tym martwić. A jadę na obóz sportowy... Zobaczymy

Byłam się zważyć, po dwóch tyg. na U i jedzenia często pow. 2000 kcal waga jakieś 700g więcej, czyli znaczy że się stabilizuje! (zwłaszcza, że te zaparcia )
W tej chwili moim największym problemem jest ta depresja. Ale to dziwne, bo mnie dopada kiedy jestem sama i mi się nudzi. Jak jestem z kimś to od razu o wszystkim zapominam. A dziś zakończenie roku

Co do tego Waszego narzekania na wagę hipopotama... (np. >50kg), ja ważę 60. Więc?
A od najniższej wagi przytyłam 5,5-6kg. Okres wrócił przy najniższej prawidłowej według BMI.
Ja też się boję ważyć ale to dziwne jest w ogóle. Trzy dni temu jak pisałam 48 - a dzisiaj 50... No właśnie. Naprawdę nnie uważam, żebym przytyła 2 kg przez 3 dni :P
Cytat:
Chciałabym wam coś dziewczyny pokazać...
ja sprzed roku : http://picasaweb.google.com/biolchem...88592067782802

dzisiejsze zdjęcie :
http://szalewskip.webpark.pl/ja.jpg

.....
o jejku. Na pierwszym zdjęciu przerażająco.
Na drugim - cudnie.
Gratuluję.
Cytat:
Napisane przez Toffiee Pokaż wiadomość
Czyli byłaś jeszcze chudsza jednak niz ja. Dziewczyny, podajcie maila, to wyslę swoje zdjęcia.
siris@o2.pl

Cytat:
Napisane przez vixeen89 Pokaż wiadomość

Miałam się dzis opalać ale poleżałam 5 min i słonce zaszło....A nogi mam blade jak ściana...Jak ja wyjde na plaze czy gdziekolwiek ?!?:P
Ja tam też jestem blada :P
I nie mam perspektyw na opalenie się, bo boję się słońca. Będziemy świecić

A ja złożyłam dzisiaj indeks (jes jes jes!) i mam oficjalnie wakacje.
Zaraz robię obiad i zaczynam odgruzowywać zawalone podczas sesji mieszkanie
A mam nową fotkę mojego ryjka :P Chcecie?

Siris88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 13:48   #3492
Asilos Magdalena
Zadomowienie

Dziewczyny jesteście kochane Dziękuję za troskę
Z moja siostrą już lepiej, dziś wraca do domu, także tylko jedną noc poleżała w szpitalu. Ale niestety nie wiadomo co jej jest Wczoraj w pracy zasłabła, mama po nią pojechała i zabrała ją na pogotowie. Tam akurat była przerwa (przerwa na pogotowiu, masakra!!!) to pojechały do szpitala. Podłączyli jej kroplówkę na wzmocnienie i mieli wypuścic, ale zatrzymali na noc. Wieczorem podali jeszcze jedną kroplówkę. Byłyśmy u niej wieczorkiem. Przeraził mnie ten szpital. Aż mnie dreszcze przeszły jak tam właziłam. Od czasu kiedy leżałam w psychiatryku omijałam szpitale szerokim łukiem, mam straszny uraz po tamtym pobycie.

Strsznie mnie martwi to co się dzieje z moją siostrą. Jak już kiedyś pisałam strasznie zaczęła chudnąc, pomiom że je naprawdę dużo. Kiedyś po takim jedzeniu od razu tyła, a teraz po prostu chudnie w oczach. Wszyscy byli pewni, że to od tarczycy, bo leczy się już od lat. Poszła na badania i okazało się, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Lekarze nie wiedzą co jej jest i tak ją rzucają od jednego do drugiego. Psychiatra twierdzi, że może to byc nerwica. Ale pewności nie ma.
Ania się martwi, rodzice się martwia, ja się martwię i kompletnie nie wiemy co dalej robic

A ja czuje się dziś fatalnie. Dziś ten cholerny "czwart dzień" do którego się przyzwyczajam. Poza tym psychicznie jest coraz gorzej. Tak sobię myślę, czy to przypadkiem nie chodzi o leki? Może jeszcze nie jest ze mna na tyle dobrze żeby po raz kolejny zmniejszac dawkę? Może powinnam zostac przy dawce co trzy dni? Będę musiała skontaktowac się z moją psychiatrą. Bo naprawdę czuję się okropnie. Od rana chodze i płaczę. Czuję, że jest coraz gorzej. Złe mysli mnie ograniają. Siedzę sama w domu, bo mama pojechała do szpitala po Anię, długo nie wracają, a ja czuję, że nie mogę siedziec teraz tu sama. Rety jakie to wszystko poj***ne!!

Asilos Magdalena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 13:50   #3493
201705250937
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Siris88 Pokaż wiadomość
ej, spokojnie, nie jest tak źle Ja ostatno jem bardzo niezdrowo, bardzo nie według planu i ogólnie źle, a waga stoi w miejscu
Białko nawet na kolację sobie odpuściłam.

Ja też się boję ważyć ale to dziwne jest w ogóle. Trzy dni temu jak pisałam 48 - a dzisiaj 50... No właśnie. Naprawdę nnie uważam, żebym przytyła 2 kg przez 3 dni :P

Na drugim - cudnie.
Gratuluję.
siris@o2.pl

A może byś tak najpierw sprawdziła pocztę? Pewnie, wysyłaj buziulkę
Stary 2008-06-19, 13:51   #3494
Bbasiulka
Raczkowanie

Asilos a pije dużo wody? chce sie jej dużo pić?.... przecież ona może mieć cukrzyce.. też się chudnie...

Stary 2008-06-19, 14:04   #3495
enex
Zakorzenienie

Leżę plackiem, ryczę, słucham nastrojowych piosenek...
Straciłam wiarę w lepsze życie. Dziś zdała koleżanka. Poszła dla żartu po dwóch tygodniach nauki i trafiła trzy prymitywne pytania...i tak się zdaje u nas egzaminy...czym większy jajcarz i debil tym większe szanse...
Kuję od 8tygodni. Jeszcze niecałe dwa...nawet jeśli zdam będę miała 3dni wolnego i potem 3tygodnie praktyk 12h dziennie...jeśli nie zdam to znaczy, że nie będę miała wakacji w ogóle, bo zaraz po praktykach zacznę kuć do wrześniowego terminu, jeśli zdam to mam 5dni wolnego...tracę wiarę w sens tego życia. Nie mam już sił psychicznie się z tym wszystkim bić. Monotonnie patrzę w książki, myśli mi uciekają a ja pracuę czym dalej tym mniej efektywnie.
Babcia dostała ciężkie depresje. Całymi dniami patrzy tępo z okna, nie widzi sensu życia. Jedyne o czym gada to śmierć. I czeka...
Ja zamiast trzymać wagę nadal tyję. Nie mam głowy do tego by kontrolować jedzenie. Zaczyna mi być obojętnym co w siebie wpycham. Cały dzień na suchym chlebie, wieczorem podjadam cukier w kostkach, pomiędzy kawa i napoje energizujące. Wyglądam jak cień człowieka. Twarz i ciało w strupach, bo kiedy się uczę to drapię, odrośnięte włosy, szara i przesuszona skóra...
Przepraszam, po prostu mi tak podle...nie wiem gdzie już szukać motywacji i sił do tego by dalej w tym wszystkim trwać. nie wiem gdzie szukać pozytywów i sił by zdać. By dalej iść...
enex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 14:21   #3496
Siris88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Asilos Magdalena Pokaż wiadomość
Z moja siostrą już lepiej, dziś wraca do domu, także tylko jedną noc poleżała w szpitalu. Ale niestety nie wiadomo co jej jest Wczoraj w pracy zasłabła, mama po nią pojechała i zabrała ją na pogotowie. Tam akurat była przerwa (przerwa na pogotowiu, masakra!!!) to pojechały do szpitala. Podłączyli jej kroplówkę na wzmocnienie i mieli wypuścic, ale zatrzymali na noc. Wieczorem podali jeszcze jedną kroplówkę. Byłyśmy u niej wieczorkiem. Przeraził mnie ten szpital. Aż mnie dreszcze przeszły jak tam właziłam. Od czasu kiedy leżałam w psychiatryku omijałam szpitale szerokim łukiem, mam straszny uraz po tamtym pobycie.

Strsznie mnie martwi to co się dzieje z moją siostrą. Jak już kiedyś pisałam strasznie zaczęła chudnąc, pomiom że je naprawdę dużo. Kiedyś po takim jedzeniu od razu tyła, a teraz po prostu chudnie w oczach. Wszyscy byli pewni, że to od tarczycy, bo leczy się już od lat. Poszła na badania i okazało się, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Lekarze nie wiedzą co jej jest i tak ją rzucają od jednego do drugiego. Psychiatra twierdzi, że może to byc nerwica. Ale pewności nie ma.
Ania się martwi, rodzice się martwia, ja się martwię i kompletnie nie wiemy co dalej robic

A ja czuje się dziś fatalnie. Dziś ten cholerny "czwart dzień" do którego się przyzwyczajam. Poza tym psychicznie jest coraz gorzej. Tak sobię myślę, czy to przypadkiem nie chodzi o leki? Może jeszcze nie jest ze mna na tyle dobrze żeby po raz kolejny zmniejszac dawkę? Może powinnam zostac przy dawce co trzy dni? Będę musiała skontaktowac się z moją psychiatrą. Bo naprawdę czuję się okropnie. Od rana chodze i płaczę. Czuję, że jest coraz gorzej. Złe mysli mnie ograniają. Siedzę sama w domu, bo mama pojechała do szpitala po Anię, długo nie wracają, a ja czuję, że nie mogę siedziec teraz tu sama. Rety jakie to wszystko poj***ne!!
Asilos... A słuchaj, tak mi przyszło do głowy - może to jakiś pasożyt? Tzn. nie chcę strasznyć, ale może niech siostra sobie zrobi badania, to mogłby być jakiś tasiemiec na przykład. Niby w dzisiejszych czasach coś takiego się raczej nie zdaża... Ale nie można tego wykluczyć.

Cytat:
A może byś tak najpierw sprawdziła pocztę? Pewnie, wysyłaj buziulkę
oj bo ja gapa jestem
A ryjka wstawię wieczorem
Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
Straciłam wiarę w lepsze życie. Dziś zdała koleżanka. Poszła dla żartu po dwóch tygodniach nauki i trafiła trzy prymitywne pytania...i tak się zdaje u nas egzaminy...czym większy jajcarz i debil tym większe szanse...
Kuję od 8tygodni. Jeszcze niecałe dwa...nawet jeśli zdam będę miała 3dni wolnego i potem 3tygodnie praktyk 12h dziennie...jeśli nie zdam to znaczy, że nie będę miała wakacji w ogóle, bo zaraz po praktykach zacznę kuć do wrześniowego terminu, jeśli zdam to mam 5dni wolnego...tracę wiarę w sens tego życia. Nie mam już sił psychicznie się z tym wszystkim bić. Monotonnie patrzę w książki, myśli mi uciekają a ja pracuę czym dalej tym mniej efektywnie.
Babcia dostała ciężkie depresje. Całymi dniami patrzy tępo z okna, nie widzi sensu życia. Jedyne o czym gada to śmierć. I czeka...
Ja zamiast trzymać wagę nadal tyję. Nie mam głowy do tego by kontrolować jedzenie. Zaczyna mi być obojętnym co w siebie wpycham. Cały dzień na suchym chlebie, wieczorem podjadam cukier w kostkach, pomiędzy kawa i napoje energizujące. Wyglądam jak cień człowieka. Twarz i ciało w strupach, bo kiedy się uczę to drapię, odrośnięte włosy, szara i przesuszona skóra...
Przepraszam, po prostu mi tak podle...nie wiem gdzie już szukać motywacji i sił do tego by dalej w tym wszystkim trwać. nie wiem gdzie szukać pozytywów i sił by zdać. By dalej iść...
Enex... to beznadziejne, tak się męczyć. Na którym Ty jesteś roku? Myślałaś o czymś lżejszym?

Stary 2008-06-19, 14:27   #3497
enex
Zakorzenienie

Cytat:
Enex... to beznadziejne, tak się męczyć. Na którym Ty jesteś roku? Myślałaś o czymś lżejszym?

Nigdzie i tak nie zdam wstępnych, bo mój kierunek jest tak bardzo profilowany, że musiałabym się nauczyć całego materiału licealnego innych przedmiotów żeby móc robić wstępne na inny kierunek. Już nie ma drogi z powrotem. Nie z końcówki trzeciego roku...
Muszę wytrzymać....
enex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 14:32   #3498
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Chciałabym wam coś dziewczyny pokazać...
ja sprzed roku : http://picasaweb.google.com/biolchem...88592067782802

dzisiejsze zdjęcie :
http://szalewskip.webpark.pl/ja.jpg

.....
No ty chyba wiesz co ja o tobie sądze

Cytat:
Czyli byłaś jeszcze chudsza jednak niz ja. Dziewczyny, podajcie maila, to wyslę swoje zdjęcia.
Ja chce zdjęcie. Krytia@wp.pl

Cytat:
Napisane przez vixeen89 Pokaż wiadomość
Basiu, wyglądasz aktualnie bosko! i mówię to z ręką na sercu...Bo 1 zdjęcie strasznie smutno i zdecydowanie za chudo...Nawet nie wiesz w jakim jestem szoku - to jest doskonaly przyklad że wyjscie z ed nie powoduje że będziemy mniej atrakcyjne, tylko wręcz przeciwnie

Toffiee, mogę zdjęcia? vixen2@tlen.pl

A ja własnie wróciłam z urzędu skarbowego w sprawie nadpłaty i wpadło ponad 100zł do kieszeni chyba sie wybiore na zakupy
wogóle to dziś miały być brzoskwinie w biedronce za 3,49 a nic takiego nie było i byłam taka zła , bo specjalnie wysiadlam z autobusu 2 przystanki wczesniej
Nooo a tak wogóle u mnieee nuudy....Juz mi sie przejadły te wakacja:P cały czas siedze w domu...Miałam się dzis opalać ale poleżałam 5 min i słonce zaszło....A nogi mam blade jak ściana...Jak ja wyjde na plaze czy gdziekolwiek ?!?:P
E tam ściana ja też nie jestem brązowa i żyje
Cytat:
Białko nawet na kolację sobie odpuściłam. No i tak robią normalni ludzie mają gdzieś białko i to czy to jest zdrowe

Nie to jest raczej nie możliwe. Nawet ja tyle nie tyje przez tydzień
Na drugim - cudnie.
Gratuluję.
siris@o2.pl

Chce
Cytat:
Napisane przez Asilos Magdalena Pokaż wiadomość

Agatko może rzeczywiście [orozmawiaj ze swoją psychiatrą bo jeżeli masz dość to A twoja siostra może rzeczywiście ma cukrzyce jak Basia mówi
Cytat:
Enex ja po prostu nie mge sobie wyobazić że można aż tyle się uczyć
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 14:35   #3499
201705250937
Konto usunięte

Krytia, wysłałam juz dawno
Stary 2008-06-19, 15:04   #3500
Siris88
Rozeznanie

Cytat:
Nigdzie i tak nie zdam wstępnych, bo mój kierunek jest tak bardzo profilowany, że musiałabym się nauczyć całego materiału licealnego innych przedmiotów żeby móc robić wstępne na inny kierunek. Już nie ma drogi z powrotem. Nie z końcówki trzeciego roku...
Muszę wytrzymać....
wiesz, to nie tak. Nigdy nie jest tak, żeby nie było drogi powrotu. Moja mam była 2 lata na chemii, a potem poszła na psychologię... Mój TŻ dwa lata przygotowywał się do matury: matma, angielski, geografia - a w trzecim roku LO wygrał olimpiadę chemiczną i wylądował na chemii Na nic nie jesteś skazana, to pierwsza sprawa.
A druga sprawa jest taka, że jeżeli to końcówka 3go roku, a od 4 jak mówiłaś - jest lżej - to zapewne będzie lepiej. Ja będę trzymała za Ciebie kciuki, wiem jak to jest, jak się kuje i kuje i końca nie widać. Miałam tak przed maturą, miałam ogólnie 20godzinne maratony z biologią - codziennie.
I też mam w wakacje praktyki
Będę trzymała za Ciebie kciuki. Jesteś dzielna, że to znosisz.

Stary 2008-06-19, 15:44   #3501
plameczka
Wtajemniczenie

Bede sie odchudzala, chcialabym schudnac jakies 5 kg do konca lipca, wiec to nie jest nie wiadomo jaki wysillek Zaczne od niedzieli, bo nie chce zaczynac teraz przed samym ślubem kuzynki, ktory jest w sobote. Obiecalam sobie, ze na pewno nie bedzie to źle wpływalo na moje zycie, nie bede sie glodzila, wlacze moja dawna silna wole i dam rade. Bez zlych humorow i napadow oraz bez glodzenia. Przeciez odchudzanie tez jest dla ludzi. A pozniej stopniowo wyjde z diety i bede jadla tak, jak teraz. Przekonalam sie, ze umiem jesc jak normalny czlowiek dzieki izie I obiecuje Wam, ze nie bede Wam tu marudzila i narzekala na temat diety, bo wiem, ze radzicie inaczej, a licze sie z Waszymi słowami, lecz jednak zrobie to, co mi podpowiada sumienie. Pozdrawiam

siris zrobilam fotki mojego fałdka, zaraz Ci wysle na maila, to sie przekonasz

plameczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 15:48   #3502
Baby14
Zakorzenienie

Dziewczyny nawet nie wiecie jak mi pomogly wasze slowa Przeciez nie bede siedziala w domu przez wakacje z powodu jedzenia/A moze akurat to bedzie taki przelomowy moment kiedy juz zapomne o BTW i zaczne sie cieszyc jedzeniem na nowo. Jak kiedys...
A tak pozatym to nie mam zamiaru sie opychac chipsami i czekoladami

Bbasiulka
: Ty nadal jestes na P tak? Na 1 zdjeciu wygladasz okropnie chudo. Na drugim tez/. Ładna z Ciebie dziewczyna , tylko czemu tak wychudzona?
za P
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 15:59   #3503
plameczka
Wtajemniczenie

Basiulka na 1 zdjeciu jestes przerazliwie wychudzona, na drugim tez za chuda, jedz, jedz, jeeeedz duzo pysznego jedzonka! PS. Sliczna jestes, tylko musisz przytyc

Toffie przesliczna z Ciebie dziewczynka, tylko strasznie wychudzona, koniecznie musisz przytyc! Musisz jesc duzo bardzo smacznych rzeczy A profil nk wysle Ci prywatna.

Stary 2008-06-19, 16:05   #3504
201705250937
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez plameczka Pokaż wiadomość
Toffie przesliczna z Ciebie dziewczynka, tylko strasznie wychudzona, koniecznie musisz przytyc! Musisz jesc duzo bardzo smacznych rzeczy A profil nk wysle Ci prywatna.
DziekujęWiem wiem , dziewczzny już mi piszą o licznych patyczkach zamiast poszczególnych kończyn. Czekam w takim razie
Stary 2008-06-19, 16:23   #3505
Bbasiulka
Raczkowanie

jestem na U...... Uuuuuuuuu

Stary 2008-06-19, 16:26   #3506
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Krytia, wysłałam juz dawno
Heh ja to mam tak że jak mi ktoś nie powie że mam coś na poczcie to nie wchodze
A co do twojego wyglądu to jesteś taka chudziutka te rączki i nóżki (moge wiedzieć ile masz w udzie n PW?)Dlatego wskakuj na P bo to fajne jest
A nie wiem czemu ale wyobrażałam sobie ciebie jako brunetke może to przez ten avek?
Cytat:
Bede sie odchudzala, chcialabym schudnac jakies 5 kg do konca lipca, wiec to nie jest nie wiadomo jaki wysillek Zaczne od niedzieli, bo nie chce zaczynac teraz przed samym ślubem kuzynki, ktory jest w sobote. Obiecalam sobie, ze na pewno nie bedzie to źle wpływalo na moje zycie, nie bede sie glodzila, wlacze moja dawna silna wole i dam rade. Bez zlych humorow i napadow oraz bez glodzenia. Przeciez odchudzanie tez jest dla ludzi. A pozniej stopniowo wyjde z diety i bede jadla tak, jak teraz. Przekonalam sie, ze umiem jesc jak normalny czlowiek dzieki izie I obiecuje Wam, ze nie bede Wam tu marudzila i narzekala na temat diety, bo wiem, ze radzicie inaczej, a licze sie z Waszymi słowami, lecz jednak zrobie to, co mi podpowiada sumienie. Pozdrawiam

siris zrobilam fotki mojego fałdka, zaraz Ci wysle na maila, to sie przekonasz
Plameczka widze że przeszłaś na R ale hmm trudno tylko iwesz ani nie przesadźani nie głoź się!!!! A jeśli moge to też chętnie bym zobaczyła to zdjęcie żeby ci wybićz głowy ten fałdek.
Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nawet nie wiecie jak mi pomogly wasze slowa Przeciez nie bede siedziala w domu przez wakacje z powodu jedzenia/A moze akurat to bedzie taki przelomowy moment kiedy juz zapomne o BTW i zaczne sie cieszyc jedzeniem na nowo. Jak kiedys... JA też mam nadzieje że kolonie to dadzą mi zapomnieć o tym wszystkim a nie myślećco zjem i kiedy tylko myśleć o tym żęby się dobrze bawić Tobie życze żby ci się udało*
A tak pozatym to nie mam zamiaru sie opychac chipsami i czekoladami

Bbasiulka
: Ty nadal jestes na P tak? Na 1 zdjeciu wygladasz okropnie chudo. Na drugim tez/. Ładna z Ciebie dziewczyna , tylko czemu tak wychudzona?
za P
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-06-19, 16:34   #3507
plameczka
Wtajemniczenie

Krytia to podaj maila

Stary 2008-06-19, 16:39   #3508
kasik30
Raczkowanie

Ekhmm no więc :
Basia wyglądasz teraz za***iście
Toffiee poproszę o zdjęcie kasienka264@buziaczek.pl
Agatko mam nadzieję że z siostrą wszystko będzie ok
Enex nie martw się ,ty też zdasz i zakasujesz wszystkich
Pozdrawiam
Stary 2008-06-19, 16:52   #3509
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Krytia to podaj maila
Krytia@wp.pl, był tam u góry xD
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-06-19, 17:03   #3510
plameczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
Krytia@wp.pl, był tam u góry xD
A faktycznie Wyslalam Tylko mnie nie pocieszaj, popracuje troche i to zmienie

Kurde dziewczyny siedze teraz sama w domu, zjadlam obiad, bo byla glodna i zaluje, ze zjadlam, bo dzisiaj byl wypad klasowy i zjadlam wtedy 2 batony, loda i pol pizzy. Przytulcie.. A na tych zdjeciach na nk jeszcze szczuplejsza bylam, a teraz to jestem nawet troche grubsza, widze po sobie, ze przytylam. I jeszcze to wesele, wstydze sie isc, bo kazdy powie z rodziny, ze `Oo.. najpierw schudla, a teraz jej sie przytylo`. Juz sie boje. I w ogole zaczelabym diete jutro, a tak to czekac do niedzieli przez to wesele. Dobra wiem, ze to tylko 2 dni, wytrzymam. I ciagle mam ochote na cos slodkiego, a tyle juz dzisiaj zjadlam. Normalnie narzekam jak babka pod kosciolem

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości