|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść II .
|
|
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Toffie, ale z Ciebie śliczna dziewczyna! śliczne masz włosy
tylko... Boże, jaka chudziutka makabrycznie chude nóżki i jakie wąskie kościste ramiona... ważysz 42 kg, tak? wyglądasz na dużo mniej... nie wahaj się z tym P - trochę (sporo) kg i będziesz wyglądać BOOOOOOOOSKO!!!
|
|
#3483 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3484 |
|
Wtajemniczenie
|
Toffie- ewelcia48@onet.eu ; )
Basiulko na pierwszy zdjęciu rzeczywiście wyglądasz przerażająco. Natomiast na drugim już o wiele lepiej, chociaż nadal jesteś chudziutka.
|
#3485 |
|
Rozeznanie
|
Toffiee, wyślesz mi też?
niewyspanah@wp.plBasiu, jak dobrze, że przytyłaś, wyglądałaś tak strasznie chudziutko, smutno. Teraz też chuda jesteś, a zgodzę się z przedmówczyniami, bardzo jesteś ładna. Asilos - co się stało? Trzymaj się. Mam nadzieję, że to nic poważnego.Baby14 - a może to właśnie będzie dla Ciebie szansa, żeby już totalnie porzucić myśli o jedzeniu, wyluzować się i cieszyć? Jedź tam koniecznie, bo inaczej będziesz żałować.
|
#3486 |
|
Konto usunięte
|
monochorme, ewelka - wysłałam już
|
|
|
|
#3487 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny przestańcie.... aż mi głupio.. tylko akurat dzisiaj mam dobry dzień i sie z wami zgodzę... a są dni kiedy poprostu aaaa... nienawidze patrzeć w lustro
|
|
#3488 |
|
Rozeznanie
|
Toffiee - WOW, ale laska z Ciebie.
Ale ręce i nogi jak patyczki. Koniecznie jedz ładnie, przytyj i świat Twój.
|
#3489 |
|
Rozeznanie
|
Basiu, wyglądasz aktualnie bosko!
i mówię to z ręką na sercu...Bo 1 zdjęcie strasznie smutno i zdecydowanie za chudo...Nawet nie wiesz w jakim jestem szoku - to jest doskonaly przyklad że wyjscie z ed nie powoduje że będziemy mniej atrakcyjne, tylko wręcz przeciwnieToffiee, mogę zdjęcia? vixen2@tlen.pl A ja własnie wróciłam z urzędu skarbowego w sprawie nadpłaty i wpadło ponad 100zł do kieszeni ![]() wogóle to dziś miały być brzoskwinie w biedronce za 3,49 a nic takiego nie było i byłam taka zła , bo specjalnie wysiadlam z autobusu 2 przystanki wczesniej ![]() Nooo a tak wogóle u mnieee nuudy....Juz mi sie przejadły te wakacja:P cały czas siedze w domu ...Miałam się dzis opalać ale poleżałam 5 min i słonce zaszło....A nogi mam blade jak ściana ...Jak ja wyjde na plaze czy gdziekolwiek ?!?:P
|
|
|
|
#3490 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki dziewczyny, bardzo mi miło
|
|
|
|
#3491 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja ostatno jem bardzo niezdrowo, bardzo nie według planu i ogólnie źle, a waga stoi w miejscu Białko nawet na kolację sobie odpuściłam. naprawdę nie będzie tak źle, jedź i baw się dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
Na drugim - cudnie. Gratuluję. Cytat:
Cytat:
I nie mam perspektyw na opalenie się, bo boję się słońca. Będziemy świecić ![]() A ja złożyłam dzisiaj indeks (jes jes jes!) i mam oficjalnie wakacje. Zaraz robię obiad i zaczynam odgruzowywać zawalone podczas sesji mieszkanie ![]() A mam nową fotkę mojego ryjka :P Chcecie?
|
|
#3492 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jesteście kochane
Z moja siostrą już lepiej, dziś wraca do domu, także tylko jedną noc poleżała w szpitalu. Ale niestety nie wiadomo co jej jest Wczoraj w pracy zasłabła, mama po nią pojechała i zabrała ją na pogotowie. Tam akurat była przerwa (przerwa na pogotowiu, masakra!!!) to pojechały do szpitala. Podłączyli jej kroplówkę na wzmocnienie i mieli wypuścic, ale zatrzymali na noc. Wieczorem podali jeszcze jedną kroplówkę. Byłyśmy u niej wieczorkiem. Przeraził mnie ten szpital. Aż mnie dreszcze przeszły jak tam właziłam. Od czasu kiedy leżałam w psychiatryku omijałam szpitale szerokim łukiem, mam straszny uraz po tamtym pobycie.Strsznie mnie martwi to co się dzieje z moją siostrą. Jak już kiedyś pisałam strasznie zaczęła chudnąc, pomiom że je naprawdę dużo. Kiedyś po takim jedzeniu od razu tyła, a teraz po prostu chudnie w oczach. Wszyscy byli pewni, że to od tarczycy, bo leczy się już od lat. Poszła na badania i okazało się, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Lekarze nie wiedzą co jej jest i tak ją rzucają od jednego do drugiego. Psychiatra twierdzi, że może to byc nerwica. Ale pewności nie ma. Ania się martwi, rodzice się martwia, ja się martwię i kompletnie nie wiemy co dalej robic ![]() A ja czuje się dziś fatalnie. Dziś ten cholerny "czwart dzień" do którego się przyzwyczajam. Poza tym psychicznie jest coraz gorzej. Tak sobię myślę, czy to przypadkiem nie chodzi o leki? Może jeszcze nie jest ze mna na tyle dobrze żeby po raz kolejny zmniejszac dawkę? Może powinnam zostac przy dawce co trzy dni? Będę musiała skontaktowac się z moją psychiatrą. Bo naprawdę czuję się okropnie. Od rana chodze i płaczę. Czuję, że jest coraz gorzej. Złe mysli mnie ograniają. Siedzę sama w domu, bo mama pojechała do szpitala po Anię, długo nie wracają, a ja czuję, że nie mogę siedziec teraz tu sama. Rety jakie to wszystko poj***ne!!
|
#3493 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pewnie, wysyłaj buziulkę |
|
|
|
|
#3494 |
|
Raczkowanie
|
Asilos a pije dużo wody? chce sie jej dużo pić?.... przecież ona może mieć cukrzyce.. też się chudnie...
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
Leżę plackiem, ryczę, słucham nastrojowych piosenek...
Straciłam wiarę w lepsze życie. Dziś zdała koleżanka. Poszła dla żartu po dwóch tygodniach nauki i trafiła trzy prymitywne pytania...i tak się zdaje u nas egzaminy...czym większy jajcarz i debil tym większe szanse... Kuję od 8tygodni. Jeszcze niecałe dwa...nawet jeśli zdam będę miała 3dni wolnego i potem 3tygodnie praktyk 12h dziennie...jeśli nie zdam to znaczy, że nie będę miała wakacji w ogóle, bo zaraz po praktykach zacznę kuć do wrześniowego terminu, jeśli zdam to mam 5dni wolnego...tracę wiarę w sens tego życia. Nie mam już sił psychicznie się z tym wszystkim bić. Monotonnie patrzę w książki, myśli mi uciekają a ja pracuę czym dalej tym mniej efektywnie. Babcia dostała ciężkie depresje. Całymi dniami patrzy tępo z okna, nie widzi sensu życia. Jedyne o czym gada to śmierć. I czeka... Ja zamiast trzymać wagę nadal tyję. Nie mam głowy do tego by kontrolować jedzenie. Zaczyna mi być obojętnym co w siebie wpycham. Cały dzień na suchym chlebie, wieczorem podjadam cukier w kostkach, pomiędzy kawa i napoje energizujące. Wyglądam jak cień człowieka. Twarz i ciało w strupach, bo kiedy się uczę to drapię, odrośnięte włosy, szara i przesuszona skóra... Przepraszam, po prostu mi tak podle...nie wiem gdzie już szukać motywacji i sił do tego by dalej w tym wszystkim trwać. nie wiem gdzie szukać pozytywów i sił by zdać. By dalej iść... |
|
|
|
#3496 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oj bo ja gapa jestem ![]() A ryjka wstawię wieczorem ![]() Cytat:
|
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdzie i tak nie zdam wstępnych, bo mój kierunek jest tak bardzo profilowany, że musiałabym się nauczyć całego materiału licealnego innych przedmiotów żeby móc robić wstępne na inny kierunek. Już nie ma drogi z powrotem. Nie z końcówki trzeciego roku... Muszę wytrzymać... .
|
|
|
|
|
#3498 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Krytia@wp.plCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A twoja siostra może rzeczywiście ma cukrzyce jak Basia mówi![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
#3499 |
|
Konto usunięte
|
Krytia, wysłałam juz dawno
![]()
|
|
|
|
#3500 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na nic nie jesteś skazana, to pierwsza sprawa.A druga sprawa jest taka, że jeżeli to końcówka 3go roku, a od 4 jak mówiłaś - jest lżej - to zapewne będzie lepiej. Ja będę trzymała za Ciebie kciuki, wiem jak to jest, jak się kuje i kuje i końca nie widać. Miałam tak przed maturą, miałam ogólnie 20godzinne maratony z biologią - codziennie. I też mam w wakacje praktyki ![]() Będę trzymała za Ciebie kciuki. Jesteś dzielna, że to znosisz.
|
|
#3501 |
|
Wtajemniczenie
|
Bede sie odchudzala, chcialabym schudnac jakies 5 kg do konca lipca, wiec to nie jest nie wiadomo jaki wysillek
Zaczne od niedzieli, bo nie chce zaczynac teraz przed samym ślubem kuzynki, ktory jest w sobote. Obiecalam sobie, ze na pewno nie bedzie to źle wpływalo na moje zycie, nie bede sie glodzila, wlacze moja dawna silna wole i dam rade. Bez zlych humorow i napadow oraz bez glodzenia. Przeciez odchudzanie tez jest dla ludzi. A pozniej stopniowo wyjde z diety i bede jadla tak, jak teraz. Przekonalam sie, ze umiem jesc jak normalny czlowiek dzieki izie I obiecuje Wam, ze nie bede Wam tu marudzila i narzekala na temat diety, bo wiem, ze radzicie inaczej, a licze sie z Waszymi słowami, lecz jednak zrobie to, co mi podpowiada sumienie. Pozdrawiam ![]() siris zrobilam fotki mojego fałdka, zaraz Ci wysle na maila, to sie przekonasz
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nawet nie wiecie jak mi pomogly wasze slowa
A tak pozatym to nie mam zamiaru sie opychac chipsami i czekoladami ![]() Bbasiulka: ![]() ![]() Ty nadal jestes na P tak? Na 1 zdjeciu wygladasz okropnie chudo. Na drugim tez/. Ładna z Ciebie dziewczyna , tylko czemu tak wychudzona? ![]() za P |
|
|
|
#3503 |
|
Wtajemniczenie
|
Basiulka na 1 zdjeciu jestes przerazliwie wychudzona, na drugim tez za chuda, jedz, jedz, jeeeedz duzo pysznego jedzonka!
PS. Sliczna jestes, tylko musisz przytyc ![]() Toffie przesliczna z Ciebie dziewczynka, tylko strasznie wychudzona, koniecznie musisz przytyc! Musisz jesc duzo bardzo smacznych rzeczy A profil nk wysle Ci prywatna.
|
#3504 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Czekam w takim razie
|
|
|
|
|
#3505 |
|
Raczkowanie
|
jestem na U...... Uuuuuuuuu
|
|
#3506 | ||
|
Zadomowienie
|
Heh
ja to mam tak że jak mi ktoś nie powie że mam coś na poczcie to nie wchodze![]() A co do twojego wyglądu to jesteś taka chudziutka te rączki i nóżki (moge wiedzieć ile masz w udzie n PW ?)Dlatego wskakuj na P bo to fajne jest![]() A nie wiem czemu ale wyobrażałam sobie ciebie jako brunetke może to przez ten avek? Cytat:
Cytat:
|
|
#3507 |
|
Wtajemniczenie
|
Krytia to podaj maila
|
#3508 |
|
Raczkowanie
|
Ekhmm no więc :
Basia wyglądasz teraz za***iście ![]() Toffiee poproszę o zdjęcie kasienka264@buziaczek.pl ![]() Agatko mam nadzieję że z siostrą wszystko będzie ok ![]() Enex nie martw się ,ty też zdasz i zakasujesz wszystkich ![]() Pozdrawiam
|
|
#3509 |
|
Zadomowienie
|
Krytia@wp.pl, był tam u góry xD
|
#3510 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wyslalam Tylko mnie nie pocieszaj, popracuje troche i to zmienie Kurde dziewczyny siedze teraz sama w domu, zjadlam obiad, bo byla glodna i zaluje, ze zjadlam, bo dzisiaj byl wypad klasowy i zjadlam wtedy 2 batony, loda i pol pizzy. Przytulcie.. A na tych zdjeciach na nk jeszcze szczuplejsza bylam, a teraz to jestem nawet troche grubsza, widze po sobie, ze przytylam. I jeszcze to wesele, wstydze sie isc, bo kazdy powie z rodziny, ze `Oo.. najpierw schudla, a teraz jej sie przytylo`. Juz sie boje. I w ogole zaczelabym diete jutro, a tak to czekac do niedzieli przez to wesele. Dobra wiem, ze to tylko 2 dni, wytrzymam. I ciagle mam ochote na cos slodkiego, a tyle juz dzisiaj zjadlam. Normalnie narzekam jak babka pod kosciolem
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.

tylko... Boże, jaka chudziutka
makabrycznie chude nóżki i jakie wąskie kościste ramiona... ważysz 42 kg, tak? wyglądasz na dużo mniej... nie wahaj się z tym P - trochę (sporo) kg i będziesz wyglądać BOOOOOOOOSKO!!!
Mam nadzieję, że to nic poważnego.

i mówię to z ręką na sercu...Bo 1 zdjęcie strasznie smutno i zdecydowanie za chudo...Nawet nie wiesz w jakim jestem szoku - to jest doskonaly przyklad że wyjscie z ed nie powoduje że będziemy mniej atrakcyjne, tylko wręcz przeciwnie

za P