Panny Młode - Kielce cz. I - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-17, 18:35   #4531
agulla.@
Raczkowanie

Dot.: Kielce

Cytat:
Napisane przez lilusto Pokaż wiadomość
A gdzie masz wesele - jesli wolno zapytać? A ślub w Kielcach?...
Nie, ja nie jestem z Kielc. Ale pracuje tutaj, wiec na makijaz i do fryzjera przyjade do Kielc. Ślub i wesele bedzie w okolicach Końskich.
agulla.@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-17, 21:00   #4532
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fenomenka84 Pokaż wiadomość
Ja dedykuje mojemu TŻetowi piosenkę Varius Manx "Dziękuję"

http://kaputkowa.wrzuta.pl/audio/9uz...anx_-_dziekuje

Śliczna ta piosenka przyznam ze jeszcze jej nie słyszłam, my raczej nie bedziemy sobie dedykowac zadnych utworów ale pomyslalam ze mozna by do niej zatanczyc 1 taniec, mojemu Tz tez sie spodobała no ale jeszcze zobaczymy duzo czasu do slubu to pewnie jeszcze zminimy zdanie poki co mielismy faworyta "zawsze tam gdzie ty"
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 00:16   #4533
katalinka17
Zadomowienie

Trochę tak OT ale czemu oniaczeq jest tymczasowo zablokowana??

SYN
katalinka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 08:27   #4534
gosikk_s
Zakorzenienie

Do ślubu mam 10 dni, wkraczam na ostatnią prostą ufff. Chciałabym mieć to wszystko już za sobą Jeszcze się nie denerwuję ale pewnie lada chwila zacznę hehe.
Co do zabaw fakt, trudno powiedzieć czy goście będą mieli na nie ochotę no ale ja należę do wybitnie n_i_e t_a_ń_c_z_ą_c_y_c_h więc każda okazja na przerwę jest dobra A uczestniczyć będę w nich głównie z boku
Kalex, denerwujesz się czy jeszcze? Ja wczoraj byłam na próbnej w Awangardzie i cóż, może być ale bez zachwytu. No ale ja na codzień nic nie robię z włosami więc nie czuję się swobodnie z czymkolwiek innym... Ech, żałuję że nie mam gęstych prostych włosów, tak podobają mi się proste fryzurki

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 08:57   #4535
lilusto
Raczkowanie

No właśnie... jak przygotowania u Kalex??? Ostatnio się nie pokazuje, więc pewnie spore zamieszanie?!... Pozdrawiam gorąco - i mam nadzieję że gorącą będziecie mieli pogodę!!!
lilusto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 13:07   #4536
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

szukała szukałam i wreszcie znalazłam fryzure dla siebie.

połączenie tych dwóch (musi być konicznie z irokezem).

Edytowane przez madziadominik
Czas edycji: 2008-06-18 o 16:49
madziadominik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 18:32   #4537
izus123
Raczkowanie

Fajny ten irokezik A ja ne wybieram fryzur,bo jakos mi ciezko ze zdjecia wiedziec czy mi w tym bedzie dobrze.oddam sie w rece specjalistki i niech czaruje
izus123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-18, 18:37   #4538
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24

Dziewczynki gdzie w Kielcach można kupic buty ślubne ze skóry?
Stary 2008-06-18, 18:48   #4539
fenomenka84
Raczkowanie

dagunia24 na pewno w Cymbeline są buty ze skóry, sama nawet tam kupiłam, a tak to możesz też zajrzeć do Top Fashion na Sienkiewicza, w sumie to nie sklep z butami ślubnymi ale też można czasami coś wypatrzeć, szczególnie jeśli się szuka butów ecru lub srebrnych albo złotych, ja kupiłam też parę rezerwowych na stronie butyslubne, zresztą wklejałam zdjęcia ze dwie strony wstecz
jeszcze widziałam kilka modeli nadających się na ślubne w deichmanie, ale akurat nie były ze skóry niestety
fenomenka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 19:51   #4540
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24

fenomenka84 dziękuję no ja słyszałam, że te w salonach to nie są ze skóry tylko mają wkładkę czy coś dlatego nie zamawiałam podobają mi się na plantach nie które ale też nie ze skóry na sienkiewce byłam w Ryłko i też mi się nie podobały a szukam kolor ecri. To mówisz że w Cymbelinie są ze skóry muszę się tam wybrac a te z internetu jak ok?
Zajrzałam 2 strony wstecz no ładne butki ja niestety szukam z czubkiem i ecri narzeczony się na takie uparł
Stary 2008-06-18, 20:05   #4541
fenomenka84
Raczkowanie

dagunia24 w Cymbeline były buty z czubkiem na pewno, ale już nie pamiętam czy ecru czy białe, pewnie mają też ecru(ze skóry na bank są całe bo mają tam włoskie buty Arto di Roma), co do butów ze strony butyslubne to dopiero czekam na przesyłkę, więc na razie własnej opinii nie mogę wyrazić, ale czytałam na forum, że dziewczyny są bardzo zadowolone z zakupów na tej stronie, no zobaczymy, to sie okaże jak dostanę buty to wkleję zdjęcie "w realu"
Stary 2008-06-18, 20:21   #4542
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24

To koniecznie muszę się tam wybrac dziękuję Podobają mi się też z internetu ale nigdy nie kupowałam i trochę się boję bo jednak jak człowiek przymierzy to widzi co i jak, a na ślub chciałabym kupic już porządne ze skóry co bym wytrzymała w nich tyle godzin. Też się zastanawiam czy nie kupic dwóch par jak by mnie jedne optarły albo nie daj Boże coś się z nimi stało.
Będę czekac na relacje i zdjęcia.
Stary 2008-06-18, 21:04   #4543
bartolina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dagunia24 Pokaż wiadomość
Dziewczynki gdzie w Kielcach można kupic buty ślubne ze skóry?
Dagunia24 buty ze skóry można kupic również w Wojasie
bartolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-18, 21:05   #4544
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

ehhh ja w sumie kupiłam buty. białe ze skórki ryłko. aleee ... było to wtedy jak planowałam suknie koloru białego. ale jak przyszło co do czego to wyszła różowo łososiowa (w sumie cięzko powiedzieć jaki to kolor). ale teraz chce znaleźć nowe buty koloru złotego.
wiem ze butów nie widać ale kurde do białych butów trzeba białe rajstopy wiec do koloru sukni nijako się to ma. może nikt tego nie zauważy ale ja będe się czuła niekomfortowo wiedząc żebuty rajstopy nie pasują do całości. wiem głupie to ale ....

co do fryzury to wiem ze w takim irokezie będzie mi dobrze.zresztą od samego początku właśnie te fryzury miały moje TAK

wklejam zdjęcie butów. jakby któraś z was zobaczyła takie albo wiedziała gdzie kupić to będe wdzieczna za info (nie muszą być z czubkiem)
Stary 2008-06-18, 21:24   #4545
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24

bartolina a gdzie ten Wojas jest bo jakoś nie kojarze

madziadominik super te butki też szukam czegoś podobnego tyle że ecri

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-18, 21:34   #4546
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
Napisane przez dagunia24 Pokaż wiadomość
bartolina a gdzie ten Wojas jest bo jakoś nie kojarze

madziadominik super te butki też szukam czegoś podobnego tyle że ecri
wojas z tego co wiem jest na ślichowicach w eklerku

no ja wiem gdzie je można znaleźć. wawie w kdt (to hala po pałecem kultury). ale kurde nie będe przcież tylko po buty jechać. no chyba że będe zdesperowana
Stary 2008-06-19, 07:49   #4547
asiulka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziadominik Pokaż wiadomość
ehhh ja w sumie kupiłam buty. białe ze skórki ryłko. aleee ... było to wtedy jak planowałam suknie koloru białego. ale jak przyszło co do czego to wyszła różowo łososiowa (w sumie cięzko powiedzieć jaki to kolor). ale teraz chce znaleźć nowe buty koloru złotego.
wiem ze butów nie widać ale kurde do białych butów trzeba białe rajstopy wiec do koloru sukni nijako się to ma. może nikt tego nie zauważy ale ja będe się czuła niekomfortowo wiedząc żebuty rajstopy nie pasują do całości. wiem głupie to ale ....
a czy moglabym poprosic o zdjecie twojej slubnej sukni bo szczerze mowiac zaciekawila mnie ta wersja kolorystyczna.
asiulka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 08:17   #4548
mimezis
Raczkowanie

A ja wczoraj miałam rewelacyjny wieczór panieński - koleżanki zrobiły mi niespodziankę! Było tak super, śmiesznie, zabawnie, tak to wszystko uknyły, że nic a nic się nie domyśliłam, choć wiedziały o tym moje siostry, mama, TZ. Wykradły mi listę gości i nr z komórki!! Powymyślały śmieszne zabawy, miałam kary i musiałam się wydurniać za złe odpowiedzi (niezgodne z TZ, był tort z penisem... i zbreźne prezenty. Było naprawdę super! Mam rewelacyjnych przyjaciół.

Zdjęcia sukienki nie załączam, bo iestety nie było gotowa - dziś robie trzecie podejście by ją odebrać! Dziewczyna szyła na mnie przez półtorej godziny, bo manekin ma inne gabaryty, zrobiło mi się słabo i myślałam ze zemdleję i teraz nie wiecz czy sukienka w biuście za ścisła czy to od stania, ale boje się o moje maleństwo. No zobaczym co będzie dziś - w sb ślub, jutro już wyjeżdzam, wiec musi być gotowa!

Stresu duuużo i roboty jeszcze duuużo - zostały 2 dni!!AAAAAAAAAA

Nasza dzidzia
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev299pr___.png
mimezis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 08:23   #4549
bartolina
Raczkowanie

Smile Dot.: Kielce

[quote=madziadominik;79325 39]wojas z tego co wiem jest na ślichowicach w eklerku

Wojas - dokładnie w eklerku na ślichowicach. Ja tam kupiłam swoje buty-kolor ecri z lekkim połyskiem złotego. Oni nie mają typowo ślubnych butów, ale zawsze można coś znaleźc w kolorze ecri lub białym. Zależy od dostawy.
bartolina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-19, 08:29   #4550
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
Napisane przez asiulka84 Pokaż wiadomość
a czy moglabym poprosic o zdjecie twojej slubnej sukni bo szczerze mowiac zaciekawila mnie ta wersja kolorystyczna.
zdjęcia wklejam ale tak szczrze trudno powiedzieć jaki to kolor. na żywo jest delikatnie ciemniejsza . wklejam ponownie też.
myśle właśnie o takim zestawieniu

możliwe że z kupnem butów poczekam do pierwszej przymiarki ale mimo wszystko myśle że kolor śnieżno biały nie jest dobry do tej sukni

Edytowane przez madziadominik
Czas edycji: 2008-06-19 o 09:29
Stary 2008-06-19, 08:40   #4551
kasiaher
Wtajemniczenie

Witam czy mógłby ktoś polecić mi fajną orkiestrę na wesele. Pilnie poszukuje
z góry dziękuję
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 09:44   #4552
chelsee
Przyczajenie

Dziewczyny czy są komisy sukien slubnych oprócz tego na Staszica i w Rondzie? Żal, ale sukienka za dużo miejsca mi zajmuje, muszę ją jednak sprzedać

Edytowane przez chelsee
Czas edycji: 2008-06-19 o 20:12
chelsee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 09:48   #4553
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
Napisane przez chelsee Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy są komisy sukien slubnych oprócz tego na Staszica i w Rondzie? Żal, ale sukienka za dużo miejsca mi zajmuje, muszę ją jednak sprzedać
śliczna suknie

spróbuj także przez internet. na różnych stronach poświęconych ślubom są kominy.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-06-19, 09:54   #4554
Puchatek M.
Rozeznanie

Ja niestety nie znam żadnych komisów.

My wczoraj byliśmy na pierwszym spotkamiu w poradni i nie było źle Tylko 40 min i babeczka nawet normalna

A dziś strasznie się cieszę, bo 3 przyjaciółki ze Świnoujścia przyjadą na nasze wesele
Stary 2008-06-19, 11:13   #4555
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24

bartolina i madziadominik dziękuję za informację jutro lub w sobote się tam również wybiorę.

madziadominik suknia piękna i ten irokez będzie Ci pasował Ah szkoda że ja nie jestem szczupła

chelsee wiem, że jest komis na Warszawskiej na dole jak się jedzie na Wa-we mniej więcej na wysokości lidla troszkę niżej, tak jak zakręca autobus 46 na Stok tylko po drugiej stronie. Masz może jakieś zdjęcie gdzie bardziej widac Twoją wiązanke chce miec podobną a akurat kolorystycznie też pasuje do mojej sukni, gdzie zamawiałaś jeśli można wiedziec?

mimezis trzymam kciuki, żeby wszystko było ok tym razem. O maleństwo się nie martw jednak na weselu uważaj na brzuszek. Życzę Ci , żeby było tak jak sobie wymażyłaś

kasiaher ja mogę polecic zespół, który u mnie będzie grał o nazwie Gratis jedna pani i dwóch panów w zespole jest, no i jeszcze jeden u koleżanki co grał też ładnie tylko w większym składzie o nazwie Coma.

Edytowane przez dagunia24
Czas edycji: 2008-06-19 o 11:52
dagunia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 11:25   #4556
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

1
Stary 2008-06-19, 11:26   #4557
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik
Red face Dot.: Kielce

dagunia dzięki wielkie .

kasiaher: co do zespołu to my wzięliśmy zespół który grał u mojej koleżanki na weselu. świetnie się bawilismy przy ich muzyce i do tego w czasie przerw prowadzą rózne przyśpiewki. niestety nie wiem jak sie nazywaja ale jak bede w domu to ci prześle numer telefonu do nich.
ogólnie grupa skłąda sie z babki i dwóch facetów. pochodzą z okolic końskich i skarżyska. graja z reguły w kielcach ale też dojeźdzają do klienta.

wybaczcie za poprzedniego posta. coś przekombinowałam
Stary 2008-06-19, 12:11   #4558
fenomenka84
Raczkowanie

cheelse bardzo ładna suknia komis jest też w salonie sukien ślubnych Kiara na warszawskiej
Stary 2008-06-19, 12:16   #4559
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Kalex, denerwujesz się czy jeszcze? Ja wczoraj byłam na próbnej w Awangardzie i cóż, może być ale bez zachwytu. No ale ja na codzień nic nie robię z włosami więc nie czuję się swobodnie z czymkolwiek innym... Ech, żałuję że nie mam gęstych prostych włosów, tak podobają mi się proste fryzurki
Cytat:
Napisane przez lilusto Pokaż wiadomość
No właśnie... jak przygotowania u Kalex??? Ostatnio się nie pokazuje, więc pewnie spore zamieszanie?!... Pozdrawiam gorąco - i mam nadzieję że gorącą będziecie mieli pogodę!!!
Kalex nie pisała nic na forum,ani się nie odzywała bo:
1. w pracy miała non stop robotę
2.po pracy razem z TŻ-tem ciągle coś załatwiali

dopiero dziś miałam czas,żeby wejśc na wizaż;
także u nas przygotowania w toku, ciągle coś się dziejea czasu coraz mniej, ale strasznieee mi się ten tydzień dłużyyyyy; w przyszłtym tyg TŻ ma wolne od pon, ja mam wolne od środy,więc będziemy wtedy kupowalć alkohol,napoje, ja idę na pazurki itp. itd.

EDIT:
czemu oniaczeq jest tymczasowo zablokowana? ? ? ?
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-19, 13:32   #4560
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość

Kalex nie pisała nic na forum,ani się nie odzywała bo:
1. w pracy miała non stop robotę
2.po pracy razem z TŻ-tem ciągle coś załatwiali

dopiero dziś miałam czas,żeby wejśc na wizaż;
także u nas przygotowania w toku, ciągle coś się dziejea czasu coraz mniej, ale strasznieee mi się ten tydzień dłużyyyyy; w przyszłtym tyg TŻ ma wolne od pon, ja mam wolne od środy,więc będziemy wtedy kupowalć alkohol,napoje, ja idę na pazurki itp. itd.

EDIT:
czemu oniaczeq jest tymczasowo zablokowana? ? ? ?
A mnie za to ten tydzień leci jak nie wiem. Pewnie gorzej będzie w przyszłym a wolne biorę dopiero od piątku... I też ciągle coś się dzieje hehe. Kalex, ilu będziesz miała gości?

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości