|
|
#3991 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar LXI
Ju :gratki:
Miłego wieczoru całemu Baru
|
|
#3992 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale widzę że już to wiesz ![]() Polecam zgodnie z tym co sama znalazłaś chustę kółkową. Jest prosta do ogarnięcia , ja sie z YT nauczyłam i daje radę na takie właśnie dreptanie po domu. Ja używałam do gotowania obiadu z Didem wiszącym na mnie oraz do powrotów ze spacerów kiedy Książę nie był łaskaw w wózku leżeć, tylko chciał zwiedzać a mnie rąk już brakowało W razie czego służę radą co do chust i nosideł Ju super Ale tu cisza ostatnio tydzień mnie nie było a nie miałam prawie co nadrabiać
|
||
|
|
|
#3993 |
|
Panaroja
|
Spod listopadozy i snad fqrvu na GLS
![]() ![]() kurier zadzwonił do domofonu, małż nie zdążył dobiec , kurier wziął d... w troki i zniknął razem z paczką , nie dzwoniąc i nie zostawiając awiza już drugi raz robią taki numer, tyle że poprzednio kurier zadzwonił i zaproponował, zebym sobie odebrała 14-kilową paczkę z jakiegoś sklepu wędkarskiego diabli wiedzą gdzie a kiedyś tacy świetni kurierzy w GLSie jeździli , żadnych problemów nie było jeszcze żeby było śmieszniej , tego samego dnia przyszła paczka FedExem i nie było żadnego kłopotu z odbiorem . Na dodatek ten z GLS sie foszył że on nie musi wcale dzwonić , to po cholerę firma żąda telefonu kontaktowego , do handlu danymi ![]() ![]() ??? Informują w jakich godzinach będzie kurier , to do cholery skoro klient uprzedzony a nie otwiera drzwi , niech zadzwonią przecież to może być osoba niepelnosprawna , starsza, mająca kłopoty z chodzeniem , na wózku, chory który musi się z łóżka wygrzebać , nie każdy biega jak sarenka i nikt nie będzie stać pół dnia pod domofonem , a zadzwonić do domofonu drugi raz to pół minuty , i nie byłoby draki ![]() ![]() ![]() :pal a:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
i śniegu ![]() Parbelll ja dziś czekam na ups, w spodniach do jogi przypadkiem ubranych na lewą stronę. chyba nie zdążę odwrócić jak zacznie dzwonić ![]() Pixie mi opóźnia wysyłkę blackfrajdejowych łupów ![]() planują wysłać dopiero jutro, a potrzebuję na sobotę ![]() a i tak najważniejsze żeby mój płaszcz z zagramanicznych zakupów doleciał przed świętami, był w miarę ciepły i rozmiar właściwy ![]() mam nadzieję, że do tego czasu schudnę trochę i się zapnie
|
|
|
|
#3995 |
|
Nindżopesz
|
Parabelko, o kurde, też bym miała wnerwa... U mnie niektórzy kurierzy nawet się nie fatygują do mojej hacjendy, tylko od razu zostawiają paczkę w punkcie odbioru (nie ma awizo, wyczytuję to z linku do śledzenia). Noż kurde, nie po to płacę powiedzmy 15 zeta za dostawę do domu, żeby sobie po mieście biegać. Czemu nie wszędzie jest opcja dostawy pocztą? I tak jak piszesz - jam młoda łania (ta, jasne), to sobie po paczkę pobiegnę, ale ktoś chory, stary, kaleki?
Ewuś, ano jakoś cisza zapadła, osoby zawsze najaktywniejsze teraz zarobione... ![]() Ja przyznaję - bumeluję. Oglądam anime, próbuję czytać, ale did coraz bardziej mnie absorbuje. Zaczęło się włażenie na meble, macanie kuchenki, próby wpadania do wanny itp. |
|
|
|
#3996 |
|
Panaroja
|
Betty
mam nadzieję że wszystko do Cię dotrze na czasRedzia ![]() Ja nie wiem czy żyję czy nie - robo, zakupy, stanie przy garach na zmianę i jeszcze do tego opieka nad sąsiadką od paru tygodni i przechowywanie jej piesa , więc mam trzy zwierze na stanie i nie mam kiedy się wyspać , o kompie to w ogóle nie ma co mówić
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#3997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie roboty mnóstwo, to nie mam czasu pisać ![]() A po robocie się z chlopakiem spotykam, to też nie siedzę w internetach
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-11-29 o 11:37 |
|
|
|
|
#3998 |
|
Mother of Cats
|
Poskarżę się:
przyszły wyniki badania histopat. czegoś, co wetka wycięła Mili z pyszczka - nowotwór złośliwy. Teoretycznie powinno być z kotkiem dobrze, pod warunkiem że nie zdążyły się porobić przerzuty. Czy naprawdę te cholerstwa nowotworowe muszą się wszędzie mnożyć??! |
|
|
|
#3999 |
|
Panaroja
|
Majuta
![]() aileenn ale trzymam coby było dobrze ![]() ![]() Przyszedł inny kurier i przyniósł , uffff. Piesa nie umrze z głodu
|
|
|
#4000 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- A tak ad sinupret picia to pic trzeba w realu i wyobrażcie sobie ze nie mam z kim , spotkalam sie ostatnio z kilkoma osobami ze studiow i wszyscy herbatke a mi sie marzy solidna popijawa z tancami o !
|
|
|
#4001 |
|
Piers do przodu
|
Hi Baru
No ja mam sporo pracy przy nowej psiej córeczce radosny i inteligentny szczeniak szybko się uczy i wymaga sporo uwagi, żeby była ułożona od razu.
|
#4002 |
|
Nindżopesz
|
Aileenn, przykro mi
Biedny zwierzaczek ![]() Polly, nie no, same herbatki?! Patologia! ![]() Ja piję do forum
|
|
|
|
#4003 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#4004 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Też się nie wyspałam ![]() A dzisiaj impreza andrzejkowa, a jutro urodziny koleżanki ![]() Jak jak to przeżyję
|
#4006 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4007 |
|
Panaroja
|
Zaraz.Zabiję.Mozillę .
![]() ![]() po samoistnej aktualizacji Firefoxa co to miał być cut miut i orzeszki i śmigać jak rakieta międzykontynentalna, co chwila mnie wywala z fisażu z napisem na ekranie "och , ta karta uległa awarii ! Możemy pomóc !" łaskawcy kurdebele , co skorzystam z pomocy to wszystko się zamyka przy próbie przywrócenia karty
|
|
|
#4008 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#4009 |
|
Panaroja
|
Karkki mówi , że trza odinstalować i zainstalować na nowo w wersji podstawowej bez dodatków ale trza mieć do tego drugą przeglądarkę. Ja się boję bo nie umię w kąputer i rozwalę system na amen
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
dałam radę, super było
![]() Facet mnie wyciągnął do karaoke, chciał Dumkę na dwa serca w duecie, ale nie chciałam takich smętów i ostatecznie się wspólnie wydzieraliśmy "Ostatnią Nockę" Maleńczuka
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-12-04 o 09:42 |
|
|
|
#4011 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to musiało byc coswiecie co wybieram sie do Warszawy ...chyba od 2 lat..ale kiedys sie wybiore..mam nadzieje ze jakby bo to mnei ktos przyjmie ![]()
|
|
|
#4012 |
|
|
|
|
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
uważajcie na ten nr https://www.nieznanynumer.pl/numer/38267693117 mało nie oddzwoniłam, bo myślałam, że któraś koleżanka dzwoni jedna ma irlandzki nr, dwie właśnie na sycylię poleciały... ale chciało mi się sprawdzić skąd kierunkowy
|
|
|
|
#4014 | |||
|
Zakorzenienie
|
Spod didy. Siedzę i się nie ruszam, bo przynajmniej śpi, a ostatnio dzienne spanie to towar deficytowy
![]() Się szybko do ostatniej strony odniosę, bo pewno przede mną nadrabianiaaaa ![]() Cytat:
Cytat:
Moja kota już 3,5 roku po wycięciu i jest dobrze.Cytat:
![]() Majuta, mam nadzieję, że na kogoś super trafiłaś U mie: - monsz zdał prawko i kupilim złotą brykę ![]() - teściu miał udar, na szczęście raczej niegroźny, ale zapomniał jak się jego żona, dzieci i wnuki nazywają, jedynie imię synowej (mła ) pamiętał (tak piszę humorystycznie, bo sytuacja mimo grozy, przez zachowanie teścia, była niemal komiczna)- kota rozchorowała mi się gastrycznie, ale już chyba wyszła na prostą - didka zapinkala po mieszkaniu jak mały żołnierzyk - czołganiem ![]() - did starszy w sobotę urządził nam sajgon wymiotny, musielim jechać aż po pomoc medyczną, bo końca nie było widać A teraz mnie kręci w trzewiach i mam obawę, że mogę być następna ![]() - oglądamy "Big little lies" i podoba się, a ja sama zabrałam się za GoT (wczoraj monsz zerknął mi przez ramię akurat na scenie, gdy dziw.a prezentowała swoje rude owłosienie i stwierdził, że chce oglądać ze mną Chyba niczego nie pominęłam Tenskniłam, ale wiecie, trudno się wraca.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2017-12-05 o 19:17 |
|||
|
|
|
#4015 |
|
|
|
|
|
#4016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Się nagadałam ![]() Znowu przelotem, dzisiaj muszę się odpicować i jakąś odlotową kieckę spakować, bo jutro po pracy firmowa wigilia, będzie żarcie, picie i tańce A weekend spędzam z Lubym
|
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
Aga
dla mensza i poka poka bryke. Brzmi bosko! Z tesciem faktycznie sytuacja podejrzana ze pamieta akurat ciebie hue hue jak w telenoweli . No a ja wracam do stresow. Jestem półżywa padam bez sił gdy tylko monsz mnie wyręcza. Brak snu mnie wykańcza. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4018 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Aileen - trzymam kciuki I wszystkim życzę mikołajkowo wszystkiego dobrego
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
Justyno tak czekam na to lepiej
aczkolwiek wyjawszy umordowanie i brak snu to sa chwile tak bezcenne ze normalnie pękam ze szczęścia. . Mam chwile bo babcia zabawia wiec pędzę jesc . Mysle czasem o perfumach bo mi tęskno bardzo do pachnienia. Teraz kupie chyba miniaturke yr so elixir bois sensuel tak testowo. Mnie on zalatuje jakims fajnym drewienkiem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4020 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

.
. Tylko czy sama opanuje chuste? Sa jakies dla nieudolnych manualnie? 
tydzień mnie nie było a nie miałam prawie co nadrabiać

jeszcze żeby było śmieszniej , tego samego dnia przyszła paczka FedExem i nie było żadnego kłopotu z odbiorem . Na dodatek ten z GLS sie foszył że on nie musi wcale dzwonić , to po cholerę firma żąda telefonu kontaktowego , do handlu danymi 

a mi sie marzy solidna popijawa z tancami o !