![]() |
#2851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 na wakacjach cz. VI
Nija, ja tak kupuje od kiedy mam konto ; )
dostawlam zawsze od mamy 80 zl na miesiac, i pracowalam, wiec jakies 150 zl dla siebie mnialam minimum [bo np bylam w pracy 3 razy w miesiacu co daje 90zl ;x [po 6h]
#2852 |
Zakorzenienie
|
wróciłam od dziadka i zaraz wychodza na miasto z koleżanką, bo musimy załatwić parę spraw , a później idziemy do takiej kawiarni fajnej posiedzieć
![]() zastanawiałam się czy nie wystawiać kolczyków na all... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Zakorzenienie
|
ViLLeMkA ja czasem dostaję coś od babci, zazwyczaj co miesiąc jak dostaje emeryturę, ale to nie zawsze, a tak normalnie to kieszonkowego nie dostawałam
![]() Teraz już będę miała swoje własne kieszonkowe ![]() Wystaw, nic nie tracisz ![]() 5 allegrowiczów obserwuje mój portfel, mam nadzieję, że będzie ostra licytacja ![]() I tak pewnie nikt nie zalicytuje ![]()
#2854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak to jest w wpłatami na kotno? bo jak mam moje konto oszczędnościowe to chyba kupujący nie mogę na nie wpłącac pieniędzy i będe musiała używać konta mamy? Nija jak Ty robisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jakie Ty masz konto, czy na oszczędnościowym można robić takie przelewy, naprawdę nie wiem ![]() ![]()
![]() |
#2856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to chyba musze isć do mojego banku i się zapytać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2857 |
Zakorzenienie
|
witram dziewczynki:0 nie bylam w pracy mialam spedzic caly dzien z tz ale jego tata zadzwonil i wzial gona 2 zmiane do pracy wiec wrocilam do domku;p
Hula kolczyki nAPRAWDE SLICZNE ![]() ![]()
#2858 |
Zakorzenienie
|
ja bym wystawiła
![]() ![]() chyba zostane sobie na działeczce do jutra ![]() a tak sobie mówiłam, że najpierw rozejrze się za studami a dopiero później pojade ![]() no bo jakbym chciała wrócić do domu to już za 2h najpóźniej musiałabym jechać (żeby zdąrzyć na mecz) no ale jak widze zapasy % na mecz tutaj to aż się boje ![]() DsC kiedys pisalam ale nie widziałam żebyś mi odpisała więc jeszcze raz napisze ![]() bo Ty się rozglądałaś kiedyś za jakąś wyższą szkołą nie ![]() ![]()
#2859 |
Zakorzenienie
|
zetka wsl w czestochowie;p
#2860 |
Zadomowienie
|
pomyślałam dokładnie tak samo
![]() skończyłam robic brzuszki, a teraz pije koktajl truskawkowy ![]()
#2861 |
Zakorzenienie
|
co myslicie o tej wsl?
jesli chce isc na tlumacza to chyba dla mnie najlepsza szkola niz zwykla filologia a potem nauczyciel bo nei musze potem robvic kursow itd co myslicie? a tlumacz trojjezyczny dpo mnie przemawia ![]()
#2862 |
Zadomowienie
|
oj, do mnie też by przemawiał
![]()
#2863 | |
Zakorzenienie
|
Ufff i po robocie
![]() ![]() zetka kochanie powinny zrozumieć, że nie masz na to wpływu... przejdzie im ![]() Cytat:
![]() Hihi korzane ![]() ![]() ![]() 3 razy w miesiącu i miałaś 90zł? To coś mało na godzinę miałaś :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Zakorzenienie
|
Szybko
![]() Zaraz idę na spacer z koleżanką, ciekawe czy znowu wylądujemy z jabłkowym Reddsem w ręce ![]() A w sobotę wyprzedaże ![]()
#2865 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2866 |
Zadomowienie
|
Małgosia89 - dzisiaj się natknęłam na wizażankę, która ma taki sam avatar jak Ty
![]() Myślisz, że to JUŻ? ![]() Śledzę wątek o wyprzedażach i tam dziewczyny piszą, że widzą w sklepach przygotowania do wyprzedaży ale jeszcze żadnych konkretów. Też się szykuje na zakupy ale nie wiem czy od razu uderzać czy poczekać jeszcze jak obniżą ceny po raz drugi. Ale wtedy już nie będzie najlepszych ciuchów ![]() Chciałabym sobie jakieś sweterki kupić ![]()
#2867 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a tak btw to mowilam ze nie zyje?? ![]() nie czuje nic.. po prostu chyba ktos ukradl mi na chwile kregoslup i pobil, go powyginal.. i w ogole ![]() ej potrezbny masazysta.. NATYCHMIAST!!!!
![]() ![]() |
![]() |
#2868 |
Zakorzenienie
|
Tutaj juz sa wyprzedaze
![]() Kupe rzeczy nakupilam i dostalam, wiec mama i tak od rozpieszczuchow wyzwie, takze sie ogranicze do wrzesnia :P Zaraz obiadek, a potem smigamy do pubu ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Zakorzenienie
|
6 zl za h
![]() duzo to nie jest, no aleee [bo ja nie pracowalam po 8h ![]() no i teraz do tego wracam... wielki come back nie szczyt marzen, ale cos musze robic, wiec zamiast spac do poludnia na sile [bo nie ma co robic] to sobie posiedze i zarobie kilkaset zl pewnie wyrobie jakies 500 zl na miesiac [musialabym byc w pracy 17 dni na miesiac], ale podkreslam ze nie 8h, tylko zwykle 6 ![]() i do tego keidy jaaaa chce!! dobra.. jeszcze 20 min hh i ide do sklepu po piwo i czekolade i MEEEECZ!! juz sie denerwuje ![]()
#2870 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nic nie slyszalam : ( musi byc choc na chwileeeeee !! ![]()
![]() |
#2872 |
Zakorzenienie
|
Kontuzja nie pojawiła się w czasie meczu. W każdym razie nie jest ciężka, bo od razu wykluczyliby go z kolejnych spotkań. Czytałam o tym informację na portalu tvn24 przed kilkoma dniami. Ja też mam nadzieję, że to nic poważnego i wejdzie dziś na boisko. Chcę, żeby strzelił parę goli Portugalii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2873 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na pewno rozumieja wszystko i nawet je zaczynam rozumiec bo mi tez by było jakoś dziwnie jakby nie wzieli mnie do pracy na której mi bardzo zależało i dodatkowo to ojciec przyjaciółki by mi napisał, że dziękują itp ![]() Cytat:
![]() jednak zostałam na działce i zaraz idziemy do sklepu kupić pozostałe rzeczy potrzebne na mecz ![]() ![]() a wlasnie sobie zjadłam pyszną sałatke owocową ![]() w sumie normalną bo truskawki, banany, morele, brzoskwinie i coś tam jeszcze z 2 gałkami lodów ale było pyszneeeeeeeeeee ![]() ale oczywiście musiałam zrobić sama dla wszystkich osób ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2874 |
Zakorzenienie
|
jestem, zyje, padam.. jest okej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja chce, by Portugalia strzelila ![]() Ciekawie by bylo ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2876 |
Zakorzenienie
|
wróciłam z miasta
![]() kurcze jutro do pracy ![]() musze wstać o 7 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piwo - obecne milka - obecna tv - obecne Vill -obecna ![]() ![]() Wen, jestem tolerancyjna wiec toleruje Twoj poglad na sprawe ![]() mi sie bardziej Poldi podoba niz Cristiano ![]() zreszta niewazne.. ja toleruje wszystkie poglady ![]() aaaa jeszcze 45 min ![]()
![]() |
#2878 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie Christiano jest obleśny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Zakorzenienie
|
Mnie też. To znaczy przyznaję, Ronaldo jest przystojny obiektywnie, ale mnie się nie podoba, to znaczy nie wzbudza we mnie zachwytu. Nie potrafię tego za bardzo wytłumaczyć.
Podolski ładniejszy, chociaż te blond pasemka mnie przerażają ![]() W ogóle zauważyłam, że im ktoś bardziej (aktor, piosenkarz, nie wiem, zwykły facet) jest popularny wśród kobiet, to mnie przestaje się podobać. Dlatego nie podoba mi się Johnny Depp czy wspomniany już Ronaldo. Czasem też dlatego mój gust może się wydawać dziwny, bo podobają mi się ci mniej popularni wśród płci pięknej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Johny Depp jest jak dla mnie najbardziej pociągającym mężczyzną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.