|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
Guerlain Lover
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61
Be_zludna wszystkiego najlepszego
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4443 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem. Tak spytałam, bo napisałaś, że co roku masz taką samą dolegliwość. Mnie się pierwszy raz zdarzyło i oby ostatni...
Bezludna, wszystkiego co najlepsze!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4444 |
Zakorzenienie
|
Ktos kupowal Tolpa zabiegi pro...fajne sa? dumam czy kupic czy czekac na wiecej opinii...
sorry seria estetic, medikosmetics... Edytowane przez cansada Czas edycji: 2017-12-03 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4445 | |
Shopping Queen
|
Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz. 61
Cytat:
Wydaje mi się, że to efekt przesytu. Jak dostajesz na raz listę 25 okienek to w sumie się rozmywa co jest fajne. A tak pojedynczo to bardziej cieszy ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Angel_007 Czas edycji: 2017-12-03 o 22:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łatwe w użyciu, przyjemne. Fajne opakowanie, wszystko jasno wytłumaczone. Nie zauważyłam jakiegoś wielkiego rozjaśnienia przebarwień - mam takie pojedyncze plamki po wypryskach, powstałe w ciągu kilku poprzednich miesięcy. Od kilka dni mam szorstką i taką nieprzyjemną w dotyku skórę w okolicach nosa. Dzisiaj jest delikatna, promienna, nawilżona i jakby wypełniona, pory zminimalizowane. We wtorek, albo środę zrobię drugi zabieg. Mam nadzieję, że już będzie jakas różnica w wyglądzie przebarwień ![]() Bez_ludna - dużo szczęścia szczęścia i zdrowia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4447 |
Zakorzenienie
|
o alchemy i podobnych pigmentach w Pl na 10.40 ...
https://www.youtube.com/watch?v=p9QcS8dHmHw |
![]() ![]() |
![]() |
#4448 |
Naczelna wampirzyca
|
Jakość do
![]() ![]() ![]() ![]() Na fotkach brak jeszcze zestawu LVEB z S. od TŻa ![]() ![]() ![]() No i idzie do mnie jeszcze 1 zamówienie YR, słonik od Kenzo i Beyonce Heat Wild Orchid, Zoevy i woski KC, mydełka i żele Yope i wciąż się biję z myślami, czy opłacić Nablę, czy czekać na boxa w S. jednak ![]() No i dostałam na Mikołaja już karnet do Cinema City, a od rodziców do Heliosa, trochę słodyczy i torbę leków na zarazę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4449 |
Chanel Lady
|
Poniedziałek
![]() ![]() ![]() ![]() Michalina chyba mnie zaraziłaś przez światłowod bo dzisiaj mnie gardło boli i nie moge mówić ![]() ![]() Bezludna sto lat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Xandrine ![]() ![]() ![]() pojechałam wczoraj na zakupy z koleżanką i kupiłam tylko pończochy na żylaki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4450 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Muszę się przejść po próbkę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4451 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#4452 | |
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() [1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;79399586]Treść usunięta[/QUOTE] ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Marcelover ♥♥♥
|
Hejka
![]() Wczoraj byliśmy zobaczyć budynek, w którym jest nasze mieszkanie- z wierzchu wszystko gotowe, nawet drzewa posadzili i parking zrobili ![]() Dodatkowo, kupiłam nowy telefon- nie jestem jakąś maniaczką, żeby znać się na szczegółach w telefonie, ale po prostu mój zaczął się psuć, więc wzięłam też samsunga, ale A5, niebieski- blue mist ![]() ![]() jutro chyba dostaniemy bony w pracy ![]() W Pradze kupiłam jedynie dwa balsamy do ciała Balea- taki https://www.dm.de/balea-koerperlotio...355409577.html oraz taki https://www.dm.de/balea-koerperlotio...355319401.html jakie ceny ![]() dopiero wracam do siebie po zeszłym weekendzie (wrocilismy w poniedzialek o 20.00, we wtorek byłam juz rano w pracy) a w ten już znowu do ergo areny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
perfumowy zawrót głowy
|
Bezludna - wszystkiego naj naj naj
![]() ![]() ![]() [1=44fee507034f68ecff0b692 d635bddccdf886c4e_65540ba 289b10;79366636]Treść usunięta[/QUOTE] no i kliknęłam. Wszyscy je chwalą.
#4455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Mam jeszcze takie pytanie. Ostatnio któraś z Was pisała, że w stacjonarnym D. są mniejsze pojemności podkladu Estee Lauder DW. Mogłabym prosić o info, czy są też jakieś jasne kolory? Potrzebuje podkladu na większe wyjścia, a nie chce kupować dużego opakowania, bo pewnie po otwarciu użyję go 5-6razy i się przeterminuje ![]() Ew. kupowalyscie kiedyś odlewki na all? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4456 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
odlewek bym bała sie kupowac na all, ciort wie co tam będzie w środku, lepiej chyba w saszetkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4457 |
Shopping Queen
|
Gratuluję wszystkich zakupów
![]() i podrzucam zawartość czwartego okienka |
![]() ![]() |
![]() |
#4458 |
Zakorzenienie
|
Heloooł
![]() Witam się po tygodniowym szkoleniu. Nie będę nadrabiać bo muszę ogarnąć wszystko co w zeszłym tyg w pracy ode mnie chcieli. Zbiorczo wszystkim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4459 | |
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja czekam na paczkę mikolajową bo widzialam że już przywieźli a nadal nie rozdają ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4461 |
Shoe addict :)
|
Hejka!
![]() ![]() Zagubiłam się w czasoprzestrzeni ![]() ![]() Nie nadrabiam, ale poklaszczę Wam za zakupy - na pewno były fajowe ![]() ![]() ![]() Był box? ![]() Mam prośbę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4462 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() Gdzieś Ty się podziewała?? Boxa nie było, a do Luny używam normalnych żeli, tych co na co dzień w tej chwili Is Clinical ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4463 |
Guerlain Lover
|
![]() Buahhot ![]() ![]() U mnie tez zapasy ogromne, do konca 2018 nie powinnam nic kupowac ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4464 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4465 | |
Szanelowa Madżesti
|
A to dziady
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | ||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4467 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]() Wszystkim ![]() W mojej paczce z D. wszystko się zgadzało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4468 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4469 | |
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() z luną używam aktualnie tego: https://www.topestetic.pl/dermalogic...CABEgJjdfD_BwE bywaj częsciej!! boxa nie dali jeszcze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- powiedz jednemu z drugim że Twoje życie to nie tylko praca i że jak już posiedzisz na wątku, nadrobisz, kupisz co masz kupić i zostanie Ci trochę czasu to popracujesz a nie odwrotnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4470 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
O tego z Dermalogica tez miałam i był super, polecam jeszcze żel Obagi ![]() Ehhh chyba zacznę spisywać Twoje złote myśli i wydam jakiś tonik, na bank będzie to bestseller, zbiję fortunę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.