|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Klientka w krawacie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe cz. II (lista w pierwszym poście)
Cytat:
|
|
#3782 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Opinii z opineo nie czytam, bo to nie ma sensu, mało kto pisze pozytywy, ale jak już sklep podpadnie, to negatyw najpewniej będzie napisany. Ja do tej pory (poza Allegro) nie napisałem ani jednej opinii, bo nie jest mi to do niczego potrzebne.Sklep sprzedaje oryginały, więc zamówiłem, ale ogólnie mówiąc obsługa to żart jakiś, może te opinie ktoś od nich przeczyta i Tagomago się ogarnie.. Nie dostałem maila z danymi do przelewu, jak dokonałem przelewu to zero informacji o wysyłce (przelew szedł niby 3 dni), a teraz mam status zrealizowane, a przesyłki ani widu ani słychu (brałem odbiór w Kiosku, ani maila od usługodawcy ani sms), na FB nie odpisują na pytania. Jak u nich to norma, to niech się walą, dla mnie czarna lista i tyle. Za brak jakiegokolwiek kontaktu. A połączyć się z ich infolinią to w ogóle się da? Kilka razy próbowałem, wiecznie 3-5 w kolejce, fajnie Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 Czas edycji: 2017-11-29 o 18:50 |
|
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że Wasze transakcję dojdą do skutku.
Ja dziś dostałam zwrot, ale nigdy więcej nic od nich nie zamówię. U mnie są skreśleni.
|
#3784 |
|
Raczkowanie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;79277831]Ja też złożyłem zamówienie bodaj tego samego dnia i zachwycony nie jestem
Opinii z opineo nie czytam, bo to nie ma sensu, mało kto pisze pozytywy, ale jak już sklep podpadnie, to negatyw najpewniej będzie napisany. Ja do tej pory (poza Allegro) nie napisałem ani jednej opinii, bo nie jest mi to do niczego potrzebne.Sklep sprzedaje oryginały, więc zamówiłem, ale ogólnie mówiąc obsługa to żart jakiś, może te opinie ktoś od nich przeczyta i Tagomago się ogarnie.. Nie dostałem maila z danymi do przelewu, jak dokonałem przelewu to zero informacji o wysyłce (przelew szedł niby 3 dni), a teraz mam status zrealizowane, a przesyłki ani widu ani słychu (brałem odbiór w Kiosku, ani maila od usługodawcy ani sms), na FB nie odpisują na pytania. Jak u nich to norma, to niech się walą, dla mnie czarna lista i tyle. Za brak jakiegokolwiek kontaktu. A połączyć się z ich infolinią to w ogóle się da? Kilka razy próbowałem, wiecznie 3-5 w kolejce, fajnie[/QUOTE] Dokładnie . Połączyć się z infolinią graniczy z cudem, ja po 40minutach oczekiwania nadal byłam 3. Na maila dostałam wiadomość następnego dnia o potwierdzenie przelewu i cisza. Po przeczytaniu negatywów o tym sklepie przypuszczam, ze nie mają tych perfum już na stanie i teraz będę sobie czekać na przelew . A specjalnie złożyłam zamówienie wcześniej aby otrzymać pakę w tym tygodniu.Za to spam o wystawienie opinii już rozsyłają . Z E-glamour zamawiałam w tym samym czasie i pakę miałam na drugi dzień w paczkomacie. Niech to sie już skończy i u mnie także na czarną listę.
|
#3785 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Pakunek dziś odebrałem, flaszki całe. Ale przez znikomy obieg informacji więcej chyba nie skorzystam. |
||
|
|
|
#3786 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny rozumiem, że ta lista z pierwszego posta jest aktualna?
Chodzi mi o perfumerię www.e-glamour.pl, czy ktoś u nich zamawiał?? |
|
|
|
#3787 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3788 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;79300591]Gratuluję zakończenia sprawy pozytywnie, u mnie też sprawa zakończona, ale trochę niesmak pozostał.
Ja nie bardzo mam chęci wisieć na ich infolinii jak gupek jakiś, bo aby się rozzłoszczę. Po dwóch dniach otrzymałem odpowiedź na pytania zadane przez Messengera. No, że niby wysyłają te maile informacyjne, że w spamie pewnie wylądowały i fokle, ale spam sprawdziłem w pierwszej kolejności, tempa dzida nie jestem. Nie potrafili mi powiedzieć czemu ja jak i wiele osób nie otrzymało w ogóle tych maili, teraz to już nieważne. Wyjaśniono mi też, że status "zrealizowane" oznacza, że paczka wyszła, a nie że doręczono. Pakunek dziś odebrałem, flaszki całe. Ale przez znikomy obieg informacji więcej chyba nie skorzystam.[/QUOTE] Nie korzystaj. Szkoda nerwów. To powinno być tak jak w np eglamour z którymi ja jeszcze nigdy nie miałam problemu, a kupuję tam najczęściej. Jeśli chodzi o perfumerie internetowe. Kupujesz dziś, paczka jutro już jest lepiej. Piszesz maila teraz, za chwilę odpowiedź. W Tagomago.pl wiecznie czekasz, prosisz się, a jeszcze kłamią.. 🤔 U sprawdzonych ludzi z allegro też jeszcze nie miałam problemów. Póki co iperfumy.pl i tagomago.pl. Na ten moment jestem wyleczona z zakupów perfum 👌😁
|
#3790 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3791 |
|
Raczkowanie
|
ja zamawiałam w tagomago jakoś w połowie listopada z odbiorem w kiosku. Paczka bez problemów przyszła chyba w 3 dni. Wszystko ok.
Dziwią mnie te opinie, moze black friday ich położył? Najczesciej właśnie u nich zamawiam, bo mają odbiór w kiosku za free z płatnością przy odbiorze, nigdy nic złego nie było. |
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
Też z tagomago.pl nie miałam problemów. Zamawiałam na prezent, nie robiłam żadnych dopisków, żeby lepiej zapakowali, a paczka przyszła szybko (to było pół roku temu, więc nie pamiętam, czy w 1, czy 2 dni), była porządnie zapakowana i kartoniki były w idealnym stanie.
Jedynie denerwujące były te maile przypominające o wystawieniu opinii. Więc też obstawiam jakiś gorszy okres u nich. |
|
|
|
#3793 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3794 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3796 |
|
Raczkowanie
|
Przychodzę z aktualizacją w sprawie tagomago. Paczka szczęśliwie doszła
. Zakupy w piątek rano zrobiłam bez świadomości że to ten Black Friday , nie korzystałam z żadnych kodów zniżkowych itp. Ja wszystko jestem w stanie zrozumieć, jakieś opóźnienia związane z nawałem zamówień. Tylko że ja nie dostawałam od nich żadnych aktualizacji mojego zamówienia, musiałam wysyłać jakieś maile, nie dało się tam dodzwonić. Na szczęście jestem już zaspokojona perfumowo, nie będę musiała nic nigdzie zamawiać
|
#3797 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny zamawiała któraś z Was na iperfumy Cacharel Amor Amor albo Tous srebrny? Oryginały? Boję się trochę powiem szczerze
jeśli już było pytanie to sorki wpadłam na wątek dopiero chwilę temu i przeglądam z pracy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3798 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3799 |
|
Rozeznanie
|
Jakby ktoś potrzebował informacji ,to ostatnio zamawiałam perfumy z onlineperfumy.pl i wszystko było jak należy. Dwa dni i paczka była u mnie. Kontakt b.dobry. Na bieżąco dostawałam info o przesyłce. Perfumy jak najbardziej orginalne.
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
tak, zdecydowanie przed BF, bo moja sytuacja miała miejsca przed i tak, HM dał d*** :P ja też czekam na paczkę, ale jakoś bez parcia tylko legginsy ciążowe na końcówkę ciąży, czyli jeszcze mam trochę czasu jak Tobie zależało to gorzej ![]() ![]() ![]() ogólnie koleżanka do dziś nie dostała ŻADNEJ paczki z BF, brała kurierów i kupowała w różnych firmach.. więc chyba to zapchanie to takie bardziej globalne ![]() paczkomaty jeszcze doprawiła promocja przed BF z tygodniową darmową dostawą.. czekamy już 2 tygodnie na sople na balkon, paczki ni widu ni słychu
|
#3801 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny czy w dalszym ciągu polecacie perfumyplaza.pl? A robił ktoś zakupy na marciano.pl? Wyszukiwarka mi nic nie znajduje i nie ma na liście polecanych/niepolecanych perfumerii.
|
|
|
|
#3802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3803 |
|
Przyczajenie
|
co myslicie o testerownia24h.pl
|
|
|
|
#3804 | |
|
Matka buldoga
|
Ze to szajs, czyli paskudne podroby.
---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
Mnie wyplulo wyniki, prosze: KLIK 2x byla robiona rozbiorka, raz pojawila sie w perelkach plus dodatkowe pytania i odp w tym watku.
|
|
#3805 |
|
Przyczajenie
|
No i "Klik" też mi nic nie pokazuje, może rzeczywiście nie umiem 😉
|
|
|
|
#3806 |
|
Raczkowanie
|
perfumeria AlePerfumy.org jest sprawdzona?
|
|
|
|
#3807 |
|
Matka buldoga
|
A teraz? https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=96924971
---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Czy adres jest poprawny? Z .org mi nie wyszukuje zadnej perfumerii.
|
#3808 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Teraz działa
|
|
|
|
|
#3809 |
|
Rozeznanie
|
Witam, czy ktoś korzystał z oferty sklepu izapachy.pl ?
Chciałam zamówić tam Sauvage Diora
|
#3810 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

. Na razie nie będę opisywać sytuacjii, czekam na rozwój wydarzeń

Opinii z opineo nie czytam, bo to nie ma sensu, mało kto pisze pozytywy, ale jak już sklep podpadnie, to negatyw najpewniej będzie napisany. Ja do tej pory (poza Allegro) nie napisałem ani jednej opinii, bo nie jest mi to do niczego potrzebne.
. Połączyć się z infolinią graniczy z cudem, ja po 40minutach oczekiwania nadal byłam 3. Na maila dostałam wiadomość następnego dnia o potwierdzenie przelewu i cisza. Po przeczytaniu negatywów o tym sklepie przypuszczam, ze nie mają tych perfum już na stanie i teraz będę sobie czekać na przelew
. Z E-glamour zamawiałam w tym samym czasie i pakę miałam na drugi dzień w paczkomacie. Niech to sie już skończy i u mnie także na czarną listę.

. Zakupy w piątek rano zrobiłam bez świadomości że to ten Black Friday
, nie korzystałam z żadnych kodów zniżkowych itp. Ja wszystko jestem w stanie zrozumieć, jakieś opóźnienia związane z nawałem zamówień. Tylko że ja nie dostawałam od nich żadnych aktualizacji mojego zamówienia, musiałam wysyłać jakieś maile, nie dało się tam dodzwonić. Na szczęście jestem już zaspokojona perfumowo, nie będę musiała nic nigdzie zamawiać
jeśli już było pytanie to sorki wpadłam na wątek dopiero chwilę temu i przeglądam z pracy