|
|
#2491 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar IV
Witajcie, poczytałam wasze posty. Nie wiem co napisać - wszystko, co napiszę, wyjdzie za ckliwe, za patetyczne - a nie lubię tak. Napiszę tylko, że mi jest bardzo przykro, że straciłyście swoich przyjaciół/przyjaciółki.
Byłam na piwko z przyjaciółką. I uświadomiłam sobie, że mimo, że rzadko się widujemy, ona ma męża, obowiązki, jest zapracowana - nic się między nami nie zmienia
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2493 |
|
BAN stały
|
Witajcie
Nie pochwaliłam się chyba, ze moja praca została dopuszczona do obrony chyba jako najlepsza ![]() Jadłam sobie nie dawno czereśnie, ale jeszcze nie dojrzałe za bardzo, może za tydzień będę miała co podjadać z drzewka
|
|
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
Portugalia przegrywa
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich po przerwie
![]() Nie mam w ogóle ostatnio czasu na Internet, w pracy dużo sie dzieje, po pracy też (dość imprezowe towarzystwo mi sie trafiło... nie to żebym narzekała ![]() Mecz właśnie wyłączyłam, nie cierpię niemieckiej drużyby, tego ich futbolu o wdzięku działa przeciwpancernego, tych zaciętych twarzy... bardziej nie lubie już chyba tylko drużyny angielskiej Miałam nadzieję, że Portugalia wygra ![]() Pozostaje mi kibiciwanie Hiszpanii i Holandii (jak na razie ta ostatnia gra bajkowo) |
|
|
|
#2496 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
3:1, bardzo sie ciesze z wyniku
może po tym meczu wreszcie przestaną wszyscy gadac, że Ronaldo to najlepszy piłkarz świata.... oby
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Ronaldo niestety słynie ostatnio z innych dokonań niż piłkarskich
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#2498 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
średnio mnie to interesuje. nie trawie go
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
Też go nie trawię - działa mi wręcz na nerwy.
|
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też.
I też się cieszę z wyniku, właśnie ze względu na portu-symulantów. W ogóle to brzydka druga połowa, bardzo dużo fauli i to takich chamskich i zamierzonych.
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze nie jestem spakowany do konca
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2502 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
a Niemcy i tak odpadną w półfinale...
|
|
#2503 |
|
Wtajemniczenie
|
o, czytacie w moich myślach
![]() no i skończyło się w mordę w portugalskiej drużynie nie lubię tylko Ronaldo, a w niemieckiej... eee prawie wszystkich?
|
|
#2504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tezo- to proste, wywal perfumy i będziesz miał miejsce
|
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
Ronaldo na pewno najlepszy nie jest - najlepsi: Figo, Pauleta, niestety już nie grają.
Mimo to, uważam, że Portugalia generalnie (nie dziś) jest lepszą, przyjemniejszą drużyna w oglądaniu. Niestety Nimcy zagrają teraz ze zwycięzcą spotkania Turcja-Chorwacja, czyli teoretycznie ze słabszymi od siebie. Ale ja czekam, aż ktoś im objie dupska!! |
|
|
|
#2507 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#2508 |
|
rude jest piękne:)
|
Edit Chorwacja ich zmiecie
|
#2509 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
Obyście miały rację! (Albo Turcja)
|
|
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
Na to liczę
Chorwacja najpierw natłucze Turkom, a potem Niemców odprawi do domu ![]() A w finale spotka się z Holandią albo Hiszpanią i wtedy będzie mi już obojętne kto wygra, bo wszystkie 3 drużyny lubię
|
#2512 |
|
Wtajemniczenie
|
Miło by było...
ale mam jakieś złe przeczucia przed jutrzejszym meczem mojej Chorwacji z Turcją. Nie wiem, może to przez ten ostatni mecz Turków z Czechami w fazie grupowej, a raczej jego końcówkę... Ale będzie Rustu zamiast Volkana Demirela w bramce. Ciekawe, czy przywdzieje barwy wojenne ![]() Mimo wszystko mam nadzieję, że będę mieć powody do radości jutro wieczorem. Mam straszną ochotę zapalić. Co ten sport robi z człowiekiem
|
|
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
Portugalia przegrała
|
|
#2514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym momencie zna mnie bardzo dobrze, za dobrze mysle - bo takze od tej mojej kiepskiej strony. Tej 'slabej' ![]() 13 godzin dzis siedzialam w robocie - no ja nie moge. Od tygodnia sie upraszalam zeby S. rzucil okiem na zestawienie ktore mialam wyslac. Wazne bo od tego zalezy dokladnosc systemu w calej Europie. Wiec uslyszalam dzis 'wyglada ok, wyslij'. 2 godziny pozniej siedzielismy nad tym %$&%$&*% zestawieniem probujac poprawiac a pozniej zaczelam od nowa. Od 15 :24 po telefonie z Niemiec do 20 30 siedzielismy, a wlasciwie on z moja niewielka pomoca poprawiajac. i jutro sie okaze czy nam wyszlo. |
|
|
|
|
#2515 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też ! ![]() Cytat:
![]() Wolę oczywiście Włochów, ale Hiszpanię żal będzie pożegnać. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niemcy zagrają w pólfinale ze zwycięzcą meczu: Chorwacja-Turcja i według mnie mają szanse na wygrana i tym samym na występ w finale ![]() Obstawiam finał: Niemcy-Holandia, a chciałabym Holandia-Włochy, chociaż to niemożliwe, bo do ewentualnego spotkania tych drużyn dojdzie w pólfinale (o ile Italia pokona Hiszpanię). W sumie pierwszy finalista jest mi obojętny, Portugalia wypadła z rozgrywek, więc gdzieś mam czy pierwszym finalistą będzie Turcja czy np. Niemcy, grunt żeby drugim była ukochana Italia Mam też głęboką nadzieję, że ten kto zagra w finale z Niemcami, rozgniecie ich jak przysłowiową łupinkę orzecha ! Jakoś nie bardzo wierzę, że Chorwacja da im radę, ale Włochy czy Holandia na pewno. Ciekawy byłby finał: Niemcy-Włochy
|
|
|
#2516 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
ja chciałam, żeby wygrała Portugalia, Chorwacji też dobrze życzę (tylko ze względu na Anuschkę
), ale muszę przyznać, czym pewnie Wam podpadnę , że tę drużynę Niemiecką lubię i lubię patrzeć jak grają, nowi zawodnicy (w tym Polacy )bardzo zmienili sposób gry, to już nie jest stary, nudny, siłowy niemiecki futbol, którego szczerze nie znosiłam,teraz to nowoczesna, bardzo sprawna i inteligentna drużyna, nie pozbawiona radości grasama się sobie dziwię, ale tak ją widzę
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2518 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Myszko, już raz dali radę. Tydzień temu
|
|
|
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I uważam, że w dzisiejszym meczu zasłużyli na wygraną (choć też mieli parę takich zagrań, że aż się kurki na usta cisnęły, choćby to celowe nadepnięcie na nogę Ronaldo )
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.

Zaczniemy od Baby Doll
(która śliczna jest, ale Sabbath w Baby Doll... tak, krok dalej to już tylko Britney

w portugalskiej drużynie nie lubię tylko Ronaldo, a w niemieckiej... eee prawie wszystkich?