Lipcówki 2017 ❤️ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-12-05, 16:43   #181
pestycyda
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ️ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami

Jejku cały dzień próbuje coś napisac a W. mi nie daje...

Morelle, Twoje buty to faktycznie inwestycja dobrze że TŻ to wie u nas ostatnio był krzyk rozpacY jak się bogibw szczebelki zaplątały współczuję histerii

Devileek, Julek tonreczywiscie prawdziwy mężczyzna

Cashmere, nie dziwię się że przy dwójce ciężko ogarnąć forum jeszcze. Ja przy jednym nie mam czasu a co dopiero przy dwójce! Kciuki żeby rehabilitacja nie była już potrzebna

SteveS, dla Ciebie te bacik za rzadkie odwiedziny. Oby noce stały się lepsze

Akada, ja mam kocyk z Poofi 100% bawełna.

Vadi, to już zaawansowane ząbkowanie u Was!

Morelle, te mufki Ci nie pisane.

Emmos, ah ta Twoja Amcia złośliwa

Taedio, piękna drzemka! To w chuście cały czas?

Wojtek dziś na rehabilitacji był bardzo grzeczny. Zauwazyl że ma stopy i w końcu dźwiga głowę stabilnie w próbie trakcji. Nawet rehabilitantka zauwaYla że zachowuje się jakby był przebodzcowany, ucieka mu wzrok itp. ja też to widzę (jakby był po speedzie) ale nie wiem już od czego. Tv cały dzień wyłączone, radio mi się popsuło, nawet meble mam białe lub grafitowe. Chyba skok... No i histerię przed zaśnięciem kazdym. Padłam dziś z nim na 2h bo poranek mieliśmy ciezki

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Edytowane przez pestycyda
Czas edycji: 2017-12-05 o 17:33
pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-05, 16:55   #182
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek
Dot.: Lipcówki 2017 ❤️ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Młody przespał 3h

Co mu zrobiłaś? :P

Stary 2017-12-05, 16:56   #183
taedio
MerDer 4ever

Pestycyda w chuście ale polozylam sie i pod koniec rozluźniłam chustę :p

Devilek syropek na spanie
Stary 2017-12-05, 16:59   #184
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:

Haha zła Madka

Stary 2017-12-05, 17:06   #185
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Młody przespał 3h
Jak tego dokonałaś
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-05, 17:08   #186
emmos
Zakorzenienie

Mojej leci druga godzina, ciekawe co będzie w nocy...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2017-12-05, 17:14   #187
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Mojej leci druga godzina, ciekawe co będzie w nocy...

Moja spi od 17:20 alena mnie i mi też juz oczy się zamykają.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-12-05, 17:17   #188
akada
Zadomowienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
Heh moja przynosiła mi body z plamami jak lezałam bo ktoś do przedszkola przyniósł a ostatnio spodnie leginsy z dziurami bo fajne. Ale pokazalam tz zeby nie bylo ze co od tesciowej to wywalam i byl wściekły.

A i jak mała sie urodziła to przynisła grubą zimową bluzę i kazała zakładać bo mała wyrośnie.
Cytat:
Napisane przez myszowata1313 Pokaż wiadomość
Hehe. Moje tesciowa kupuje nam ubranka w lumpie. No spoko, ja czasami tez kupuje ale ona wlasnie z plamami lub za male ewentualnie nie z tej epoki.
Ostatnio tz jej powiedzial ze mala wyrosla z kombinezonu to poszla i kupila za 4zl na noworodka w romiarze 50/56.

Boszz moja teściowa jednak jest super, kupiła na wyprzedaży w Tesco sukienkę r.68 żeby miała na całe lato....nie wiem czy teraz mam Agatce założyć tą letnią sukienkę jak przyjdzie do nas w odwiedziny ?

Darietta jednak nie dałam rady w domu z młodą, też chodziłam w deszczu ...

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość

Akada, ja mam kocyk z Powodu 100% bawełna.

Wojtek dziś na rehabilitacji był bardzo grzeczny.. Padłam dziś z nim na 2h bo poranek mieliśmy ciezki

Skąd kocyk ? A ciepły? Bo myśle o wełnianym, my pod takim kołdrami śpimy
Brawo za rehabilitacje Wojtus dał się odłożyć ?
akada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-05, 17:19   #189
cashmere
Zakorzenienie

TAEDIO piękna drzemka!! Daj nazwę tego syropu :P

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

EMMOS to dobrze że sytuacja nie wygląda tak źle. Wcale się nie dziwię że przed wizytą dola załapałas.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-05, 17:35   #190
siilmariien
Wtajemniczenie

Morelle masz już jakąś konkretną markę auta dla siebie na oku? Mam nadzieję, że alergolog trafi Wam się fajny i podpowie coś mądrego. Niezłe masz z meliss zabezpieczenie na czarną godzinę Nie miałam pojęcia że takie ceny osiągają! Brawo dla Pestki za przewrót! Masakra z tymi mufkami :/

Akada ja podobnie jak Xzora jestem bardzo zadowolona z kocyka effiki z domieszką kaszmiru. Daje dużo ciepła, początkowo miałam wrażenie że trochę gryzie Łucję, ale teraz to jest jej ulubiony kocyk.

Myszowata i jak poszła rehabilitacja?

Devileek brawo dla Julka za pobranie, ale zuch! My mieliśmy taką kulę z vtech http://zabawkowo.com/produkty.php?n=...__miesi_cy-125 i była super, ale zepsuła się gdzieś po miesiącu, a niestety wyrzucilismy paragon :/ Więc lepiej zachować sobie jakiś dowód zakupu.

Cashmere akurat dzisiaj wyjątkowo Lu zasnęła sama w łóżeczku słuchając pozytywki (cud!), ale zwykle też jest nieodkladalna w dzień lub szybko się budzi odłożona. A zwłaszcza wieczorem musi być na rękach, bo inaczej zaraz się wybudza i harcuje. Powodzenia jutro u lekarza! I kciuki za krzywą!

SteveS jak nosisz w chuście kółkowej na dworze: wiążesz synka z przodu czy bardziej na boku? Mam nadzieję, że wkrótce poprawi się u Was to spanie Fajnie, że udało Ci się znaleźć lekarza z aktualną wiedzą na temat rozszerzenia.

Pestycyda brawo dla Wojtka za rehabilitację!

Kojarzycie czy dzieci które trzymają stabilnie główkę muszą być tak zamotane po samą szyję, z rączkami? Bo moja już te ręce non stop wyciąga :/

My też jeszcze nie zrobiliśmy odcisku rączki / stópki

Ja dzisiaj miałam jakiś mega ciężki dzień, niby dziewczyny nie dały popalić, ale Lila świruje już w domu, a ja miałam dziś zero cierpliwości, nawet kot mnie wkurzał :/

siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-05, 17:36   #191
pestycyda
Zakorzenienie

Akada, oczywiście autokorekta mnie pokonała. Kocyk jest z Poofi. Bardzo fajny i ciepły. Zgapiłam od którejś dziewczyny z wątku
Wojtuś spał na mnie oczywiście podczas drzemki i obok mnie. Żeby było śmieszniej to mój syn teraz padł na drzemkę. 18:30...

Minini, skrobię priva do Ciebie

Stary 2017-12-05, 17:45   #192
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Sili dzięki to ja jeszcze inna mam na oku ale z tego co zauważyłam to te dwie które oglądałam to jedna jest bardziej edukacyjna ta bialo czerwona a ta pomarańczowa też gada o cyferkach otp ale.tylko.sie naciska guziczki a tamta też zachęca chyba bardziej i można kręcić jakaś nakrętkę i przesuwać jakiegoś kotka

Stary 2017-12-05, 17:56   #193
emmos
Zakorzenienie

Czy też macie od czasu porodu większe rachunki za prąd? U mnie drugi rachunek stówę większy hmmm....

Stary 2017-12-05, 18:05   #194
asia1905
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
No to piąteczka

Tak o ten A Ty tez miałaś cukrzycę?

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Tez się zastanawialam. Chyba wizualnie i pewnie melodyjkami. Ja kupiłam Przemowi i bratankowi pomarańczowe pod choinkę.
Tak też miałam. Oo to ten skok to był u nas jakiś pogrom. Jeden wielki płacz o wszystko.
Cytat:
Napisane przez calineczka3 Pokaż wiadomość
Taedio, Devilek, Jon zazdro!
To mój jeden z najmłodszych, a tyle je...
2 miesiące temu zostawiłam chyba 180 i było na styk.
I je co 2 godziny albo częściej...
Więc muszę zostawić pewno z 200 i jak wyjdę po karmieniu to będę miała max.3-4 godziny, bez szału.

To u nas max. godzina przy temp. w okolicach 0.
Ja jestem zmarzluch i i tak ze sobą walczę, żeby wyjść.
No i boję się dłużej przez ten katar

Mały nic nie dostał na chrzest (poza kasą) i chciałabym mu właśnie kupić coś na pamiątkę
Widzę, że sobie radzisz z teściową

Współczuję tego usypiania. U nas z usypianiem na noc jest trochę lepiej, chociaż usypiamy na 2-3 tury bo pierwsze spanie traktuje jak drzemkę, góra 40 minut.
Za to przy piersi zaczyna robić jakieś cyrki - wije się i mruczy. Czasem kręci głową czy się obraca, a zapomni sutka puścić

I zdarza mu się głośno zaśmiać jak śpi. Jak takie dzieci nie mają snow to nie wiem o co chodzi

Muszę poszukać wieczorem, na razie mały mi nie daje czasu na zakupy.
Właśnie pisałaś już kilka razy o tym reserved i nie raz wchodziłam, ale dla chłopców chyba jest mało rzeczy.

Ja kupuję w aptekach, przyprawy, może jakieś prezenty. Ale dopiero wieczorem poskładam większość zamówień bo dzieć nie chce spać
Skąd przyprawy?

asia1905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-05, 18:17   #195
myszowata1313
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Morelle masz już jakąś konkretną markę auta dla siebie na oku? Mam nadzieję, że alergolog trafi Wam się fajny i podpowie coś mądrego. Niezłe masz z meliss zabezpieczenie na czarną godzinę Nie miałam pojęcia że takie ceny osiągają! Brawo dla Pestki za przewrót! Masakra z tymi mufkami :/

Akada ja podobnie jak Xzora jestem bardzo zadowolona z kocyka effiki z domieszką kaszmiru. Daje dużo ciepła, początkowo miałam wrażenie że trochę gryzie Łucję, ale teraz to jest jej ulubiony kocyk.

Myszowata i jak poszła rehabilitacja?

Devileek brawo dla Julka za pobranie, ale zuch! My mieliśmy taką kulę z vtech http://zabawkowo.com/produkty.php?n=...__miesi_cy-125 i była super, ale zepsuła się gdzieś po miesiącu, a niestety wyrzucilismy paragon :/ Więc lepiej zachować sobie jakiś dowód zakupu.

Cashmere akurat dzisiaj wyjątkowo Lu zasnęła sama w łóżeczku słuchając pozytywki (cud!), ale zwykle też jest nieodkladalna w dzień lub szybko się budzi odłożona. A zwłaszcza wieczorem musi być na rękach, bo inaczej zaraz się wybudza i harcuje. Powodzenia jutro u lekarza! I kciuki za krzywą!

SteveS jak nosisz w chuście kółkowej na dworze: wiążesz synka z przodu czy bardziej na boku? Mam nadzieję, że wkrótce poprawi się u Was to spanie Fajnie, że udało Ci się znaleźć lekarza z aktualną wiedzą na temat rozszerzenia.

Pestycyda brawo dla Wojtka za rehabilitację!

Kojarzycie czy dzieci które trzymają stabilnie główkę muszą być tak zamotane po samą szyję, z rączkami? Bo moja już te ręce non stop wyciąga :/

Ja dzisiaj miałam jakiś mega ciężki dzień, niby dziewczyny nie dały popalić, ale Lila świruje już w domu, a ja miałam dziś zero cierpliwości, nawet kot mnie wkurzał :/

Z racji tego ze mala soe nie wyspala rehabilitacja trwala 30minut a nie godzine. Pierwszy raz nam sie tak zdarzylo. Przez 15minut dzieco aniol a reszta demon wcielony. Darla sie jakby ja ze skory obdzierali.
A pani na poczatku sobie zachwalila ze dzis jej dzieci nie placza no i wykrakala 😂

myszowata1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-05, 18:20   #196
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
Haha zła Madka

Cytat:
Jak tego dokonałaś

Nie mam pojęcia
Cytat:
TAEDIO piękna drzemka!! Daj nazwę tego syropu :P

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

EMMOS to dobrze że sytuacja nie wygląda tak źle. Wcale się nie dziwię że przed wizytą dola załapałas.

Tajemnica
Stary 2017-12-05, 18:41   #197
calineczka3
Zadomowienie

Cytat:
Calineczka mój w domu tez często je. Ale jak mnie nie ma to nie upomina sie tam często
Zapomniałam zrobić fotkę tych bucików! Jak młody mi sie obudzi to zrobię

Może to jest metoda - zostawić go z kimś innym. Mąż go dłużej potrafi przetrzymać niż ja, ale i tak je często.

Cytat:
Wojtek dziś na rehabilitacji był bardzo grzeczny. Zauwazyl że ma stopy i w końcu dźwiga głowę stabilnie w próbie trakcji. Nawet rehabilitantka zauwaYla że zachowuje się jakby był przebodzcowany, ucieka mu wzrok itp. ja też to widzę (jakby był po speedzie) ale nie wiem już od czego. Tv cały dzień wyłączone, radio mi się popsuło, nawet meble mam białe lub grafitowe. Chyba skok... No i histerię przed zaśnięciem kazdym. Padłam dziś z nim na 2h bo poranek mieliśmy ciezki

Brawo dla Wojtusia
Ja nie wiem czy u nas juz jest po skoku. Jest trochę lepiej, ale nie tak jak było przed. I nowych umiejętności chyba brak.

Cytat:

Wiedziałam, podaj nazwę
I leżałaś z nim w tej chuście czy zostawiłaś?

Jak mały mi zasypia w chuście to zawsze mam dylemat czy wyjmować go. Ostatnio z nim siedziałam a na kolanach miałam komputer No ale mam wątpliwości czy to dla niego dobra pozycja
Z leżeniem chyba też nie bardzo

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość

Jakiś szał jest na te kule
Widziałam kiedyś filmik o niej i wydawało mi się, że nawet mnie by przebodźcowała, jakoś tak duzo wszystkiego...

Współczuję ciężkiego dnia.

Jak w ogóle dzieci powinny mieć rączki w chuście?
Mój trzyma przed sobą zgięte ostatnio i mam wrażenie, że przez to się wygina do tyłu...

Cytat:
Napisane przez asia1905 Pokaż wiadomość
Tak też miałam. Oo to ten skok to był u nas jakiś pogrom. Jeden wielki płacz o wszystko.Skąd przyprawy?

Nie wiem jeszcze. Są w kilku sklepach, muszę porównać.
Ale to dopiero jak młody zaśnie...

Kamień spadł mi z serca bo zamówiłam w końcu matę
Taka jak Aggs, trafiłam na super promocję 132 zł z wysyłką.
Myślałam długo o skip hopie, ale to składanie mnie trochę odstraszało.
A materiałowe przy naszym ślinieniu i ulewaniu musiałabym ciągle prać.
Także w weekend u nas leżakowanie całą rodziną
Mała pytałaś o bezpieczeństwo tych mat. Pisałam do producenta i jeszcze jednego sklepu i mi odpisali, że nie zawiera formamidu i innych szkodliwych związków.

Edytowane przez calineczka3
Czas edycji: 2017-12-05 o 18:42
calineczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-05, 18:51   #198
pestycyda
Zakorzenienie

Myszowata, szkoda z tą rehabilitacją. Długo godzinę takiemu maluchowi. I tak się dziwię że wcześniej wytrzymywała. U nas max pół godzinki i to nie zawsze się uda.

Calineczka, brawo za kliknięcie maty ja podesłała mojemu bratu w razie gdyby inspiracji na prezent szukał

U nas ciężko widzę wieczór. Mały wstał z drzemki przed 19, nakarmilam go, chwilę starałam się do kąpieli przetrzymać ale nie dało rady więc go wykapalismy. Po ten go ponasowalam ale średnio wyszło. Cały czas jest rozglądał i nie chciał w ogóle się skupić na mojej twarzy nawet jak mówiłam i śpiewałam. Na koniec przy buzi już się rozpłakał teraz dojada i ani myśli spać:/

Stary 2017-12-05, 19:00   #199
akada
Zadomowienie

Cytat:
Akada, oczywiście autokorekta mnie pokonała. Kocyk jest z Poofi. Bardzo fajny i ciepły. Zgapiłam od którejś dziewczyny z wątku
Wojtuś spał na mnie oczywiście podczas drzemki i obok mnie. Żeby było śmieszniej to mój syn teraz padł na drzemkę. 18:30...

Minini, skrobię priva do Ciebie

Późna ta drzemka, moja spała do 17 i jeszcze wojuje ;-)
Dzięki pod takim kocykiem śpi teraz Twój Wojtus? Mloda ma często choodny kark w nocy, moze dlatego się tak często budzi... Sklaniam się ku kaszmirowemu co poleca Xzorza i Sill, dzięki A co myślicie o tym ?https://www.martello.pl/kocyk-misiu-z-welny-merino

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-12-05, 19:16   #200
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Tak też miałam. Oo to ten skok to był u nas jakiś pogrom. Jeden wielki płacz o wszystko.Skąd przyprawy?

Umknęła mi zupełnie Twoja CC. Czyli u Was już po skoku? Pociesz że będzie lepiej :P

jestem mamą
Stary 2017-12-05, 19:17   #201
asia1905
Zakorzenienie

Cytat:
Umknęła mi zupełnie Twoja CC. Czyli u Was już po skoku? Pociesz że będzie lepiej :P
Bo ja po ciąży tu dolaczylam u nas w dzień jest lepiej

asia1905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-05, 19:18   #202
cashmere
Zakorzenienie

Moje dziecko nie chce spać samo w łóżeczku, jak to skok to niech się kończy bo zwariujemy z mężem. Albo na raczkach, albo przy cycy albo uwaga!z moim palcem w buzi śpi. Jak próbuje podmienić na smoczek wielki foch, krzyk i płacz. Ma ktoś palec do wynajęcia? :P nie wiem co robić, szukać innych smoczków czy coś innego mu próbować dać do ssania? Eh

jestem mamą
Stary 2017-12-05, 19:19   #203
myszowata1313
Rozeznanie

Cytat:
No to teraz robie za lezak i to z cyckiem na wierzchu. Dziś dzień tragedia. Nic nie mogę zrobić a czuje się mega zmeczona już.

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Heh dziecko ci się kurczy😝

Albo to sugestia żeby było kolejne.
A to juz na poczatku dostalismy body 56 z nadrukiem "mama tata ja chce brata"😂

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-12-05, 19:20   #204
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Bo ja po ciąży tu dolaczylam u nas w dzień jest lepiej

No to może temu :P a w nocy nie? ;(

jestem mamą
Stary 2017-12-05, 19:22   #205
myszowata1313
Rozeznanie

Cytat:
Myszowata, szkoda z tą rehabilitacją. Długo godzinę takiemu maluchowi. I tak się dziwię że wcześniej wytrzymywała. U nas max pół godzinki i to nie zawsze się uda.

Calineczka, brawo za kliknięcie maty ja podesłała mojemu bratu w razie gdyby inspiracji na prezent szukał

U nas ciężko widzę wieczór. Mały wstał z drzemki przed 19, nakarmilam go, chwilę starałam się do kąpieli przetrzymać ale nie dało rady więc go wykapalismy. Po ten go ponasowalam ale średnio wyszło. Cały czas jest rozglądał i nie chciał w ogóle się skupić na mojej twarzy nawet jak mówiłam i śpiewałam. Na koniec przy buzi już się rozpłakał teraz dojada i ani myśli spać:/

Na kilku pierwszych zajeciach tez ryczala. Ale nikt sie nie poddawal i cwiczona byla dalej. A dzis nie wiem dlaczego skonczylismy tak szybko. W sumie place to trzeba ta godzine zrobic.

Stary 2017-12-05, 19:36   #206
Mała!
Zakorzenienie

Calineczka gdzie ta mate 89 trafiłaś? U nas chyba ciut za duża...
Super, że jest bezpieczna.

Ja chyba wpadnę w depresję serio.

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-05, 19:45   #207
xzora
Zakorzenienie

Siilmariien - odnosnie motania pod szyje - ja cały czas tak samo ją motam.
Super, ze Lu sama zasnęła.

Steves - super, ze sprawnie ci idzie korzystanie z chusty kółkowej.

Emmos - dzisiaj do PGE 520zl przelałam, także wiecej wyszło niż prognozowane rachunki. Na pewno pralka częściej chodzi, do tego non stop sterylizator.

Myszowata - szkoda, ze trzeba było skrócić rehabilitacje. Dobrze, ze chociaż na początku córka ładnie ćwiczyła.

Morelle - pechowo z tą mufką.

Calineczka - Klaudia w chuście raczki ma przed sobą zgięte tak, ze są na jej klatce piersiowej. Potrafi sie odepchnąć e tej pozycji ale jak dobrze podwinę miednice i dociągnę to nie odchyla sie do tylu.
My od wczoraj lezakujemy, tyle ze na dywanie.

Akada - bardzo fajny ten kocyk z wełny merino. Jak nie zależy ci na kapturze to ja bym brała.
Ja lubię kaptur bo lepiej okryć mi Klaudię przed zimnem i wiatrem jak mam ją na rękach albo kocyk traktuje jako ocieplacz na chustę - zarzucam wtedy na głowę.
Ja sobie sprawiłam prezent i zamówiłam koc wełniany dla siebie. Dzisiaj przyszedł
Cashmere - niezły agent z tym palcem w buzi nie wiem na co podmienić

Myszowata - niezłe body dostaliście w prezencie

Mała! Wytrzymaj jeszcze trochę, złe dni się skończą

Jak wróciłam z pole dance Klaudia była w super humorze. Lezala na dywanie i się chichrala dobre 40min. Akurat zjadłam kolacje, zmieniłam pieluchę, przebrałam w piżamkę i przystawilam. Zasnęła przy piersi. Spróbuje odłożyć tego mojego Aniołka.

xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-12-05, 19:45   #208
darietta
Zakorzenienie

Wiki spała na mnie do 19:30 gdzie normalnie na noc zasypia o 19 bedzie ciężko coś czuje w kościach. Ale przynajmniej będzie mniej pobudek w nocy jak później pójdzie spać
Stary 2017-12-05, 19:49   #209
akada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Calineczka gdzie ta mate 89 trafiłaś? U nas chyba ciut za duża...
Super, że jest bezpieczna.

Ja chyba wpadnę w depresję serio.

coś się wydarzyło ?

Xzorza to ma być kocyk tylko do domu, raczej nie będę korzystać z kaptura Tylko ten wymiar dziwny 100 x 100 ...

Edytowane przez akada
Czas edycji: 2017-12-05 o 19:51
Stary 2017-12-05, 19:56   #210
pestycyda
Zakorzenienie

Akada, tak teraz Wojtek śpi pod tym kocem w pajacyku i skarpetkach. Jak go biorę do siebie to zdejmuje skarpety a i tak się upoci zazwyczaj.
Ten kocyk z wełny wydaje się fajny

Cashmere, haha rozwaliłas mnie tym palcem do wynajęcia chociaż wiem że to nie jest śmieszne. Mój też nie chce spać sam w łóżeczku. Kiedyś to się chociaż uśpić tam dawał w ciągu dnia a teraz generalnie lozeczkowy bunt

Xzora, brawo za PD oby transfer się powiódł

Mała, cierpliwości

Wojtek o dziwo zasnął pięknie tylko ciągle się wzdryga więc transfery się nie powiodły. Teraz śpi na mnie-.- Wasze dzieci też tak robią przez sen że się ciągle wzdrygają, ruszają łapkami? Normalnie to moje dziecko się rzuca czasem jakby mialo robaki w tyłku! Spanie w innej pozycji niż na brzuchu nie wchodzi w grę bo go własne ręce budzą a owinąć ciasno w otulaczek małpa się nie da

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości