![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017
![]()
Jejku cały dzień próbuje coś napisac a W. mi nie daje...
Morelle, Twoje buty to faktycznie inwestycja dobrze że TŻ to wie ![]() ![]() ![]() Devileek, Julek tonreczywiscie prawdziwy mężczyzna ![]() Cashmere, nie dziwię się że przy dwójce ciężko ogarnąć forum jeszcze. Ja przy jednym nie mam czasu a co dopiero przy dwójce! Kciuki żeby rehabilitacja nie była już potrzebna ![]() SteveS, dla Ciebie te bacik za rzadkie odwiedziny. Oby noce stały się lepsze ![]() Akada, ja mam kocyk z Poofi 100% bawełna. Vadi, to już zaawansowane ząbkowanie u Was! Morelle, ![]() Emmos, ah ta Twoja Amcia złośliwa ![]() Taedio, piękna drzemka! To w chuście cały czas? Wojtek dziś na rehabilitacji był bardzo grzeczny. Zauwazyl że ma stopy i w końcu dźwiga głowę stabilnie w próbie trakcji. Nawet rehabilitantka zauwaYla że zachowuje się jakby był przebodzcowany, ucieka mu wzrok itp. ja też to widzę (jakby był po speedzie) ale nie wiem już od czego. Tv cały dzień wyłączone, radio mi się popsuło, nawet meble mam białe lub grafitowe. Chyba skok... No i histerię przed zaśnięciem kazdym. Padłam dziś z nim na 2h bo poranek mieliśmy ciezki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez pestycyda Czas edycji: 2017-12-05 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤️ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami
Co mu zrobiłaś? :P Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha zła Madka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Mojej leci druga godzina, ciekawe co będzie w nocy...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#187 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 11 Pierwsze chwile z maluszkami
Cytat:
Cytat:
Darietta jednak nie dałam rady w domu z młodą, też chodziłam w deszczu ... Cytat:
Brawo za rehabilitacje ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
TAEDIO piękna drzemka!! Daj nazwę tego syropu :P
---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- EMMOS to dobrze że sytuacja nie wygląda tak źle. Wcale się nie dziwię że przed wizytą dola załapałas.
#190 |
Wtajemniczenie
|
Morelle masz już jakąś konkretną markę auta dla siebie na oku?
![]() ![]() Akada ja podobnie jak Xzora jestem bardzo zadowolona z kocyka effiki z domieszką kaszmiru. Daje dużo ciepła, początkowo miałam wrażenie że trochę gryzie Łucję, ale teraz to jest jej ulubiony kocyk. Myszowata i jak poszła rehabilitacja? Devileek brawo dla Julka za pobranie, ale zuch! My mieliśmy taką kulę z vtech http://zabawkowo.com/produkty.php?n=...__miesi_cy-125 i była super, ale zepsuła się gdzieś po miesiącu, a niestety wyrzucilismy paragon :/ Więc lepiej zachować sobie jakiś dowód zakupu. Cashmere akurat dzisiaj wyjątkowo Lu zasnęła sama w łóżeczku słuchając pozytywki (cud!), ale zwykle też jest nieodkladalna w dzień lub szybko się budzi odłożona. A zwłaszcza wieczorem musi być na rękach, bo inaczej zaraz się wybudza i harcuje. Powodzenia jutro u lekarza! I kciuki za krzywą! SteveS jak nosisz w chuście kółkowej na dworze: wiążesz synka z przodu czy bardziej na boku? Mam nadzieję, że wkrótce poprawi się u Was to spanie ![]() Pestycyda brawo dla Wojtka za rehabilitację! Kojarzycie czy dzieci które trzymają stabilnie główkę muszą być tak zamotane po samą szyję, z rączkami? Bo moja już te ręce non stop wyciąga :/ My też jeszcze nie zrobiliśmy odcisku rączki / stópki ![]() Ja dzisiaj miałam jakiś mega ciężki dzień, niby dziewczyny nie dały popalić, ale Lila świruje już w domu, a ja miałam dziś zero cierpliwości, nawet kot mnie wkurzał :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
Akada, oczywiście autokorekta mnie pokonała. Kocyk jest z Poofi. Bardzo fajny i ciepły. Zgapiłam od którejś dziewczyny z wątku
![]() Wojtuś spał na mnie oczywiście podczas drzemki i obok mnie. Żeby było śmieszniej to mój syn teraz padł na drzemkę. 18:30... Minini, skrobię priva do Ciebie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
Sili dzięki to ja jeszcze inna mam na oku ale z tego co zauważyłam to te dwie które oglądałam to jedna jest bardziej edukacyjna ta bialo czerwona a ta pomarańczowa też gada o cyferkach otp ale.tylko.sie naciska guziczki a tamta też zachęca chyba bardziej i można kręcić jakaś nakrętkę i przesuwać jakiegoś kotka
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Czy też macie od czasu porodu większe rachunki za prąd? U mnie drugi rachunek stówę większy hmmm....
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
#194 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A pani na poczatku sobie zachwalila ze dzis jej dzieci nie placza no i wykrakala 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 | ||
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() ![]() Nie mam pojęcia ![]() Cytat:
Tajemnica ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może to jest metoda - zostawić go z kimś innym. Mąż go dłużej potrafi przetrzymać niż ja, ale i tak je często. Cytat:
![]() Ja nie wiem czy u nas juz jest po skoku. Jest trochę lepiej, ale nie tak jak było przed. I nowych umiejętności chyba brak. Cytat:
![]() I leżałaś z nim w tej chuście czy zostawiłaś? Jak mały mi zasypia w chuście to zawsze mam dylemat czy wyjmować go. Ostatnio z nim siedziałam a na kolanach miałam komputer ![]() ![]() Z leżeniem chyba też nie bardzo ![]() Cytat:
![]() Widziałam kiedyś filmik o niej i wydawało mi się, że nawet mnie by przebodźcowała, jakoś tak duzo wszystkiego... ![]() Współczuję ciężkiego dnia. Jak w ogóle dzieci powinny mieć rączki w chuście? Mój trzyma przed sobą zgięte ostatnio i mam wrażenie, że przez to się wygina do tyłu... Cytat:
Ale to dopiero jak młody zaśnie... Kamień spadł mi z serca bo zamówiłam w końcu matę ![]() Taka jak Aggs, trafiłam na super promocję 132 zł z wysyłką. Myślałam długo o skip hopie, ale to składanie mnie trochę odstraszało. A materiałowe przy naszym ślinieniu i ulewaniu musiałabym ciągle prać. Także w weekend u nas leżakowanie całą rodziną ![]() Mała pytałaś o bezpieczeństwo tych mat. Pisałam do producenta i jeszcze jednego sklepu i mi odpisali, że nie zawiera formamidu i innych szkodliwych związków. Edytowane przez calineczka3 Czas edycji: 2017-12-05 o 18:42 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Myszowata, szkoda z tą rehabilitacją. Długo godzinę takiemu maluchowi. I tak się dziwię że wcześniej wytrzymywała. U nas max pół godzinki i to nie zawsze się uda.
Calineczka, brawo za kliknięcie maty ![]() ![]() U nas ciężko widzę wieczór. Mały wstał z drzemki przed 19, nakarmilam go, chwilę starałam się do kąpieli przetrzymać ale nie dało rady więc go wykapalismy. Po ten go ponasowalam ale średnio wyszło. Cały czas jest rozglądał i nie chciał w ogóle się skupić na mojej twarzy nawet jak mówiłam i śpiewałam. Na koniec przy buzi już się rozpłakał ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecko nie chce spać samo w łóżeczku, jak to skok to niech się kończy bo zwariujemy z mężem. Albo na raczkach, albo przy cycy albo uwaga!z moim palcem w buzi śpi. Jak próbuje podmienić na smoczek wielki foch, krzyk i płacz. Ma ktoś palec do wynajęcia? :P nie wiem co robić, szukać innych smoczków czy coś innego mu próbować dać do ssania? Eh
#203 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#205 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Calineczka gdzie ta mate 89 trafiłaś? U nas chyba ciut za duża...
Super, że jest bezpieczna. Ja chyba wpadnę w depresję serio. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#207 |
Zakorzenienie
|
Siilmariien - odnosnie motania pod szyje - ja cały czas tak samo ją motam.
Super, ze Lu sama zasnęła. Steves - super, ze sprawnie ci idzie korzystanie z chusty kółkowej. Emmos - dzisiaj do PGE 520zl przelałam, także wiecej wyszło niż prognozowane rachunki. Na pewno pralka częściej chodzi, do tego non stop sterylizator. Myszowata - szkoda, ze trzeba było skrócić rehabilitacje. Dobrze, ze chociaż na początku córka ładnie ćwiczyła. Morelle - pechowo z tą mufką. Calineczka - Klaudia w chuście raczki ma przed sobą zgięte tak, ze są na jej klatce piersiowej. Potrafi sie odepchnąć e tej pozycji ale jak dobrze podwinę miednice i dociągnę to nie odchyla sie do tylu. My od wczoraj lezakujemy, tyle ze na dywanie. Akada - bardzo fajny ten kocyk z wełny merino. Jak nie zależy ci na kapturze to ja bym brała. Ja lubię kaptur bo lepiej okryć mi Klaudię przed zimnem i wiatrem jak mam ją na rękach albo kocyk traktuje jako ocieplacz na chustę - zarzucam wtedy na głowę. Ja sobie sprawiłam prezent i zamówiłam koc wełniany dla siebie. Dzisiaj przyszedł ![]() Cashmere - niezły agent z tym palcem w buzi ![]() Myszowata - niezłe body dostaliście w prezencie Mała! Wytrzymaj jeszcze trochę, złe dni się skończą Jak wróciłam z pole dance Klaudia była w super humorze. Lezala na dywanie i się chichrala dobre 40min. Akurat zjadłam kolacje, zmieniłam pieluchę, przebrałam w piżamkę i przystawilam. Zasnęła przy piersi. Spróbuje odłożyć tego mojego Aniołka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Wiki spała na mnie do 19:30 gdzie normalnie na noc zasypia o 19 bedzie ciężko coś czuje w kościach. Ale przynajmniej będzie mniej pobudek w nocy jak później pójdzie spać
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Xzorza to ma być kocyk tylko do domu, raczej nie będę korzystać z kaptura Tylko ten wymiar dziwny 100 x 100 ... Edytowane przez akada Czas edycji: 2017-12-05 o 19:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Akada, tak teraz Wojtek śpi pod tym kocem w pajacyku i skarpetkach. Jak go biorę do siebie to zdejmuje skarpety a i tak się upoci zazwyczaj.
Ten kocyk z wełny wydaje się fajny ![]() Cashmere, haha rozwaliłas mnie tym palcem do wynajęcia ![]() ![]() Xzora, brawo za PD ![]() ![]() Mała, cierpliwości ![]() Wojtek o dziwo zasnął pięknie tylko ciągle się wzdryga więc transfery się nie powiodły. Teraz śpi na mnie-.- Wasze dzieci też tak robią przez sen że się ciągle wzdrygają, ruszają łapkami? Normalnie to moje dziecko się rzuca czasem jakby mialo robaki w tyłku! Spanie w innej pozycji niż na brzuchu nie wchodzi w grę bo go własne ręce budzą a owinąć ciasno w otulaczek małpa się nie da Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.