![]() |
#1081 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossman - część III
Ja mialam Palmolive Thermal Spa, też ten zielony i jest cudny !
Fitella kiedyś byla u mnie w biedronce za 0.69 zł
#1082 |
Zakorzenienie
|
kupiłam 2 żele timotei i dwa razy wzięłam prysznic,żeby obu wypróbować
![]() ![]() ![]() ![]() zastanawiam się jeszcze nad oliwką hipp..ale jutro zobaczę i kupię ze 2-3sztuki tej cynamonowej ![]() papaaa
#1083 | |
Wtajemniczenie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7934334]jaki zel do ciala dove?[/quote]
Nie przyglądałam mu się, ale był w cenie ok 17zł z 25, taki wysoki, w białej, albo lekko przezroczystej tubie z zielonymi elementami. Wydaje mi się, że był z serii ujędrniającej, ale nie jestem pewna, a w KWC go nie znalazłam ![]() Cytat:
![]() hehe..to mamy bardzo podobne zakupy ![]() dziś jeszcze dokupiłam 15 zł Słoneczników za 15 zł ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Angel a z babydream masz normalny czy miniatureczkę? Ja mam amły, tym przyciągnął moją uwagę- słodki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1085 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak kusicie tymi zapachami Fa...muszę kiedyś niechcący je kupic ![]() Ja mam żel Palmolive Thermal SPA z algami, o ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11364 i jak dla mnie to nic specjalnego ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Własnie na to samo zwróciłam uwagę ![]() ![]()
![]() |
#1086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tam oj tam...nie oliwki...fitellę cynamonową ![]() ![]() ![]() gapa ze mnie ![]() ![]()
![]() |
#1087 |
Rozeznanie
|
Tak tak rozumiemy
![]() ![]() ![]()
#1088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jutro będę przechodziła koło 3 rossmanów i mam nadzieję,że spotkam te fitelle mam nadzieję,że cynamonowe są pychotne ![]() dziś zjadłam pomarańczowego corny-dobry nawet,i tak lubię wszystkie,tylko zrawinowy jest ciut kwaskowy ![]() dobrej nocy!! ufff...mam pracę,jest OK
![]() |
#1089 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wybaczamy, jesteś jeszcze (jak my) w amoku przez te wszystkie promocje ![]() Swoją drogą oliwka cynamonowa... mmm ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak kupię wreszcie gąbkę to wypróbuje dziś w R. nie było żadnej Syrenki antycellulitowej ![]() Cytat:
![]() tzn podoba mi się, jak się wącha z butelki jest taki typowy kokos, taki słodziak, a jak się myję to czuję właśnie taki lekki kokos i jakąś świeżą nutę cytrusową ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Zadomowienie
|
Ja dziś też odwiedziłam Rossmanna. Nawet dwa
![]() W pierwszym: Folia spozywcza do owijania się jak robie w domku body wrapping ![]() Samoopalacz Sun Ozon - tak zachwalałyście, że też spróbuje go użyć. Zastrzegam, że w tym jestem zielona ![]() Fitelle cynamonową - jeszcze nie jadłam żadnej. Zobaczymy czy dobra ![]() ![]() Drugi: Mleczko do opalania Sun Ozon 30 bo w pierwszym nie było, a na tym zachwalanym mi zależało, choć niższe są fotostabilne, ale ja córka młynarza więc zaczne od 30 ![]() Palmolive Aquarium, Mydło w płynie - ładny zapach I odwiedziłam jeszcze Nature: Płyn do demakijażu Nivea Visage - chyba tańszy o 50 gr niż w Rossmannie ![]() I jeszcze kiosk dodam do listy bo to wszystko przez Rossmanna i CND i Tonik Urody Melisa ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Jak kupiłam serum Eveline za 11 zł to kurcze teraz jest w promocji grr ![]()
#1092 |
Zakorzenienie
|
ja się od wczoraj zbieram do rossmanna i zebrać się nie mogę, a mam zaledwie kilka kroków
![]() ![]()
#1093 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1094 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Raczkowanie
|
ja wczoraj i dzisiaj byłam w rossmanie, zawsze jak jest nowa promocja, to jeżdżę na spacery z dzieckiem w tamte rejony i codziennie robię zakupy, aż mój TŻ się dziwi co ja tak codziennie mam obładowany koszyk w tym wózku, a ja się oprzeć nie mogę
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
Cynamonowa oliwka? Ej, niemożliwe. Albo zbyt chemiczne albo zbyt podrażniające by o to było
![]()
#1097 |
Wtajemniczenie
|
No ja własnie mam samoopalacz Sunozon, posmarowałam się dwa razy - (oświadczam,że jestem totalnym laikiem, ostatni raz moja przygoda z samoopalaczem skonczyla sie tak, jakbym sobie zrobiła brazowe pasemka na ciele) - i jestem taka b. złota, pięęęęknie
![]() Pozatym za każdym razem jak wchodze do Rossmana to niemiłosiernie kusza te wszystkie kosmetyki do twarzy, różne kremy itd. oj kuszą kusza, pewnie juz bym wydala na nie fortune, gdyby nie to, że cerę mam trądzikową i musiałam przystopować z kosmetykami tego typu, bo by było gorzej niż jest ( co gorsza zalożyłam się z kolezanką że po wakacjach bede mogła sie pochwalić gładką cerą, ale chyba to nie wyjdzie ) ![]() Moja mama miała kiedyś Syrenkę antycellulitową, postanowiłam sę nią troche podrapać tak ot, dla mnie ona nie ejst ostra ![]()
#1098 |
Zakorzenienie
|
jesli to nowa praca - gratuluje
![]() ja jutro atakuje rossmanna ![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Wtajemniczenie
|
yyyyy, chyba nam posty pokasowało ??
to ja się tylko pochwalę, że dorwałam tonik Urody za 2,99 , nareszcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1100 |
Rozeznanie
|
Tyle czasu wizazu nie było i jeszcze znikł kawałek wątku
![]() Cochonnetta zazdroszczę tego toniku no...u mnie w Lublinie i Świdniku nigdzie nie ma ![]()
#1101 |
Wtajemniczenie
|
wlasnie coś mi nie pasowało z tymi postami
![]() Dziewczyny, a oliwka musi być kochacznie ta Hipp?? Ja dziś kupiłam (nie w Rossmannie) taką oliwkę dla dzieci 500ml za 5zł z groszami ![]()
![]() |
#1103 |
Raczkowanie
|
a j muszę powiedzieć że u mnie tonik uroda melisa dalej za 2,99 :p
|
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Zadomowienie
|
byłam dzisiaj w rossmanku!!
![]() moje zakupki: -chusteczki nawilżające alouette ![]() - żele palmolive (ja- pomaranczowy z mieta, Tż-lawendowy odstresowujący ![]() - mleczko samoopalające sunozon ![]() ![]() co do żeli to sie nawet nie zdzwiłam że pani zrobiła dziwną mine jak zapytałam o te promocje ![]() ![]() ![]() ![]() fitelli oczywiście nie było ![]()
#1105 |
Raczkowanie
|
dziewczyny jutro wybieram się łowić rossmana i stąd moje pytanko
CZY TUSZ WIBO KTóRY JEST TERAZ W PROMOCJI 4.99 BODAJżE SPEłNIA SWOJą FUNKCJę I CZY żEL SYNERGEN NADAJE SIę DO CERY TRąDZIKOWEJ ? miała któras? jego cea teraz to bodajże 3.99 |
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy u Was w Rossmannach jest baza pod tusz Miss Sporty? Szukam jej od jakiegos czasu i jak zagladam do szafy MS to nigdy nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
dziś wreszcie skabry urody we wro
![]() Zaraz się wybieram ![]() ![]() ![]()
#1108 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Zakorzenienie
|
kupiłam wczoraj 3 fitelle-2 cynamonowe i jedną tropikalną...były jeszcze żurawinowe...cynamonową już zjadałam jedną na sucho,żeby spróbować pyszna.kupię jeszcze kilka to będę miała na później
dziewczyny,jeśli interesują Was kosmetyki Bourjois to w superpharm jest promocja: -15%,a przynajmniej w złotych tarasach można sobie paznokcie pomalować lakierem szybkoschnącym(który ma się 5 dni trzymać na paznokciach-się okaże) a róż do twarzy kosztuje 29.50(coś około 29-30 zł) a jakie są jeszcze smaki fitelli prócz:truskawki,tropikaln ej,cynamonowej,bananowej, żurawinowej??? a już myślałam,że to tylko ja nie mogę wjść na wizaż...ciekawe co się działo wczoraj cały dzień ![]() ![]() ![]() ![]() dostałam próbkę żelu pod prysznic aqulina o zapachu:pomarańcze i wanilia...pyyysznie pachnie poprawił mi trochę humor bo się nieziemsko wqrzyłam na pewną lekarkę na dodatek cała świętojańska zakorkowana...wrrrrrrr wczoraj był super dzień-dzisiejszy jest do kitu...troszkę popłakałam i przeszło...najgorsze jest to,że jak się wqrzę to nie potrafię łez powstrzymać i ryczę nawet idąc ulicą ![]()
#1110 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
P.S. Gdzie mogę się zapytać jaki składnik mógł mnie uczulić?? I teraz nie mam co zrobić z całą butlą balsamu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Na stronie fitelli są wszystkie smaki podane ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.