|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4472 |
Zakorzenienie
|
Dot.: EURO 2008- czyli Wizaż kibicuje!
No, Chorwaci już byli pewni zwycięstwa. A tu się okazało, że jednak przegrali. Na pewno są załamani.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prawie usnęłam na meczu, ale odkąd zaczęła się dogrywka, to się zaczęłam rozbudzać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak ogólnie to kibicuję MOJEJ UKOCHANEJ HOLANDII!!!! ![]()
![]() |
#4475 |
Zakorzenienie
|
Szkoda mi Chorwacji. Ale podziwiam Turcję. Niby mecz juz był dla nich przegrany, a oni w kilka sekund się potrafili pozbierać i jeszcze wygrać. I zachowali zimną krew do końca.
Edit: Mam 3 000. post ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4476 |
Zakorzenienie
|
![]() nudny mecz z masakrycznym zakonczeniem... Chorwaci nie umieli przez minute utrzymac pilki przy sobie...co teraz bedzie sie w Niemczech dzialo, to nawet o tym myslec nie chce ![]() ![]() jestem zalamana, ide spac ach tak nie wpore ale nie umialam na wizaz wejsc cale poludnie http://www.ciacha.net/ciacha/1,81835...bieliznie.html
#4477 |
Zakorzenienie
|
oglądałam pocżatek....znudził mnie ;p (zero emocji...nie to co na Dojczkach ;P) i potem przyszłam przed tv tylko na karne XD
szkoda mi Chorwatów, chociaż nie miałam tutaj faworyta. cóż... Turcja...nie Turcja... i tak już jedzie do domu w następnym meczu ![]() dieses jaaaahr geht das fussball wunder weiter wir sind daaaa und wir werden europameister moje posty z fotkami zniknely z rana ![]() ahaaa... i mówiłam, że od Dojczów się prosze odstosunkowac!
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4478 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() przez 118 minut nie wiedziałam co się dzieje bo miałam zbyt kudłate myśli o Slavenie, bosz co się ze mną dzieje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Zadomowienie
|
heh ale się obściskują ci Turcy, no jak małe dzieci się zachowują :P
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ufffff to jednak nie jest tak całkiem na odwrót, bo ja też jestem za Holandią ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Wtajemniczenie
|
Madziu
![]() ![]()
#4482 |
Zadomowienie
|
Ale żal mi jednak tych Chorwatów, niektórzy tak płaczą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zakazany owoc. ;D Trudno nazwać tego piłkarza słodkim/uroczym/ładnym chłopcem (niepotrzebne, czyli wszystkie-skreślić). Tleniony blond włosów raczej odpycha niż przyciąga, blada klata straszy, a wyraz twarzy mówi, że Bastek do przyjemniaczków nie należy. Nie ulega jednak wątpliwości,szczególnie po wczorajszym meczu, że Schweinsteiger stanowi nieocenione wsparcie dla swojej drużyny. Wczoraj zdobył jedną bramkę, a po jego rzutach wolnych padły kolejne dwa gole dla Niemiec. Kiedy natomiast siedział na trybunach, jego zespół naprawdę kiepsko radził sobie z byle Austrią. Wnioski nasuwają się same. co to za obelgi perfidne i kłamliwe ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Wtajemniczenie
|
Pomogę Ci znienawidzić ten portal http://www.ciacha.net/ciacha/51,81833,5331633.html?i=3
![]() Dobrze, że nie ma tam całującego się z żoną Borcuka ![]()
#4485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale generalnie to zapowiada się finał Niemcy-Holandia lub Niemcy-Hiszpania, bo Włochy to przeeegrają z Españą ![]() przez pierwszą połowę meczu szukałam kwiatków komentatorskich. ale ostatnio jak oglądam mecz z kartką to nigdy ni ma nic ciekawego, ale kiedy zapomniam, by wziąć coś do zapisania to wpadki się sypią jedna po drugiej ![]() wyłapałam takie śmakie byle jakie: "nie otrzymał tak skutecznie zaadresowanej przesyłki" "miał szczęście, że nie stracił jedynki czy dwójki" "Fatih Terim już bez marynarki ^^" "wszedł pod pachę" - tego nie jestem pewna co do "słowa w słowo" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Wtajemniczenie
|
Cholerka. Jutro Holandia gra z Rosją. Muszę już od dziś ćwiczyć kciuki do trzymania za Holandię. Mam nadzieję, że puszczę Rosjan z torbami
![]()
#4487 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Edit: Tak, to on! http://pl.wikipedia.org/wiki/R%C3%BC...BC_Re%C3%A7ber Ale ja miałam dziwny gust w dzieciństwie. Jak nie Majdan, to Rustu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dla mnie Sarah to typiara, która chce sobie podrasować imidż kosztem Bastka i tyle. i wszystko na to wskazuje. ja bym chciala zobaczyc synka Boruca ![]() Cytat:
tej pani polać ![]() fotka: po meczu z Polską wam nie pokazywałam, bo bałam się, że zostane ukatrupiona na miejscu jak sie tylko Niemiec na widoku pojawi ![]() ale teraz chyba moge: rotfl: PS: widac mojego avka? bo ja wasze widze, ale coś mojego nie widac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() edit: Magda ja nie widze avka edit2: juz widze ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co to za fotka? EOT w trójkąciku? ![]() u mnie av widać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Wtajemniczenie
|
No ja też bym chciała zobaczyć małego Alexa Boruca
![]() No Niemcy-Holandia to bylby mecz ![]() ![]() Magda Aparatka genialna fotka ![]() ![]() ![]() ![]() A avka nie widać ![]() Angel kibicujesz Rosjanom?
#4492 |
Zadomowienie
|
Eh, byłam za Chorwacją. Teraz pozostaje mi Holandia
![]() Niemcy i Rosja niet ![]() Chociaż Rosjanie naprawde nieżle sobie radzą, są też "najmłodszym wiekowo" zespołem, więc można się spodziewać, że będą coraz lepsi w kolejnych latach... Mam nadzieję, że nie lepsi niż BIAŁO-CZERWONI ![]() ![]()
![]() |
#4493 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bardzo lubię Holandię, ale Rosji kibicowałam już od początku jako drugiej drużynie po Polsce i jak Magda jest taka proniemiecka to ja z kolei jestem bardzo prorosyjska ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Wtajemniczenie
|
http://www.euro2008.wp.pl/title,Hole...wiadomosc.html
Biedny Boulahrouz ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że wygrają ![]() ![]() A jeszcze oglądanie Van Der Sara, Van Persiego czy Van Der Vaarta ehhh ![]() A co do Niemców i ślicznego Ballacka to http://www.youtube.com/watch?v=6ySyg-yW1sA ![]() ![]() ![]() A tu śliczna fotka ![]() A i jeszcze znalazłam http://www.youtube.com/watch?v=2sowMXTFt9I Aż się łezka kręci w oku. Ciekawe, który to rok? 2006 i brązowy medal na Mundialu?
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2008-06-21 o 00:01 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zakorzenienie
|
Jejku, co za mecz!
118 minut nudy i taki zwrot akcji!!! Turcja to drużyna, której na Euro nie lubię najbardziej, szczerze kibicowałam Chorwacji, a tu klapa. ![]() A te karne?! ![]() ![]()
#4497 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w ogóle ten ich trener tak mnie denerwuje, taki obleśny stary zboczuch ![]() Paula, czegoś tak wcześnie wstała ? ![]() ![]() a tak w ogóle to bry wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i obys miala !!! w Niemczech samych Turkow jest 3,5 miliona ![]() ps cudny avek
![]() |
#4499 |
Zakorzenienie
|
Witam!
Ale wczoraj był mecz! no moze mecz taki sobie -ale ta końcówka! ![]() Chorwaci bardzo mnie zaskoczyli wykonywaniem karnych - chyba będa im sie sniły po nocach ![]() ![]() miłego dnia kibicki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
Zakorzenienie
|
żal mi Chorwatów
![]() A teraz najbardziej kibicuję Holandii ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.